2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cok tesekkur ederım içimi rahatlattın allah hepımıze o sesı duymayı nasıp etsın

canım yanlış yazmışım ama 5000 olacaktı yan sonuçlarımız yakın yinede..
korkma bencede..

benide rahatsız ediyo vallaha ama şuanda miydem çok kötü..
bide bana eskiden süt dokunmuyodu şimdi süt bana dokunuyo karnımı buruyo resmen belkimiydemde oyüzden kötü

tşkr ederım benımkı okdr zorlamadı bugune kadar mıdem felan ıyı ama bugun et kokusuna bıraz duyarlıyım sanırım.bende ılk muayaneye zaten keseyı göremedı ya okdr umıtsız gıttımkı alttn bakım görunce hadı hayrlı olsun hersy normal dedı ozmn rahatladım:)

peki doktorunuz ilişkiyi yasak etti mi? bize öyle dedi, hayır tam da adamına dedi yani zaten eşim evhamlıdır, zaten sık olmayan ilişkimiz biter artık persembe gunu sorucam bunu muhakkak, bu arada hiç hamile olup evinde hayvan besleyen var mı? ben acıkcası doktoruma kedi beslediğimi söylemek istemiyorum, sadece gerekli testleri sorumayı düşünüyorum, zira hayvansever bir kadın dogumcu bulmak cok zor. bu arada burcuxxx ben de izmirdeyim :)

beni de kaydedebilirsiniz coyness kilo 52 yer izmir sat 11 şubat

bu arada benim sat 11 şubat ama döngülerüm 28 günde olmaz, 34-35 de falan olur bunu keseyi görünce mi anlıyacak doktor kaç haftalık olduğunu

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle bana burdan destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek tek sayamadığım için üzgünüm sayfalar çok ilerlemiş, ben girmeyeli. Kötü haber alan arkadaşların olduğunu gördüm, Allah sabır versin, en yakın zamanda yeni umutların yeşereceğini biliyorum, bende kayıp yaşadım. Sağlıklı ve huzurla bebeklerimize kavuşuruz inşallah.

merve biz anne olacağız. serin kanlı ve sabırlı olmalıyız (diyene bakar mısınız, salya sümük tanıştım ben bebeğimle ) bol dua edelim, kendimize dikkat edelim gerisi Allahın takdiri.

arkadaşım merhaba, hayırlı olsun gebeliğin. bize ilişkide bir sorun yok, devam edebilirsiniz dedi ama eşimde bende istemiyoruz. benimkide seninki gibi evham yapıyor bende bulantıdan istemiyorum. açıkcası işimede geliyor . kedinle ilgili olarak sen zaten iyice araştırma yapmışsındır, hamile bayanlar için kedi tüyü sakıncalı diye duydum. bende kedi seven biriyim ama çalışıyoruz diye alamıyoruz evimize. senin doktorun nerede ben medicalparka gittim. ilk kontrolden bişi anlamadım. bakayım biraz daha olmadı değiştiririm. benim doktorum ultrasonda bakınca şak diye gününü söyledi. anlar o gününe kadar ne kadarlık olduğunu.

canımevet sen mutlaka araştırmışsınıdr ama en azından kedinin altını sen temizleme yani kedi dışkısıyla hiç alakadar olma yoksa toksa plazma hastalığı çok önemli bi hastalık canım ben hatta vere biliyosan bu süre içerisinde kediyi birisine verderim..
sonra almak üzere tabi..
ilişkiyle ilgili banada birşey söylemedi doktorum ama bizde en başında kanama ve kahverengi akıntı olduğu için birlikte olmuyoruz açıkçası..

amin canım aminnn..

canım hayırlı olsun bebişin . mart 2011 annesiyim. benim hayatım boyunca evimde hep kedim yada köpeğim olmuştur. hamile kaldığımdada kedim vardı. araştırmalara göre anne kedi köpekle yakından ilişkiliyse zaten anne karnındaki bebekte bağışıklığı kazanıyor. şimdi tam hatırlamıyorum ikili yada 4lü test sırasında senden alınan kanda bazı şeylere bakıyorlar, mesala bana doktor kızamık geçirmemişim bu o testte çıktı hamilelik boyunca dikkat etmem gerektiğini söyledi. arkadaşımınkinde ise kedi köpekten uzak durmasını. çünkü zaten o hayvanlardan hayatı boyunca korkan biridir. :))
tabiki hijyenine dikkat ettiğin sürece korkacak birşey olduğunu sanmıyorum. Doktorlar bu konuda daha duyarlı hiç merak etme Allah senide bebeğinide korusun. Ben hayvan seven insanları daha bir başka seviyorum. Aferin bak başkası olsa hamile kalınca doğurunca o eve alışık evcil hayvanından vazgeçiyor. İnşallah Rabbim sizi korur.....

