2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
arkadaşlar merhaba kısmet olursa 6 yıllık uğraştan sonra bende kasım annesi olacağım.

hayırlı olsun canım... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım 2 kilo farketmen mümkün değil... sudur o.. yada kabız mısın? ben sabahları gidiyorum doktora bişi yemeden

senin durum daha vahim canımm tabi fazla cıkarısn ama doktorlar onu dusuyorlar bugün gidiyorsun hııı zamanı gelmişşş öp ufaklıgı benim yerimeee

pazartesi akşam gideceğim canım akşam kontrolüm anlamında dedim bugün akşam gibi olmuş:)

burda olmasamda özelden yaz beğendikleri olmuş mu kalmış mı acaba ben siyah tül elbise aldım b. beden içinde astarı var bir de önü büzgülü gibi gelen elbise aldım beğenildi

bir gitsinler arayacaklar sana da bilgi veririm canım:) birazdan çıkacaklar:)

hoşgeldin şekerim iyiyiz hamd olsun sen nasılsın çokk yorma kendini yaa yarın mı görmeye gidiyorsnuz % 80 lik oğlusunu

kızlarrrr ben kaçar. çalışanlar için iyi de evde olanlar için resmen bağımlılık şu internet. oturup kalıyosun, bi sürü işim var bi kalkamadım görüşürüzzzzzzzzz

canım çalışmaya alıştıktan sonra ev hayatı nasıl geçiyor? eşim bana sen iki sene izinde bile dayanamaz sıkılrı dönersin işe diyor ama bana hiç öyle gelmiyor... ev hayatını çok özledim gerçekten..

bende L alıyorum fıstığımm boy var pos var acıkta rahat geyyom, olur tabiii sanada

Anaaa o göbek bandımı ? t-shırt yazıyordu :26::26: yanlış almışım dur iptal edeyim bari işin tuhafı 2 tane aldım hemde .. Rezil oldum iyimi ?

çokkk hoşsunnn göbek bandı ve saç bandı çok şirin bari biri kalsaydı çok hoşlar gıı

hoşgeldin şekerim iyiyiz hamd olsun sen nasılsın çokk yorma kendini yaa yarın mı görmeye gidiyorsnuz % 80 lik oğlusunu

H.b.canımm..Evet yaa kısmetse yarın göreceğim %80 lik oğluş mu artık %20lik kız mı yarın netleşebilir hayırlısıyla inşallahhh...

İlk sıralar güzeldi,dedim ki ohh özlemişim ev hayatını ama zaman geçtikçe insan özlüyor çalışmayı,hesabına her ay bi miktar para yatmasını falan..Çok şükür eşim maaşını direk bana verir o konuda bi sıkıntım yok ta,kendi ayakların üstünde durmak apayrı bişey...

kajum bulursan bizlerle de paylaş bak çok fena olur

paylaşırım tabii.. Önce bir bulayım hayırlısıyla,

Aslında bahçıvan pantolonu alsam hiç sıkıntım kalmaz içine tshırt giy kışın boğazlı kazak giy her yola gelir.. Onuda bir araştırayım

anladım canım dediğin gibi insanın kendi kazandığının değeri paha biçilemez... bakalım bebiş sayesinde biraz ara vermek daha sağlıklı düşünmeme neden olucak

canım hadi hayırlıısı olsun kaç yıldan sonra bıraktın bende inşAlalh 3-4 aya kadar bırakıcam işi bu seneki kpss ye calısamadım ama inşAllah 2 sene sonrakine hazırlanıp girerim diye düşünüyorum çocukla nasıl olursa artık özelde çalısmak istemiyorum çok zor şartları insanlar vs vs

bana elevit ve balık yagı verdi doktorum.bir de hala dogru dürüst beslenemiyorum...et, balık ,tavuk, yumurta hiç birini yiyemiyorum, sütte içemiyorum..

Ben alıyorum daha öncede yazmıştım demirim düşük çok kuvvetli verdi belki ileride sabah akşam olacak vitamini sabah, demir ilacını yatmadan öce alıyorum.

bende bahcıvan kotlara bakıyım dedim de 100 TL 120 TL uçmuşlar anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…