2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Nasıl yani 6 ay hamilelik iznimi veriyorlar :44: ben devlet dairesindeyim 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra yani toplam 4 ay.

tamam canımmm özeldede öylee 16 hafta + 6 ayda ucretsiz izin var ama vermiyorlar işte yerine birisi alınır diye kız da 2 aylık olunca bebek gelicekmişş

Süpermiş gerçekten, ben 3,5 kilo aldım benim doktorum 12 kilo karar diyor demek ki her doktorda farklı oluyor.

canım benimde agrıyor ama merak ettiğim hani belimizin kemiği sırtımız vs genişliyor ya doğuma hazırlık sonrada eski haline dönüyor mu yoksa geniş mi kalıcazz:44:

benim annem öyle demiyor ama benim hamilelğimden bunu hissediyor canım
geçen dr kız yatışı deyince varsın kız olsun oğlanlardan bana ne fayda var dedi
bazı anneler oğlanı çok sever anneannemde öyleydi benim:))
uyudum uyandım bir baktım ne çoook konuşmussunuz bunun yarısını hafta sonuda konussanız yaaa

Benim henüz ağrım yok, bel ağrım var sadece oda bel fıtığı olduğum için.Ama bel sırt ağrısı olurmuş çok yerde okudum aynen sizin yazdığınız gibi doğuma hazırlık yapıyor vücut.

Nasıl yani 6 ay hamilelik iznimi veriyorlar :44: ben devlet dairesindeyim 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra yani toplam 4 ay.

canım ben de devletteyim doğumdan önceki 8 haftanın 5ini sonraya devredicem... 13 hafta oldu... 20 günde yıllık izin var o da 3 hafta eder... 16 hafta oldu... 4 aylık olucak bebişim...

canım benimde agrıyor ama merak ettiğim hani belimizin kemiği sırtımız vs genişliyor ya doğuma hazırlık sonrada eski haline dönüyor mu yoksa geniş mi kalıcazz:44:

bir bilgim yok ama toparlaması gerek sanırım canım, doktora bir sorayım..

geçmiş olsun canım o da zor biliyorum, bel fıtığı hamilelikte problem dinlen bol bol...

yavaş yavaş düzeliyor canım ama dinlenmen sart doğumdan sonra yatmak sart

canım ben de yok çok şükür... yürüyüş yap bol bol...

ayy sen yine mi uyudunnnn
haftasonu ben hiç giremiyorum... cumada pek giremicem sanırım.. ama size bebeğin cinsiyetini mutlaka haber vericem

haftasonu ben hiç giremiyorum... cumada pek giremicem sanırım.. ama size bebeğin cinsiyetini mutlaka haber vericem

ah esram bizde uyusak keşkem :126: cicim sırf senin için cuma akşamı girip bakıcam

Süpermiş gerçekten, ben 3,5 kilo aldım benim doktorum 12 kilo karar diyor demek ki her doktorda farklı oluyor.

Benimki de ilk ayı sayma her ay 1 kg yani toplam 8 kg almanı istiyorum o da en fazla dedi..Benim de işime geliyo zaten..Bakma dr lar 12 yi geçti mi kızıyorlar aslında...

canım ben de devletteyim doğumdan önceki 8 haftanın 5ini sonraya devredicem... 13 hafta oldu... 20 günde yıllık izin var o da 3 hafta eder... 16 hafta oldu... 4 aylık olucak bebişim...

Bende öyle hayal ediyorum ama bakalım buradaki durum neyi göstericek çabuk dönmemi isteyebilecekleri için ben önceden kullanmak zorunda kalabilirim teknik eleman olunca sıkıntı oluyor biraz.Bakalım ne olacak ben hiç bilemiyorum.

Eşinle rahat rahat hasret giderin bebişinizle de p.tesi de haber versen olur tatlım.. Umarım ufaklık gösterir kendini 3 boyutlumu ultrason ? ona gidin bari orda çok net görünüyor

kızlar bende piyasada kot kalmamıs diyorum meğer hayatbanaguzell bitiriyormus kızım senin maaşların hepsii kıyafete gidiyor sanırım

şaka bir yana güle güle giy şekerimm

sağol cnm

üstlük espiri tşörtlerden var biri yarım kol 2 si kısakollu
benimde üstüme olan bir iki bişi var

aaaa bende bakayım merkeze gidince lcw ye

pembe ben onuda çok beğendimmm

Benimki de ilk ayı sayma her ay 1 kg yani toplam 8 kg almanı istiyorum o da en fazla dedi..Benim de işime geliyo zaten..Bakma dr lar 12 yi geçti mi kızıyorlar aslında...

Tabi tabi kızıyorlar, keşke bende becerebilse.Darısı başıma

ay yok canım sen kendi işine bak.. devleti biz mi kurtarıcaz... ben 2 yıl iznimi de kullanıcam. bizim dairede de personel sıkıntısı var ama napıyım. alsınlar yeni eleman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…