kuzum nasıl gecer 10 gun nekadarlık oldunuz annesi keseyı gördunuzmu
canım benimde randevum 28 marttakola içtin diye üzülme tatlım,şimdi bizde atş basması filan olması çok normal insanın içi yanıyo benimde canım kola istiyor bazen .ilk 3 ay yediklerimiz bebeğe direk gitmiyor,vücudumuzdaki besin depolarını kullanıyor bebek.3 aydan sonra yediklerimiz direk bebeğe gidiyor, o yüzden çokda endişelenme Allha emanetler.
Bende salı günü kısmetse duyacağım Allah izin verirse kalp atışlarını,inşallah duyarım yaa...7+3 olacağım o gün...
tatlım yazdıklarını okurkennn 'bunları ben yazmış olabilirmiyim' diye düşündüm inan. aynı durumdayım seninle...bende ishallik vardı geçti çok şükür. hiç bulantım olmadı (maşallah) uykumm benim hep var. ama buara daha iyiyim çok şükür.
bizde 10 martta 5+5de kesemizi gördük, kalp atışı için perşembe yada cuma gidicezzz acayip heyecanlıyımmcinsiyeti içine ne doğuyor diyee soruyorlar çevremdekiler...allahım ben kendimi daha hamile gibi hissedemiyorum kii kalp atışını allahın izniyle bi duysaydıkkk:26:
Kizlaarr ben burda yeniyim bir pencerede birden cok kisiye cevap verebiliyoruz galiba. Biri bana ogretebilir mi? Yoksa sayfanin tamamini ben kapliycam boyle arka arkaya yazarak:)
Bu arada kızlar listemizi yeni bir arkadaş üstlense çok iyi olacak, ayşe arkadaşımız bebeğini malesef kaybetti biliyorsunuz
ben çok isterdim devralmayı ama çalıştığım için fazla takip edemiyorum,
aramıza birsürü arkadaşlar katıldı hepsini listeye eklemek gerek
günaydın hepinize, siteyi biraz okudum. mide bulantıları başlamış çoğunuzun bende mide bulantısı hiç yok normalmi acaba?
Normal canım normal korkma :)
canım bende senin gibi bu hafta kalp atışlarını duyacağım inşallah. birde bişey soracaktım ben profilime resim ekliyorum ama gözükmüyor neden acaba?
Evet evet corluda oturuyorum yoksa sen demiii???
sizlere bişey sorucam
son hamilelik testimi geçtiğimiz hafta perşembe 15inde yaptım yani adetim geçeli 5. gündü halen ikinci çizgi silikti ne zaman koyularşır bu ikinci çizgi koyulaşsada içim rahat etse
doktor randevum 31inde o zaman zaten ortaya çıkacakda daha onada çok var sizin bilgiliz varmı kaçıncı günlerde tam anlamıyla koyu iki çizgi çıkıyor acaba?
günaydın güzel hamişler,
sabah işyeri servisini kaçırcam diye koşturdum deli gibi. kaçırsam 2 otobüs değiştirip gidicektim işe daha kötü olucaktı benim için ama şimdide belim kopuyo çok ağrım var korktum bebişime bişi olur diyeçokmu evhamlıyım acaba
sizlere bişey sorucam
son hamilelik testimi geçtiğimiz hafta perşembe 15inde yaptım yani adetim geçeli 5. gündü halen ikinci çizgi silikti ne zaman koyularşır bu ikinci çizgi koyulaşsada içim rahat etse
doktor randevum 31inde o zaman zaten ortaya çıkacakda daha onada çok var sizin bilgiliz varmı kaçıncı günlerde tam anlamıyla koyu iki çizgi çıkıyor acaba?
günaydın güzel hamişler,
sabah işyeri servisini kaçırcam diye koşturdum deli gibi. kaçırsam 2 otobüs değiştirip gidicektim işe daha kötü olucaktı benim için ama şimdide belim kopuyo çok ağrım var korktum bebişime bişi olur diyeçokmu evhamlıyım acaba
sizlere bişey sorucam
slm kasım annişleri nasılsınız.......ben resmen bulantıdan sürünüyorum:18::18: acaba diyorum bebek ikiz mi bu kadar bulantım olduğuna göre diyorum...dr a gittiğimizde bir tane kese gördük
ikiz olsaydı iki tane kese görünürdü heralde dimi..yani en azından daha ilk gittiğinde görünüyor ikiz olup olmadığı diye duymuştum ..anlaşılan benim kerata çok yaramaz
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile aldık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
günaydın güzel anne adayları....
hafta sonu annem geldi bizde kaldı benimle ilgilendi sağolsun dolabada bikaç çesit yemek yaptı gitti..annelerin yerini hiçbirşey tutmuyor canım annem benim....
annem oldugu için haftasonu nete girmeye pek vaktim olmadı.
çido senin durumunu okudum inan çok üzüldüm ama bizi bizden daha iyi bilen Rabbim sanada hayırlsını versin..umarım tez vakitte yüzünü gülüdrür..çido durumundan haberdar et bizi olur mu..
ay_she dualaımda seninle umarım en kısa zaamanda bebiş haberleriyle topiğmize gelirsin
bu arada yeni gelen arkadaslarada hoşgeldiniz diyorum..Allah hepimizin bebişlerini kucagımıza almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?