2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
evet ben çevre mühendisiyim canım sen ? ben eşime yaptırdım kaydımı öylesine giricem zaten çalışmadan olmuyor bizim bölümler 90-95 puan gerekiyor

hmmm ben bilgisayar mühendisiyim, evdeyim demiyorum home office çalışıyorum ben eşim özel şirket istemiyor haliyle haklı olarak, çok yıpranırsın diyor, ayrıca çok çevrem de yok, uygun bir iş bulamadım da açıkcası, interaktif web siteleri falan takılıyorum işte, bi yerimizi sıkıp devlete girmek lazım ilerisi için, hep böyle gitmez diyorum

ben de bir bol penye, bir klasik bir spor siyah pantolon aldım

bi krem spor bi pantolon bi de beyaz dar paça kot pantolon aldım. toplamdaaaa 5 tane eder... yeter inşallahh.

üstten giymek için henüz bişi almadım... eski gömleklerim hala oluyor... (Lcw nin uzun gömlekleri)

Son düzenleme:

elbiseyi ben lcw'den aldım ama hamile bölümünden değil bol geliyor gögüs altından çok kullanışlı.. Tabi hava ısınırsa kullanışlı hala kıştayız malum ..

iyi yapmışsın, hangi rengini aldınnn

pembe olanıydı galiba hatırlamıyorum

Likralı eski pantolonlarımın hepsini giyiniyorum çok şükür.
Hala kilo almadım dr um yarın görünce çok sevinecek kilo almadığımı.Adam en fazla 8 kg yla tamamlayacağız dedi inşallah dediği gibi olur yaaa çok korkuyorum iler ki aylarda şişerim diye...:18:

hem uysal hem soytarıı

ya en azından annene güvenip bırakırsın ama çoğu bakıcı tutuyor mesela... bi kitapta okudum (mehmet öz) : "bakıcı seçerken çocuğunuzun yemek,uyku,temizlik gibi durumlarının yanında çocuğuma ne verebilir, çocuğumun iyi bir insan olarak yetişmesi için ne katkı sağlar diye düşünerek bakıcı alın" diyor. çok çok mantıklı bence...biz diyoruz ki aman çocuğuma iyi baksın yeter... ama bunun kadar önemli olan şey çocuğun kişisel gelişimi...

özel şirket evet çok yorucu ve stresli umarım devllette calısmak hayırlısıyla nasip olur yoksa ev hanımı kalıcam korkarım işten cıkınca bu fabrikayı özleyeceğimi hiç sanmıyorum

niltt canım ama sen çok zayıftın resimlerinden öyle hatırlıyorum. 8 kilo umarım sağlıklı olur hem senin hem bebeğin için... yine de canın bişey istediğinde falan yememezlik yapma...

ayy çok az demiş 8 kilo nedir ki yahu ben normalde regl öncesi bile 1-1,5 kilo değişimim olur, şimdi de o kadar almışım ama dar kotlarım falan oluyor, görünüşte birşey yok,
insanın sırf kan hacmi 1,5 kilo oluyor hamileyken, çok cimri doktorun, bir de sen zayıftın sanırım

özel şirket evet çok yorucu ve stresli umarım devllette calısmak hayırlısıyla nasip olur yoksa ev hanımı kalıcam korkarım işten cıkınca bu fabrikayı özleyeceğimi hiç sanmıyorum

Ya ben özeldeyim ama devlet gibi şti bebeklere 0 aylıkken bile bakıyorlar anaçevle anlaşmalılar sadece izni 2 yıl değil hepsi o şimdi birazdan dışarda işim var daha da gelmiycem şirkete herkes özelde bile olda rahat etmek hakkı

bizim bir hamile arkadaş var şirkette kız yerine birisi bulunur korkusuyla 6 ay olan izni 2 ay kullanıcak sonra devam edicekmişş işe kimseye acımıyorlar özelde

kızlar fotoğrafçıların doğum fotolarına bakıyorum da yeşim photography var facede... ayyy ağlıcam yaa çok çok tuhafff..:2::2::2:

kızlar bende piyasada kot kalmamıs diyorum meğer hayatbanaguzell bitiriyormus kızım senin maaşların hepsii kıyafete gidiyor sanırım

şaka bir yana güle güle giy şekerimm

:) ben bu konuda moonsuna katılayım hayatbanagüzelim:) güle güle giy hepsini tatlım benim:)

kıslar benimkisi 25 inde 16 haftalık oluyo 3 lü taramaya gideceğim cinsiyetini öğrenebilirmiyim acaba

olur canım baya büyümüş olacak çünkü:)

baya bişey var sende maşallah.. ben bir pantolon bir elbise aldım. evde de bir taytım vardı bir de çok bol bir pantolon onlarla idare ediyorum ama almam gerek tişörtler olmamaya başladı:)

valla süpermiş çok şanslısın:)

Uysal ve soytarı derken,yapma dediğimiz zaman yapmıyo,soytarılığı ise taklit yeteneği güzel gelişmiş,şarkılar söylüyor,annesine yardım ediyo mutfakta bir de eli çabuk ki
Ama dün akşam gülmekten öldüm istiklal marşının ilk iki dizesini öğrenmiş,saygı duruşunda durup bir söylemesi vardı ablamla koptuk diyebilirim çok tatlıydı yaa...

Ben hiç bir bakıcıya güvenemem asla..

niltt canım ama sen çok zayıftın resimlerinden öyle hatırlıyorum. 8 kilo umarım sağlıklı olur hem senin hem bebeğin için... yine de canın bişey istediğinde falan yememezlik yapma...

Evet canım 55,5 kg yim ,sadece geceleri yemem bi de her gün yürüyüşümü yaparım,suyumu bol içerim.Canım çektimi asla hayır demem,ama geçen tv de sölemesi ayıp yaprak sarması yiyolardı ay nasıl canım çekti saat gece 11,eşim dedi gidip konserve alayım,dedim yok elde sarılan gibi olmuyo avucumu yaladım bende yapıcam bu hafta ama :))

Evet canım yaa dr um ısrarlı o konuda zırt pırt herşeyi yiyen kadınlara hiç tahammülüm yok diyo,bebek zaten alacağını alıyo fazlası kadın milletini şişiriyor diyo..

sabah 55,5 kg akşamları 56 böyle her gün..

bizim bir hamile arkadaş var şirkette kız yerine birisi bulunur korkusuyla 6 ay olan izni 2 ay kullanıcak sonra devam edicekmişş işe kimseye acımıyorlar özelde

Nasıl yani 6 ay hamilelik iznimi veriyorlar :44: ben devlet dairesindeyim 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra yani toplam 4 ay.

kızlar bende inanılmaz bir sırt ağrısı var. sırt minderi falan aldım ama geçecek gibi değil diş ağrısı gibi ya.. ancak yatınca geçiyor, sizlerde de var mı? sanırım pelvis kemikleri doğum için genişliyormuş ondan ağrıyormuş off yaa çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…