evet bencede. hatta tüm cinsiyetler belli olsun belirtilerimizi ve bebeğimizn cinsiyetini yazalım karşılaştıralım.
bende pek bir değişiklik yok. göğüslerim biraz karardı, karnım biraz tüylendi. popom büyümedi. göbeğim sivri. yüzümde 3 tane sivilce çıktı başka çıkmadı. cinsiyet konusunda hiç tahminim yok. gönlümden geçende yok. Allah hayırlısını versin.
ha birde şu karnımın altındaki çizgi belirginleşmeye başladı. biraz karardı. sizde de oldu mu?
merhaba kızlar :)
ne güzel isim arayışları başlamış.
Esracım bence sana en uygun isim EFSA hem kuran da geçen bir suedir. hem de cennet ırmağı anlamındadır. bende kızım olursa Hira hanım, yada Efsa Nil istiyorum.
Almina-göksü canım çok geçmiş olsun. bol bol nazar oku ve okut. ben çok inanırım. üzerinden aksilikler gitsin.
h&m varmıydııı ankara da... cok begenirim tarzını. yeni geldiği için Türkiye ye sadece istanbulda var şimdilik sanıyodmm,sevindim:)
hadi bakalım bir oğluş annesi daha hayırlı olsun:)
bız kız olursa ada kesın.erkek olursa efe.ben yanlarına bırer ısım dahaa koymayı dusunuyodum ama esım tek ısım dıyor bakalım 6 ay sonra da hala bu karar da mı olacagız.ikinci bebegı dusunenler efe veya ege koyuyorsa ece yı koyabılırler uyumlu olması acısından.
ben ece defne hande nilsu isimlerını de sevıyorum ama hepsı var sulalede:))
efe tek başına büyüdüğünde kullanılmayack gibi geliyor bana bence ekle yanına:)
canım hafta başı demet 1. cd orda sol tarafta bir magaza kapanıyor 89 tl lik elbiseleri 10 tl ye aldım çok güzel oldu adını anneme sorabilirim ama çeşit durmadan azalıyor robalı elbiseler ve tulumlar var
canım ya nolur bana tam yerini tarif et ve ismini ver annemleri yollayayım bugün alsınlar:::) çok saol
zafer çarşısınden sıhhiyeye doğru yürürken mine mağazasının az altında hamile club diye bi yer var
birde eski sgk binasının olduğu yer vardı kızılayda ziya gökalp caddesinde onun önündeki üst geçitin altında izgi hamile var
süpersin ya haftasonu kızılaya gitmem şart oldu tabi yağmur yağmazsa:) çok teşekkür ederim canım benim saol:)
Ge-Be çok abartı pahalı 1 -2 ay giyeceğim bir şey için o kadar vermek istemiyorum canım. H&M ve C&a'yı biliyorum internetten baktım çok klasikti kıyafetler biraz spor istiyorum. bu arada Hell Klar diye bir marka var o da hamile giyim aklınızda olsun onu da netten buldum yeni:) çok teşekkür ederim kuzum:)Ankara'yı bilmiyorum ama GEBE diye bir marka var, güzel pantolonlar, elbiseler vs. var ama fiyat biraz pahalı. Sonra OXXO'da beli lastikli rengarenk pantolonlar var, ben normalde giyiyordum yıllar önce almışım farketttimki inanılmaz rahat, her sezon farklı renklerini çıkartıyor, bu yıl kırmızılar, yeşiller, maviler, sarılar harika... Daha gitmedem ama (gerçi Ankarada var mı bilmiyorum) H&M'in bazı mağzalarında hamile konsepti var, LCW'de var, başka.... Mothercare'ın var sanırım ama bakma fırsatım olmadıBen genellikle göğüs altından bol bedenimin 1 beden üstü elbiseler aldım, yazın rahat rahat giymek için, çok sevmiyorum öyle hamile kıyafetleri, bol t-shirtlerle giymek için , bir kaç renkte tayt aldım mı biter bu iş böylece sonrasında da giyme şansım olur
lavinya bende Ankaradayım ama yeniyim burda :) cepa da h&m de hamile bölümü var ordan bir iki birşey aldım ben...
evet cepada var canım:) öğrendikçe sana da söylerim tatlım ben:)
canım ahmet beye ben gidiyorum muayyene ücreti 60 TL ikili test vs 60 TL doğum ücretleri normal doğum 1000 TL sezeryan 1500 TL civarındaydı tek kişilik odada kalma 300 TL idi sanırsam tam emin değilim ama bu civarlarda rakamlarkesin kararını verdin demekki tatlım belkim karşılaşırız hastanede
sen bursanın neresinde oturuyorsun canım
ahmet beydede doğum muayene ucretleri vs 2000-3000 arası tuutuyor
canım ahmet beye ben gidiyorum muayyene ücreti 60 TL ikili test vs 60 TL doğum ücretleri normal doğum 1000 TL sezeryan 1500 TL civarındaydı tek kişilik odada kalma 300 TL idi sanırsam tam emin değilim ama bu civarlarda rakamlarkesin kararını verdin demekki tatlım belkim karşılaşırız hastanede
sen bursanın neresinde oturuyorsun canım
ahmet beydede doğum muayene ucretleri vs 2000-3000 arası tuutuyor
ınşallah cnm karşılaşırız şimdi özer beyı araştırdım 2700 doruk dogummuş eee muane ücretı 700 tutuyo 5 ay 3.400 ahmet beye 3000 verene kadar doktoruma gıderım
bende jımerde suat haere gıdıyrm ve cok memnunum bende ıkılı test ıcın 45 aldılar sanırım ynede emın dglm madem hepımız hemserıyız sımdı benımde guzel cıcıs hamıle kıyafetı satn yerlere ıhtıyacım var bıldıgınız onerebılecegınız yerler varmı hazıranda dugunumuz var ozmana kadar hıc gremem pantolonlar falan bıkac gunluk ama guzel seyler almam lazım
:))))))) sayendedir belki teyzesi :)
canım sağol. bende hamile pantolonu aldım. burdaki arkadaş alın rahat edersiniz demişlerdi. mutlaka benden önce alan çok olmuştur. çok rahatmış yahu. aynı evde giydiğim pijama gibi :)
ne demk efendim :) evt hamile pantolonu da rahat görünüyo bi tane ablam verdi bana kendi pantolonunu ama su an olcak gibi değil iyice büyüyünce giyerim inşallah
valla bende anlamadım. ama çok az kararmış, baksana bulemsu normal diyor. demek bünye ile ilgili. bende de belirti az. batmalar normal canım, içerde inşaat var :)
ınşallah cnm karşılaşırız şimdi özer beyı araştırdım 2700 doruk dogummuş eee muane ücretı 700 tutuyo 5 ay 3.400 ahmet beye 3000 verene kadar doktoruma gıderım
canım inan bilmiyorumöğrenirsen benlede paylaş olur mu [/QUO tamam cnm carsı ıcınde bı kacyer var ama bız gecen sene teyzemın kızına baktık hıc guzel seyler yoktu ben bı bakıcam bı kac hafta sonra senıde bılgılendırırım
benim her 2-3 günde bir yeni sivilcem çıkıyor. yüzüm çok kötü oldu.
