cnm burda yalcın bey var orda ögrndım pazartesı günü hadı hayırlısı haftaya ögrenırsın
bulunur sanırım cnm sen zayıfsın sanırım bıraz kılo olunca mecburen belı lastıklı gıteceksın sıkı kıyafet gıyme sakın ıyı degıl
bende daha önce düşük yaptım ama dr. bıraktırdı. o yüzden merak ettim...
bende aldım t-shırtten (t-shırt sıkıntısı çekiyorumda :26::26:) kaç günde gelir acaba ? Her sabah dolapla kavga etmekten bıktım yaatayt'da giyemiyorum. Burası komple erkek tuhaf oluyor giyilmiyor benim işim çok zor çoookk
ciddimisin canımm senin durum vahimm birde asker yolu mu beklicen bedelli yaparsa sorun değil ama öbur turlu cok zor ben eşimi 7 ay hiç gormeden bekledim o zaman sevgiliydik tabi askerlik bitmeden evlilik yok dedimdarısı basına canım
canım işte çoocuk tuutyor vucut su tutuyor ödem vs derken alınıyor :18: ben napsam kiiiii80 kilo diyorum kızzz
kızlarrrrrrrrr pek yazamıyorumm napıyonuzzzzzzzzz
popomm kaşındı beni anan var mı ?
benım kayınvalıdemde kız ıstyr cokk hep kızz kız dedı durdu kendısınde ıkı erkek var ıkıncıyı hep kız ıstemıs kız olmamıs dye 1hafta emzırmemıs bızde erkege benzıyr dedık ama kesın degıl dedı esım yokk yok kesın degıldır o demıss benım ıcın saglık onemlı ya okadar aradıkkı ılk cocuk hc onemlı dgl saglıklı hayrlı olsunda gonlumde gecen var ama yynede oncelıgım bunlar hıc farketmez ama cok komıktı o gun ya herhalde ılk torun erkekte olsa severler yabenim kayınvalidemde kız diyor duyduğundan beri, sanki oğlum olsa sevmeyecekmiş gibi geliyor
kızları yok ondan çok düşkünler kıza. ama benim ilk çocuğum kız olsun erkek olsun ne farkeder ki ...
sırf onların kız takıntısı yüzünden heveslerimden soğuyorum...
bende inadına oğlum olacak gibi hissediyorum, bende onun belirtileri var diyorum
(aslında tüm hurafeler kızı gösteriyor ama =))
neyse benim için sağlık önemli... Allah hepimizi sağlıklı bebekler nasip etsin.
Onların kokusu cennet kokusu,başka ne istenirki.
bende aldım t-shırtten (t-shırt sıkıntısı çekiyorumda :26::26:) kaç günde gelir acaba ? Her sabah dolapla kavga etmekten bıktım yaatayt'da giyemiyorum. Burası komple erkek tuhaf oluyor giyilmiyor benim işim çok zor çoookk
ay asker yolu beklemek inan zor gelmiyor şuanda. en azondan biliyosun süresini... biteceği gün taa başından belli. ama şuanda benim eşime kavuşacağım gün belirsiz malesef...
dimi bi de su tutma meselesi var.. dikkat etmek lazım artık.. valla canım ben napsam ki deme... bak ışın karaca 4kilo aldı sadece..senden daha kötü durumdaydı o bi de... sen de dikkat ediceksin artık... 700gram almıştın daha dimi...bak ne güzel. bol hareket,bol su, az tuz okkkbacaklarını uzat bol bol masanın altından... gece yatmadan bacaklarını kaldır duvara daya...
yok canım ya şişman da değilim ama... 172boy 69dum hamile kaldığımda...ama 60gibi görünüyorum...çok orantılıyımşimdi 72 geliyorum... 3 kilo aldım... ama bundan sonra daha hızlı alıcakmışım ya... ya ben anlamıyorum şimdi ben normal yemeye devam etsemde mi kilo almaya devam edicem?
80i geçerim ben heralde 9uncu ayda..
ya kilo demeyin bana delirecem günlük tartılıyorum değişimi kontrol edemiyorum artık.. hele sabahla akşam arasında 2 kilo fark oluyor yuhhh diyorum.. bana göre 2 kilo aldım ama doktorun tartısında daha fazla çıkacam akşam gidiyorum çünkü doktora. karnım davul gibi şişmiş oluyor akşama kadar su içmiş oluyorum bir de yediğimiz yemekler maşallah kesin 3 4 kilo fazla çıkarım off ya:
canım saolasın ya:) çok iyi oldu kardeşimle annem gidiyorlar şimdi:) tekrar teşekkürler:)
t-şörtten mi ? o saç bandı ve göbek bandı ? resimdeki başka bişi mi aldın sen anlamadım :26:
arkadaşlar merhaba kısmet olursa 6 yıllık uğraştan sonra bende kasım annesi olacağım.
arkadaşlar merhaba kısmet olursa 6 yıllık uğraştan sonra bende kasım annesi olacağım.
Anaaa o göbek bandımı ? t-shırt yazıyordu :26::26: yanlış almışım dur iptal edeyim bari işin tuhafı 2 tane aldım hemde .. Rezil oldum iyimi ?
benim eşim de erkek istiyo ama kız olunca da hiç üzülmedi. öyle derinine inersek Allah ın gücüne gider, en önce saglık diyo. kesinlikle öyle hep korkuyorum o yuzden ben kız veya erkek istiyorum demeye. sağlıklı hayırlı İmanlı evlat istiyorum.AMİN:26:benim kayınvalidem farketmez ne olursa olsun dedi ama içine kız doğmuş, annem erkek olsun istiyor. eşimde farketmez diyor ama kız olsa daha çok sevinir gibime geldi. hayırlısı.
havuç pantolon bu kızzzzz. şimdi olabilir sana çok hoşuna gittiyse al bi süre giy,doğumdan sonra yine giyersin..kızlar LCW internet mağazasından şu pantolon çok hoşuma gitti 2 beden buyugunu alırsam 3 ay giyerim gibikesimi duruşu çok hoşuma gitti bakalım siz begenecekmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?