cnm muane ücretı 140 5ay gıdecegım zaten 3.5aylık sayılırız özer bey doruk jımer ve acıbademde dogum yapıyo doruk 2700 5 ay muane ücretı 700 tl toplam 3400 ben gemlikte yasıyorum ama hastaneler hakkında bılgım gayet ıyı özer beyde 2yıldır hastasıyım
ben vakıkıden aldım pantolon cok guzel cnm ılkınde altıparmkta hamıle gıyım var ordan aldım guzel ama pahalı gerek yok bence ama bak ıstersen
er_ca bu kayınvaldeler hep erkek hissediyo niyeyseeeebenimki de öyle diyodu
doğumda kaldığınn odayı ekstra epudural ise vs o paralarıd ekliyorlar canım işte 1000-1400 TL sorun değil dersen özer beye git tatlımhakkımıza hayırlısı olsun senin ilki normal doğum muydu ? çok zor olmucak mı ya bebeğin minikmiş kıyamam cinsiyet belli değil dimi
benim annem hamile kaldığım günden beri erkek olacakmış gibi hissediyormuş bakalım annemin gönlündeki olacakbenim kayınvalidem farketmez ne olursa olsun dedi ama içine kız doğmuş, annem erkek olsun istiyor. eşimde farketmez diyor ama kız olsa daha çok sevinir gibime geldi. hayırlısı.
internetteki mağazada normallere göre çok çeşit var canımgeçici giyeceğim bir pantolona 70-80 TL vermek bana çok geliyor canım
kızlar LCW internet mağazasından şu pantolon çok hoşuma gitti 2 beden buyugunu alırsam 3 ay giyerim gibikesimi duruşu çok hoşuma gitti bakalım siz begenecekmisiniz
çok tarz bi pantolon ama bel olayı riskli gibi geldi canım... hamile pantolonu değil sanırım... beli yüksek olduğu için hamileyken rahat edemeyebilirsin...
er_ca bu kayınvaldeler hep erkek hissediyo niyeyseeeebenimki de öyle diyodu
ay benimkide benimkideeeerkek delisiler
ayyy benim de annem kız kayınvalidem erkek hissediyorrr
çok tarz bi pantolon ama bel olayı riskli gibi geldi canım... hamile pantolonu değil sanırım... beli yüksek olduğu için hamileyken rahat edemeyebilirsin...
evet canım hamile pantolonu değil o yüzden 2 beden buyuk alayım dedim
ay benim ailemede sorsan hep erkek olucak öyle hissediyoruz diyorlar ama hurafeeler kızı gösteriyor gibi bakalım ne olcakay göözlerimizi kapatıp bir açsakda 16. haftam bitmiş olsa ve cinsiyeti ögrensemm ay çok merak ediyorum nappiiimmmmm ona göree paşam prensesim dicemmm
valla canım yine de riskli internetten alıyım deme bana sorarsan... dene öyle al...
valla canım yine de riskli internetten alıyım deme bana sorarsan... dene öyle al...
cnm ben sezeryanım zaten dırek sezo fıyatını ogrendım tek kısılık oda ben 2lı 3lu testler yaptırmıyorum ama ahmet beye gıdıcem yınede memnun kalırsam orda yaparım 1400 ogluşuma yatırım yaparım cınsıyet bellı yine oglum olacak 2 şehzadem çok şükür:))
cnm ben sezeryanım zaten dırek sezo fıyatını ogrendım tek kısılık oda ben 2lı 3lu testler yaptırmıyorum ama ahmet beye gıdıcem yınede memnun kalırsam orda yaparım 1400 ogluşuma yatırım yaparım cınsıyet bellı yine oglum olacak 2 şehzadem çok şükür:))
kızlar LCW internet mağazasından şu pantolon çok hoşuma gitti 2 beden buyugunu alırsam 3 ay giyerim gibikesimi duruşu çok hoşuma gitti bakalım siz begenecekmisiniz
benim annem hamile kaldığım günden beri erkek olacakmış gibi hissediyormuş bakalım annemin gönlündeki olacak
aysunnnn sen daha 11.haftayı bitirimişsin kuzummmmayyy daha minicik senin bebeğinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?