2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amanınnnnnnnnnnnn çok yoruldum. önemli bir müşterimizin ziyareti vardı, neyseki iyi geçti. ohhh rahatım ben bundan sonra :))

ne kadar gevezesiniz ya, bu kadar konuşulur mu? geriye dönük nasıl okuyayım? biri özet geçse keşke :)))

hoşgeldin canım özet mii çok zor ben parça parça geldimm

inş. canım kavuşursunnnn

yazın çok güzel ohh rahat rahatt

canım çok hoşmuş fiyatı ne kadar ? iş yerinde çok rahat giyilir.

10-12 kilo ile doğum yapsam göbek atıcamm

Evet tatlım her yerde giyilir 39,90 fiyatı

Allah sabrını vermiş canım:)

buna bende baktım bende alacağım bundan canım çok güzel:)

Hem uygun da değil mi tatlım?

canım ben bunu nette bulamadım ama linki atarmısınn

Tabii ki
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - INDIGO

Bir de en son sayfada renkli kotlar var biri kırmızı biri mavi renkli indirime girmiş. 36 beden kalmış sadece ben de 36 giyiyorum şu an ama bir beden büyük mü almam gerekir, almasam mı ki?

haydi geçmiş olsun
evet ben de dedim ne kadar çok konusuyorsunuz dedim bunun yarısını hafta sonu konusun dedim
o özet geçen bana da söylesin su söyle bu böyle diye

alma canım 1 aya kadar olmııcak çünküm şubeye gidince 38 beden alırsın

geçicek en kötü ihtimal eylül başı çıkarım izne... mayısı saymassak 3 aycık en fazla...

Esraaa özet geçsinnnnnnn

tabi

çok önemli bi konu konuşulmadı aslında kaç kilo almak lazım, sırt ağrıları, yürüyüş... bukadan

ama kızlar gerçekten benim için çok verimli oluyor burası... hergün bir bilgi bile öğrensek büyük kar bence...

uygun bence çokta şık, 1-2 beden büyük alsan iyi edersin canım eğer likralı kot ise :)

Aynı tepkiyi de ben dün vermiştim bu geveze annişlere

Kızlar LCW bu elbiselerden hiç yok, yani netten alın hiç mağzaya gitmeyin derim ben öğlen gezdim hiç bişey bulamadım.Bu arada bende 36 aldım kot pantolonu 2,5 3 aylıkken hala bol geliyor, çok kalın bol gelince gebe mağzasından bi tanede ince kot aldım, oda ''S'' beden kadın 7-8 aylığa kadar rahat giyersin dedi.Yalnız LCW kırmızı pantolon dar ve likralı ona göre karar ver.

Kızlarr bu arada sayfanın yanındaki reklamları kaldırmışlarrr. Ne kötüydü yaaa hele solda hatunun çıplak sırtı gözüküyordu yaa, iş yerinde tedirgin olmuştum Aman aman böylesi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…