2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

doğumda kaldığınn odayı ekstra epudural ise vs o paralarıd ekliyorlar canım işte 1000-1400 TL sorun değil dersen özer beye git tatlım hakkımıza hayırlısı olsun senin ilki normal doğum muydu ? çok zor olmucak mı ya bebeğin minikmiş kıyamam cinsiyet belli değil dimi

benim kayınvalidemde kız diyor duyduğundan beri, sanki oğlum olsa sevmeyecekmiş gibi geliyor

kızları yok ondan çok düşkünler kıza. ama benim ilk çocuğum kız olsun erkek olsun ne farkeder ki ...

sırf onların kız takıntısı yüzünden heveslerimden soğuyorum...

bende inadına oğlum olacak gibi hissediyorum, bende onun belirtileri var diyorum
(aslında tüm hurafeler kızı gösteriyor ama =))

neyse benim için sağlık önemli... Allah hepimizi sağlıklı bebekler nasip etsin.

Onların kokusu cennet kokusu,başka ne istenirki.

kızlar LCW internet mağazasından şu pantolon çok hoşuma gitti 2 beden buyugunu alırsam 3 ay giyerim gibi kesimi duruşu çok hoşuma gitti bakalım siz begenecekmisiniz

Eklentiler

• $M_20121-2Y5238Z8-859_A.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 22

cnm ben sezeryanım zaten dırek sezo fıyatını ogrendım tek kısılık oda ben 2lı 3lu testler yaptırmıyorum ama ahmet beye gıdıcem yınede memnun kalırsam orda yaparım 1400 ogluşuma yatırım yaparım cınsıyet bellı yine oglum olacak 2 şehzadem çok şükür:))

benim kayınvalidem farketmez ne olursa olsun dedi ama içine kız doğmuş, annem erkek olsun istiyor. eşimde farketmez diyor ama kız olsa daha çok sevinir gibime geldi. hayırlısı.
benim annem hamile kaldığım günden beri erkek olacakmış gibi hissediyormuş bakalım annemin gönlündeki olacak

ay benim ailemede sorsan hep erkek olucak öyle hissediyoruz diyorlar ama hurafeeler kızı gösteriyor gibi bakalım ne olcak ay göözlerimizi kapatıp bir açsakda 16. haftam bitmiş olsa ve cinsiyeti ögrensemm ay çok merak ediyorum nappiiimmmmm ona göree paşam prensesim dicemmm

er_ca bu kayınvaldeler hep erkek hissediyo niyeyseeee benimki de öyle diyodu

ay benimkide benimkideee erkek delisiler

ayyy benim de annem kız kayınvalidem erkek hissediyorrr

evet :)

benimki eşime hamileyken benim hissettiklreimi yaşadıklarımı yaşamış. o yüzdenmiş.

anneler kızların değerini biliyor tabiki genelde bu yüzden kız diyor.

Allahım inşallahh hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur hepimizin:)

aysunnnn sen daha 11.haftayı bitirimişsin kuzummmm ayyy daha minicik senin bebeğinnnnnn

ay canım ne zaman öğrendin cinsiyetiii yesinler o şehzadeleri şehzade anası olucaksın hıı süper maşAllah cinsiyeti hangi doktordan ögrendin bende giidcem cumartesi ahmet beye 12 +1 de gorur mu bilmem

ay canım ne zaman öğrendin cinsiyetiii yesinler o şehzadeleri şehzade anası olucaksın hıı süper maşAllah cinsiyeti hangi doktordan ögrendin bende giidcem cumartesi ahmet beye 12 +1 de gorur mu bilmem

kızlar LCW internet mağazasından şu pantolon çok hoşuma gitti 2 beden buyugunu alırsam 3 ay giyerim gibi kesimi duruşu çok hoşuma gitti bakalım siz begenecekmisiniz

canım güzel pantolonda bence alma. beli yüksek, karnın benim gibi 3 günde pörtlerse hiç giyemezsin. seneye al canım. hamile pantolonları var çok şık. bir tane aldım ama aklım eteklerde kaldı. para harcamak istemiyorum bende bu kıyafetlere ama yazın etek rahat olur.

benim annem hamile kaldığım günden beri erkek olacakmış gibi hissediyormuş bakalım annemin gönlündeki olacak

inşallah canım banada seninki oğlan gibi geliyor. benim annem erkek evlat anneye destek olur korur diyor???? biraz garip değil mi yahu, asıl kızlar anaya destek. benim annemde bir gariplik var :) yada benden memnun değil

aysunnnn sen daha 11.haftayı bitirimişsin kuzummmm ayyy daha minicik senin bebeğinnnnnn

amaaaa esra teyzesi needen küççük gördün biizzziiii evet yaaaa 11.hafta bitecek kasımı sondan yakaladım bennnn hava basma 16 haftalık oldun diyeeee

evet canım ürün kodunu aldım bakalım haftasonu doktordan sonra gider denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…