2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
merhaba kızlar...bizi de aranıza alırsanız seviniriz biz daha cumartesi öğrendik...2.bebişim 2.ayında aratmadan geldi çok şükür
kızım bala olacak inşallah sat 18 şubat..daha çok yeniyiz...ama ben 3gün önce öğrendim

canım bende ilk testi bir gün geçince yapmıştım o baya silikti sonra 3 gün sonra bi daah yaptım o dan tam kırmızı değildi ama belirgindi...senin çizgiler ikiside aynı tonda mı yoksa ikinci daha mı belirgin...istersen bi daha kan testi yaptır için rhat etsin

tatlım aynı gün minişlerimizi kucağımıza alıcaz seninle valla ben de evden artık daha erken çıkıyorum yavaş yavaş yürüyüp servise yetişmek için [/QUOTE]

evet canım aynı gün alıcaz inşallah ben çarşamba günü gidicem kalp atışları için sen nezman gidiceksin?
ben servise binmek içinde otobüse biniyom canım tam denk gelmiyo işte ama artık daha erken çıkıcam bende olmucak böle

yani kızlar o kadar yazdım bi cevap vermediniz aşkolsun :2: zaten duygusala bağlamış durumdayım
neyse peynir simit çay yaptım kahvaltıda. günde 2 litre su içmekte insanın midesini bulandırıyo yaaa. puffff

canım o zmaan ya beta hcgn fazla yuksek değil

ya gün içi idrarıyla yapiosn

ya da testte sorun var bi an önce kan testı yaptırman lazım...

baksın alttan ne olucak alttan bakmak bebege zrar veren bişi değüil aksine

dış gebelık mı değil mi kanama var mı kontrol edilen ve her türlü riskin çok rahat bi şekilde

gözlendiği bi kontrol şekli sakın sakın kızlar ilk haftalar mutlaka alttan muayene olun....

bebek rahımde değil yumurtalıktaysa ve sonlandırılmazsa tüpünüz zarar görebilri kanama varsa bu gorulur ve progesteron alırısnız

yapmayın lütfen

ben 6+3 te kalp atışlarını gördüm ama dinletmedi doktor.pıt pıt atıyor minişimin kalbi alttan muayenede daha belirgin olur dedi. istemedim. bi daha cumartesi günü kontrole gidicem.yani 7+5 olmuş olucak.
bide ben sürekli uyuyorum yaa. hafta sonu odadan çıkmadım diyebilirim. hep yatınca da mide bişi almıyo.çorba ile geçiştirdim

ikinci çizgi daha belirgin tabi birinci silik ve aynı çıkıyor 5-6 tane tane test yaptım 2 şer gün arayla hep aynı çıkıyor gittikçe koyulaşması lazımken onu anlayamadım yani?

bulantı bi ketre başladıysa yapıcak bişey yok ya kendı kendıen azalıcak hafifilicek ya da

sen karker zeytın vs yiyerek hafıfletıceksın ama tam gecırecek bişey henüz yok canım 4 ay bulantı çekmiş

ve istifra etmekten ilk 12 hafta 8 kg vermiş birisi olrk anlayabiliyorum seni...ama uzun süre bişey yıyemez ve cıkarırısan

halsiz düşersin rengin fln gider.bu bebegını de etkıleyebılır onun ıcın üst üste istifra ettiğin zaman doktora gidip serum

bağlanması gerekebılıyor benden söylemesi....inşallah gerek kalmaz...kendını de yemek için zorlama hafıflemez daha fena olrusun

ayşe çok güzel bilgiler veriyosun da bişi sorcam. bebeğin rahimde yada yumurtalıkta olup olmadığı normal ultrasonda da belli olmaz mı acaba? doktorum bana kesenin çok güzel bi yerde tutunduğunu söylemişti içim rahatlamıştı benim de.

anladım canım. sadece tuhaf bir bulantı hissediyorum ama böyle çıkarıcam gibi değil de bişeyler gıdıklıyo sanki.

