Mihri İsminin Anlamı - Mihri - 1. Güneş. 2. Sevgi. 3. Eylül ayı. benim kızım olursa ilk adı mihri olacak ama leyla da kararsızım mihri çok anlamlı gelşiyor mihri leyla da kulaga hoş ve akıcı geliyor ama leyla biraz değişebilir
senin cinsiyet daha belli değil mi canım
merhaba kızlar nasılsınız baakalım....uzun zamandır giremedim pek..yarın kontrolümüz var...daha küçüğüz ama acaba belli olurmuki cinsiyet...ayrıca benim doktorum 4 ay bitmeden kesin bişey demiyor ya...
evet canım yaza temiz girdik alalhın izniyle kızlarla beraber nasıl temiz olacağız bilemiyorum
kaynanamın telefonunu karalisteye koymuştum ya arıyormuş beni sebeke basarısız diyormuş
eltimi aramış bulemsu beni bir arasın diye arayamam kontörüm yok hem ev badana yapılıyor dedim derdim değil o dedim
sonracıma pazartesi günü bu çıktı geldi aniden
ben uzanmıştım kızımın okul saati yaklaşıyor kızımı sevmeye gelmiş YALANNNNN
derdi sigaraydı gene
bende ilgilenmedim derdini biliyorum çünkü
bana diyor ki akşam su böreği yaptım siz gelirsiniz diye gelmediniz diyor eltim gitmiş ondada çocuğu hiç durmamış her işi bu yapmış falan filan
diyor diyor su böreği yaptım hamile kadına manyak
bende cevap vermiyorum ama içimden diyorum madem kızımı özledin bizim içinde su böreği yaptın neden iki yada üç dilim getirmedin hakkınız diye eltim olsa başkasıyla bile olsa yollardın diye
sonra açıldı kaynanm bana bulemsu sigarası yok mu oğlumun diye
anne oğlun işten çıktı biraz işsiz kaldı farkın da değilsin galiba dedim önce karton karton alırdı şimdi tane ile alıyor yok sigara migara dedim
para isteyecek biliyorum kızım o an anne okula para lazım gene dedi
babanın parası varmı babana sor bende kurus yok dedim YALANNN:78:
ama ne yapayım her zamn ben para vermeye mecburmuyum zorundamıyım acaba
ben kızıma kızınca kaynanm isteyemedi tabi para falan
olmazsa ben nura gideyim dedi eltime yani ne işin var anne otur dedim yok sigara parası isteyim dedi çıktı gitti su böreği yedirdiğinden iste bakalım sıkıyorsa dedim o giderken içimden
zaten gittiği eltim vermez para maraeşime anlattım durumu verseydin sigarayıda görseydin dünya kaç bucak demez mi anne benim annem değil ki ne halin varsa gör dedim ama içimden
saol canm söylediğin için ama iyice araştırmak lazım...ben artık nette gördüğüm dini bilgilere hemen ınanamıyorum çünkü neyiş araştırsam hep farklı bi yorum karşıma çıkıyo bi site sakıncası var dıyo bırı yok dıyo...en iyisi alo fetvayı aramak....kızına bu ısmı vermek ıstıyorsan araştır bence bıraz daha...alo fetvayı ara gerekırse....bıde anlamadığım şey anlamının yüce ahlaklı olması nasıl sakıncalı oluyor ki...haşa esmaül husnadan Allahın isimlerınden değil...birde çocuklara ısım verırıken öyle olmaları istendiği için veriyoruz ama keısn çocuk o kafrakterı sergılıyo mu hayır...sedece anne baba ısım hakını o sorumluluğu en güzel şekilde yerıne getirmeye çalışıyo.....doğru oladabilir olmayadabilir...umarım doğru değildir...çünkü en yakın arkadaşım ın kızı ve benım vesılemle koydu bu ısmı....dogruysa çok üzücü...esrammmmm
canım bende berra ismini çok seviyordum..hatta yakın arkdaşımın kızının adı berra ama şu açıklamaya bi bak derim: berra ismi peygamber efendimizin değiştirdiği isimlerden...sebebi yazıyor makalede...
Sorularla İslamiyet | Peygamber Efendimiz (asv) neden Berre / Berra ismini değiştirmiştir?
bı paşa daha...oğlanlar evde kalacak ya ne kadar az kızımız var....kızlar Allaha şükürler olsun nihayet cinsiyeti öğrendik
Oğulcuğum olacakmış.. Rabbim her birimize aklen bedenen ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu evlatlar nasib etsin Maşallah yavrularımıza
canım arapçada harekeler değil isim kökleri önemli....mesela MUHAMMED(S.A.V.)ismi arapça harf olan M,H,M,D herflerinden oluşuyor...bu yüzden mahmut,muhammet,mehmet,ahmet bu dördü de aynı manaya geliyo.....zaten bu 4 isimde peygamberimiz (s.a.v.) ismidir....canım o ayrımı tam olarak anlamadım ben. benim bildiğim berre ismini değiştiriyor. berra ile aynı manada mı?
talha bence süper bi isim bekarlığımdan beri eşiminde benimde bayıldığımız bi isim....diğer oğlun MUHAMMED olmasaydı MUHAMMED TALHA harika ötesi bi isim olurdu....oglumun ismi MUHAMMED DUHA karnımdakı ogluma ne ısım koysak bırada uyumlu olsunlar dimi kızlar ıkı ısım bulmak zor
aynısı canım...Muhammed'e en uyumlu olan bence MEHMED...
ben oğlum olursa MEHMED koyacağım.
