bebeklerinin cinsiyetleri belli olmayanlar.....
sağ elinizi uzatın ....
elinizi uzattıktan sonra elinizin dış yüzünü mü yoksa avuç içinizi mi uzattınız özelime yazın.....
nasıl cinsiyet tahmini yapıldığını şimdi buraya yazmıycam....
tahminlerin sonuçlarını toplu bi şekilde buraya yazarım siteye ilk girdiğimde....
aranızda belki bunu bilenler vardır...ama ben söylemedimki herkes olduğu gibi davransın diye....bilirse sonucunu belki elini ona göre uzatır....
basit ve eğlenceli bakalım tahminler tutacak mı?
hadi öpüyorum hepinizi.....
ben işe gidiyor.....
bir de iş yerinde biri kızının adını verda koydu verda gül anlamına geliyormuş erkek isimleri ise klişelerin dışına pek çıkılamıyor malesef ençok doruk poyraz yaman efe isimleri revaşta bir de eymen ( eymen de deymen der gibi) kız isimleri daha renkli
canım yeni üye olduğum içiin özelden atamıyorum düz uzattım dış yüzü sen bana özelden cvp yazsanbebeklerinin cinsiyetleri belli olmayanlar.....
sağ elinizi uzatın ....
elinizi uzattıktan sonra elinizin dış yüzünü mü yoksa avuç içinizi mi uzattınız özelime yazın.....
nasıl cinsiyet tahmini yapıldığını şimdi buraya yazmıycam....
tahminlerin sonuçlarını toplu bi şekilde buraya yazarım siteye ilk girdiğimde....
aranızda belki bunu bilenler vardır...ama ben söylemedimki herkes olduğu gibi davransın diye....bilirse sonucunu belki elini ona göre uzatır....
basit ve eğlenceli bakalım tahminler tutacak mı?
hadi öpüyorum hepinizi.....
ben işe gidiyor.....
esraaaaaaaaa sana çok güzel bi isim söylemek istiyorum kızım olsaydı düşündüğüm isimlerden biriydi canım
Yüsra; kolaylık ferahlık anlamında... inşirah suresinde geçiyor...
"Fe inne meal usri yüsra".. " her zorluktan sonra bir ferahlık kolaylık vardır"
tatlım Efe önerisinde bulunduğum gibi bir önerim daha var,
2. çocuğuda düşünüyorsun ya, şimdi bu kız olsa bile ikincisi erkek olabilir e bu Halil Efe olacakk
bence Efe ye uygun olsa daha iyi olmaz mı ? eşimde gelenekselci ise biraz orda bir isim ?
E ile başlayan olabilir ?
Eda ?
EFSA:CENNETTE BİR IRMAK
EFSUN:bÜYÜ
EBRAR:1. Hayır sahipleri. 2. İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar. Şeş Ebrar Altı hayır sahibi,
esin büşra kübra esma ilk aklıma gelenler
esracım önceki sayfalarda sana bi isim teklifinde bulunmuştum inşallah görürsün bu sefer
yani zorla gösterceksin canımm
Mihri İsminin Anlamı - Mihri - 1. Güneş. 2. Sevgi. 3. Eylül ayı. benim kızım olursa ilk adı mihri olacak ama leyla da kararsızım mihri çok anlamlı gelşiyor mihri leyla da kulaga hoş ve akıcı geliyor ama leyla biraz değişebilir
evet canım benim yazdığım mesajları hep atlıyor o yüzden hatırlatma yapıyorum
bu arada Esracım beni duyuyorsan yazdığım mesaj bi önceki sayfada kaldı zannımca
kız çocuk isimlerine bir öneri daha bade : kutsal sevgi aşk anlamına geliyor
ayrıca neva ve nevalde hoşuma gidiyor bir de şevval
canımben burayı her zaman okuyamıyorum çok sayfa birikiyo.......o yüzden sen sıkı takip ediyorsan senın gıbı özelden yazamayanları not et...ben siteye girdiğimde senden toplu listeyı alırım.....ama ben özelden yazamıyorum
ayy ben eymen koymak istiyordum çok hoşuma gitmişti...2. olumsuz yorum daha geldi.....hahaha....
ilk abimle yengem bızım oaralarda üşenemek anlamında kullanılırmış onu söylediler...2. de sen deymen.....
bakalım oğlumun son adı yanı gerçek adı ne olacak.....şimdilik sedece eymen....
ayy ben eymen koymak istiyordum çok hoşuma gitmişti...2. olumsuz yorum daha geldi.....hahaha....
ilk abimle yengem bızım oaralarda üşenemek anlamında kullanılırmış onu söylediler...2. de sen deymen.....
bakalım oğlumun son adı yanı gerçek adı ne olacak.....şimdilik sedece eymen....
canımben burayı her zaman okuyamıyorum çok sayfa birikiyo.......o yüzden sen sıkı takip ediyorsan senın gıbı özelden yazamayanları not et...ben siteye girdiğimde senden toplu listeyı alırım.....
yarın sabah açıklıyacağım herkesınkini...öptüm habi hoşçakalın.....
yüsra... güzelmişşşşşş . ay iyi ki sordum size bi sürü fikir edindim.
canım ilk çocuğum... cinsiyeti belli değil ya her iki cinsiyet için de isim kesinleştiriyorumefsun u söylemesi çok güzel ama anlamı çok çok iyi değil gibi yaa..:26:
büşrayı yazdım.. esma kardeşim, kübrayı da teyzem koymayı yasakladıkendi kızına koyucakmış
gördüm tatlımm gördüm...
ayy aysunnnömürsünnnnnnn.
mihrimah düşündük ama onu da bi arkadaşım bebeğine koyucakmış...leylayı da çok seviyorum...ona da eşim "aşkım dicekler ki kıza leyla, ne bakıyosun leyla leyla" ayyy ben napıcam bu adamla yaaa herşeye bahanesi varrrrr pufffff
canım gördümmm tabisii... odada temizlik yapılıyordu bi arkadaşın yanına gitmiştim.. oda kurumadan da giremedim...o yüzden aski sayfalarda kaldııı
neva:ses seda, zenginlik
neval: talih kısmet bahşiş demekmiş...
bade...hahaaa eşime desem dicekkiii: sevgilisi ya ona "bademmmmm" derseeeee
kontrolüm 25 de erkenden gideyim diyorum ama o zaman da tılsımı gider gibi geliyor 25 ne kadar sabret diyorum
BEYSALcım umarım sende hediyeni beğenmişsindiryürümem bile yasak olduğu için gezip hediye seçme olanağım yoktu canım o yüzden bende sana değişik bi hediye yolladım canım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?