2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım ben de yok çok şükür... yürüyüş yap bol bol...

ayy sen yine mi uyudunnnn
haftasonu ben hiç giremiyorum... cumada pek giremicem sanırım.. ama size bebeğin cinsiyetini mutlaka haber vericem
uyudum canım soldan soldan soğukalğınlığı geliyor gibi bana dün burnum tıkalıydı bugun de hapsuruyorum bol bol hiç halim yok yanii..zaten dün dr dinlen dedi sıpam kasığa sıkısınca yukarı çıkması için dinlenmem lazımmış
kız cuma günü eşinmi geliyor bebişimi göreceksin inş görürsün cinsiyetinide
sana hafta sonu izin verdim sen eşinle vakit geçir tatlım

Son düzenleme:

Eşinle rahat rahat hasret giderin bebişinizle de p.tesi de haber versen olur tatlım.. Umarım ufaklık gösterir kendini 3 boyutlumu ultrason ? ona gidin bari orda çok net görünüyor

yok canım cuma izinli değilim ya sabah beraber hastaneye gideriz... 2 gibi işyerine gelirim ben, o da arkadaşlarıyla takılır... mecbur gelicem daireye yani

3-4 de olurum canım yaa bende gece 22.00 da filan gircen sanıyorum Allah iyiliğini versin

gece 22:00 de işim yok ta kocamı bırakıp sana haber vermeye mi gelicemmm ay dur bitanem aysun merak eder,nete girip geliyim dermişim

hehehehehehe

ayy tabii kocişin koynunu bırakıp bana mı koşucaksın dimiiii gıcık

bir bilgim yok ama toparlaması gerek sanırım canım, doktora bir sorayım..

geçmiş olsun canım o da zor biliyorum, bel fıtığı hamilelikte problem dinlen bol bol...

Saol canım zor evet ama çok ilginç az iş yaptığım için olsa gerek hamile kalmadan önce çok daha fazla ağrıyordu belim

oyy canım dikkat et kendine yaaa... sen gerçekten de hiç kalkma yerinden bence... eşin haklı.

ayyy kavuştunuz mu yüzüğeeee çok şükür yaaaa...

ben de kavuşurum bi gün inşallahhh :26::26::26:

sağol cnm

üstlük espiri tşörtlerden var biri yarım kol 2 si kısakollu
benimde üstüme olan bir iki bişi var

aaaa bende bakayım merkeze gidince lcw ye

pembe ben onuda çok beğendimmm

Bak elbise bu... Beli lastikli dikkat ettim karın üstü bir bölgeye denk geliyor. yazın sonuna kadar giyilir yani

oda git diyecek sanki adam senin burdaki muhabbetini duysa kısaknır erkek değil mi benim koca kıskanıyor valla

ay yok canım sen kendi işine bak.. devleti biz mi kurtarıcaz... ben 2 yıl iznimi de kullanıcam. bizim dairede de personel sıkıntısı var ama napıyım. alsınlar yeni eleman...

Aynen bizde de sıkıntı var işte ama haklısın devleti biz mi kurtarıcağız

Benimki de ilk ayı sayma her ay 1 kg yani toplam 8 kg almanı istiyorum o da en fazla dedi..Benim de işime geliyo zaten..Bakma dr lar 12 yi geçti mi kızıyorlar aslında...

senin doktor bıkmış, hamile olup 2 kişilik yiyenlerden :) ondan böyle demiş ama gerçekten çok az demiş 8 kilo, 12 kilodan sonra evet dikkat et diyorlar ideali o kadardır zaten

kadın doğum tıp kitabında şöyle diyor

ek kalori ihtiyacı 300 kcal günlük, ideal kilo alımı 11,5-16 arasıdır. etkili olan fetal ağırlık (yani bebeğin kilosu) ve maternal yağ depolamasıdır

tablo olarak da şöyle sıralamış

fetüs 3,4
plesanta 0,6
amniyotik sıvı 0,8
uterus 1
kan hacmi artışı 1,5
maternal yağ birikimi 3,3
interstisyel sıvı 1,5
meme dokusu 0,5

yani toplamda 12,5 kilo

oyy canım dikkat et kendine yaaa... sen gerçekten de hiç kalkma yerinden bence... eşin haklı.

inş. canım kavuşursunnnn

Bak elbise bu... Beli lastikli dikkat ettim karın üstü bir bölgeye denk geliyor. yazın sonuna kadar giyilir yani

Eki Görüntüle 417861

yazın çok güzel ohh rahat rahatt

Kızlarr Lcw de şu elbise çok hoşuma gitti nasıl sizce???

canım çok hoşmuş fiyatı ne kadar ? iş yerinde çok rahat giyilir.

10-12 kilo ile doğum yapsam göbek atıcamm

inş. canım kavuşursunnnn

Eki Görüntüle 417861

yazın çok güzel ohh rahat rahatt

Kızlarr Lcw de şu elbise çok hoşuma gitti nasıl sizce???

canım çok hoşmuş fiyatı ne kadar ? iş yerinde çok rahat giyilir.

10-12 kilo ile doğum yapsam göbek atıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…