2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Hadi bende 38 im M bedenim diyeyim de moralin yerine gelsin kuşum :))

Evet yaa haftasonu bi rehavet çöküyo bu topiğe..

canım bende geçen sene 68 kiloyla M giyiyordum ah ah şimdi L oturuyor üstümeee :2:

Aaaa ama sizin boyunuz uzun, hatta nerdeyse hepinizin anacımmm,, benimse kısaaa, 1.60 cm , benim bozuluyor muuu Bu boya normalde 34 olmam gerekirdi benim tatlım yaaa

benim boyumda 168 169 cm canım çok uzun değil kiiii

Esram hatunlar ne diyor ya S beden diyor 36 bedenn diyorr insanın psikolojisini bozuyorlarrr

valla beni hiçç ilgilendirmez bebeğim... ben dolgun kadın severim

Kızlarr bu arada sayfanın yanındaki reklamları kaldırmışlarrr. Ne kötüydü yaaa hele solda hatunun çıplak sırtı gözüküyordu yaa, iş yerinde tedirgin olmuştum Aman aman böylesi daha iyi

ben görmedim canım yaa hiç dikkatimi çekmedi...

Aaaa ama sizin boyunuz uzun, hatta nerdeyse hepinizin anacımmm,, benimse kısaaa, 1.60 cm , benim bozuluyor muuu Bu boya normalde 34 olmam gerekirdi benim tatlım yaaa

gerçekten topicte 170in üzerinde çok insan var...ilk kez böyle bi durumla karşılaşıyorum dediğin gibi 1.60 boyundaki insanın 40 beden giymesiyle 175 boyundakinin giymesi apayrı bi olay...

hoşgeldin canım özet mii çok zor ben parça parça geldimm

sende bendensin :))

haydi geçmiş olsun
evet ben de dedim ne kadar çok konusuyorsunuz dedim bunun yarısını hafta sonu konusun dedim
o özet geçen bana da söylesin su söyle bu böyle diye

yok h.sonu da konuşmasınlar. hepimizin işi yokken konuşsunlar :)

Esraaa özet geçsinnnnnnn

en çok kim mesaj yazdıysa o özet geçmeli bence :)

arkadaşım kaynana topiği daha çok tutar

Aynı tepkiyi de ben dün vermiştim bu geveze annişlere

evet hatırlıyorum ama ben zaten dünde pek konuşmadım :)

Kızlarr bu arada sayfanın yanındaki reklamları kaldırmışlarrr. Ne kötüydü yaaa hele solda hatunun çıplak sırtı gözüküyordu yaa, iş yerinde tedirgin olmuştum Aman aman böylesi daha iyi

aynen canım. gelen giden görmüş olabilir bende de. ama biliyorlar artık işim hep bebekle :)

Haaa haaa senin 1.60 iyi ben 1.55'im bak hiç sesim çıkıyormu

Benim de sesim çıkmadı işte tatlımm,, olsunn yine de çok kısa sayılmayız değil miii,??Kendimizi avutalım azcıkkkk
Topuklular sağolsun, gerçi şu an düz babetlere talim ediyorum ama nesse

kızlar küçük kızım dua ediyor allahım annem düşmesin kardeşim de düşmesin diye ne diyorsun annem sen dedim
kulak mifasiri oldum da size o yüzden böyle dua ediyorum diyor nerden duyduysa
sonra çocukların duası kabul olur değil mi anne diyor

Benim de sesim çıkmadı işte tatlımm,, olsunn yine de çok kısa sayılmayız değil miii,??Kendimizi avutalım azcıkkkk

Kız bende 1,60 ım ve 55,5 kg yim..Eşim de 1.88 Laurel & Hardy gibiyiz

Ama inan yıllardır hep düz ayakkabı giyinmişimdir,topuğu bi düğünde yemekte şıklık olsun diye giyinirim yoksa hiç sevmem
ayakkabılarım hep converse ve babet tarzıdır...

Rahatlık benim prensibim..hem yaşlanınca yaşımızı göstermeyeceğiz o avantajımız var..

Ben 30 yaşındayım deyince şaşırıyor insanlar,aman övmeyeyim de kendimi...

hepimizin işi olmadığı anı nasıl yakalayacağız yaaa

canım bende geçen sene 68 kiloyla M giyiyordum ah ah şimdi L oturuyor üstümeee :2:

benim boyumda 168 169 cm canım çok uzun değil kiiii

Olur mu kuzum yaa kadınlarda 1.65 i geçtinmi çok uzun sayılıyorsun, genel kısa olunca hem kıyafetler de daha bir güzel oluyor uzun olunca. Keşke ben de bi 5 cm daha uzun olsaydım dediğim çok olmuştur ama çok şükür kısa da olsam uzun boylu bir alıcımız çıktı

eltimde 160 cm 44 beden giyiyor halada beden ölçüsü büyüyor ve yaşını gören benden büyük sanıyor ki benden 10 yaş küçük bir akrabası bana kocan seni hor kullanmamış demek ki yasını göstermiyorsun dedi

ayy canım yaa kıyamamm ben. çocukların kalbi ne kadar temiz oluyor değil mi... bazen öyle bir şey söyleyiveriyor ki seni can evinden yakalıyorlar...

dün 2,5 yaşındaki kuzenim karnımda bebek olduğunu duyunca o yaramaz pıtırcık geldi yanıma uysal uysal karnıma sarıldıı içten bi öptü bi öptü ki anlatamam... çok çok tuhaf hissettim...

ben 172 eşim 172...aynı boyundayız... ben topuklu istesem de giyemiyorum gerçi onun hoşuna gidiyor ama milletin bön bön bakması sinir ediyor beni... babetlerle geçiriyorum hep ki topukluyu da çok severim

bak sen 25 santime kadar topuklu giyebilirsin mesela benim öyle bir şansım yok

Son düzenleme:

Anacım 160 cm ye 44 beden de maaşallah çokmuş yaaa..

Valla ben yıllardır 36-38 im hiç şaşmadı inşallah Allah izin verirse doğumdan sonra da öyle devam eder...
Bide bizim sülalenin hatunları hep fittir..Genlerden de geliyo.Babaannem 80 yaşında 57 kg

benim küçük kız zaten gelip gelip seviyor birde pıt pıtları duyunca hıçkırık tuttu kardeşimi diyor
su içiyordum aman anne çok iç suyu kardeşim suyun içinde yüzyor suyu eksilmesin diyor
bebişler cişini yapabiliyor ya onu birisiyle konusurken duymuş
anne kardeşim önce çişini yapıyor sonra o suyu içiyor değil mi dedi ben şoook
sen ne biliyorsun dedim ben kulakmifasiri oluyorum da diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…