cevizden midem bulanmaya basladı benim çok yağlı geliyor((
aramıza hoşgeldin
inan bana 5. hamileliğinde olsa gene aynı heyecen oluyor heycanı hiç azalmıyor canım benim
hayırlçı uğurlu olsun Allah sağ Sağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin benimde 2. evladım olacak inşallah bol bol yazışırız burdan bu arada çizelgeni yapsana görelim bebişin ne kadarlık olmuş?
burcuu benim de 5 kasım inşallah :) biz de annemler kız derken kocam tarafı erkek diyor :) ama benim içimden geçen nedense kız
kızlaar cevizler yendimi bu sabah bakalım yoklama alıyorum ?????
canım benimde sadece keseyi görmüştü korkmakızlar bu ultrason takpleinde ilk önce sonra bebiş görülüyor değilmi ....sunun için sordum ben 5+5 de vajinal ultrasonda baktı dr kese yi gördü büyüklüğü güzel dedi ama bebişi göremedi bende korkmaya basladım 5+5 de vajınALDEN bebişi görür diye bekliyordum...b hcg artşlarımdan güzel oldugunu söyledi 4+1 de 65 4+4 de 300 5+2 de 1632 y di b cg
ay _she inş en kısa zamanda bebişin gelir sana...kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmesi güzel...senin sabrını takdir ettim canım..
Canım benım kanamam bitmişti ben de dün gittim doktora baktı rahım temız düşmüş tamamen dedi
beta hcg yede bakltrdm o da 6 ya dusms sorun yok yani...bu ay tekrar denıycez dedım doktoradınlen 2 ay
dedi ama bekleıcem cunku gerek yok zaten cok kucuktu hem öle ha deince olmuyokı bu ısler korunmuycam hıc
ılk dusugum daha buyukltuı dr gerek yok korunmana gencsın sağlıklısın rrahmın guzel demişti....öle itşe
iyiyim takılıorm ıs guc :)
bencede bekleme canım
vücudunda kırgınlık halsizlik falan hissetmiyorsan hiç bekleme
gerek yok bir an önce kavuş bebişine inşallah canım
Allah hemen nasip etsin inşallah
cevizden midem bulanmaya basladı benim çok yağlı geliyor((
bende yiyecem şimdi ..
canım benimde sadece keseyi görmüştü korkma
peki senin 5 + 5te hcg kaçtı acaba?
bencede bi sorun yoksa beklemeninde gereyi yok ayşecim..
o birazda senin psikolojin için söylemiş ola bilir ama seni en iyi sen anlarsın yani sağlık açısından bi sorun yoksa devam..
yerken farkettim ki benim de midemi bulandırıyomuş
bende yiyecem şimdi ..
bencede bi sorun yoksa beklemeninde gereyi yok ayşecim..
o birazda senin psikolojin için söylemiş ola bilir ama seni en iyi sen anlarsın yani sağlık açısından bi sorun yoksa devam..
bencede bekleme canım
vücudunda kırgınlık halsizlik falan hissetmiyorsan hiç bekleme
gerek yok bir an önce kavuş bebişine inşallah canım
Allah hemen nasip etsin inşallah
bende badem yemeye karar verdim caanım o biraz daha iyi gibi :)
kızlar bi de bişi danışıcam size...biz 27 şubattan beri eşimle birlikte olmamıştık hani hamileyim die
dün de doktora gittim alttan usg bakınca bi acı hissettim ve az az pembe kanama geldi....sanırırm tahriş olmuş acık
kan gectide zaten...tahriş gecmesı ıcın 1 hafta yaramazlık yapmamak yetio ama yarın yum günüm başlio vee
bu tahrişi gecirmem lazım bi öneriniz var mı iyileştirecek herahangi bişi ???????
canım biraz özel olacak ama ilişkiyi uzun tutmayın bence tahriş artmasın yoksa canın sonra ok yanabilir..
