2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

şah ta bana uyumlu ilk soyadımdan esinti aslıda düşünülebilir :)

ya ben beğeniyorum da babası gıcıklık yapıyooo :26: :26: çok değişik isimler yaa...çoğu kişi yararlanıcak bunlardan

canım hoşgeldin.. unutmadık tabiki biz de cuma günü inşallah bebiş gösterirse öğrenmek kısmet olucak canım... çok çok merak içindeyim ben de

iyi olmaya çalışıyorum daha ev hapsim bitmedi bu hafta allahnasip ederse dışarı çıkacağım çok sıkıldım artık canım hiçbirşey istemiyor bunalımdayım yani bu günleri de atlatırız inşallah şimdide bademciklerim iltihaplanmış başım çok ağrıyor resmen kapattım kendimi pcyi bile açmak canım istemiyor bide gelen giden beni yalnız bırakmayayım diye ama kimseyi görmek istemiyorum kafam götürmüyor bide bu arada ayağamada bıçak düştü damarımı kesti acile gittik dikiş attılar ayağımda bandajlı bütün aksilikler üst üste geldi yani

canım kıyamam sana yaa resmen sınavdan geçiyorsun ama ne olur sıkma canını bebişini üzme neolur hepsi geçicek

kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte

oyoyy tüm aksilikler üstü üste gelmiş gerçekten canım yaa geçmiş olsun çok. Evde tek başına olsan daha kötü olursun canım... Boşver kafanı dağıt işte.

ben kızım olacagı kesinleşirse ayşe koyabilirm. onu da ablam çok istiyodu bakalım izin verirse ama ayşe nin yanına bi isim fikri verir misiniz kızlar? ayşe melek nasıl olur...

umarım beğenen olur ben sayfalar hızlı ierlediğinden ara ara aynı isimleri önereceğim çünkü sözlükte pek fazla yer almıyor bunlar bu arada bebişinin babasının ismi neymişte herşeye burun kıvırıyormuş bakayım

ooo çok ama çok geçmiş olsun canım :26: dikkat et, tekrarını yaşatmasın Allah

ben kızım olacagı kesinleşirse ayşe koyabilirm. onu da ablam çok istiyodu bakalım izin verirse ama ayşe nin yanına bi isim fikri verir misiniz kızlar? ayşe melek nasıl olur...

ayşe mina
: Mina (Mînâ)

Anlam : Şeffaf, Billur;
Şarap Şişesi;
Mine;
Gökyüzü;
(Arapça) Liman, İskele;
Mekke’de Hacıların Toplandığı Bir Yer
Eski almanca'da 'aşk' anlamındadır ve portekizcede de papatya anlamındadır

ayy sormaaa sanki ismiii çookk süper. hayati

ayşenur dedi sabah eşim naz da olur mesela.

guzel annısler merhaba ben kalktım kahvaltımı yaptım pek kahvaltı denemez ya sevemedım su kahvaltı olaynı yalnız olmuyr ama peynırımı yumurtamı yıyorum artık bebıs onlarla yetınır naplım sızler neler yapıyrsnz muhabetı takıp edemıyrm alıp basını gıtmıs sayfalar

Elimin dış yüzünü uzattım .... Merak ettim valla

kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte

canım hafta başı demet 1. cd orda sol tarafta bir magaza kapanıyor 89 tl lik elbiseleri 10 tl ye aldım çok güzel oldu adını anneme sorabilirim ama çeşit durmadan azalıyor robalı elbiseler ve tulumlar var

zafer çarşısınden sıhhiyeye doğru yürürken mine mağazasının az altında hamile club diye bi yer var
birde eski sgk binasının olduğu yer vardı kızılayda ziya gökalp caddesinde onun önündeki üst geçitin altında izgi hamile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…