arkadaşlar merhaba kısmet olursa 6 yıllık uğraştan sonra bende kasım annesi olacağım.
ya kilo demeyin bana delirecem günlük tartılıyorum değişimi kontrol edemiyorum artık.. hele sabahla akşam arasında 2 kilo fark oluyor yuhhh diyorum.. bana göre 2 kilo aldım ama doktorun tartısında daha fazla çıkacam akşam gidiyorum çünkü doktora. karnım davul gibi şişmiş oluyor akşama kadar su içmiş oluyorum bir de yediğimiz yemekler maşallah kesin 3 4 kilo fazla çıkarım off ya:
ay canım çok tatlısım tişörtlerin üzerine giyilenlerden bant işte
senin durum daha vahim canımmtabi fazla cıkarısn ama doktorlar onu dusuyorlar bugün gidiyorsun hııı zamanı gelmişşş öp ufaklıgı benim yerimeee
burda olmasamda özelden yaz beğendikleri olmuş mu kalmış mı acaba ben siyah tül elbise aldım b. beden içinde astarı var bir de önü büzgülü gibi gelen elbise aldım beğenildi
Selam teyzoşlar nabersiniz?
Bende popomu daha yeni koydum koltuğa,temizlikti,çamaşırdı,ütüydü uğraştım biraz artık hemen yoruluyorum yaa..Çalışmayı özlüyorum bazen neredeyse 1 yıl olacak çalışmıyorum yaaa..Arada kpss çalışıyorum işte bakalım karnım burnumda kpss ye gireceğim bu sene...
Yarın bebişimi görmeye gidicem kısmetse saat 2 de randevum var bakalım ne kadar büyümüş veletttt
arkadaşlar merhaba kısmet olursa 6 yıllık uğraştan sonra bende kasım annesi olacağım.
ayy yok iptal ettim bandı ne yapayım renk renk anneme söylerim yapar banaTerziliği var o kadarını hallederr herhalde
Ben t-shırt bakayım tekrardan
Selam teyzoşlar nabersiniz?
Bende popomu daha yeni koydum koltuğa,temizlikti,çamaşırdı,ütüydü uğraştım biraz artık hemen yoruluyorum yaa..Çalışmayı özlüyorum bazen neredeyse 1 yıl olacak çalışmıyorum yaaa..Arada kpss çalışıyorum işte bakalım karnım burnumda kpss ye gireceğim bu sene...
Yarın bebişimi görmeye gidicem kısmetse saat 2 de randevum var bakalım ne kadar büyümüş veletttt
tamam taamam kilo almak yoksaol cnmm
unnado dan alısveriş yapan bacılar hayatbanaguzel ben seni anıyordum ondan kasınmmışş olabilirrrya ben şimdi L giyiyorum tam oturmak uzere yani bu lastikler kucuk mu gelir acep bana
Anaaa o göbek bandımı ? t-shırt yazıyordu :26::26: yanlış almışım dur iptal edeyim bari işin tuhafı 2 tane aldım hemde .. Rezil oldum iyimi ?
hoşgeldin şekerim iyiyiz hamd olsun sen nasılsınçokk yorma kendini yaa yarın mı görmeye gidiyorsnuz % 80 lik oğlusunu
canım çalışmaya alıştıktan sonra ev hayatı nasıl geçiyor? eşim bana sen iki sene izinde bile dayanamaz sıkılrı dönersin işe diyor ama bana hiç öyle gelmiyor... ev hayatını çok özledim gerçekten..
kajum bulursan bizlerle de paylaş bak çok fena olur
hayırlı olsun canım... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
canım 2 kilo farketmen mümkün değil... sudur o.. yada kabız mısın? ben sabahları gidiyorum doktora bişi yemeden
H.b.canımm..Evet yaa kısmetse yarın göreceğim %80 lik oğluş mu artık %20lik kız mı yarın netleşebilir hayırlısıyla inşallahhh...
İlk sıralar güzeldi,dedim ki ohh özlemişim ev hayatını ama zaman geçtikçe insan özlüyor çalışmayı,hesabına her ay bi miktar para yatmasını falan..Çok şükür eşim maaşını direk bana verir o konuda bi sıkıntım yok ta,kendi ayakların üstünde durmak apayrı bişey...
H.b.canımm..Evet yaa kısmetse yarın göreceğim %80 lik oğluş mu artık %20lik kız mı yarın netleşebilir hayırlısıyla inşallahhh...
İlk sıralar güzeldi,dedim ki ohh özlemişim ev hayatını ama zaman geçtikçe insan özlüyor çalışmayı,hesabına her ay bi miktar para yatmasını falan..Çok şükür eşim maaşını direk bana verir o konuda bi sıkıntım yok ta,kendi ayakların üstünde durmak apayrı bişey...
bana elevit ve balık yagı verdi doktorum.bir de hala dogru dürüst beslenemiyorum...et, balık ,tavuk, yumurta hiç birini yiyemiyorum, sütte içemiyorum..
paylaşırım tabii.. Önce bir bulayım hayırlısıyla,
Aslında bahçıvan pantolonu alsam hiç sıkıntım kalmaz içine tshırt giy kışın boğazlı kazak giy her yola gelir.. Onuda bir araştırayım
Canım gözün aydın benimde aynı şekilde 3'lü istemedi bu ay rahatız kan vermek yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?