2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ergenlikte bile sivilcem çıkmamıştı hiç ama iki üç tane kırmızı nokta var yüzüm de
evet o çizgi bende de ciddi şekilde görülüyor. ben de hamileliğin sonlarında olur diye biliyodum ama çok belirgin şimdiden.

Sağol canım yaa.. gerçi daha cinsiyetimiz belli değil...gerçi biz kıza çok heveslendik...doktor çok küçük bi ihtimal kız diyince biz erkek olabileceğini bile düşünmemeye başladık...erkekse çok büyük sürpriz olucak bize

efsa ismi de çok güzel..bunu da not edip topluca eşime yollıciiimm

ınşallah cnm karşılaşırız şimdi özer beyı araştırdım 2700 doruk dogummuş eee muane ücretı 700 tutuyo 5 ay 3.400 ahmet beye 3000 verene kadar doktoruma gıderım

bende jımerde suat haere gıdıyrm ve cok memnunum bende ıkılı test ıcın 45 aldılar sanırım ynede emın dglm madem hepımız hemserıyız sımdı benımde guzel cıcıs hamıle kıyafetı satn yerlere ıhtıyacım var bıldıgınız onerebılecegınız yerler varmı hazıranda dugunumuz var ozmana kadar hıc gremem pantolonlar falan bıkac gunluk ama guzel seyler almam lazım

benim her 2-3 günde bir yeni sivilcem çıkıyor. yüzüm çok kötü oldu.

kasığımdda batmalar oluyor. hamileliğimin en başından beri çok tatlı şeyler görüyorum rüyam da bile yiyorum eşim alıp geliyor yiyesim yok. baharatlı şeylere eğilimim var. ve tatlıyı çok seviyorum.tiksinip yemesem bile hep yiyecekmişim gibi ağzım sulanıyor.
midem bulantım sürekli var. kusmada hergün mutlaka 1-2 kez. karnım çıktı öne doğru gidiyor şiş.
sağ göğüsüm daha büyük ama öncedende öyleydi. biraz farklıydılar. ve ikiside karardı.
ellerim kuru bakımsız gibi

kayınvalidem erkek hissediyormuş annem kız. :)

ınşallah cnm karşılaşırız şimdi özer beyı araştırdım 2700 doruk dogummuş eee muane ücretı 700 tutuyo 5 ay 3.400 ahmet beye 3000 verene kadar doktoruma gıderım

canım nasıl 2700 doruk özer beyin muayane ücretiyle 5000 TL yi rahat bulur 140 TL bir muayenesi ahmet beyin muaayene dogum hersey dahil 2000-2500 TL sen bursa merkezdemisin yakın mı sana hastaneler

canım inan bilmiyorum öğrenirsen benlede paylaş olur mu

haha eveet yavrum benim napıyosa ordaaa bi başına

er_ca bu kayınvaldeler hep erkek hissediyo niyeyseeee benimki de öyle diyodu

ayyy benim de annem kız kayınvalidem erkek hissediyorrr

canım nasıl 2700 doruk özer beyin muayane ücretiyle 5000 TL yi rahat bulur 140 TL bir muayenesi ahmet beyin muaayene dogum hersey dahil 2000-2500 TL sen bursa merkezdemisin yakın mı sana hastaneler
cnm muane ücretı 140 5ay gıdecegım zaten 3.5aylık sayılırız özer bey doruk jımer ve acıbademde dogum yapıyo doruk 2700 5 ay muane ücretı 700 tl toplam 3400 ben gemlikte yasıyorum ama hastaneler hakkında bılgım gayet ıyı özer beyde 2yıldır hastasıyım

ben vakıkıden aldım pantolon cok guzel cnm ılkınde altıparmkta hamıle gıyım var ordan aldım guzel ama pahalı gerek yok bence ama bak ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…