benim bulantılarım çok şükür istifra ile sonuçlanmıyo ama bitmiyorda ne yapmam lazım kızlar çubuktan da midem bulandı artık

canım ılk haftalar gidince doktor kese yeni olustugu ıcın goremeyebılrı onun ıcın rahımde kese gormezse şaşırmaz
derki gelişliodur kucuktur gozukmuo ama belki kese tüpe yerleşmiştir...karından usg de tüpleri bildiğim kadarıyla kontrol etmek zor
çünkü çok geride kalıyor gözlemlenmesi zor yani heleki bi de tüptekı keseyı gormek dahada zor olur.

şöle anlatayım

kadın test yapio hamile doktora gidio

-doktor diyo ki henüz kese gozukmuyo istersen alttan bakalım

--kadın hayır alttan ıstemıyroum bi kaç gun sonra gelrıım dio

kadın gene geliyo bi kaç gun sonra

-doktor gene bakıo karından kese hala yok bi beta hcg ver dio

beta hcg verıo bakıo yukselmıişş ama kese yok alttan bi bakıolar bebek tüplere yerleşmiş orada büyüyo

ve alınması laızm bebeğin büyümesi durması lazım durmazsa tüpü patlatabilir.

alınırken tüp patlayabilir...geridönüşü olmayan birsürü sorun cıkabilir.diğer tüptede sorun varsa

kadın bi daha kolay hamıle kalamaz demek bu....anlatabılıyor muyum Allah koruusn tabi,..

ama senin kesenın yerleştiği yeri karındna usg de saptadıysa zaten büyük ihtimalle dış gebelık sorunu yoktur....
fakat kese etrafında kan pıhtı vs olusumu oalbiliyor bunalrı alttan usg de daha rahat görüp senı uyarabiliyolar sende
kan görunce endıselenmıorsn :)

Son düzenleme:
ok ay_shecim teşekkürler randevuyu erkene aldım
hayırlısı olsun her neyse bir an önce çıksın inş 24ü cumartesiye aldık
hafta içi gidemiyom çalıştığım için ama bu hafta sonuna gidicem inş
haftaya pazarteside sizlere yazarım
hayırlısı bakalım hoşçakalın

hadi hayırlısı canım

güzel haberlerini bekliyoruz canım.

benim bulantılarım çok şükür istifra ile sonuçlanmıyo ama bitmiyorda ne yapmam lazım kızlar çubuktan da midem bulandı artık

canım maalesef dayanman lazım....tetıklıycekmşeyleri bulup kaçabilirsin mesela iş yerınde kadının yer sildiği
deterjan tetıklıodu benım bulantımı koku cıkımmadan odama gırmıodm ya da sıldırmıodm odayı

aynı şekiğlde evdekı kokulu sbaunalrı flnda atmıstım etkılıodu cunku fena sekılde...sende tetıkleyenleri bulursan
daha rahat edersın...tam olrk gecmömez ama hafıfler en azından

haydı hayırlısı canım :) güzel ahberlerle gelırsın ınsallah :)

Kızlar ben hamileliğimi henüz öğrenmeden hissedenlerdenim. Çok öncesinde yediklerime içtiklerime hareketlerime dikkat etmeye başlamıştım. Neler hissettiğimi, hangi süreçte olduğumu bir blog açarak kaydetmeye başladım. Lİnki burada : anneolucamben

diyorum ki eğer bildiğiniz bloglar varsa ya da sizin bir blogunuz varsa paylaşalım ve birbirimizi takip etme fırsatı yakalayalım :) böylece hem daha çok bilgilenmiş oluruz hem de bebişimize çok güzel bir hatıra kalır :)

inşallah bende görürüm,duyarım sağ salim canım,uyku sorunu bendede var bazen işten eve gider gitmez uyuyorum saat 7:30 - 8 de ama işyerinde yine uyukluyorum. öğle aralarındada uzanabiliyorum biraz allahtan iyi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…