2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay canım inşAllah hayırlı sağlıklı olsun zaman çabuk geçmesini hiç istememiştim bir an önce meleklerimize kavusalım tabi zaman hızlı geçsin o şekilde

bende daha önce düşük yaptım ama dr. bıraktırdı. o yüzden merak ettim...

Gecmis olsun canım inşallah bu bebegin yüzünü görmek nasip olur bize ben geç dusuk yaptım 13. Haftada sancım başladı rahim açıldı yoksa cocuk canlıyı ama iste protestan rahmi yumuşatıp kasilmasini önlüyormuş 3le başladım sorun olmayınca 1 e düşürdü senin farklıdır düşüğün gerek gormemistir takma cok

benim banka kartım var ama internet hesabı mevcut oradan alısveriş yapabilirmiyim kızlar pek bilgim yok bu internet alısverişinde

ay asker yolu beklemek inan zor gelmiyor şuanda. en azondan biliyosun süresini... biteceği gün taa başından belli. ama şuanda benim eşime kavuşacağım gün belirsiz malesef...

canım işte çoocuk tuutyor vucut su tutuyor ödem vs derken alınıyor :18: ben napsam kiiiii 80 kilo diyorum kızzz

dimi bi de su tutma meselesi var.. dikkat etmek lazım artık.. valla canım ben napsam ki deme... bak ışın karaca 4kilo aldı sadece..senden daha kötü durumdaydı o bi de... sen de dikkat ediceksin artık... 700gram almıştın daha dimi...bak ne güzel. bol hareket,bol su, az tuz okkk bacaklarını uzat bol bol masanın altından... gece yatmadan bacaklarını kaldır duvara daya...

benım kayınvalıdemde kız ıstyr cokk hep kızz kız dedı durdu kendısınde ıkı erkek var ıkıncıyı hep kız ıstemıs kız olmamıs dye 1hafta emzırmemıs bızde erkege benzıyr dedık ama kesın degıl dedı esım yokk yok kesın degıldır o demıss benım ıcın saglık onemlı ya okadar aradıkkı ılk cocuk hc onemlı dgl saglıklı hayrlı olsunda gonlumde gecen var ama yynede oncelıgım bunlar hıc farketmez ama cok komıktı o gun ya herhalde ılk torun erkekte olsa severler ya

t-şörtten mi ? o saç bandı ve göbek bandı ? resimdeki başka bişi mi aldın sen anlamadım :26:

tamam taamam kilo almak yok saol cnmm

unnado dan alısveriş yapan bacılar hayatbanaguzel ben seni anıyordum ondan kasınmmışş olabilirrr ya ben şimdi L giyiyorum tam oturmak uzere yani bu lastikler kucuk mu gelir acep bana

ya kilo demeyin bana delirecem günlük tartılıyorum değişimi kontrol edemiyorum artık.. hele sabahla akşam arasında 2 kilo fark oluyor yuhhh diyorum.. bana göre 2 kilo aldım ama doktorun tartısında daha fazla çıkacam akşam gidiyorum çünkü doktora. karnım davul gibi şişmiş oluyor akşama kadar su içmiş oluyorum bir de yediğimiz yemekler maşallah kesin 3 4 kilo fazla çıkarım off ya:

senin durum daha vahim canımm tabi fazla cıkarısn ama doktorlar onu dusuyorlar bugün gidiyorsun hııı zamanı gelmişşş öp ufaklıgı benim yerimeee

canım saolasın ya:) çok iyi oldu kardeşimle annem gidiyorlar şimdi:) tekrar teşekkürler:)

burda olmasamda özelden yaz beğendikleri olmuş mu kalmış mı acaba ben siyah tül elbise aldım b. beden içinde astarı var bir de önü büzgülü gibi gelen elbise aldım beğenildi

Selam teyzoşlar nabersiniz?

Bende popomu daha yeni koydum koltuğa,temizlikti,çamaşırdı,ütüydü uğraştım biraz artık hemen yoruluyorum yaa..Çalışmayı özlüyorum bazen neredeyse 1 yıl olacak çalışmıyorum yaaa..Arada kpss çalışıyorum işte bakalım karnım burnumda kpss ye gireceğim bu sene...

Yarın bebişimi görmeye gidicem kısmetse saat 2 de randevum var bakalım ne kadar büyümüş veletttt

benim kayınvalidem farketmez ne olursa olsun dedi ama içine kız doğmuş, annem erkek olsun istiyor. eşimde farketmez diyor ama kız olsa daha çok sevinir gibime geldi. hayırlısı.
benim eşim de erkek istiyo ama kız olunca da hiç üzülmedi. öyle derinine inersek Allah ın gücüne gider, en önce saglık diyo. kesinlikle öyle hep korkuyorum o yuzden ben kız veya erkek istiyorum demeye. sağlıklı hayırlı İmanlı evlat istiyorum.AMİN:26:

kızlar LCW internet mağazasından şu pantolon çok hoşuma gitti 2 beden buyugunu alırsam 3 ay giyerim gibi kesimi duruşu çok hoşuma gitti bakalım siz begenecekmisiniz
havuç pantolon bu kızzzzz. şimdi olabilir sana çok hoşuna gittiyse al bi süre giy,doğumdan sonra yine giyersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…