2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzum nasıl gecer 10 gun nekadarlık oldunuz annesi keseyı gördunuzmu

biz şu an 6+4 üz canım, keseyi gördük çok şükür, bu arada almanyada yaşıyorum ben burda biraz farklı işliyor galiba hala tam anlamadım bende

canım çok sağol gerçekten çok kafaya takıyorum malesef ama akışına bırakıcam artık

Bende salı günü kısmetse duyacağım Allah izin verirse kalp atışlarını,inşallah duyarım yaa...7+3 olacağım o gün...

Hayırlı haberlerle geliceksin inşallah canım

hadi bakalım hayırlı haberlerle döneceksin inşallah canımm,
en geç ben göreceğim galiba kalp atışlarını ve inşallah görürüz tabi Allahın izniyle
banada eşim soruyor hep ne hissediyorsun diye bişey hissetmiyorum dediğimde şaşırıyor cimcikler gibi hamilesin sen farkındasın dimi diyor ya ben unutuyorum bide bazen hamile olduğumu
annem erkek diyor gözlerim çok parlıyormuşta
ben nedense hep kızım diye seviyorum
Rabbim sağlıklı sıhhatlı evlat versinde kız olmuş erkek olmuş hiç önemli değil

Kizlaarr ben burda yeniyim bir pencerede birden cok kisiye cevap verebiliyoruz galiba. Biri bana ogretebilir mi? Yoksa sayfanin tamamini ben kapliycam boyle arka arkaya yazarak:)

canım Alıntı ile cevapla butonun yanında tırnaklar var cevaplamak istediğin her yazıda ona tıklarsan cevaplama panelinde hepsi arka arkaya çıkar

Bu arada kızlar listemizi yeni bir arkadaş üstlense çok iyi olacak, ayşe arkadaşımız bebeğini malesef kaybetti biliyorsunuz
ben çok isterdim devralmayı ama çalıştığım için fazla takip edemiyorum,
aramıza birsürü arkadaşlar katıldı hepsini listeye eklemek gerek

bebişini kaybeden arkadaşım için çok üzüldüm.bende cumartesi doktora gittim kesesinin oluşum yerini gördü ama tam belirginleşmemiş dedi çok yeni dedi birsürü test verdi onları yatır gel dedi.bu hafta o nları yaptırıp haftaya pazartesi tekrar gideceğim bakalım ozaman görebilecekmi folik asite başladık yarım tane

Kızlar hamilelikleriniz hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sonuna kadar kolayliklar ve sonunda ona kavusmayi nasip etsin.Ben kasım 2011 annesiyim simdi oglum 4 aylik oldu bile çok şükür. Hevin cim bende almanyadayim merak ettigin bisey olursa seve seve yanıtlarim.

kızlarrr çok midem bulanıyoo. böyle çıkartacakmışım gibi değil de acayip bi bulantı. yeşil elma yedim şimdi ama geçmedi. simit yumurta peynir var kahvaltıda. yersem daha kötü olurum diye korkuyorum. napmalıyım ki ben???

çok üzüldüm. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah tekrardan. ben devralmak isterdim ama işyerindeyim sürekli takip edemiyorum malesef.

günaydın hepinize, siteyi biraz okudum. mide bulantıları başlamış çoğunuzun bende mide bulantısı hiç yok normalmi acaba?

Günaydın kızlar hepinize nasılsınız inşallah ben bulantı yolunda devam ediyoruz cumartesiye kadar nasıl sabredecem bebişimin kalbini duyabilecekmiyim...

