ay napıyımmm zorla dedirttiriyosun bebeğim sen de
ne işim olur senle artıkaşkımızın son perdesi perşembe mesaisi
Kızlarr Lcw de şu elbise çok hoşuma gitti nasıl sizce???
Kızlarr Lcw de şu elbise çok hoşuma gitti nasıl sizce???
perşembeye kadaann benimsin bebeğimmm sonra sonra onun olacaksın nayıııırrrrrrrrrr
amanınnnnnnnnnnnn çok yoruldum. önemli bir müşterimizin ziyareti vardı, neyseki iyi geçti. ohhh rahatım ben bundan sonra :))
ne kadar gevezesiniz ya, bu kadar konuşulur mu? geriye dönük nasıl okuyayım? biri özet geçse keşke :)))
inş. canım kavuşursunnnn
yazın çok güzel ohh rahat rahatt
canım çok hoşmuş fiyatı ne kadar ? iş yerinde çok rahat giyilir.
10-12 kilo ile doğum yapsam göbek atıcamm
Allah sabrını vermiş canım:)
buna bende baktım bende alacağım bundan canım çok güzel:)
canım ben bunu nette bulamadım ama linki atarmısınn
haydi geçmiş olsunamanınnnnnnnnnnnn çok yoruldum. önemli bir müşterimizin ziyareti vardı, neyseki iyi geçti. ohhh rahatım ben bundan sonra :))
ne kadar gevezesiniz ya, bu kadar konuşulur mu? geriye dönük nasıl okuyayım? biri özet geçse keşke :)))
pazartesi yine döncem ben sana merak etme... zırlaya zırlaya gelirim artık
yazık sanaaaapazartesi yine döncem ben sana merak etme... zırlaya zırlaya gelirim artık
Evet tatlım her yerde giyilir39,90 fiyatı
Hem uygun da değil mi tatlım?
Tabii ki
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - INDIGO
Bir de en son sayfada renkli kotlar var biri kırmızı biri mavi renkli indirime girmiş. 36 beden kalmış sadece ben de 36 giyiyorum şu an ama bir beden büyük mü almam gerekir, almasam mı ki?
amanınnnnnnnnnnnn çok yoruldum. önemli bir müşterimizin ziyareti vardı, neyseki iyi geçti. ohhh rahatım ben bundan sonra :))
yazık sanaaaa
Esraaa özet geçsinnnnnnn
Tabii ki
Bir de en son sayfada renkli kotlar var biri kırmızı biri mavi renkli indirime girmiş. 36 beden kalmış sadece ben de 36 giyiyorum şu an ama bir beden büyük mü almam gerekir, almasam mı ki?
alma canım 1 aya kadar olmııcak çünkümşubeye gidince 38 beden alırsın
Esraaa özet geçsinnnnnnn
Tabii ki
çok uygun kuzum valla bende alacam bedenden emin olsam burdan alacam ama emin olamıyom:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?