sizlere bişey sorucam
son hamilelik testimi geçtiğimiz hafta perşembe 15inde yaptım yani adetim geçeli 5. gündü halen ikinci çizgi silikti ne zaman koyularşır bu ikinci çizgi koyulaşsada içim rahat etse
doktor randevum 31inde o zaman zaten ortaya çıkacakda daha onada çok var sizin bilgiliz varmı kaçıncı günlerde tam anlamıyla koyu iki çizgi çıkıyor acaba?
kızlarrr çok midem bulanıyoo. böyle çıkartacakmışım gibi değil de acayip bi bulantı. yeşil elma yedim şimdi ama geçmedi. simit yumurta peynir var kahvaltıda. yersem daha kötü olurum diye korkuyorum.napmalıyım ki ben???
sizlere bişey sorucam
son hamilelik testimi geçtiğimiz hafta perşembe 15inde yaptım yani adetim geçeli 5. gündü halen ikinci çizgi silikti ne zaman koyularşır bu ikinci çizgi koyulaşsada içim rahat etse
doktor randevum 31inde o zaman zaten ortaya çıkacakda daha onada çok var sizin bilgiliz varmı kaçıncı günlerde tam anlamıyla koyu iki çizgi çıkıyor acaba?
evet canım aynı gün alıcaz inşallah ben çarşamba günü gidicem kalp atışları için sen nezman gidiceksin?
ben servise binmek içinde otobüse biniyom canım tam denk gelmiyo işte ama artık daha erken çıkıcam bende olmucak böle
canım bende ilk testi bir gün geçince yapmıştım o baya silikti sonra 3 gün sonra bi daah yaptım o dan tam kırmızı değildi ama belirgindi...senin çizgiler ikiside aynı tonda mı yoksa ikinci daha mı belirgin...istersen bi daha kan testi yaptır için rhat etsin
kızlarrr çok midem bulanıyoo. böyle çıkartacakmışım gibi değil de acayip bi bulantı. yeşil elma yedim şimdi ama geçmedi. simit yumurta peynir var kahvaltıda. yersem daha kötü olurum diye korkuyorum.napmalıyım ki ben???
canım o zmaan ya beta hcgn fazla yuksek değil
ya gün içi idrarıyla yapiosn
ya da testte sorun var bi an önce kan testı yaptırman lazım...
baksın alttan ne olucak alttan bakmak bebege zrar veren bişi değüil aksine
dış gebelık mı değil mi kanama var mı kontrol edilen ve her türlü riskin çok rahat bi şekilde
gözlendiği bi kontrol şekli sakın sakın kızlar ilk haftalar mutlaka alttan muayene olun....
bebek rahımde değil yumurtalıktaysa ve sonlandırılmazsa tüpünüz zarar görebilri kanama varsa bu gorulur ve progesteron alırısnız
yapmayın lütfen
bulantı bi ketre başladıysa yapıcak bişey yok ya kendı kendıen azalıcak hafifilicek ya da
sen karker zeytın vs yiyerek hafıfletıceksın ama tam gecırecek bişey henüz yok canım 4 ay bulantı çekmiş
ve istifra etmekten ilk 12 hafta 8 kg vermiş birisi olrk anlayabiliyorum seni...ama uzun süre bişey yıyemez ve cıkarırısan
halsiz düşersin rengin fln gider.bu bebegını de etkıleyebılır onun ıcın üst üste istifra ettiğin zaman doktora gidip serum
bağlanması gerekebılıyor benden söylemesi....inşallah gerek kalmaz...kendını de yemek için zorlama hafıflemez daha fena olrusun
ayşe çok güzel bilgiler veriyosun da bişi sorcam. bebeğin rahimde yada yumurtalıkta olup olmadığı normal ultrasonda da belli olmaz mı acaba? doktorum bana kesenin çok güzel bi yerde tutunduğunu söylemişti içim rahatlamıştı benim de.
ok ay_shecim teşekkürler randevuyu erkene aldım
hayırlısı olsun her neyse bir an önce çıksın inş 24ü cumartesiye aldık
hafta içi gidemiyom çalıştığım için ama bu hafta sonuna gidicem inş
haftaya pazarteside sizlere yazarım
hayırlısı bakalım hoşçakalın
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
hadi hayırlısı canım
benim bulantılarım çok şükür istifra ile sonuçlanmıyo ama bitmiyorda ne yapmam lazım kızlar çubuktan da midem bulandı artık
ben 6+3 te kalp atışlarını gördüm ama dinletmedi doktor.pıt pıt atıyor minişimin kalbialttan muayenede daha belirgin olur dedi. istemedim. bi daha cumartesi günü kontrole gidicem.yani 7+5 olmuş olucak.
bide ben sürekli uyuyorum yaa. hafta sonu odadan çıkmadım diyebilirim. hep yatınca da mide bişi almıyo.çorba ile geçiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?