cnm kızın olursa mıhrı ısmını dusundugunu okudum ben seneler önce yurtdısındakı bı tanıdıgımızın kızını görmustum onun adı mihrişah tı cok hosuma gtmıstı ve kız okadar guzel kı masallah fıkır olabılır dıye yazmak ıstedım
anacım sanada isim bulamadık pelin koy kibar geliyor kulağa ya da ayşe elif zeynep fln koy birde bizim burda buğlem/bulem-tusem -hüma isimleri var
Bulem. Cinsiyet, : Kız. Anlam, : Ay Parçası, Ayın 14'ü Gibi Güzel, Ay Yüzlü .
Buğlem - Cenneti müjdeleyen melek,
Tuğsem - Baş tacı anlamına gelmektedir
Tusem - Cennette esen ılık rüzgar, İsim Arşivi
Hüma - 1. Devlet kuşu. 2. Saadet, mutluluk
pek sözlükte görünmeyenleri yazdım şimdilik
Slm, kızlar, ,beni unutmuş olabilirsiniz. Zira çok az girebiliyorum. Ama yazamasamda en azından yazdıklarınızı okuyorm. isim beğenmeler konusu başlamış. çok hoşuma gitti. Bizim randevu bu c.tesi bakalım ikizlerin cinsiyetlerini öğreneceğiz. o zaman bende sizden tavsiyeler isteyeceğim. Hepinizi öpüyorum.. Bende bir iki öneri sunayım: erkek : Nefes, Kız : Hanem
ben alıştım canım arkadaşlara kaynanmla olan maceramı anlatacağım demiştim ondan anlattım aklıma geldikçe sigarayı isteyişini düşündükçe gülüyorum
gülüp geçiyorum yani ben ona artık
sonun da senden bir haber çıktımerak ettik canım nasılsın ne alemdesin hediyeni güle güle kullan
iyi olmaya çalışıyorum daha ev hapsim bitmedi bu hafta allahnasip ederse dışarı çıkacağım çok sıkıldım artık canım hiçbirşey istemiyor bunalımdayım yani bu günleri de atlatırız inşallah şimdide bademciklerim iltihaplanmış başım çok ağrıyor resmen kapattım kendimi pcyi bile açmak canım istemiyor bide gelen giden beni yalnız bırakmayayım diye ama kimseyi görmek istemiyorum kafam götürmüyorbide bu arada ayağamada bıçak düştü damarımı kesti acile gittik dikiş attılar ayağımda bandajlı bütün aksilikler üst üste geldi yani
hadi bakalım bir oğluş annesi daha hayırlı olsun:)
efe ismi çok çok güzel yaa, çok güzel söylemesi de... elvin... ulağa hoş geliyor.yazıyorummm
evet efeyi babamız istedi ben yağızı çok seviyorum tek bile koyarım:) ama onunda istediği olsun dedik efe ekledik:)
bız kız olursa ada kesın.erkek olursa efe.ben yanlarına bırer ısım dahaa koymayı dusunuyodum ama esım tek ısım dıyor bakalım 6 ay sonra da hala bu karar da mı olacagız.ikinci bebegı dusunenler efe veya ege koyuyorsa ece yı koyabılırler uyumlu olması acısından.
ben ece defne hande nilsu isimlerını de sevıyorum ama hepsı var sulalede:))
çok beğendim canım az öncede yazdığım gibi salonuma koydum sepeti mis gibi kokuyorlar çok güzel olmuş çok teşekkür ederim
iyi olmaya çalışıyorum daha ev hapsim bitmedi bu hafta allahnasip ederse dışarı çıkacağım çok sıkıldım artık canım hiçbirşey istemiyor bunalımdayım yani bu günleri de atlatırız inşallah şimdide bademciklerim iltihaplanmış başım çok ağrıyor resmen kapattım kendimi pcyi bile açmak canım istemiyor bide gelen giden beni yalnız bırakmayayım diye ama kimseyi görmek istemiyorum kafam götürmüyorbide bu arada ayağamada bıçak düştü damarımı kesti acile gittik dikiş attılar ayağımda bandajlı bütün aksilikler üst üste geldi yani
ya ben beğeniyorum da babası gıcıklık yapıyooo :26: :26: çok değişik isimler yaa...çoğu kişi yararlanıcak bunlardan
canım hoşgeldin.. unutmadık tabikibiz de cuma günü inşallah bebiş gösterirse öğrenmek kısmet olucak canım... çok çok merak içindeyim ben de
ben kızım olacagı kesinleşirse ayşe koyabilirm. onu da ablam çok istiyodu bakalım izin verirseama ayşe nin yanına bi isim fikri verir misiniz kızlar? ayşe melek nasıl olur...
umarım beğenen olur ben sayfalar hızlı ierlediğinden ara ara aynı isimleri önereceğim çünkü sözlükte pek fazla yer almıyor bunlar bu arada bebişinin babasının ismi neymişte herşeye burun kıvırıyormuş bakayım
ben kızım olacagı kesinleşirse ayşe koyabilirm. onu da ablam çok istiyodu bakalım izin verirseama ayşe nin yanına bi isim fikri verir misiniz kızlar? ayşe melek nasıl olur...
bebeklerinin cinsiyetleri belli olmayanlar.....
sağ elinizi uzatın ....
elinizi uzattıktan sonra elinizin dış yüzünü mü yoksa avuç içinizi mi uzattınız özelime yazın.....
nasıl cinsiyet tahmini yapıldığını şimdi buraya yazmıycam....
tahminlerin sonuçlarını toplu bi şekilde buraya yazarım siteye ilk girdiğimde....
aranızda belki bunu bilenler vardır...ama ben söylemedimki herkes olduğu gibi davransın diye....bilirse sonucunu belki elini ona göre uzatır....
basit ve eğlenceli bakalım tahminler tutacak mı?
hadi öpüyorum hepinizi.....
ben işe gidiyor.....
kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte
kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte
ayy sormaaa sanki ismiii çookk süper. hayati
ayşenur dedi sabah eşimnaz da olur mesela.
beni hiç katmayın bişeye zaten anladım siz beni sevmiyonuzzzz ühüüüüüüüüü
bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?