2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cevizden midem bulanmaya basladı benim çok yağlı geliyor ((

canım bulandıysan yeme bıkarsın çünkü gebelıktyen sonrada yıyemezsın zorlama kendını....

tamam yemek daha ıyı ama bulantıdan dolayı yıyemıyorsak zorlamamak lazım zaten ılk zamanlar

direk senden eğil kandan beslenıyo bebek...çorbanı fln rahatca yıyosn dert etme

veya cevizden daha az yağlı kuruyemışler tercih edebilrisin ceviz baydıysa bademe gec badem daha iyi

tutmuyo ınsnaı ve kızlar badem fındık vs alırken tuzsuz olanını tercih edin...

haklısın bu heyecan ne kadar güzel. biz kadınlar ne şanslıyız. Allah bizi ödüllendirmiş kadın yaratarak. Seninde 2. bebişin sağlıkla doğar inş. çizelgemi yapayım hemen.

burcuu benim de 5 kasım inşallah :) biz de annemler kız derken kocam tarafı erkek diyor :) ama benim içimden geçen nedense kız

aa ne güzel aynı seninle tarihlerimiz esra. bende herkes kız diyor. kız olsun ne güzel. bana benzer inşallah seninde gönlüne göre olsun, hayırlısı olsun.

kızlaar cevizler yendimi bu sabah bakalım yoklama alıyorum ?????

bende yiyecem şimdi ..

canım benimde sadece keseyi görmüştü korkma
peki senin 5 + 5te hcg kaçtı acaba?

bencede bi sorun yoksa beklemeninde gereyi yok ayşecim..
o birazda senin psikolojin için söylemiş ola bilir ama seni en iyi sen anlarsın yani sağlık açısından bi sorun yoksa devam..

ay _she inş en kısa zamanda bebişin gelir sana...kürtaj olmadan kendiliğinden temizlenmesi güzel...senin sabrını takdir ettim canım..

inşallah canım...inanır mısın insan böyle şeye sevinir mi deme ama bende kendiliğinden temizlenmesine çok sevindim

kürtaj hem zor hem de dinlenme süresi uzun benim adet gibi sürdü sadece azacık daha fazla ağrım oldu o kadar gitti

çok şükür ki düzenlide jin. muayenemi olurum bi sorunum yok...Rabbim tekrar nasib ederse inşallah sağlıkla gelsin bebiş

ne diyim canım herşey kısmet...sabretmek çok kolay olmuyo canım ama dua ediyorum ve Allah a inanıyorum bekliyorum

Bize de nasib eder inşallah Rabbim....

canım ben 5+5 de baktırmadım b hcg doktor istemedi keseyi göründe ama 5+2 de 1632 de sanırım benimki geç döllenme...seninde vajinal ultrasonda bakmıştı...kalp atışları için gittin ben 26 marrtta gideceğim..

bende yiyecem şimdi ..

bencede bi sorun yoksa beklemeninde gereyi yok ayşecim..
o birazda senin psikolojin için söylemiş ola bilir ama seni en iyi sen anlarsın yani sağlık açısından bi sorun yoksa devam..

evet canım sanırım bi de sorumluluk almak istemedi hani hemen dene die...ben zaten ıkıncıuyı kaybettıkten sonra

arastırmam taamlansın die 1,5 sene bekledim sabrettim...artık korunmak istemiyorum ve kendmi de çok şükür iyi hissediyorum

bakalım yarın başlıo yumurtlama günüm aşna fişnalar başlasııııııııınnnnnnn

bencede bekleme canım
vücudunda kırgınlık halsizlik falan hissetmiyorsan hiç bekleme
gerek yok bir an önce kavuş bebişine inşallah canım
Allah hemen nasip etsin inşallah

amin canım inşallah kendimi iyi hissediyorum çok şükür iyiyim yani

deniycez bakalım tekrar hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin inş. :)

kızlar bi de bişi danışıcam size...biz 27 şubattan beri eşimle birlikte olmamıştık hani hamileyim die

dün de doktora gittim alttan usg bakınca bi acı hissettim ve az az pembe kanama geldi....sanırırm tahriş olmuş acık

kan gectide zaten...tahriş gecmesı ıcın 1 hafta yaramazlık yapmamak yetio ama yarın yum günüm başlio vee

bu tahrişi gecirmem lazım bi öneriniz var mı iyileştirecek herahangi bişi ???????