günaydın güzel anne adayları....
hafta sonu annem geldi bizde kaldı benimle ilgilendi sağolsun dolabada bikaç çesit yemek yaptı gitti..annelerin yerini hiçbirşey tutmuyor canım annem benim....
annem oldugu için haftasonu nete girmeye pek vaktim olmadı.
çido senin durumunu okudum inan çok üzüldüm ama bizi bizden daha iyi bilen Rabbim sanada hayırlsını versin..umarım tez vakitte yüzünü gülüdrür..çido durumundan haberdar et bizi olur mu..
ay_she dualaımda seninle umarım en kısa zaamanda bebiş haberleriyle topiğmize gelirsin
bu arada yeni gelen arkadaslarada hoşgeldiniz diyorum..Allah hepimizin bebişlerini kucagımıza almayı nasip etsin..

canım bende senin gibi bu hafta kalp atışlarını duyacağım inşallah. birde bişey soracaktım ben profilime resim ekliyorum ama gözükmüyor neden acaba?

sanıırm kaydetmeden çıkıyor olabilirsin canım ..

sizlere bişey sorucam
son hamilelik testimi geçtiğimiz hafta perşembe 15inde yaptım yani adetim geçeli 5. gündü halen ikinci çizgi silikti ne zaman koyularşır bu ikinci çizgi koyulaşsada içim rahat etse
doktor randevum 31inde o zaman zaten ortaya çıkacakda daha onada çok var sizin bilgiliz varmı kaçıncı günlerde tam anlamıyla koyu iki çizgi çıkıyor acaba?

günaydın güzel hamişler,

sabah işyeri servisini kaçırcam diye koşturdum deli gibi. kaçırsam 2 otobüs değiştirip gidicektim işe daha kötü olucaktı benim için ama şimdide belim kopuyo çok ağrım var korktum bebişime bişi olur diyeçokmu evhamlıyım acaba

kan testi yaptırsan?

tatlım aynı gün minişlerimizi kucağımıza alıcaz seninle valla ben de evden artık daha erken çıkıyorum yavaş yavaş yürüyüp servise yetişmek için

canım en güzeli bta hcg bence onu yaptır herşeyi açıkça öğrenirsin..

günaydın canım aman dikkat et sen yinede umarım bi sıkıntı olmaz allahım onu korur sen merak etme ama birazdaha dikkatli ol bence..
boşver 2 otobüs bebişinden daha önemli olmasa gerek..

canım kan testi yaptır. ama 1 gün arayla hcg de her gün 2 kat artıyor. artışa bakıp sende anlarsın gidişatı. en azından doktora gidene kadar bir fikrin olur.

kan testi yapılmıyor burda direk alttan muayene falan ediyorlar ondan sonra kan testine yolluyorlar onuda hiç istemediğimden bekliyom şimdilik şimdiye kadar koyulaşması gerekmezmiydi acaba?
yoksa normalmi daha koyulaşmaması

canım çift yumurta ıkızıyse çift kese gozukur tek yumurta ıkızı ise tek kese gözükür ama tek yumurta ikizleri
ileri haftalarda anlaşıalbiliyo yani bebekler büyüynce aa ikizmiş denıyo bi arkadasım 15. haftada öğrenmıstı ıkız
oldugunu....

ayrıca bulantının ıkız veya tek olmasıyla alakası yok şöyle söyleyım gebelıkte bütün hormonalr artışa gerecer
bazı vücutlar bunu olağanüstü durum olrk algılar ve belirti vermeye calısır heeyy burada bi sorun var der yani :)
bunun belirtisi de kımınde baş dönmesi olur....kiminde aşırı acıkma kiminde aşırı bulantı vs...yani vücut yapısına göre değişir.
ayrıca şu da var bebekten bebege bile değişir....mesela ben ılk bebegımde hiç bulantı yasamadım ama ıkıncıde cok bulantı yasadım
bulantıyı genellemek baya zor yani :)

canım benim ne desem bilemiyorum çok üzüldüm tekrar tekrar deniycez olucak inşallah Allah yardımcımız olsun

çok zor bi sıanv bizimkisi ama sabredicez canım

canım benim Allah razı olsun...dün bütün gece ağladım yine tam iyi oluyorum ıyıyım dıyorum sonra
gene birden başlıyo işte ama geçicek hepsi inşiallahh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…