kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte
tüyler kalsa ne olacak ki esra bebişinden hatıra olur sana
bulemsuuu demekki çogu tutmuyo.. bana da göğüslerin koyulaştı erkek dediler ama dr kıza benzetti.. hem de kuzenimin kızı var onun da koyulaşmış. sanırım herkeste oluyo. ben artık bu istatistiklere pek güvenmiyorum. kimseninki tutmuyo
amanınnn burcuxxx yemek yemiş patlıyacak kadar hemde bu tarihi atmak lazım kenara:))amanınnnnnnnn ne çok yedim yahuuu. tatlıdan iğrenmiştim tatlıda yedim bu defa. :26:
bugün kayınvalidemin aldığı hamile bluzumu giydim. sabah aynaya bakınca dedim ki burcu anne havası gelmiş sana. çok cici bişi. oyuncak bebek gibi oldum. hamile olmak ne güzelmiş. :)))
evet canım tutmuyorbulemsuuu demekki çogu tutmuyo.. bana da göğüslerin koyulaştı erkek dediler ama dr kıza benzetti.. hem de kuzenimin kızı var onun da koyulaşmış. sanırım herkeste oluyo. ben artık bu istatistiklere pek güvenmiyorum. kimseninki tutmuyo
Gebe bir kadına elini göstermesini söyleyin: size avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösteriyorsa oğlu olacaktır.
Anne adayının gebelikte sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır.
Anne adayının varsa oğlunun kafasının arkasına dikkatlice bakın: saçların kafanın arkasında dairesel olarak dağıldığı nokta şeklindeki saçsız alan kafanın ortasındaysa kız kardeşi, yandaysa erkek kardeşi olacaktır.
evet canım belli olacak o çizgi daha da koyu olarak hemdeevet bencede. hatta tüm cinsiyetler belli olsun belirtilerimizi ve bebeğimizn cinsiyetini yazalım karşılaştıralım.
bende pek bir değişiklik yok. göğüslerim biraz karardı, karnım biraz tüylendi. popom büyümedi. göbeğim sivri. yüzümde 3 tane sivilce çıktı başka çıkmadı. cinsiyet konusunda hiç tahminim yok. gönlümden geçende yok. Allah hayırlısını versin.
ha birde şu karnımın altındaki çizgi belirginleşmeye başladı. biraz karardı. sizde de oldu mu?
bu testi bana da yapmışlardı canım hamilelğimin başlarında. avuç içimi gösterdim, kızın olcak demişlerdi. hemen yanımda oturan bi hafta önce doğum yapan arkadaşım da, bana da yaptılar ben elimin dışını gösterdim dedi, ama onun da kızı oldu:)
millet olarak nasıl üşenmeden böyle şeyler üretiyoruz şaşıyorum vallaabi de tuz testi var.. hamilenin arkasından bi tutam tuzu serpiyosun arkasından elini ilk burnuna götürürse oğlu. ağzına götürürse kızı oluyo muşş muşş. bi arkadaşa yaptık burnuna götürdü ama kızı oluyo,haftaya doğurcak
ben deee hamile kıyafeti hiç almayı düşünmüyorum. sadece o şirin tişörtler hoşuma gidiyo. uzun uzun tişörtlerle altına taytlar ve en çok da şu anda rahatlıkla giyindiğim tayt pantolonlar benim kurtarıcılarım. eğilip kalkarken de bu pantolonlar cok rahat oluyo hiiiç sıkmıyo tavsiye ederim..Ankara'yı bilmiyorum ama GEBE diye bir marka var, güzel pantolonlar, elbiseler vs. var ama fiyat biraz pahalı. Sonra OXXO'da beli lastikli rengarenk pantolonlar var, ben normalde giyiyordum yıllar önce almışım farketttimki inanılmaz rahat, her sezon farklı renklerini çıkartıyor, bu yıl kırmızılar, yeşiller, maviler, sarılar harika... Daha gitmedem ama (gerçi Ankarada var mı bilmiyorum) H&M'in bazı mağzalarında hamile konsepti var, LCW'de var, başka.... Mothercare'ın var sanırım ama bakma fırsatım olmadıBen genellikle göğüs altından bol bedenimin 1 beden üstü elbiseler aldım, yazın rahat rahat giymek için, çok sevmiyorum öyle hamile kıyafetleri, bol t-shirtlerle giymek için , bir kaç renkte tayt aldım mı biter bu iş böylece sonrasında da giyme şansım olur
amanınnnnnnnn ne çok yedim yahuuu. tatlıdan iğrenmiştim tatlıda yedim bu defa. :26:
bugün kayınvalidemin aldığı hamile bluzumu giydim. sabah aynaya bakınca dedim ki burcu anne havası gelmiş sana. çok cici bişi. oyuncak bebek gibi oldum. hamile olmak ne güzelmiş. :)))
kaynanamın 3 oğlu var en büyüğü eşim annemin 6 oğlu olmuş 3 tanesi ölmüş ama arka arkaya 6 oğlan ama benim kızım olduHarikasın valla, doktor 3 hafta önce söylemişti erkek olacağınıBen sürekli kız diyordum, kayınvalidem dur bakalım diyordu meğer biliyormuş :) O'da şöyle bişey söyledi "kayınvalidenizin ilk çocuğunun cinsiyeti ne ise büyük olasılıkla ilk bebek o cinsiyette olurmuş"... Bende tutttu anneme ve çevremdeki herkese baktım, oldu gibi....