hoşgeldın canım hayırlı olsun ne güzel....ilk syafada tablomuz var
bilgilerini özel msj olrk atarsan veya buraya yazarsan ekleyeyeım :)
kızlar bu ultrason takpleinde ilk önce sonra bebiş görülüyor değilmi ....sunun için sordum ben 5+5 de vajinal ultrasonda baktı dr kese yi gördü büyüklüğü güzel dedi ama bebişi göremedi bende korkmaya basladım 5+5 de vajınALDEN bebişi görür diye bekliyordum...b hcg artşlarımdan güzel oldugunu söyledi 4+1 de 65 4+4 de 300 5+2 de 1632 y di b cg
canım ben 5+5 de baktırmadım b hcg doktor istemedi keseyi göründe ama 5+2 de 1632 de sanırım benimki geç döllenme...seninde vajinal ultrasonda bakmıştı...kalp atışları için gittin ben 26 marrtta gideceğim..
evet canım sanırım bi de sorumluluk almak istemedi hani hemen dene die...ben zaten ıkıncıuyı kaybettıkten sonra
arastırmam taamlansın die 1,5 sene bekledim sabrettim...artık korunmak istemiyorum ve kendmi de çok şükür iyi hissediyorum
bakalım yarın başlıo yumurtlama günüm aşna fişnalar başlasııııııııınnnnnnn
amin canım inşallah kendimi iyi hissediyorum çok şükür iyiyim yani
deniycez bakalım tekrar hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin inş. :)
ben de deniyim canım.öğlen marketten alıyım bari
merhaba bende kasım annesı olucam allahın ıznıyle ama sunu merak ettım.ben 3-4 haftalıkken ögrendım ozaman beta hcg 750 cıkmıstı 2 gunde 1 2 katı artıyormus sanırım ben 750 cıktıktan 3 gun snra yıne test yaptırdım 4600 cıktı ozaman da 4-5 haftalıktı doktor deger guzel dedı ama sızınkıne bakınca benımkı baya yuksek görunuyor.sebebı ne olabılır acaba merak ettım sımdı.
bırde benım degerım 4600ken karnımdan göremedı dr keseyı ve bebegı.alttan baktı ozaman dedı normal bı gebelık 3 hafta snra gel kalp atıslarını duyalım dedı.sımdı hıc gecmıyo gunler:) acaba kalp atısını duycakmıyım dıe dusunmekten alamıyorum kendımı:)
allah hepımıze saglıkla kucaklamayı nasıp etsın allahım
canım hoşgeldin benimde değerim senin gibiydi biliyomusun bende 4 haftalıkken baktırdığımda hcg 750di sonra doktor 4 gün sonra tekrar gel yaptırıp dedi bende yaptırdım sonuç 45000 çıktı hatta bana kız ikizminedir bu dedi sonra vajinalden ultrasonla baktığında keseyi gördü benide 24 martta tekrar çağardı kalp atışı için..
oyüzden endişe etme bizimkiler aynı sanıyorum..
allahım sağlık versin..
merhaba bende kasım annesı olucam allahın ıznıyle ama sunu merak ettım.ben 3-4 haftalıkken ögrendım ozaman beta hcg 750 cıkmıstı 2 gunde 1 2 katı artıyormus sanırım ben 750 cıktıktan 3 gun snra yıne test yaptırdım 4600 cıktı ozaman da 4-5 haftalıktı doktor deger guzel dedı ama sızınkıne bakınca benımkı baya yuksek görunuyor.sebebı ne olabılır acaba merak ettım sımdı.
bırde benım degerım 4600ken karnımdan göremedı dr keseyı ve bebegı.alttan baktı ozaman dedı normal bı gebelık 3 hafta snra gel kalp atıslarını duyalım dedı.sımdı hıc gecmıyo gunler:) acaba kalp atısını duycakmıyım dıe dusunmekten alamıyorum kendımı:)
allah hepımıze saglıkla kucaklamayı nasıp etsın allahım
hadi bakalım canım yine burdan alıcaz inşallah güzel haberlerini...
bu arada az önce sorduğun soruyla ilgili bi bilgim yok ama kızların dediği gibi biraz canın acıya bilir tatlım..
ay_she'cim benide eklermisin bilgilerim;
şimdiden teşekkür ederim canım.
dediği gibi uzun tutmadan amaca yönelik olursa ikiniz içinde faydalı olur diye düşünüyorum bende
canım biraz özel olacak ama ilişkiyi uzun tutmayın bence tahriş artmasın yoksa canın sonra ok yanabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?