2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

senin cinsiyet daha belli değil mi canım

merhaba kızlar nasılsınız baakalım....uzun zamandır giremedim pek..yarın kontrolümüz var...daha küçüğüz ama acaba belli olurmuki cinsiyet...ayrıca benim doktorum 4 ay bitmeden kesin bişey demiyor ya...

merhaba kızlar nasılsınız baakalım....uzun zamandır giremedim pek..yarın kontrolümüz var...daha küçüğüz ama acaba belli olurmuki cinsiyet...ayrıca benim doktorum 4 ay bitmeden kesin bişey demiyor ya...

hoşgeldin canımm bende 12+1 de gidicem sanmıyorum cinsiyet hakkında yorum yapsın doktorum insan merak ediyor yaa hatta çatlıyor

bulemsu Allah kolaylık versin gız bacım bi gün değil iki gün değil
çokta düşünmemeye çalış bu olayları. yavrun o kafaya taktığın insanlara benzemesin aman Allah korusun

saol canm söylediğin için ama iyice araştırmak lazım...ben artık nette gördüğüm dini bilgilere hemen ınanamıyorum çünkü neyiş araştırsam hep farklı bi yorum karşıma çıkıyo bi site sakıncası var dıyo bırı yok dıyo...en iyisi alo fetvayı aramak....kızına bu ısmı vermek ıstıyorsan araştır bence bıraz daha...alo fetvayı ara gerekırse....bıde anlamadığım şey anlamının yüce ahlaklı olması nasıl sakıncalı oluyor ki...haşa esmaül husnadan Allahın isimlerınden değil...birde çocuklara ısım verırıken öyle olmaları istendiği için veriyoruz ama keısn çocuk o kafrakterı sergılıyo mu hayır...sedece anne baba ısım hakını o sorumluluğu en güzel şekilde yerıne getirmeye çalışıyo.....doğru oladabilir olmayadabilir...umarım doğru değildir...çünkü en yakın arkadaşım ın kızı ve benım vesılemle koydu bu ısmı....dogruysa çok üzücü...
bı paşa daha...oğlanlar evde kalacak ya ne kadar az kızımız var....

canım o ayrımı tam olarak anlamadım ben. benim bildiğim berre ismini değiştiriyor. berra ile aynı manada mı?
canım arapçada harekeler değil isim kökleri önemli....mesela MUHAMMED(S.A.V.)ismi arapça harf olan M,H,M,D herflerinden oluşuyor...bu yüzden mahmut,muhammet,mehmet,ahmet bu dördü de aynı manaya geliyo.....zaten bu 4 isimde peygamberimiz (s.a.v.) ismidir....
oglumun ismi MUHAMMED DUHA karnımdakı ogluma ne ısım koysak bırada uyumlu olsunlar dimi kızlar ıkı ısım bulmak zor
talha bence süper bi isim bekarlığımdan beri eşiminde benimde bayıldığımız bi isim....diğer oğlun MUHAMMED olmasaydı MUHAMMED TALHA harika ötesi bi isim olurdu....

Muhammed'e en uyumlu olan bence MEHMED...

ben oğlum olursa MEHMED koyacağım.
aynısı canım...

hoşgeldin canımm bende 12+1 de gidicem sanmıyorum cinsiyet hakkında yorum yapsın doktorum insan merak ediyor yaa hatta çatlıyor

bence yorum yapmasın canım net söyleyecekse söylesin haftaya 3lü testimiz var benimle birlikte hamile olan arkadaşın da kızı olacakmış hadi hayırlısı ha şeyi diycem 2 li testim 10000 de 1 ve 1.6 kalınlık çıkmıştı sonuç iyiydi 3 lü testi bu durumda yaptırmıyor bile dr ama bizimki istedi acaba herkesten de istedi mi dr?

benim değerlerde senin bedeğin değerlerine yakın
bendende istediler 3 lü test
ama cuma belli olacak yapılıp yapılmaması

bulemsu Allah kolaylık versin gız bacım bi gün değil iki gün değil
çokta düşünmemeye çalış bu olayları. yavrun o kafaya taktığın insanlara benzemesin aman Allah korusun
sağolasın canım ben iş yapmıyorum kardeşime bekliyorum iş için eşim yattığın yerden kalkmıyacaksın dedi bana
ne kadar dua etsemde huyları gelip buluyor büyük kızım aynı babannesi

bizimde ikili test sonucu iyiydi yinede doktor 3lü test istedi. bence hiç gerek yok ama eşim hiçbirşeyi atlamıyor,yaptırıcaz sanırım

sakin olmaya çalışın
boş verin ne halleri varsa görsünler
siz kendinize ve çocuklarınıza iyi bakın o önemli şimdi
size bişey olsa başkasının umrunda olmaz
sizi en iyi siz korursunuz çünkü...
sakinlikte bu dönemlerde en gerekli şey bi hamile için

benim değerlerde senin bedeğin değerlerine yakın
bendende istediler 3 lü test
ama cuma belli olacak yapılıp yapılmaması

sağol canım bana bilgi verirsin umarım çünkü iş yoğunluğum çok ve sürekli giremiyorum ayrıca çift pc çalışıyorum internet ve intranet olmak üzere yani iç pc deyken dışa geçemiyorum kusura bakmayın

MERHABA ARKADAŞLAR geçen haftadan beri giremiyordum nete kusura bakmayın rahatsızlıklar gelen giden giremedim ben hediyemi annesininbirtanesinden aldım çok çok güzel bir hediye ve mektup aldım çok teşekkür ederim ANNESİNİN BİRTANESİ çok güzel bi mektup yazmışsın çok duygulandım oğluşumun ağzından ne güzelde dökülmüş kelimeler eminim sen çok iyi çok güzel çocuğunun üzerine titreyen bi anne olacaksın canım mamamızıda yedik güzelce teşekkürler hakkını helal et canım

ben alıştım canım arkadaşlara kaynanmla olan maceramı anlatacağım demiştim ondan anlattım aklıma geldikçe sigarayı isteyişini düşündükçe gülüyorum
gülüp geçiyorum yani ben ona artık

sonun da senden bir haber çıktı merak ettik canım nasılsın ne alemdesin hediyeni güle güle kullan

canım bende çook teşekkür ederim çok beğendim evim mis gibi kokuyor :)

kız çocuk isimlerine bir öneri daha bade : kutsal sevgi aşk anlamına geliyor
ayrıca neva ve nevalde hoşuma gidiyor bir de şevval

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…