hoşgeldin canımm bende 12+1 de gidicem sanmıyorum cinsiyet hakkında yorum yapsın doktoruminsan merak ediyor yaa hatta çatlıyor
bence yorum yapmasın canım net söyleyecekse söylesin haftaya 3lü testimiz var benimle birlikte hamile olan arkadaşın da kızı olacakmış hadi hayırlısı ha şeyi diycem 2 li testim 10000 de 1 ve 1.6 kalınlık çıkmıştı sonuç iyiydi 3 lü testi bu durumda yaptırmıyor bile dr ama bizimki istedi acaba herkesten de istedi mi dr?
sağolasın canım ben iş yapmıyorum kardeşime bekliyorum iş için eşim yattığın yerden kalkmıyacaksın dedi banabulemsu Allah kolaylık versin gız bacım bi gün değil iki gün değil
çokta düşünmemeye çalış bu olayları. yavrun o kafaya taktığın insanlara benzemesin aman Allah korusun
bence yorum yapmasın canım net söyleyecekse söylesin haftaya 3lü testimiz var benimle birlikte hamile olan arkadaşın da kızı olacakmış hadi hayırlısı ha şeyi diycem 2 li testim 10000 de 1 ve 1.6 kalınlık çıkmıştı sonuç iyiydi 3 lü testi bu durumda yaptırmıyor bile dr ama bizimki istedi acaba herkesten de istedi mi dr?
evet canım yaza temiz girdik alalhın izniyle kızlarla beraber nasıl temiz olacağız bilemiyorum
kaynanamın telefonunu karalisteye koymuştum ya arıyormuş beni sebeke basarısız diyormuş
eltimi aramış bulemsu beni bir arasın diye arayamam kontörüm yok hem ev badana yapılıyor dedim derdim değil o dedim
sonracıma pazartesi günü bu çıktı geldi aniden
ben uzanmıştım kızımın okul saati yaklaşıyor kızımı sevmeye gelmiş YALANNNNN
derdi sigaraydı gene
bende ilgilenmedim derdini biliyorum çünkü
bana diyor ki akşam su böreği yaptım siz gelirsiniz diye gelmediniz diyor eltim gitmiş ondada çocuğu hiç durmamış her işi bu yapmış falan filan
diyor diyor su böreği yaptım hamile kadına manyak
bende cevap vermiyorum ama içimden diyorum madem kızımı özledin bizim içinde su böreği yaptın neden iki yada üç dilim getirmedin hakkınız diye eltim olsa başkasıyla bile olsa yollardın diye
sonra açıldı kaynanm bana bulemsu sigarası yok mu oğlumun diye
anne oğlun işten çıktı biraz işsiz kaldı farkın da değilsin galiba dedim önce karton karton alırdı şimdi tane ile alıyor yok sigara migara dedim
para isteyecek biliyorum kızım o an anne okula para lazım gene dedi
babanın parası varmı babana sor bende kurus yok dedim YALANNN:78:
ama ne yapayım her zamn ben para vermeye mecburmuyum zorundamıyım acaba
ben kızıma kızınca kaynanm isteyemedi tabi para falan
olmazsa ben nura gideyim dedi eltime yani ne işin var anne otur dedim yok sigara parası isteyim dedi çıktı gitti su böreği yedirdiğinden iste bakalım sıkıyorsa dedim o giderken içimden
zaten gittiği eltim vermez para maraeşime anlattım durumu verseydin sigarayıda görseydin dünya kaç bucak demez mi anne benim annem değil ki ne halin varsa gör dedim ama içimden
benim değerlerde senin bedeğin değerlerine yakın
bendende istediler 3 lü test
ama cuma belli olacak yapılıp yapılmaması
ben alıştım canım arkadaşlara kaynanmla olan maceramı anlatacağım demiştim ondan anlattım aklıma geldikçe sigarayı isteyişini düşündükçe gülüyorumsakin olmaya çalışın
boş verin ne halleri varsa görsünler
siz kendinize ve çocuklarınıza iyi bakın o önemli şimdi
size bişey olsa başkasının umrunda olmaz
sizi en iyi siz korursunuz çünkü...
sakinlikte bu dönemlerde en gerekli şey bi hamile için
sonun da senden bir haber çıktıMERHABA ARKADAŞLAR geçen haftadan beri giremiyordum nete kusura bakmayın rahatsızlıklar gelen giden giremedim ben hediyemi annesininbirtanesinden aldım çok çok güzel bir hediye ve mektup aldım çok teşekkür ederim ANNESİNİN BİRTANESİçok güzel bi mektup yazmışsın çok duygulandım oğluşumun ağzından ne güzelde dökülmüş kelimeler eminim sen çok iyi çok güzel çocuğunun üzerine titreyen bi anne olacaksın canım mamamızıda yedik güzelce teşekkürler hakkını helal et canım
2li test mi yapılacak
hadi hayırlısı diyelim o zaman
bendede belki 3lü test yapılabilir
tabi bi önce cuma olsun doktor amca bi sonraki haftaya atabilir testi
ama ultrasona kesin gireceğiz
MERHABA ARKADAŞLAR geçen haftadan beri giremiyordum nete kusura bakmayın rahatsızlıklar gelen giden giremedim ben hediyemi annesininbirtanesinden aldım çok çok güzel bir hediye ve mektup aldım çok teşekkür ederim ANNESİNİN BİRTANESİçok güzel bi mektup yazmışsın çok duygulandım oğluşumun ağzından ne güzelde dökülmüş kelimeler eminim sen çok iyi çok güzel çocuğunun üzerine titreyen bi anne olacaksın canım mamamızıda yedik güzelce teşekkürler hakkını helal et canım
nasıl yani hem kanı alıp hem ultrasonda aynı gün bakmıyormu
doktor amcamız isterse 3lü teste gireceğiz
yoksa 3lü test için değil normal rutin testler yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?