2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte

Ankara'yı bilmiyorum ama GEBE diye bir marka var, güzel pantolonlar, elbiseler vs. var ama fiyat biraz pahalı. Sonra OXXO'da beli lastikli rengarenk pantolonlar var, ben normalde giyiyordum yıllar önce almışım farketttimki inanılmaz rahat, her sezon farklı renklerini çıkartıyor, bu yıl kırmızılar, yeşiller, maviler, sarılar harika... Daha gitmedem ama (gerçi Ankarada var mı bilmiyorum) H&M'in bazı mağzalarında hamile konsepti var, LCW'de var, başka.... Mothercare'ın var sanırım ama bakma fırsatım olmadı Ben genellikle göğüs altından bol bedenimin 1 beden üstü elbiseler aldım, yazın rahat rahat giymek için, çok sevmiyorum öyle hamile kıyafetleri, bol t-shirtlerle giymek için , bir kaç renkte tayt aldım mı biter bu iş böylece sonrasında da giyme şansım olur

bulemsuuu demekki çogu tutmuyo.. bana da göğüslerin koyulaştı erkek dediler ama dr kıza benzetti.. hem de kuzenimin kızı var onun da koyulaşmış. sanırım herkeste oluyo. ben artık bu istatistiklere pek güvenmiyorum. kimseninki tutmuyo

evet bencede. hatta tüm cinsiyetler belli olsun belirtilerimizi ve bebeğimizn cinsiyetini yazalım karşılaştıralım.

bende pek bir değişiklik yok. göğüslerim biraz karardı, karnım biraz tüylendi. popom büyümedi. göbeğim sivri. yüzümde 3 tane sivilce çıktı başka çıkmadı. cinsiyet konusunda hiç tahminim yok. gönlümden geçende yok. Allah hayırlısını versin.

ha birde şu karnımın altındaki çizgi belirginleşmeye başladı. biraz karardı. sizde de oldu mu?

amanınnn burcuxxx yemek yemiş patlıyacak kadar hemde bu tarihi atmak lazım kenara:))
evet hamile olarak kilolu olmak çok güzel birşey

evet canım tutmuyor

Harikasın valla, doktor 3 hafta önce söylemişti erkek olacağını Ben sürekli kız diyordum, kayınvalidem dur bakalım diyordu meğer biliyormuş :) O'da şöyle bişey söyledi "kayınvalidenizin ilk çocuğunun cinsiyeti ne ise büyük olasılıkla ilk bebek o cinsiyette olurmuş"... Bende tutttu anneme ve çevremdeki herkese baktım, oldu gibi....

evet canım belli olacak o çizgi daha da koyu olarak hemde
herkesin kesin sonuç alması 1 ayı bulacak galiba

banada yaptılar tuz testini bende bıyığıma götürdün erkek diyorlar bakalım doğru çıkacakmı gerçi ben kız istiyorummmmmmmm

ben deee hamile kıyafeti hiç almayı düşünmüyorum. sadece o şirin tişörtler hoşuma gidiyo. uzun uzun tişörtlerle altına taytlar ve en çok da şu anda rahatlıkla giyindiğim tayt pantolonlar benim kurtarıcılarım. eğilip kalkarken de bu pantolonlar cok rahat oluyo hiiiç sıkmıyo tavsiye ederim..

afiyet olsunnnnn burcuu.. e gelsin artık o hava dimi yaniii. eminim çok yakışmıştırr

kaynanamın 3 oğlu var en büyüğü eşim annemin 6 oğlu olmuş 3 tanesi ölmüş ama arka arkaya 6 oğlan ama benim kızım oldu

üffff o zaman erkek benimki

kızlar hamile kıyafetleri alabileceğimiz nereler var? özellikle ankarada bildiğiniz yerler var mı? ilk defa kıyafet alınacak yerler konusunda tıkanıyorum halbuki ustayımdır alışverişte

lavinya bende Ankaradayım ama yeniyim burda :) cepa da h&m de hamile bölümü var ordan bir iki birşey aldım ben...

gerçi ben kime fal baktırdıysam hep bana erkek dediler 1 tanede kız diyen çıkmadı sabırsızlıkla bekliyorum cinsiyetini öğreneceğim günü

aaa ben o çizgi çok ilerde beliriyo die biliyodumm? bende yok. benim göbüş sivri ve yayvan arası ya anlayamadım. aslında yollayım siz bakın. sadece net şunu dicem yoruldugumda kendimi kastıgımda falan sol tarafımda bi rahatsızlık batma hissediyorum. bebegim orda kesinlikle. cünkü sağ tarafta tık yok. göğüs ucum koyulaştı. ayy hiç belirtim yok başkaa:26:

merhaba kızlar :)

ne güzel isim arayışları başlamış.

Esracım bence sana en uygun isim EFSA hem kuran da geçen bir suedir. hem de cennet ırmağı anlamındadır. bende kızım olursa Hira hanım, yada Efsa Nil istiyorum.

Almina-göksü canım çok geçmiş olsun. bol bol nazar oku ve okut. ben çok inanırım. üzerinden aksilikler gitsin.

canım ahmet beye ben gidiyorum muayyene ücreti 60 TL ikili test vs 60 TL doğum ücretleri normal doğum 1000 TL sezeryan 1500 TL civarındaydı tek kişilik odada kalma 300 TL idi sanırsam tam emin değilim ama bu civarlarda rakamlar kesin kararını verdin demekki tatlım belkim karşılaşırız hastanede

sen bursanın neresinde oturuyorsun canım

ahmet beydede doğum muayene ucretleri vs 2000-3000 arası tuutuyor

amanınnn burcuxxx yemek yemiş patlıyacak kadar hemde bu tarihi atmak lazım kenara:))
evet hamile olarak kilolu olmak çok güzel birşey

evet canım tutmuyor

:))))))) sayendedir belki teyzesi :)

canım sağol. bende hamile pantolonu aldım. burdaki arkadaş alın rahat edersiniz demişlerdi. mutlaka benden önce alan çok olmuştur. çok rahatmış yahu. aynı evde giydiğim pijama gibi :)

valla bende anlamadım. ama çok az kararmış, baksana bulemsu normal diyor. demek bünye ile ilgili. bende de belirti az. batmalar normal canım, içerde inşaat var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…