canım biraz özel olacak ama ilişkiyi uzun tutmayın bence tahriş artmasın yoksa canın sonra ok yanabilir..

canım biraz özel olacak ama ilişkiyi uzun tutmayın bence tahriş artmasın yoksa canın sonra ok yanabilir..

dediği gibi uzun tutmadan amaca yönelik olursa ikiniz içinde faydalı olur diye düşünüyorum bende

hoşgeldın canım hayırlı olsun ne güzel....ilk syafada tablomuz var

bilgilerini özel msj olrk atarsan veya buraya yazarsan ekleyeyeım :)

ay_she'cim benide eklermisin bilgilerim;
şimdiden teşekkür ederim canım.

merhaba bende kasım annesı olucam allahın ıznıyle ama sunu merak ettım.ben 3-4 haftalıkken ögrendım ozaman beta hcg 750 cıkmıstı 2 gunde 1 2 katı artıyormus sanırım ben 750 cıktıktan 3 gun snra yıne test yaptırdım 4600 cıktı ozaman da 4-5 haftalıktı doktor deger guzel dedı ama sızınkıne bakınca benımkı baya yuksek görunuyor.sebebı ne olabılır acaba merak ettım sımdı.

bırde benım degerım 4600ken karnımdan göremedı dr keseyı ve bebegı.alttan baktı ozaman dedı normal bı gebelık 3 hafta snra gel kalp atıslarını duyalım dedı.sımdı hıc gecmıyo gunler:) acaba kalp atısını duycakmıyım dıe dusunmekten alamıyorum kendımı:)

allah hepımıze saglıkla kucaklamayı nasıp etsın allahım

bende 24 martta gidecem canım kalp atışı için bakalım evet benim 5 +1de hcg 5000 di bakalım şimdi nediyecek sabırsızlıkla bekiyorum..

hadi bakalım canım yine burdan alıcaz inşallah güzel haberlerini...
bu arada az önce sorduğun soruyla ilgili bi bilgim yok ama kızların dediği gibi biraz canın acıya bilir tatlım..

ben de deniyim canım.öğlen marketten alıyım bari

bu arada badem çi badem olacak esracım kavrulmş değilyani...
kızlar birde benim böyle miydemde bi gariplik var sanki bişey miydemi sıkıyo çok fena ne yapmam lazım acaba..?

canım hoşgeldin benimde değerim senin gibiydi biliyomusun bende 4 haftalıkken baktırdığımda hcg 750di sonra doktor 4 gün sonra tekrar gel yaptırıp dedi bende yaptırdım sonuç 45000 çıktı hatta bana kız ikizminedir bu dedi sonra vajinalden ultrasonla baktığında keseyi gördü benide 24 martta tekrar çağardı kalp atışı için..
oyüzden endişe etme bizimkiler aynı sanıyorum..
allahım sağlık versin..

cok tesekkur ederım içimi rahatlattın allah hepımıze o sesı duymayı nasıp etsın

gebeliğin hayırlı olsun. içini ferah tut. bende çok heyecan yapmıştım. ağlaya ağlaya gittim muayene oldum. sonra rahatladım.

benimde mide bulantım var. bugün daha iyiyim sanki. çok iştahsızım. peynir ve et kokusu çok rahatsız ediyor. aslında her kokuda diyebiliriz.

hadi bakalım canım yine burdan alıcaz inşallah güzel haberlerini...
bu arada az önce sorduğun soruyla ilgili bi bilgim yok ama kızların dediği gibi biraz canın acıya bilir tatlım..

ınsallah canım bakalımm nasiiibb kısmeett :)

ay_she'cim benide eklermisin bilgilerim;
şimdiden teşekkür ederim canım.

hoşgeldın canım hayrılı olsun eklıyorum

dediği gibi uzun tutmadan amaca yönelik olursa ikiniz içinde faydalı olur diye düşünüyorum bende

beysalcım ve ensarnazcım teşekkür ederim :) ya alsında ilişki esnasında olmadı yanı bu zamana kdr hıc yasamadım böle bişi

ama dediğiniz gibi ilerlememesi için kısa kesmek daha iyi olcak sanırırm o kadar aradan sonra kısa kesmek psikolojık olrk ıı gelmeyecek o ayrı eeheueheue

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…