2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aa ne güzel canım :) ben de alçmayı düşünmüştüm ama sonra ya kaybedrsem die vazgecmıstım ıyı kı de acmamısım

güzel bi anı olur gerçekten de :) iyi yapmışsın benimde yemek/hobi blogum var Tatlı / Tuzlu Anılarım....

inşallah canım yaaa.o kalp atışlarını görmek inanılmaz bir duygu...
öğle arasında ben de sandalye üzerinde uyuklamayaı düşünüyorum :)

süpermiş :) yemek tarifleri de lazım bize hemen incelemeye başlıyorum

merhaba kızlar, günlerdir hamimelik dönemimde yazacak bir topik arıyordum. 2012 ekim anneleri topiğini gördüm ama bu topiği bugün fark ettim. zaten benim bebişim Allah kısmet ederse kasım ayı başında gelecek. yani doğru topikteyim. benide aranıza alın. tecrübelerinizi paylaşın. ilk gebeliğim çok heyecanlıyım.

ben bugün itibari ile 7 haftalık hamileyim. cumartesi doktora gittim. keseyi gördüm. kalp atışlarını duydum. çok inanılmaz güzel bir duygu.

bu arada izmirde olan var mı?

hoşgeldın canım hayırlı olsun ne güzel....ilk syafada tablomuz var

bilgilerini özel msj olrk atarsan veya buraya yazarsan ekleyeyeım :)

hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

aynen katılıyorum...
ayşeye bu arada ayşecim senin randevun nezamandı gelişmelerden haberdar et bizi lütfen...
bu arada bende süt içince miydem çok kötü oluyor kızlar karnım ağrıyo buruyo karnımı resmen..

merhaba hoşgeldin hayırlı olsun bebişin allahım sağlıkla almayı nasip etsin..

hoşgeldın canım hayırlı olsun ne güzel....ilk syafada tablomuz var

bilgilerini özel msj olrk atarsan veya buraya yazarsan ekleyeyeım :)

çok teşekkür ederim ayşe. bilgilerim şöyle:

yaş : 32 , şehir : izmir , kilo : 62 , sat : 30.01.2012 , cinsiyet : herkes kız diyor artık bende inanmaya başladım beklenen doğum tarihi :05.11.2012

merhaba hoşgeldin hayırlı olsun bebişin allahım sağlıkla almayı nasip etsin..

sağol gülden. Allah isteyen herkese bebek versin, bebeği yolda olanlarada sağlık kuvvet versin.

aramıza hoşgeldin
inan bana 5. hamileliğinde olsa gene aynı heyecen oluyor heycanı hiç azalmıyor canım benim
hayırlçı uğurlu olsun Allah sağ Sağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin benimde 2. evladım olacak inşallah bol bol yazışırız burdan bu arada çizelgeni yapsana görelim bebişin ne kadarlık olmuş?

burcuu benim de 5 kasım inşallah :) biz de annemler kız derken kocam tarafı erkek diyor :) ama benim içimden geçen nedense kız

az az sık sık beslenirsen çok miden bulanmaz canım...bence canının istedigi şeyleri ye çok zorlama kendini..

canım bebişin hayırlı olsun biliyormusun bende hissettim adetime 10 gün kala..antideprasan kullanıyordum onu bile bıraktım erkenden çok şükür rabbim yanıltmadı beni...bu arada bogun çok güzel olmuş...

kızlaar cevizler yendimi bu sabah bakalım yoklama alıyorum ?????

ensarnaz hiç inanmazdım ben hissettim diyenlere... ve hissedebileceğimi de hiç düşünmezdim. çünkü 6. hissim zayıftır benim :) ama ne olduysa oldu ve o kadar emindim ki bu ay hamile kalacağımdan... Rabbim sağlıkla kuzağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar bu ultrason takpleinde ilk önce sonra bebiş görülüyor değilmi ....sunun için sordum ben 5+5 de vajinal ultrasonda baktı dr kese yi gördü büyüklüğü güzel dedi ama bebişi göremedi bende korkmaya basladım 5+5 de vajınALDEN bebişi görür diye bekliyordum...b hcg artşlarımdan güzel oldugunu söyledi 4+1 de 65 4+4 de 300 5+2 de 1632 y di b cg

Canım benım kanamam bitmişti ben de dün gittim doktora baktı rahım temız düşmüş tamamen dedi
beta hcg yede bakltrdm o da 6 ya dusms sorun yok yani...bu ay tekrar denıycez dedım doktoradınlen 2 ay
dedi ama bekleıcem cunku gerek yok zaten cok kucuktu hem öle ha deince olmuyokı bu ısler korunmuycam hıc
ılk dusugum daha buyukltuı dr gerek yok korunmana gencsın sağlıklısın rrahmın guzel demişti....öle itşe
iyiyim takılıorm ıs guc :)

EKLEDİM CANIM :) HAYIRLI OLSUN

slm kasımın güzel anneleri nasılsınız bakalım )) ben süperim mide bulantım gitti bebegim 6 hafta 5 günlük oldu kalbi atıyo çok şükür

hemen yiyorumm :)

cevizden midem bulanmaya basladı benim çok yağlı geliyor ((

ama bebişimize çook faydalı biliyorsun bir tane de olsa yemeye çalış mesela ekmekle ye ben çok yağlı geldiğinde öyle yapıyorum bastırsın diye bebeğimizin beyin gelişimi için çok faydalı birde kızlar kesinlikle kırılmış ceviz almayın onun yerine kabuklu alın çünkü onların dışına ne bulaşmış bilinmez yiyeceğiniz zaman kırın öle yiyin diye tavsiye ederim..

canım önce kese gozukuyo sonrada ıcınde bebek gozukuyo doktor dedi ki bana

bebek göremesek de en azından orada pıhtı şeklınde bi oluşum görmemız lazım ama kese büyür o pıhtıyı da gormezsek

yani bi gelişim bi hareket yoksa pek sağlıklı gitmiyor demeketir.demişti ama tabıı bu 8-9. haftalar için fln gecerli canım

bence erken daha gözükür inşallah kalbini temiz tut düşünme böyle şeyleri... :) bi sorun olsa mutlaka belirti verirdi

ay _she inş en kısa zamanda bebişin gelir sana...kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmesi güzel...senin sabrını takdir ettim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…