hmm benim doktorum bucada doruk tıp merkezi, sezeryan amelıyatları yapılmıyor orda, normal bir tıp merkezi ama doktoru çok iyi, birçok tanıdığımız çok memnun gerek doğum yapanlar gerek muayene olanlar, gecen cuma gittim işte, karnımdan baktı ultrasona ve kese daha gorulmez dedi, rahımde kalınlasma var demişti, kan testi yaptı sonucu 679 cıktı ona gore bu persembeye randevu verdi, keseyi görürüz diye, ben açıkcası hastane gitmek istemedim, çünkü kimde duysam normal yapıcam doğumu diyip son anda sezeryan oluyorlar çeşitli bahanelerle, doktorların vakitten dolayı işlerine geliyor bence, neyse, benim bulantım falan yok, hiçbir his yok ama sanki biraz kilo verdim gibi, belki de sağlıklı beslenmeye calıştığım içindir, kendimi daha hafif hissediyorum nedense, bu arada kedim veteriner kontrolunde zaten gerekli aşıları yapılı, yine de veterinerime sorup belki 3 aylık kist iğnelerini 45 güne indirebiliriz, zaten çiğ et yemeyen, özel kedi kumu kullanan, dışarı ile bağlantısı olmayan bir kedide toksoplazma olmaz, ama ben yine de etrafa karşı kendim toksoplazma testı olmak istiyorum, belge niyetine çevreye göstermek için yeşilliği kesti bu arada onda kediden daha çok risk var

canım eger düşük tehlıken yoksa cinselliğe ara vermeye gerekj yok :) aşna fişnaya devam yani...

heleki kalp atısını gorduysen artık sorun yok demektir....kedının aşıalrı yapıldıysa senın için bi sorun teşkil etmez sanıyorum

ama dediğin gibi doktorlar bu konuya ne der bılemem....sorumluluk almak ıstemedıkelrı ıcın besleme diebilriler de

bir de gebelıgın ılerleyuınce nası bakıcaksın bence asıl sorun o hanı yıkamak için eğilip doğrulman gerekıcek vs vs :26:

canım vajinal ultrasonla mı gördün?

teşekkür ederim, sofy bizim herşeyimiz, eşimde ben de çok seviyoruz, ailenin bir bireyinden vazgeçmek saçma geliyor bana hayvan da olsa, aslında bebeğin bağışıklık sisteminn gelişmesi açısından çok önemli, zaten doğumdan sonra da beraber olacağız, yavaş yavaş tanıtcaz bebeği, zaten çok duyarlı ve uslu bir hayvandır, dişi zaten, inşallah kötü sonuçlar olmaz da ayrılmak zorunda kalmam

evet arkadaşım özel hastanelerde bu oluyor. araştırmaya devam ediyorum, bende gerekmedikçe sezeryan istemiyorum. bir daha ki randevunda umarım bebişini görürsün. sen bilinçli bir hayvanseversin belli. gerekli önlemleri almışsın bir sorun çıkacağını sanmıyorum (keşke benimde kedim olsa). bu arada yeşilliği kestim derken anlamadım ben tam olarak neleri yemiyorsun ve doktor mu dedi?

kediler yıkanmaz ki, hayat boyunca hiç yıkanmadığı halde yine mis gibi kokarlar :) kediler dünyadaki en temiz hayvanlardır, tükürükleri antiseptik olduğu için kendini yalayarak temizlerler

kardeşim tıpta okuyor, ve asistanları açık açık demiş, oturup kimsenin sancısını bekleyemeyiz işimiz gücümüz var diye :) kardeşim şu an kadın doğum stajında ve normal doğuma girmiş, genç bir bayandı diyor, doğurdu yarım saat sonra ayakta meyvesuyu ve kek yiyordu diyor, güzelleşmiş ve rahatlamış o kadar normal bir olay diyor, sezeryanda ise yarı çıplak soğuk ameliyathaneden yarı baygın çıkıyorsun, sezeryanın şartları bellidir, o şartlar olmadığı sürece boşuna kesilmek saçmalık bence, bu ara yeşillikler çok fazla parazit içeriyor diye yeşilliği kestim, 4-5 kere falan sirkeli suyla yıkamak gerekli, toksoplazma maruldan geçer kediden sanılır :)

canım vajinal ultrasonla mı gördün?

arkadaşım kusura bakma yeni gördüm. karnımdan baktı, vajinal değil.

işte bakayım araştırayım bi. doktorun tavrıda önemli. olmadı değiştiririm.

kediler yıkanmaz ki, hayat boyunca hiç yıkanmadığı halde yine mis gibi kokarlar :) kediler dünyadaki en temiz hayvanlardır, tükürükleri antiseptik olduğu için kendini yalayarak temizlerler

aa harbımı dıosn :d

ben de gecen arkadsa gittik evınde kedisi ve köpeği var kedisi beyaz diyorum ki

ayy bembeyazz hep yıkıo dmeekkı dıom Hımm yıkanmıo ok ben bugun bunu öğrendım :)

Kızlar sizin ara sıra böyle hafif hafif adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu, böyle ara sra geliyor geçiyor. çok korkuyorum, lavaboya korkarak gidiyorum birşey olacak diye.

Kızlar sizin ara sıra böyle hafif hafif adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu, böyle ara sra geliyor geçiyor. çok korkuyorum, lavaboya korkarak gidiyorum birşey olacak diye.

evet benimde oluyor
o muhtemelen yeni adet zamanın geldiğindendir telaşlanma vucüt adet görecem sanıyor ve aynı tepkileri vermeye başlıyor
korkma bunu hemen hemen her ay göreceksin adet dönemlerine denk gelen tarihlerde önemli değil yani
sıkma canını

Şükürler olsun, cumartesi günü 7+2 iken doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını dinledik. Çok şükür her şey güzel. SAT ve ultrason aynı gidiyordu. minicik bir şey ya :) eşim çok tuhaftı, nerdeyse ağlayacaktı kalp atışını duyunca. darısı sizlere ve bebeklerini kaybedip tekrar çalışmalara başlayacaklara olsun. hepinize dua ediyorum iyi haberlerinizi hemen alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…