iyi olmaya çalışıyorum daha ev hapsim bitmedi bu hafta allahnasip ederse dışarı çıkacağım çok sıkıldım artık canım hiçbirşey istemiyor bunalımdayım yani bu günleri de atlatırız inşallah şimdide bademciklerim iltihaplanmış başım çok ağrıyor resmen kapattım kendimi pcyi bile açmak canım istemiyor bide gelen giden beni yalnız bırakmayayım diye ama kimseyi görmek istemiyorum kafam götürmüyorbide bu arada ayağamada bıçak düştü damarımı kesti acile gittik dikiş attılar ayağımda bandajlı bütün aksilikler üst üste geldi yani
Mine ablamın ismi... mina yı çok severim koyabilirim vallaa. bu arada acaba kur anda geçiyo mu merak ettim?ayşe mina
: Mina (Mînâ)
Anlam : Şeffaf, Billur;
Şarap Şişesi;
Mine;
Gökyüzü;
(Arapça) Liman, İskele;
Mekke’de Hacıların Toplandığı Bir Yer
Eski almanca'da 'aşk' anlamındadır ve portekizcede de papatya anlamındadır
ayy sormaaa sanki ismiii çookk süper. hayati
ayşenur dedi sabah eşimnaz da olur mesela.
mrblar tatlım.. ben de kahvaltıda sıfırım. bugun neyseki eşimin bahanesiyle bi tost yedim yoksa bu saatlere kadar sürünüyorumguzel annısler merhaba ben kalktım kahvaltımı yaptım pek kahvaltı denemez ya sevemedım su kahvaltı olaynı yalnız olmuyr ama peynırımı yumurtamı yıyorum artık bebıs onlarla yetınır naplım sızler neler yapıyrsnz muhabetı takıp edemıyrm alıp basını gıtmıs sayfalar
Elimin dış yüzünü uzattım .... Merak ettim valla
Mine ablamın ismi... mina yı çok severim koyabilirim vallaa. bu arada acaba kur anda geçiyo mu merak ettim?
ayşenur tek bi isim gibi naz olabilir ama ayşe yi daha çok vurguluyo...
mrblar tatlım.. ben de kahvaltıda sıfırım. bugun neyseki eşimin bahanesiyle bi tost yedim yoksa bu saatlere kadar sürünüyorumtek başına daha bi zor sanki
Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.
Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.
Canım bende hareketlerini hissetmiyorum... Daha erken değil mi ki?
benim adım da ayşenaz :) eskiden sevmezdim ama şu an moda sanırım
/QUOTE]
olley o zamanmina kuranda geçiyor mina dağı olarak benim bildiğim
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebişede oğlan anası olmak kolay değil derler ya azcık sabredeceksin artıkiyi olmaya çalışıyorum daha ev hapsim bitmedi bu hafta allahnasip ederse dışarı çıkacağım çok sıkıldım artık canım hiçbirşey istemiyor bunalımdayım yani bu günleri de atlatırız inşallah şimdide bademciklerim iltihaplanmış başım çok ağrıyor resmen kapattım kendimi pcyi bile açmak canım istemiyor bide gelen giden beni yalnız bırakmayayım diye ama kimseyi görmek istemiyorum kafam götürmüyorbide bu arada ayağamada bıçak düştü damarımı kesti acile gittik dikiş attılar ayağımda bandajlı bütün aksilikler üst üste geldi yani
olley o zamanama bu sefer de eşim tarafı bizden birinin ismine yakın diye olumsuz düşünebilirler. hatta ilk dediğinde ablanın adını mı koycaksın? olcaktır tepki. olsun koyarımmm ablam değil mi mina değil mine koyarım istersem.kız benim
ben de hissetmyorum bebek hareketlerini, nedenini buldum ben :) 2li test için ultrason tetkikinde şöyle birşey dikkatimi çekti, plasenta için anterior diye bi tanım kullanılmış, bunu biraz araştırdım, kardeşimin kitaplarından ve ingilizce makalelerden, bu plesantanın dış yüzeye yani göbeğime yakın yerleştiği demekmiş, yapısalmış, anne ve bebek için bi sorun teşkil etmemekle beraber, bebek hareketleri pek hissedilmezmiş ve dıştan hani sağlık ocaklarındaki bebek kalp atışını dinlemek için ilkel bir alet oluyor ya, onunla bebeğin kalp atışları duyulmazmış, yani duyamayanlar pek endişe etmesinler, nitekim annem de ben de 7-8 aylıkken az az hissetmiş
benim adım da ayşenaz :) eskiden sevmezdim ama şu an moda sanırım
/QUOTE]
a aaaa ollur mu hiççç canım.. bi kere ayşe,zeynep, zehra gibi eski isimlerin bence modası hic geçmiyo.. cok güzel adın varmış. adınla yaşa
benim değerlerde senin bedeğin değerlerine yakın
bendende istediler 3 lü test
ama cuma belli olacak yapılıp yapılmaması
canım benim de ilk düşündüğüm isim minaydı...
eşim alim birine sormuş... sadece mekkede bir yerin anlamı... çocuğa birşey katacak bir isim değil demiş... isimleri araştırıken bakıyorum da çevremdeki insanların çoğu isimlrinin anlamlarıyla yaşıyolar hayatlarını...bu yüzden çok öenmli güzel bir manası olan isim koymak...
Ucunda nikah yüzüğü olan altın kolye anne adayının avcunun üzerinde serbestçe sallandırılır. Eğer madalyon küresel hareket ediyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdır.
bunun tam tersini biliyorum ben
deniyorum kızlarım için daire oluyor suan karnımdaki için ileri geri sallanıyor
sağ gögsüm daha büyük
Bir önceki çocuğunuz önce " anne" dediyse şimdiki çocuğunuz kız, "baba" dediyse erkek olacak.
büyük kızım baba dedi kızımız oldu küçük kızım anne dedi acaba ne olacak şimdi
Gebelikte bacaklarınız adeta bir ağacın gövdesi gibi şekilsiz ve kalın hale geldiyse oğlunuz olacak, şeklinde değişiklik olmadıysa kızınız olacak.
kızlarımda bacaklarım çok kötü olmuşlardı benim
Ekmeğin kenarını tercih ediyorsanız bebeğiniz erkek, ortasını seviyorsanız kızdır.
ekmeğin kenarını çok severim ben ama çocukluktan beri böyle bu
Gebelikte elleriniz kuruduysa bebeğiniz erkek, yumuşaklığını ve narinliğini koruduysa kızdır.
ellerim kurudu benim
Eğer gebelikte yüzünüzde ve göğsünüzde sivilceler çıktıysa kızınız olacak.
iki kızımdada yüzümde hiç sivilce olmamıştı bunda ise başlarda baya oldu
Bebeğinizi yukarıda taşıyorsanız oğlunuz, aşağıda taşıyorsanız kızınız olacak. Tam tersini de iddia edenler var.
kızımı sol kasığımda taşımıştım bunu sağ kasığımda taşıyorum kızım kasık kısmındaydı bu göbek kısmında
Karnınızda tüyler çıktıysa oğlunuz olacak.
evet buda var bende kızalrımda hiç tüy olmazdı bunda karnım bir tuhaf geliyor gözüme tüylü tüylü
Meme ucunuz çok koyulaştıysa oğlunuz olacak.
büyük kıızm da koyulaştı ama kızım oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?