2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bayanlar hediyelerin kime kimden geldiğini söyledim ben yanlış varsa düzeltin ne olur hafızamda kaldığı kadarıyla yaptım çünkü kızlarım acıktım diye zıplamaya başladılar sonra gene gelirim ben
hediyeleşmede olan tesadüfleride anlatırım sonra

moonsun88 cnm kusura bakma sımdı gordum msjını cevap yazdım geldımı gelmedıyse burdan yazabılırım :))

ayy kızlar isim bulamıyorum ben yaaaa

erkek hala halil efe bunda sorun yok...
ama kız ismiiiii... çok çok zor yaaaaa

esrayla uyumlu olsun bi de manası dini manada güzel olsun, ismi hayatına anlam katsın istiyorum...

sare dedim eşim fare mi dedi

serra dedim eşim bu sefer o ne yaa domates serası gibi dedi

sara dedi ona da ayyyy o ne canım saralı gibi dediii

en son feyza dedim... halasının torununun ismiymişşşşş Yaaa uffff gıcık oldum.

sen bul dedim, buldu: ayşenur

evet canım yaa kocişim birde kendi çok istemesine ragmen kendine almadı bana aldı fedakarlıkta bulundu o yüzden o hediyenin maneviyatı buyuk bende Allahım korusun

dikkat et canım
insan bu zamanlarda çok dalgın oluyor
annem beni uyarıp duruyor bu konuda dikkatli ol
cüzdanını telefonunu bi yerde unutma
hatta evin yolunuda unutma dalıpta deyip duruyor :)

komşum ebrar demıştı bana ama yıne oglum olacak kız dusunmeme gerek kalmadı

ay delüü bunlar bizimkide kız olursa gülsee olsun diyor yalan dunya dizisini çok izliyordaaa

benim oğluşumda hala yağız efe:) daha güzelini bulamadım.. serra çok güzel valla ben çok seviyorum. illa esraya uygun olması gerekmez dersen ELVİN koy, anlamıda çok güzel. cennet çiçeği

bence bulduğun tüm isimler güzel.. sanırım eşin geleneksel isimleri seviyor:)
esraya uygun demişsin "erva" ismini seviyorum bende :)

kızlarrrrrrrr bana acıl yardım ozel msj veya begenıye bakıyorum tekrar anasayfaya dönüş yok kapatıp yenıden acıyorum nasıl olcak beceremıyorum gerı göstergesı yok

berra ,meryem suresinde geçiyor anlamıda güzeldi bakarsın netten hemde fazla kımsede yok...bılındık bişey olsun dersen beyza...ıkız mı bu arada?

kızlarrrrrrrr bana acıl yardım ozel msj veya begenıye bakıyorum tekrar anasayfaya dönüş yok kapatıp yenıden acıyorum nasıl olcak beceremıyorum gerı göstergesı yok
yenı sekme açacaksın bu sayfa kalacak dokunmuycaksın..

esrammm 'esila' nasıl?

anlamı: Esila kuran da geçen arapça bir kelimedir ve geçtiği yer ile anlamı şöyledir: "vezkur isme Rabbike bukreten ve esîla - Rabbinin adını sabah akşam an." buyurulmaktadır. Burada geçen "bukra" Arapça’da sabah demektir. "esila" ise zeval vaktinden gurup vaktine kadar demektir. Bu, öğle namazı ile ikindi namazını kapsar. Ondan sonraki "Geceleyin ona secde et" buyurulmaktadır. Yani gurûb’tan başlayarak gece vaktinde secde etmesi istenmektedir. Bu da akşam ve yatsı namazını kapsar. Hemen peşinde de "Onu geceleri uzun uzun tesbih edin" denilmiştir. Bundan da teheccüt namazına atıfta bulunulmuştur. (İnsan suresi 25. ayet)

esrammmmm

canım bende berra ismini çok seviyordum..hatta yakın arkdaşımın kızının adı berra ama şu açıklamaya bi bak derim: berra ismi peygamber efendimizin değiştirdiği isimlerden...sebebi yazıyor makalede...

Sorularla İslamiyet | Peygamber Efendimiz (asv) neden Berre / Berra ismini değiştirmiştir?

kızlar Allaha şükürler olsun nihayet cinsiyeti öğrendik
Oğulcuğum olacakmış.. Rabbim her birimize aklen bedenen ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin Maşallah yavrularımıza

komşum ebrar demıştı bana ama yıne oglum olacak kız dusunmeme gerek kalmadı

ebrar sevmediğim birinin ismi... anlamı çok güzel gerçi

ay delüü bunlar bizimkide kız olursa gülsee olsun diyor yalan dunya dizisini çok izliyordaaa

ayy sorma benim eşim delüüüü illa bulucak bişi illaaa... anca ayşe fatma dersen bişi demez

benim oğluşumda hala yağız efe:) daha güzelini bulamadım.. serra çok güzel valla ben çok seviyorum. illa esraya uygun olması gerekmez dersen ELVİN koy, anlamıda çok güzel. cennet çiçeği

efe ismi çok çok güzel yaa, çok güzel söylemesi de... elvin... ulağa hoş geliyor.yazıyorummm

bence bulduğun tüm isimler güzel.. sanırım eşin geleneksel isimleri seviyor:)
esraya uygun demişsin "erva" ismini seviyorum bende :)

ay evet eşim ayşe fatma hatice falan seviyor sanırım. bilmiyordum bu huyunu

berra ,meryem suresinde geçiyor anlamıda güzeldi bakarsın netten hemde fazla kımsede yok...bılındık bişey olsun dersen beyza...ıkız mı bu arada?

berra: doğru sözlü,hayır işleyen demekmiş.. bence çok güzel bu da.. yok canım ikiz değil.
beyza da sevmediğim bir yakınımın çocuğunun ismi... :26:
güzel isimler hep sevmediğim insanlarda toplanmış

esila... esilaaaaaaaa kızıımmmmmm hadi yemeğeeee....

ayy böyle deyince göslerim yaşardııııı benimmmmmmmmmmm

bunu da düşünücem kesinlikle... gerçi ben değil eşim düşünüyor benim tekliflerimi

ayyy ne güzel :)
Allahım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder :)

ben iyice meraklanmaya başladım yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…