canım güzel pantolonda bence alma. beli yüksek, karnın benim gibi 3 günde pörtlerse hiç giyemezsin. seneye al canım. hamile pantolonları var çok şık. bir tane aldım ama aklım eteklerde kaldı. para harcamak istemiyorum bende bu kıyafetlere ama yazın etek rahat olur.
siteye yenı katıldım. Bende kasım ayı annesı olucam inşallah
amaaaa esra teyzesi needen küççük gördün biizzziiiievet yaaaa 11.hafta bitecek kasımı sondan yakaladım bennnn hava basma 16 haftalık oldun diyeeee
evet canım ürün kodunu aldım bakalım haftasonu doktordan sonra gider denerim
kızlar progestana devam eden var mı?
dr. bana onu bıraktırdı....
siteye yenı katıldım. Bende kasım ayı annesı olucam inşallah
küçücükkkkkkk pıtırcıkkkkkkkkkk yer onu teyzesiii yerrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy şuna baksana: :98: :98: resimdeki kocammm hayalini kuran mennn :98: :98: :98:
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-11-2012
Hamileliğimin 16. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 173 gün kaldı.
Bebeğinizn başı ve boynu artık daha dik ve düz bir hatta görülüyor. Önümüzdeki 3 ay boyunca daha çok kilo alacaksınız. Bunun sebebi bebeğinizin hızla büyümesi. Kilo artışlarınıza dikkat etmelisiniz. Bugün ultrasonda bebeğinizi baş parmağını emerken görebilirsiniz.
ayy çok dikkat etmeliyimm çokkkkk :18::18::18::18:
esraaammm delisin sennn reesimeee koptummm şimdi patron filan geçse güldüğümü görücek ve bana bye bye dicekkkdelüüümmmm çok tatlı resim eşinin askerdeyken ki pozu sanırsam
BeN hala devam ediyorum fitil olarak kullanıyorum ve doguma kadar kullanicakmisim dusuk yaptım daha önce ondan
hoş geldin canım tanıt bize kendini
yaş?
boy?
kilo?
ilk çocuk mu?
şehir?
çalışıyormusun?
Beklenen doğum tarihin?
Son adet tarihin?
Benimki gibi çizelge istersen sana yapabilirim
cnm muane ücretı 140 5ay gıdecegım zaten 3.5aylık sayılırız özer bey doruk jımer ve acıbademde dogum yapıyo doruk 2700 5 ay muane ücretı 700 tl toplam 3400 ben gemlikte yasıyorum ama hastaneler hakkında bılgım gayet ıyı özer beyde 2yıldır hastasıyım
ben vakıkıden aldım pantolon cok guzel cnm ılkınde altıparmkta hamıle gıyım var ordan aldım guzel ama pahalı gerek yok bence ama bak ıstersen
evet yaa ben bi deneyeyim içimde kalmasın en azındanben yaz için 3 tane yarım kollu rahat bol elbise almak istiyorum bol kesim olursa hamile filan farketmez giyilir hem üstüne kat kat parada koymazlar
:98: :98: daha askere de gitmedi benim eşimmmmmmmmm
esram sen zayıf değilmiydin qıııı biz dusunelim şimdiden 80 kiloyum
Özel mesajı başkasına attığımdan cevap yollayamıyorum on dk sonra malum demet metrosundan 1. Caddeye doğru inerken bursa ucuz kumaş mağazasının karşılarında akel diye bir magaza var kapının önüne koymuşlar herşeyi kapatıyorlarmış saten elbise tül elbise günlük elbise geniş bluzler bile 10 tl. yani özet olarak metrodan 1. Caddeye doğru yürürken solda akel mağazası
cnm burda yalcın bey var orda ögrndım pazartesı günü hadı hayırlısı haftaya ögrenırsınay canım ne zaman öğrendin cinsiyetiii yesinler o şehzadelerişehzade anası olucaksın hıı süper maşAllah cinsiyeti hangi doktordan ögrendin bende giidcem cumartesi ahmet beye 12 +1 de gorur mu bilmem
bı bakıcam bakalım ama belı lastıklıyse falan ıyyy ben hıc hoslanmıyrm oyle yaaltıparmagada bakarım ya aslında pantolonlarım oluyr sadece dugme kısmı cok sıkıyr rahatsız oluyrm ama ıkı 3 haftaya oda olmuycak kızlar bsy daha sorucam galıba burda bırı paylasmıstı hamılelık bandı dye bsy varmıs sadce pantolonun onu kapanmayınca falan kullanıyrmussun netten baktım ben guzel bsy acaba hamıle gıyımlerındemı bulurum boyle bseyı varmı bılgısı olan olmadı ondan alırım
yok canım ya şişman da değilim ama... 172boy 69dum hamile kaldığımda...ama 60gibi görünüyorum...çok orantılıyımşimdi 72 geliyorum... 3 kilo aldım... ama bundan sonra daha hızlı alıcakmışım ya... ya ben anlamıyorum şimdi ben normal yemeye devam etsemde mi kilo almaya devam edicem?
80i geçerim ben heralde 9uncu ayda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?