kasığımdda batmalar oluyor. hamileliğimin en başından beri çok tatlı şeyler görüyorum rüyam da bile yiyorum eşim alıp geliyor yiyesim yok. baharatlı şeylere eğilimim var. ve tatlıyı çok seviyorum.tiksinip yemesem bile hep yiyecekmişim gibi ağzım sulanıyor.
midem bulantım sürekli var. kusmada hergün mutlaka 1-2 kez. karnım çıktı öne doğru gidiyor şiş.
sağ göğüsüm daha büyük ama öncedende öyleydi. biraz farklıydılar. ve ikiside karardı.
ellerim kuru bakımsız gibi
kayınvalidem erkek hissediyormuş annem kız. :)
er_ca bu kayınvaldeler hep erkek hissediyo niyeyseeeebenimki de öyle diyodu
canım inan bilmiyorumöğrenirsen benlede paylaş olur mu [/QUO tamam cnm carsı ıcınde bı kacyer var ama bız gecen sene teyzemın kızına baktık hıc guzel seyler yoktu ben bı bakıcam bı kac hafta sonra senıde bılgılendırırım
LCW gibi hem bol çeşitli hem modern hemde ucuz bir mağaza daha göremedim hamile giysileri ile ilgili... Çok marka var ama normal pantolonun beline lastik geçiriryorlar 40 TL lik pantolon oluyor sana 70 TL çok fazla
benim her 2-3 günde bir yeni sivilcem çıkıyor. yüzüm çok kötü oldu.
kasığımdda batmalar oluyor. hamileliğimin en başından beri çok tatlı şeyler görüyorum rüyam da bile yiyorum eşim alıp geliyor yiyesim yok. baharatlı şeylere eğilimim var. ve tatlıyı çok seviyorum.tiksinip yemesem bile hep yiyecekmişim gibi ağzım sulanıyor.
midem bulantım sürekli var. kusmada hergün mutlaka 1-2 kez. karnım çıktı öne doğru gidiyor şiş.
sağ göğüsüm daha büyük ama öncedende öyleydi. biraz farklıydılar. ve ikiside karardı.
ellerim kuru bakımsız gibi
kayınvalidem erkek hissediyormuş annem kız. :)
LCW gibi hem bol çeşitli hem modern hemde ucuz bir mağaza daha göremedim hamile giysileri ile ilgili... Çok marka var ama normal pantolonun beline lastik geçiriryorlar 40 TL lik pantolon oluyor sana 70 TL çok fazla
lcw da ben bişi bulamadım yaaa... bi tek açık renkli pantolonlar vardı başka da bişi yoktu...
lcw da ben bişi bulamadım yaaa... bi tek açık renkli pantolonlar vardı başka da bişi yoktu...
internetteki mağazada normallere göre çok çeşit var canımgeçici giyeceğim bir pantolona 70-80 TL vermek bana çok geliyor canım
ay benimkide benimkideeeerkek delisiler
cnm muane ücretı 140 5ay gıdecegım zaten 3.5aylık sayılırız özer bey doruk jımer ve acıbademde dogum yapıyo doruk 2700 5 ay muane ücretı 700 tl toplam 3400 ben gemlikte yasıyorum ama hastaneler hakkında bılgım gayet ıyı özer beyde 2yıldır hastasıyımcanım nasıl 2700 doruk özer beyin muayane ücretiyle 5000 TL yi rahat bulur 140 TL bir muayenesiahmet beyin muaayene dogum hersey dahil 2000-2500 TL sen bursa merkezdemisin yakın mı sana hastaneler
bende jımerde suat haere gıdıyrm ve cok memnunum bende ıkılı test ıcın 45 aldılar sanırım ynede emın dglm madem hepımız hemserıyız sımdı benımde guzel cıcıs hamıle kıyafetı satn yerlere ıhtıyacım var bıldıgınız onerebılecegınız yerler varmı hazıranda dugunumuz var ozmana kadar hıc gremem pantolonlar falan bıkac gunluk ama guzel seyler almam lazım
internetteki mağazada normallere göre çok çeşit var canımgeçici giyeceğim bir pantolona 70-80 TL vermek bana çok geliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?