anladım canım dediğin gibi insanın kendi kazandığının değeri paha biçilemez... bakalım bebiş sayesinde biraz ara vermek daha sağlıklı düşünmeme neden olucak
canım hadi hayırlıısı olsunkaç yıldan sonra bıraktın bende inşAlalh 3-4 aya kadar bırakıcam işi bu seneki kpss ye calısamadım ama inşAllah 2 sene sonrakine hazırlanıp girerim diye düşünüyorum çocukla nasıl olursa artık özelde çalısmak istemiyorum çok zor şartları insanlar vs vs
esraaaaaaaaaaaa sen Efsunnn çok güzel bence seslenine felan hoşş yani :)
canım hadi hayırlıısı olsunkaç yıldan sonra bıraktın bende inşAlalh 3-4 aya kadar bırakıcam işi bu seneki kpss ye calısamadım ama inşAllah 2 sene sonrakine hazırlanıp girerim diye düşünüyorum çocukla nasıl olursa artık özelde çalısmak istemiyorum çok zor şartları insanlar vs vs
Tabi kii ama bebişlerimiz sağolsunlar hayırlısıyla dünyaya gelsinler bi kucağımıza alalım ondan sonra çalışmayı 2.hatta 3.plana bile atabiliriz diye düşünüyorum...
7 sene olacaktı işte,bi de bi kaç iş değişikliği de yapmıştım o arada.Piyasam iyiydi yani
Ama olsun hayırlısı olsun da zaten bebişlerle çalışmış kadar olacağız Allah izin verirse...
bende bahcıvan kotlara bakıyım dedim de 100 TL 120 TLuçmuşlar anacım
canım efsunun diğer anlamı sihir büyü imiş... yoksa çok güzel ama malesef... işte eşim de geleneksel bi isim istiyor zaten rahat söylensin istiyor bir de.. betül,feyza ve büşra yı düşünüyorum şimdilik...
canım sonra hazırlanmak zor olur... keşke bu sene girseydin.. gerçi gircek miydin :26: hatırlayamadım...
sen gel bizim kuruma... maşallah herkesin poposu otumaktan kocamann
Tabi kii ama bebişlerimiz sağolsunlar hayırlısıyla dünyaya gelsinler bi kucağımıza alalım ondan sonra çalışmayı 2.hatta 3.plana bile atabiliriz diye düşünüyorum...
7 sene olacaktı işte,bi de bi kaç iş değişikliği de yapmıştım o arada.Piyasam iyiydi yani
Ama olsun hayırlısı olsun da zaten bebişlerle çalışmış kadar olacağız Allah izin verirse...
canım efsunun diğer anlamı sihir büyü imiş... yoksa çok güzel ama malesef... işte eşim de geleneksel bi isim istiyor zaten rahat söylensin istiyor bir de.. betül,feyza ve büşra yı düşünüyorum şimdilik...
canım sonra hazırlanmak zor olur... keşke bu sene girseydin.. gerçi gircek miydin :26: hatırlayamadım...
hahahahah popom minnik zaten iyi olur benim için kalkıksa birde iyicee süpeeerrr
ben bu sene giricem de 90-95 puan almam lazımmmmm oda 2 yıl calısırsam ancak
bende L alıyorum fıstığımm boy var pos var acıkta rahat geyyom, olur tabiii sanada
çokkk hoşsunnngöbek bandı ve saç bandı çok şirin bari biri kalsaydı çok hoşlar gıı
ay alırsın canımmm yaaa... türkçe matematit tarih coğrafya.. hepsi bukadannnn
evet biraz uçuk... Annemle kadıköy'de tesadüfen bir mağazaya girmiştik orda 75-100 arasındaydı kendileri imal ediyormuş.. Bayağıda kaliteliydi. LCW'den hamile pantolu aldım kot ama giyemiyorum. uzun t-shırt sıkıntım var pırt diye alttaki göbek bölümü çıkıveriyor. Olmadı o mağazaya gidip bakıcam napiim
canım bende popo yok birde kalkık olmasını rica edeceğim ozaman gelirimmmben bu sene gireceğim ama en az 90-95 almalıyım ki atanayımm oda imkansız o yuzden minimum 2 yıl clısmak lazım
1 tane örnek olsun diye aldım. Kalanını renk renk anneme yaptırırım artıkın
ben 2 kot biri açık mavi biri koyu mavi, 2 siyah kumaş, birde koyu kırmızı keten gibi hamiş pantolonu var çok rahatlar hepsinden memnunumm kotlardan birini yeni doğuran bir arkadaşım verdi giyiyorum valla daha 2 ay giymişti :)
tayt ve tunik arıyorum ben birde elbise göğüsten bol inen. elbise bulabilirseniz günlük paylaşınn canlarımm
moonsun sen muhendıstın sanırım ne muhendısısın? benım bu sene kpss hayal oldu, basvuru bıle yapmadım, zaten o donem bulantıdan dusuk tansıyondan basım kalkmıyordu, 2 sene sonra azimle giricem ama göreceksinizçok tembelim çok ben, çocugum boğa burcu olmucak şükür annesine çekmesin tembelliği
ahh dediğin kadar kolay olsa sekerim yaamatematik çok kolayda sözel özürlüyüm ben yapamıyorum çalısmak lazımdı
evet inşAllah canım o günleri hayırlısıyla ailelerimizle eşlerimizle güzelce görürüz inşAllah
tabiki önce bebişler...dediğin gibi çalışmak -eğer maddi sıkıntı yoksa- çok çok önemli sayılmamalı anne olduktan sonra... burda bazı memurlar var çocukları 2,5 yaşında kreşe veriyolar...her sabah en az 1 saat yol çekiyolar bi de... çok zor çokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?