Nasıl yani 6 ay hamilelik iznimi veriyorlar :44: ben devlet dairesindeyim 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra yani toplam 4 ay.
Uysal ve soytarı derken,yapma dediğimiz zaman yapmıyo,soytarılığı ise taklit yeteneği güzel gelişmiş,şarkılar söylüyor,annesine yardım ediyo mutfakta bir de eli çabuk ki
Ama dün akşam gülmekten öldüm istiklal marşının ilk iki dizesini öğrenmiş,saygı duruşunda durup bir söylemesi vardı ablamla koptuk diyebilirim çok tatlıydı yaa...
Ben hiç bir bakıcıya güvenemem asla..
Evet canım 55,5 kg yim ,sadece geceleri yemem bi de her gün yürüyüşümü yaparım,suyumu bol içerim.Canım çektimi asla hayır demem,ama geçen tv de sölemesi ayıp yaprak sarması yiyolardı ay nasıl canım çekti saat gece 11,eşim dedi gidip konserve alayım,dedim yok elde sarılan gibi olmuyo avucumu yaladım bendeyapıcam bu hafta ama :))
Evet canım yaa dr um ısrarlı o konuda zırt pırt herşeyi yiyen kadınlara hiç tahammülüm yok diyo,bebek zaten alacağını alıyo fazlası kadın milletini şişiriyor diyo..
sabah 55,5 kg akşamları 56 böyle her gün..
kızlar bende inanılmaz bir sırt ağrısı var. sırt minderi falan aldım ama geçecek gibi değil diş ağrısı gibi ya.. ancak yatınca geçiyor, sizlerde de var mı? sanırım pelvis kemikleri doğum için genişliyormuş ondan ağrıyormuşoff yaa çok ağrıyo
Süpermiş gerçekten, ben 3,5 kilo aldım benim doktorum 12 kilo karar diyor demek ki her doktorda farklı oluyor.
benim annem öyle demiyor ama benim hamilelğimden bunu hissediyor canımcanım güzel pantolonda bence alma. beli yüksek, karnın benim gibi 3 günde pörtlerse hiç giyemezsin. seneye al canım. hamile pantolonları var çok şık. bir tane aldım ama aklım eteklerde kaldı. para harcamak istemiyorum bende bu kıyafetlere ama yazın etek rahat olur.
inşallah canım banada seninki oğlan gibi geliyor. benim annem erkek evlat anneye destek olur korur diyor???? biraz garip değil mi yahu, asıl kızlar anaya destek. benim annemde bir gariplik var :) yada benden memnun değil
kızlar bende inanılmaz bir sırt ağrısı var. sırt minderi falan aldım ama geçecek gibi değil diş ağrısı gibi ya.. ancak yatınca geçiyor, sizlerde de var mı? sanırım pelvis kemikleri doğum için genişliyormuş ondan ağrıyormuşoff yaa çok ağrıyo
Nasıl yani 6 ay hamilelik iznimi veriyorlar :44: ben devlet dairesindeyim 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra yani toplam 4 ay.
canım benimde agrıyorama merak ettiğim hani belimizin kemiği sırtımız vs genişliyor ya doğuma hazırlık sonrada eski haline dönüyor mu yoksa geniş mi kalıcazz:44:
Benim henüz ağrım yok, bel ağrım var sadece oda bel fıtığı olduğum için.Ama bel sırt ağrısı olurmuş çok yerde okudum aynen sizin yazdığınız gibi doğuma hazırlık yapıyor vücut.
yavaş yavaş düzeliyor canım ama dinlenmen sart doğumdan sonra yatmak sartcanım benimde agrıyorama merak ettiğim hani belimizin kemiği sırtımız vs genişliyor ya doğuma hazırlık sonrada eski haline dönüyor mu yoksa geniş mi kalıcazz:44:
benim annem öyle demiyor ama benim hamilelğimden bunu hissediyor canım
geçen dr kız yatışı deyince varsın kız olsun oğlanlardan bana ne fayda var dedi
bazı anneler oğlanı çok sever anneannemde öyleydi benim:))
uyudum uyandım bir baktım ne çoook konuşmussunuz bunun yarısını hafta sonuda konussanız yaaa
canım ben de yok çok şükür... yürüyüş yap bol bol...
valla yürüyüşü bol bol yapıyorum canım. öğlen yemekleri yedikten sonra hemen çıkıyorum 40dakka falan yürüyorum. bazen akşamları da eşimin iş yerine kadar 1 saat yürüyorum ki mesafe çok var tempoluda gidiyorum. bu sırt ağrısına çözüm bulamadım
ayy sen yine mi uyudunnnn
haftasonu ben hiç giremiyorum... cumada pek giremicem sanırım.. ama size bebeğin cinsiyetini mutlaka haber vericem
Süpermiş gerçekten, ben 3,5 kilo aldım benim doktorum 12 kilo karar diyor demek ki her doktorda farklı oluyor.
canım ben de devletteyim doğumdan önceki 8 haftanın 5ini sonraya devredicem... 13 hafta oldu... 20 günde yıllık izin var o da 3 hafta eder... 16 hafta oldu... 4 aylık olucak bebişim...
ah esram bizde uyusak keşkem :126: cicim sırf senin için cuma akşamı girip bakıcam
ayy sen yine mi uyudunnnn
haftasonu ben hiç giremiyorum... cumada pek giremicem sanırım.. ama size bebeğin cinsiyetini mutlaka haber vericem
kızlar bende piyasada kot kalmamıs diyorum meğer hayatbanaguzell bitiriyormuskızım senin maaşların hepsii kıyafete gidiyor sanırım
şaka bir yana güle güle giy şekerimm
ben de bir bol penye, bir klasik bir spor siyah pantolon aldım
bi krem spor bi pantolon bi de beyaz dar paça kot pantolon aldım. toplamdaaaa 5 tane eder... yeter inşallahh.
üstten giymek için henüz bişi almadım... eski gömleklerim hala oluyor... (Lcw nin uzun gömlekleri)
elbiseyi ben lcw'den aldım ama hamile bölümünden değil bol geliyor gögüs altından çok kullanışlı.. Tabi hava ısınırsa kullanışlı hala kıştayız malum ..
pembe olanıydı galiba hatırlamıyorum
aaa girmicek miydinn bakıyımm kaçak seniiii3-4ü bulur benim girmem canım...
Benimki de ilk ayı sayma her ay 1 kg yani toplam 8 kg almanı istiyorum o da en fazla dedi..Benim de işime geliyo zaten..Bakma dr lar 12 yi geçti mi kızıyorlar aslında...
Bende öyle hayal ediyorum ama bakalım buradaki durum neyi göstericek çabuk dönmemi isteyebilecekleri için ben önceden kullanmak zorunda kalabilirim teknik eleman olunca sıkıntı oluyor biraz.Bakalım ne olacak ben hiç bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?