Harikasın valla, doktor 3 hafta önce söylemişti erkek olacağınıBen sürekli kız diyordum, kayınvalidem dur bakalım diyordu meğer biliyormuş :) O'da şöyle bişey söyledi "kayınvalidenizin ilk çocuğunun cinsiyeti ne ise büyük olasılıkla ilk bebek o cinsiyette olurmuş"... Bende tutttu anneme ve çevremdeki herkese baktım, oldu gibi....
kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte
aaa ben o çizgi çok ilerde beliriyo die biliyodumm? bende yok. benim göbüş sivri ve yayvan arası ya anlayamadım. aslında yollayım siz bakın. sadece net şunu dicem yoruldugumda kendimi kastıgımda falan sol tarafımda bi rahatsızlık batma hissediyorum. bebegim orda kesinlikle. cünkü sağ tarafta tık yok. göğüs ucum koyulaştı. ayy hiç belirtim yok başkaa:26:evet bencede. hatta tüm cinsiyetler belli olsun belirtilerimizi ve bebeğimizn cinsiyetini yazalım karşılaştıralım.
bende pek bir değişiklik yok. göğüslerim biraz karardı, karnım biraz tüylendi. popom büyümedi. göbeğim sivri. yüzümde 3 tane sivilce çıktı başka çıkmadı. cinsiyet konusunda hiç tahminim yok. gönlümden geçende yok. Allah hayırlısını versin.
ha birde şu karnımın altındaki çizgi belirginleşmeye başladı. biraz karardı. sizde de oldu mu?
lavinya bende Ankaradayım ama yeniyim burda :) cepa da h&m de hamile bölümü var ordan bir iki birşey aldım ben...
bursalı bayanlar yazsın bakalım hangı hastane hangı doktor benım doktorum özer kutlu yanı oglumda ona gıttım ama bunda degıştırmek zorundayım yaklasık en az 5000 tl tutuyo dogum yoksa mükemmel bır doktor medıcal ahmet beye gıtmeye karar verdım sızlerdende fıkır edıneyım:))
gerçi ben kime fal baktırdıysam hep bana erkek dediler 1 tanede kız diyen çıkmadı sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini öğreneceğim günü
amanınnn burcuxxx yemek yemiş patlıyacak kadar hemde bu tarihi atmak lazım kenara:))
evet hamile olarak kilolu olmak çok güzel birşey
evet canım tutmuyor
ben deee hamile kıyafeti hiç almayı düşünmüyorum. sadece o şirin tişörtler hoşuma gidiyo. uzun uzun tişörtlerle altına taytlar ve en çok da şu anda rahatlıkla giyindiğim tayt pantolonlar benim kurtarıcılarım. eğilip kalkarken de bu pantolonlar cok rahat oluyo hiiiç sıkmıyo tavsiye ederim..
afiyet olsunnnnn burcuu.. e gelsin artık o hava dimi yaniii. eminim çok yakışmıştırr
aaa ben o çizgi çok ilerde beliriyo die biliyodumm? bende yok. benim göbüş sivri ve yayvan arası ya anlayamadım. aslında yollayım siz bakın. sadece net şunu dicem yoruldugumda kendimi kastıgımda falan sol tarafımda bi rahatsızlık batma hissediyorum. bebegim orda kesinlikle. cünkü sağ tarafta tık yok. göğüs ucum koyulaştı. ayy hiç belirtim yok başkaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?