evet ben çevre mühendisiyim canım sen ?ben eşime yaptırdım kaydımı öylesine giricem zaten çalışmadan olmuyor bizim bölümler 90-95 puan gerekiyor
ben 2 kot biri açık mavi biri koyu mavi, 2 siyah kumaş, birde koyu kırmızı keten gibi hamiş pantolonu var çok rahatlar hepsinden memnunumm kotlardan birini yeni doğuran bir arkadaşım verdi giyiyorum valla daha 2 ay giymişti :)
tayt ve tunik arıyorum ben birde elbise göğüsten bol inen. elbise bulabilirseniz günlük paylaşınn canlarımm
iyi yapmışsın, hangi rengini aldınnn
Amin canım inşallah,inşallahhhhh...
Aynen yaa,bende çok üzülüyorum o yaşta çocukları kreşe bırakmak zorunda kalanlara..Ablam da yeğenimi 6aylıkken anneme bırakmıştı.Çok şükür annem güzel yetiştirdi 4 yaşında akıllı uysal,soytarı bi çocuk oldu maaşallah..
hmmm ben bilgisayar mühendisiyim, evdeyim demiyorum home office çalışıyorum beneşim özel şirket istemiyor haliyle haklı olarak, çok yıpranırsın diyor, ayrıca çok çevrem de yok, uygun bir iş bulamadım da açıkcası, interaktif web siteleri falan takılıyorum işte, bi yerimizi sıkıp devlete girmek lazım ilerisi için, hep böyle gitmez diyorum
Likralı eski pantolonlarımın hepsini giyiniyorum çok şükür.
Hala kilo almadım dr um yarın görünce çok sevinecek kilo almadığımı.Adam en fazla 8 kg yla tamamlayacağız dedi inşallah dediği gibi olur yaaa çok korkuyorum iler ki aylarda şişerim diye...:18:
kıslar benimkisi 25 inde 16 haftalık oluyo 3 lü taramaya gideceğim cinsiyetini öğrenebilirmiyim acaba
16 haftalıkta öğrenirsin canım erkekse kendini hemen belli eder zaten arsız
Likralı eski pantolonlarımın hepsini giyiniyorum çok şükür.
Hala kilo almadım dr um yarın görünce çok sevinecek kilo almadığımı.Adam en fazla 8 kg yla tamamlayacağız dedi inşallah dediği gibi olur yaaa çok korkuyorum iler ki aylarda şişerim diye...:18:
özel şirket evet çok yorucu ve stresli umarım devllette calısmak hayırlısıyla nasip oluryoksa ev hanımı kalıcam korkarım işten cıkınca bu fabrikayı özleyeceğimi hiç sanmıyorum
Ya ben özeldeyim ama devlet gibi şti bebeklere 0 aylıkken bile bakıyorlar anaçevle anlaşmalılar sadece izni 2 yıl değil hepsi o şimdi birazdan dışarda işim var daha da gelmiycem şirkete herkes özelde bile olda rahat etmek hakkı
kızlar bende piyasada kot kalmamıs diyorum meğer hayatbanaguzell bitiriyormuskızım senin maaşların hepsii kıyafete gidiyor sanırım
şaka bir yana güle güle giy şekerimm
kıslar benimkisi 25 inde 16 haftalık oluyo 3 lü taramaya gideceğim cinsiyetini öğrenebilirmiyim acaba
ben de bir bol penye, bir klasik bir spor siyah pantolon aldım
bi krem spor bi pantolon bi de beyaz dar paça kot pantolon aldım. toplamdaaaa 5 tane eder... yeter inşallahh.
üstten giymek için henüz bişi almadım... eski gömleklerim hala oluyor... (Lcw nin uzun gömlekleri)
Ya ben özeldeyim ama devlet gibi şti bebeklere 0 aylıkken bile bakıyorlar anaçevle anlaşmalılar sadece izni 2 yıl değil hepsi o şimdi birazdan dışarda işim var daha da gelmiycem şirkete herkes özelde bile olda rahat etmek hakkı
bizim bir hamile arkadaş var şirkette kız yerine birisi bulunur korkusuyla 6 ay olan izni 2 ay kullanıcak sonra devam edicekmişş işekimseye acımıyorlar özelde
:) ben bu konuda moonsuna katılayım hayatbanagüzelim:) güle güle giy hepsini tatlım benim:)
olur canım baya büyümüş olacak çünkü:)
baya bişey var sende maşallah.. ben bir pantolon bir elbise aldım. evde de bir taytım vardı bir de çok bol bir pantolon onlarla idare ediyorum ama almam gerek tişörtler olmamaya başladı:)
valla süpermiş çok şanslısın:)
Yok bizim burda olmaz öyle herkes doğurur gelir yine de büyük konuşmayım
hem uysal hem soytarıı
ya en azından annene güvenip bırakırsın ama çoğu bakıcı tutuyor mesela... bi kitapta okudum (mehmet öz) : "bakıcı seçerken çocuğunuzun yemek,uyku,temizlik gibi durumlarının yanında çocuğuma ne verebilir, çocuğumun iyi bir insan olarak yetişmesi için ne katkı sağlar diye düşünerek bakıcı alın" diyor. çok çok mantıklı bence...biz diyoruz ki aman çocuğuma iyi baksın yeter... ama bunun kadar önemli olan şey çocuğun kişisel gelişimi...
niltt canım ama sen çok zayıftın resimlerinden öyle hatırlıyorum. 8 kilo umarım sağlıklı olur hem senin hem bebeğin için... yine de canın bişey istediğinde falan yememezlik yapma...
ayy çok az demiş 8 kilo nedir ki yahuben normalde regl öncesi bile 1-1,5 kilo değişimim olur, şimdi de o kadar almışım ama dar kotlarım falan oluyor, görünüşte birşey yok,
insanın sırf kan hacmi 1,5 kilo oluyor hamileyken, çok cimri doktorun, bir de sen zayıftın sanırım
bizim bir hamile arkadaş var şirkette kız yerine birisi bulunur korkusuyla 6 ay olan izni 2 ay kullanıcak sonra devam edicekmişş işekimseye acımıyorlar özelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?