2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet yaa ben bi deneyeyim içimde kalmasın en azından ben yaz için 3 tane yarım kollu rahat bol elbise almak istiyorum bol kesim olursa hamile filan farketmez giyilir hem üstüne kat kat parada koymazlar

küçücükkkkkkk pıtırcıkkkkkkkkkk yer onu teyzesiii yerrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy şuna baksana: :98: :98: resimdeki kocammm hayalini kuran mennn :98: :98: :98:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-11-2012

Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 173 gün kaldı.

Bebeğinizn başı ve boynu artık daha dik ve düz bir hatta görülüyor. Önümüzdeki 3 ay boyunca daha çok kilo alacaksınız. Bunun sebebi bebeğinizin hızla büyümesi. Kilo artışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugün ultrasonda bebeğinizi baş parmağını emerken görebilirsiniz.

ayy çok dikkat etmeliyimm çokkkkk :18::18::18::18:

küçücükkkkkkk pıtırcıkkkkkkkkkk yer onu teyzesiii yerrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy şuna baksana: :98: :98: resimdeki kocammm hayalini kuran mennn :98: :98: :98:

esraaammm delisin sennn reesimeee koptummm şimdi patron filan geçse güldüğümü görücek ve bana bye bye dicekkk delüüümmmm çok tatlı resim eşinin askerdeyken ki pozu sanırsam

esram sen zayıf değilmiydin qıııı biz dusunelim şimdiden 80 kiloyum

Özel mesajı başkasına attığımdan cevap yollayamıyorum on dk sonra malum demet metrosundan 1. Caddeye doğru inerken bursa ucuz kumaş mağazasının karşılarında akel diye bir magaza var kapının önüne koymuşlar herşeyi kapatıyorlarmış saten elbise tül elbise günlük elbise geniş bluzler bile 10 tl. yani özet olarak metrodan 1. Caddeye doğru yürürken solda akel mağazası

bı bakıcam bakalım ama belı lastıklıyse falan ıyyy ben hıc hoslanmıyrm oyle yaaltıparmagada bakarım ya aslında pantolonlarım oluyr sadece dugme kısmı cok sıkıyr rahatsız oluyrm ama ıkı 3 haftaya oda olmuycak kızlar bsy daha sorucam galıba burda bırı paylasmıstı hamılelık bandı dye bsy varmıs sadce pantolonun onu kapanmayınca falan kullanıyrmussun netten baktım ben guzel bsy acaba hamıle gıyımlerındemı bulurum boyle bseyı varmı bılgısı olan olmadı ondan alırım

evet yaa ben bi deneyeyim içimde kalmasın en azından ben yaz için 3 tane yarım kollu rahat bol elbise almak istiyorum bol kesim olursa hamile filan farketmez giyilir hem üstüne kat kat parada koymazlar

bende dediğin gibi 2 tane askılı elbise aldım. önden büzgü yapmışlar hamile elbisesi değil ama beni 7 aylığa kadar idare eder. sonrada giyerim. bu aldığım pantolonuda birkaç beden büyük alayım diye gitmiştim ama zayıflamışım 38 beden aldığım halde çok bol. kilo alsamda baya idare eder. işyerinde mecbur pantolon giyorum.

kızım aslında kiloya dikkat etmek lazım. gereksiz yemeyelimde çok kilo almayalım. rahat giyiniriz.

:98: :98: daha askere de gitmedi benim eşimmmmmmmmm

ciddimisin canımm senin durum vahimm birde asker yolu mu beklicen bedelli yaparsa sorun değil ama öbur turlu cok zor ben eşimi 7 ay hiç gormeden bekledim o zaman sevgiliydik tabi askerlik bitmeden evlilik yok dedim darısı basına canım

esram sen zayıf değilmiydin qıııı biz dusunelim şimdiden 80 kiloyum

yok canım ya şişman da değilim ama... 172boy 69dum hamile kaldığımda...ama 60gibi görünüyorum...çok orantılıyım şimdi 72 geliyorum... 3 kilo aldım... ama bundan sonra daha hızlı alıcakmışım ya... ya ben anlamıyorum şimdi ben normal yemeye devam etsemde mi kilo almaya devam edicem?

80i geçerim ben heralde 9uncu ayda..

canım saolasın ya:) çok iyi oldu kardeşimle annem gidiyorlar şimdi:) tekrar teşekkürler:)

ay canım ne zaman öğrendin cinsiyetiii yesinler o şehzadeleri şehzade anası olucaksın hıı süper maşAllah cinsiyeti hangi doktordan ögrendin bende giidcem cumartesi ahmet beye 12 +1 de gorur mu bilmem
cnm burda yalcın bey var orda ögrndım pazartesı günü hadı hayırlısı haftaya ögrenırsın

bulunur sanırım cnm sen zayıfsın sanırım bıraz kılo olunca mecburen belı lastıklı gıteceksın sıkı kıyafet gıyme sakın ıyı degıl

canım işte çoocuk tuutyor vucut su tutuyor ödem vs derken alınıyor :18: ben napsam kiiiii 80 kilo diyorum kızzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…