kızlar Allaha şükürler olsun nihayet cinsiyeti öğrendik
Oğulcuğum olacakmış.. Rabbim her birimize aklen bedenen ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin Maşallah yavrularımıza
Oğulcuğum olacakmış.. Rabbim her birimize aklen bedenen ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin Maşallah yavrularımıza
efe ismi çok çok güzel yaa, çok güzel söylemesi de... elvin... ulağa hoş geliyor.yazıyorummm
evet efeyi babamız istedi ben yağızı çok seviyorum tek bile koyarım:) ama onunda istediği olsun dedik efe ekledik:)
ayy kızlar isim bulamıyorum ben yaaaa
erkek hala halil efe bunda sorun yok...
ama kız ismiiiii... çok çok zor yaaaaa
esrayla uyumlu olsun bi de manası dini manada güzel olsun, ismi hayatına anlam katsın istiyorum...
sare dedim eşim fare mi dedi
serra dedim eşim bu sefer o ne yaa domates serası gibi dedi
sara dedi ona da ayyyy o ne canım saralı gibi dediii
en son feyza dedim... halasının torununun ismiymişşşşşYaaa uffff gıcık oldum.
sen bul dedim, buldu: ayşenur
oglumun ismi MUHAMMED DUHA karnımdakı ogluma ne ısım koysak bırada uyumlu olsunlar dimi kızlar ıkı ısım bulmak zor
beni hiç katmayın bişeye zaten anladım siz beni sevmiyonuzzzz ühüüüüüüüüü
bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff
oglumun ismi MUHAMMED DUHA karnımdakı ogluma ne ısım koysak bırada uyumlu olsunlar dimi kızlar ıkı ısım bulmak zor
canım çok tatlılar ama ben zayıf değilim ki bana sanmıyorum yakışmazlaryoksa senin banda mavili ve leoplarlı banta bayıldım
canımmmm yirimm senin erkeğini daha çocuk doğmadan sunnetini de arastırıyorsun yaa ne diyeyimmmoldu olacak kız da bulda başlarını bağlaaa
ayy kızlar isim bulamıyorum ben yaaaa
erkek hala halil efe bunda sorun yok...
ama kız ismiiiii... çok çok zor yaaaaa
esrayla uyumlu olsun bi de manası dini manada güzel olsun, ismi hayatına anlam katsın istiyorum...
sare dedim eşim fare mi dedi
serra dedim eşim bu sefer o ne yaa domates serası gibi dedi
sara dedi ona da ayyyy o ne canım saralı gibi dediii
en son feyza dedim... halasının torununun ismiymişşşşşYaaa uffff gıcık oldum.
sen bul dedim, buldu: ayşenur
ayy bana hiç bişey olmuyor acil alışveriş yapmam lazım
Bakayım bende neler varmışşş
beni hiç katmayın bişeye zaten anladım siz beni sevmiyonuzzzz ühüüüüüüüüü
bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff
canımmerhaba senle tarihlerimiz aynıymış:)
kontrolün ne zaman, benim 2 hafta sonra inşallah öğrenrm
Muhammed'e en uyumlu olan bence MEHMED...
ben oğlum olursa MEHMED koyacağım.
sağol canım inşallah en kısa sürede geçeraaaaaa olur mu canım öyle şey o elbise sana süper olur bence bir bakk
bebekken yaptırmayı düşünüyorum o yüzden
tatlım Efe önerisinde bulunduğum gibi bir önerim daha var,
2. çocuğuda düşünüyorsun ya, şimdi bu kız olsa bile ikincisi erkek olabilir e bu Halil Efe olacakk
bence Efe ye uygun olsa daha iyi olmaz mı ? eşimde gelenekselci ise biraz orda bir isim ?
E ile başlayan olabilir ?
Eda ?
EFSA:CENNETTE BİR IRMAK
EFSUN:bÜYÜ
EBRAR:1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar Altı hayır sahibi,
bak tatlım o bantlar çok moda :)
canım oğluşumuza sadıçç gelmiş çok sevndim hayırlı evlat olsun
canım eşin rahatsızmış geçmişş olsunn
ayy canımmm çok çok sevindimmmmmmmmm.Amin canım aminnnn . Rabim hayırlı bereketli ömürler versin inşalah yavrularımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?