2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy canımmm çok çok sevindimmmmmmmmm.Amin canım aminnnn . Rabim hayırlı bereketli ömürler versin inşalah yavrularımıza...

hadi bakalım bir oğluş annesi daha hayırlı olsun:)

oğluşlar topiği oldu burasıııı cnaımm çok sevindimm hadi hayırlı olsunnn sağlıcakla dogsunn

esram sen ben milano beysalda erkek olsunda topiği fulleyelimmm

Son düzenleme:
beni hiç katmayın bişeye zaten anladım siz beni sevmiyonuzzzz ühüüüüüüüüü
bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff

esraaaaaaaaa sana çok güzel bi isim söylemek istiyorum kızım olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi canım

Yüsra; kolaylık ferahlık anlamında... inşirah suresinde geçiyor...
"Fe inne meal usri yüsra".. " her zorluktan sonra bir ferahlık kolaylık vardır"

oglumun ismi MUHAMMED DUHA karnımdakı ogluma ne ısım koysak bırada uyumlu olsunlar dimi kızlar ıkı ısım bulmak zor

bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff

canımmerhaba senle tarihlerimiz aynıymış:)

kontrolün ne zaman, benim 2 hafta sonra inşallah öğrenrm

Gözünaydın tatlımmm

Bizim oğluşlara bir kanka daha geliyor
Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım çok tatlılar ama ben zayıf değilim ki bana sanmıyorum yakışmazlar yoksa senin banda mavili ve leoplarlı banta bayıldım

aaaaaa olur mu canım öyle şey o elbise sana süper olur bence bir bakk

canımmmm yirimm senin erkeğini daha çocuk doğmadan sunnetini de arastırıyorsun yaa ne diyeyimmm oldu olacak kız da bulda başlarını bağlaaa

bebekken yaptırmayı düşünüyorum o yüzden

tatlım Efe önerisinde bulunduğum gibi bir önerim daha var,
2. çocuğuda düşünüyorsun ya, şimdi bu kız olsa bile ikincisi erkek olabilir e bu Halil Efe olacakk
bence Efe ye uygun olsa daha iyi olmaz mı ? eşimde gelenekselci ise biraz orda bir isim ?

E ile başlayan olabilir ?
Eda ?
EFSA:CENNETTE BİR IRMAK
EFSUN:bÜYÜ
EBRAR:1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar Altı hayır sahibi,

ayy bana hiç bişey olmuyor acil alışveriş yapmam lazım
Bakayım bende neler varmışşş

bak tatlım o bantlar çok moda :)

canım oğluşumuza sadıçç gelmiş çok sevndim hayırlı evlat olsun

canım eşin rahatsızmış geçmişş olsunn

canımmerhaba senle tarihlerimiz aynıymış:)

kontrolün ne zaman, benim 2 hafta sonra inşallah öğrenrm

ay sonunda benimle aynı tarihli biri oldu :)
2 haziran canım benim kontrolüm meraktan çatlamak üzereyim :) hareket hissediyormusun canım sen ben korkuyorum herkes hissediyorum diyor ama ben hissedemiyorum

sağol canım inşallah en kısa sürede geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…