2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım? ben bugun erken kalktım burda bi kermes var ihh nın suriyedeki filistindeki kardeşlerimize yardım için. oraya gittim geldim. dün yine gitmiştim öyle fotograflar var ki kızlar inanamazsınız. uzak kalınca unutuyoruz onları Allah yardımcıları olsun. mavi marmara olayı oldugunda orda şehit olan kardeşimiz Furkan Doğan benim çok yakın bi arkadaşımın kardeşiydi. Kayseride cenazesine falan katılmış çok yakından tanık olmuştum acılarına. onlara yardım eli uzatamasak bile dua etmeyi unutmayalım olur mu. çünkü tahmin edilenden çok daha zor durumdalar.

kızlar tebriklerinizde dolayı çok teşekkür ederim hepiciğinizden Allah razı olsun

henüz öğrenemeyen anneler heyecanınızı bizde sizle beraber yaşıyoruz

ay sonunda benimle aynı tarihli biri oldu :)
2 haziran canım benim kontrolüm meraktan çatlamak üzereyim :) hareket hissediyormusun canım sen ben korkuyorum herkes hissediyorum diyor ama ben hissedemiyorum

benimde 3 haziran ama sanırım daha erken gidicem =) çok merak ediyorum, 4 ayları bitmiş olacak inşallah :)

zaman zaman hissediyorum, özellikle sabahları. sol tarafımda.bide çok yorulunca kımıldanmalar oluyor. doktora söylemiştimde 5 aydan önce hissedemessin yanılmışsın demişti. ama hissediyorum bebek o, eminim :)

geçen sabah hafif yüzüstü uyandım, pıtpıt kalbi atıyordu bebeğin elimi koydum hisettim mükemmel bir duygu ...

Son düzenleme:
yarım 6 aylık olcak cnm seha fıkrını verten arkadasım mehmet seha çok güzel oldu valla eşime söyleyeyım sagolun kızlar

canım hayran olduğum isimlerden birisiydi Seha
İnşallah senin oğulcuğuna kısmet olur . bu arada başına Ahmet ismini koyarsanız bence daha mükemmel olur .. çünki Ahmet ismide peygamberimizin ismi... çocuklarının ikiside peygamberimizin ismini taşıyor olurlar

bu arada İsmi eşin beğenecek mi bana bildirir misin lütfen. bi işe yaradığımı bileyim

teşekkür ederim bende iyiyim cumayı bekliyorum sabırsızlıkla 2 test için hemde bebeğimi görmek için

2li test mi yapılacak
hadi hayırlısı diyelim o zaman

bendede belki 3lü test yapılabilir
tabi bi önce cuma olsun doktor amca bi sonraki haftaya atabilir testi
ama ultrasona kesin gireceğiz

Mihri İsminin Anlamı - Mihri - 1. Güneş. 2. Sevgi. 3. Eylül ayı. benim kızım olursa ilk adı mihri olacak ama leyla da kararsızım mihri çok anlamlı gelşiyor mihri leyla da kulaga hoş ve akıcı geliyor ama leyla biraz değişebilir

evet canım yaza temiz girdik alalhın izniyle kızlarla beraber nasıl temiz olacağız bilemiyorum
kaynanamın telefonunu karalisteye koymuştum ya arıyormuş beni sebeke basarısız diyormuş
eltimi aramış bulemsu beni bir arasın diye arayamam kontörüm yok hem ev badana yapılıyor dedim derdim değil o dedim
sonracıma pazartesi günü bu çıktı geldi aniden
ben uzanmıştım kızımın okul saati yaklaşıyor kızımı sevmeye gelmiş YALANNNNN
derdi sigaraydı gene
bende ilgilenmedim derdini biliyorum çünkü
bana diyor ki akşam su böreği yaptım siz gelirsiniz diye gelmediniz diyor eltim gitmiş ondada çocuğu hiç durmamış her işi bu yapmış falan filan
diyor diyor su böreği yaptım hamile kadına manyak
bende cevap vermiyorum ama içimden diyorum madem kızımı özledin bizim içinde su böreği yaptın neden iki yada üç dilim getirmedin hakkınız diye eltim olsa başkasıyla bile olsa yollardın diye
sonra açıldı kaynanm bana bulemsu sigarası yok mu oğlumun diye
anne oğlun işten çıktı biraz işsiz kaldı farkın da değilsin galiba dedim önce karton karton alırdı şimdi tane ile alıyor yok sigara migara dedim
para isteyecek biliyorum kızım o an anne okula para lazım gene dedi
babanın parası varmı babana sor bende kurus yok dedim YALANNN:78:
ama ne yapayım her zamn ben para vermeye mecburmuyum zorundamıyım acaba
ben kızıma kızınca kaynanm isteyemedi tabi para falan
olmazsa ben nura gideyim dedi eltime yani ne işin var anne otur dedim yok sigara parası isteyim dedi çıktı gitti su böreği yedirdiğinden iste bakalım sıkıyorsa dedim o giderken içimden
zaten gittiği eltim vermez para mara eşime anlattım durumu verseydin sigarayıda görseydin dünya kaç bucak demez mianne benim annem değil ki ne halin varsa gör dedim ama içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…