beni hiç katmayın bişeye zaten anladım siz beni sevmiyonuzzzz ühüüüüüüüüü
bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff
Muhammed'e en uyumlu olan bence MEHMED...
mehmet düşünüyorom yanına ısım
ben oğlum olursa MEHMED koyacağım.
tatlım senin ilk oğluşun kaç aylık yada kaç yaşında
kaynımın ismi hayatta koymam onu yerine muhammed ve artı bir isim daha koyarım dahha iyi
yarım 6 aylık olcak cnm seha fıkrını verten arkadasım mehmet seha çok güzel oldu valla eşime söyleyeyım sagolun kızlar
yarım 6 aylık olcak cnm seha fıkrını verten arkadasım mehmet seha çok güzel oldu valla eşime söyleyeyım sagolun kızlar
ay sonunda benimle aynı tarihli biri oldu :)
2 haziran canım benim kontrolüm meraktan çatlamak üzereyim :) hareket hissediyormusun canım sen ben korkuyorum herkes hissediyorum diyor ama ben hissedemiyorum
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün
esracım önceki sayfalarda sana bi isim teklifinde bulunmuştum inşallah görürsün bu sefer
sanada günaydın
şükür iyiyiz diyelim
sen nasılsın
teşekkür ederim bende iyiyim cumayı bekliyorum sabırsızlıkla 2 test için hemde bebeğimi görmek için
yani zorla gösterceksin canımm
ay çok küçükmüş canım 6 aylık mıneden bu kadar ard arda oldu kaza kursunu mu yoksam istediniz mi [/QUOTE istedık cnm bıraz daha buyusun d edık ama erken geldı süpriz yaptı
canım hayran olduğum isimlerden birisiydi Seha
İnşallah senin oğulcuğuna kısmet olur . bu arada başına Ahmet ismini koyarsanız bence daha mükemmel olur .. çünki Ahmet ismide peygamberimizin ismi... çocuklarının ikiside peygamberimizin ismini taşıyor olurlar
bu arada İsmi eşin beğenecek mi bana bildirir misin lütfen. bi işe yaradığımı bileyim
eşim ahmet demıştı yanına ısımbulalım dedı ben mehmet beyenır dıye tahmın edıyorum haber verırım
evet canım yaza temiz girdik alalhın izniyle kızlarla beraber nasıl temiz olacağız bilemiyorumHoşgeldinnn ... Badananızda bitmiş valla en ağır işi bitirdiniz gibi. Darısı başımıza :) Biz bebek ebadını haftasonu teyit ettik el kadar oluyorlarArkadaşım doğum yaptı onun sıpasını görmeye gittik.. Beyaz tenli mavi gözlü çok tatlıydı maşallah
Canım gözün aydın benimde aynı şekilde 3'lü istemedi bu ay rahatız kan vermek yokk
Yok anacım valla konuşmadık seni bekledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?