2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
anladım canım dediğin gibi insanın kendi kazandığının değeri paha biçilemez... bakalım bebiş sayesinde biraz ara vermek daha sağlıklı düşünmeme neden olucak

Tabi kii ama bebişlerimiz sağolsunlar hayırlısıyla dünyaya gelsinler bi kucağımıza alalım ondan sonra çalışmayı 2.hatta 3.plana bile atabiliriz diye düşünüyorum...

7 sene olacaktı işte,bi de bi kaç iş değişikliği de yapmıştım o arada.Piyasam iyiydi yani
Ama olsun hayırlısı olsun da zaten bebişlerle çalışmış kadar olacağız Allah izin verirse...

esraaaaaaaaaaaa sen Efsunnn çok güzel bence seslenine felan hoşş yani :)

canım efsunun diğer anlamı sihir büyü imiş... yoksa çok güzel ama malesef... işte eşim de geleneksel bi isim istiyor zaten rahat söylensin istiyor bir de.. betül,feyza ve büşra yı düşünüyorum şimdilik...

canım sonra hazırlanmak zor olur... keşke bu sene girseydin.. gerçi gircek miydin :26: hatırlayamadım...

sen gel bizim kuruma... maşallah herkesin poposu otumaktan kocamann

evet inşAllah canım o günleri hayırlısıyla ailelerimizle eşlerimizle güzelce görürüz inşAllah

bende bahcıvan kotlara bakıyım dedim de 100 TL 120 TL uçmuşlar anacım

evet biraz uçuk... Annemle kadıköy'de tesadüfen bir mağazaya girmiştik orda 75-100 arasındaydı kendileri imal ediyormuş.. Bayağıda kaliteliydi. LCW'den hamile pantolu aldım kot ama giyemiyorum. uzun t-shırt sıkıntım var pırt diye alttaki göbek bölümü çıkıveriyor. Olmadı o mağazaya gidip bakıcam napiim

hahahahah popom minnik zaten iyi olur benim için kalkıksa birde iyicee süpeeerrr

ben bu sene giricem de 90-95 puan almam lazımmmmm oda 2 yıl calısırsam ancak

tabiki önce bebişler...dediğin gibi çalışmak -eğer maddi sıkıntı yoksa- çok çok önemli sayılmamalı anne olduktan sonra... burda bazı memurlar var çocukları 2,5 yaşında kreşe veriyolar...her sabah en az 1 saat yol çekiyolar bi de... çok zor çokk

tabiki önce bebişler...dediğin gibi çalışmak -eğer maddi sıkıntı yoksa- çok çok önemli sayılmamalı anne olduktan sonra... burda bazı memurlar var çocukları 2,5 yaşında kreşe veriyolar...her sabah en az 1 saat yol çekiyolar bi de... çok zor çokk

canım bende popo yok birde kalkık olmasını rica edeceğim ozaman gelirimmm ben bu sene gireceğim ama en az 90-95 almalıyım ki atanayımm oda imkansız o yuzden minimum 2 yıl clısmak lazım

bende L alıyorum fıstığımm boy var pos var acıkta rahat geyyom, olur tabiii sanada

çokkk hoşsunnn göbek bandı ve saç bandı çok şirin bari biri kalsaydı çok hoşlar gıı

1 tane örnek olsun diye aldım. Kalanını renk renk anneme yaptırırım artıkın

ben 2 kot biri açık mavi biri koyu mavi, 2 siyah kumaş, birde koyu kırmızı keten gibi hamiş pantolonu var çok rahatlar hepsinden memnunumm kotlardan birini yeni doğuran bir arkadaşım verdi giyiyorum valla daha 2 ay giymişti :)

tayt ve tunik arıyorum ben birde elbise göğüsten bol inen. elbise bulabilirseniz günlük paylaşınn canlarımm

canım bende popo yok birde kalkık olmasını rica edeceğim ozaman gelirimmm ben bu sene gireceğim ama en az 90-95 almalıyım ki atanayımm oda imkansız o yuzden minimum 2 yıl clısmak lazım

moonsun sen muhendıstın sanırım ne muhendısısın? benım bu sene kpss hayal oldu, basvuru bıle yapmadım, zaten o donem bulantıdan dusuk tansıyondan basım kalkmıyordu, 2 sene sonra azimle giricem ama göreceksiniz çok tembelim çok ben, çocugum boğa burcu olmucak şükür annesine çekmesin tembelliği

kızlar bende piyasada kot kalmamıs diyorum meğer hayatbanaguzell bitiriyormus kızım senin maaşların hepsii kıyafete gidiyor sanırım

şaka bir yana güle güle giy şekerimm

evet ben çevre mühendisiyim canım sen ? ben eşime yaptırdım kaydımı öylesine giricem zaten çalışmadan olmuyor bizim bölümler 90-95 puan gerekiyor

ahh dediğin kadar kolay olsa sekerim yaa matematik çok kolayda sözel özürlüyüm ben yapamıyorum çalısmak lazımdı

hmm öyle bi özrün varsa çok çalışmak lazım tabii.. tarih çok belirleyici oluyor çünkü.

neyse yaa hayırlısı olsun... ne demişler: Nasipse gelir Şam'dan Yemen'den, Nasip değilse ne gelir elden

Halenur kutsal ışık- hayat: var uyumlu hayatiyle

evet inşAllah canım o günleri hayırlısıyla ailelerimizle eşlerimizle güzelce görürüz inşAllah

Amin canım inşallah,inşallahhhhh...

Aynen yaa,bende çok üzülüyorum o yaşta çocukları kreşe bırakmak zorunda kalanlara..Ablam da yeğenimi 6aylıkken anneme bırakmıştı.Çok şükür annem güzel yetiştirdi 4 yaşında akıllı uysal,soytarı bi çocuk oldu maaşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…