benim küçük kız zaten gelip gelip seviyor birde pıt pıtları duyunca hıçkırık tuttu kardeşimi diyor
su içiyordum aman anne çok iç suyu kardeşim suyun içinde yüzyor suyu eksilmesin diyor
bebişler cişini yapabiliyor ya onu birisiyle konusurken duymuş
anne kardeşim önce çişini yapıyor sonra o suyu içiyor değil mi dedi ben şoook
sen ne biliyorsun dedim ben kulakmifasiri oluyorum da diyor
ben 172 eşim 172...aynı boyundayız... ben topuklu istesem de giyemiyorumgerçi onun hoşuna gidiyor ama milletin bön bön bakması sinir ediyor beni... babetlerle geçiriyorum hep ki topukluyu da çok severim
bak sen 25 santime kadar topuklu giyebilirsin mesela benim öyle bir şansım yok
yapı meselesi canım annem 64 yaşında gören 45-50 sanıyor ben anneme çekmişim ama kardeşim bize çekmemişbence insan istediği kadar minyon yada uzun kilolu olsun yüz hatlarından yaşını belli eder...
evet canım baya çok ve hala kilo alıyor evlendiğinde 40 bedenmiş 2 sene olmadan 44 olduAnacım 160 cm ye 44 beden de maaşallah çokmuş yaaa..
Valla ben yıllardır 36-38 im hiç şaşmadı inşallah Allah izin verirse doğumdan sonra da öyle devam eder...
Bide bizim sülalenin hatunları hep fittir..Genlerden de geliyo.Babaannem 80 yaşında 57 kg
misafirliğe bir eve gitmiştik ev sahibinin küçük kız bebeği vardı görsen yavrucak sanki anlamış gibi ha bire kucagıma gelmek istedi gülücükler atıp duuryordu ayy canım yaa hissediyorlar herhaldee
Evet işte sende topuklu giyinemezsin..ya da giyin yaa elaleme ne...
aman ben topukluyla zaten rahat edemem,bi de 25 cm ahahahaa1 saatten fazla kalınca ayağımda topuk(o da 10 cm) hemen babetlerimi giyiniyorum(yanımda taşıyorum valla) özel bi yere gittiğimde..
Kuzum benimyaa kıyamamm,, maşallah canım yaa çok güzel yetiştirmişsin kızlarını çok akıllılarkızlar küçük kızım dua ediyor allahım annem düşmesin kardeşim de düşmesin diye ne diyorsun annem sen dedim
kulak mifasiri oldum da size o yüzden böyle dua ediyorum diyornerden duyduysa
sonra çocukların duası kabul olur değil mi anne diyor
eltimde 160 cm 44 beden giyiyor halada beden ölçüsü büyüyor ve yaşını gören benden büyük sanıyor ki benden 10 yaş küçük bir akrabası bana kocan seni hor kullanmamış demek ki yasını göstermiyorsun dedi
Kız bende 1,60 ım ve 55,5 kg yim..Eşim de 1.88Laurel & Hardy gibiyiz
Ama inan yıllardır hep düz ayakkabı giyinmişimdir,topuğu bi düğünde yemekte şıklık olsun diye giyinirim yoksa hiç sevmem
ayakkabılarım hep converse ve babet tarzıdır...
Rahatlık benim prensibim..hem yaşlanınca yaşımızı göstermeyeceğiz o avantajımız var..
Ben 30 yaşındayım deyince şaşırıyor insanlar,aman övmeyeyim de kendimi...
canım o ayrımı tam olarak anlamadım ben. benim bildiğim berre ismini değiştiriyor. berra ile aynı manada mı?
alıngann beysalımm benim...beni hiç katmayın bişeye zaten anladım siz beni sevmiyonuzzzz ühüüüüüüüüü
bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff
furkan doğan benım y.lisans hocamın (ahmet doğanın)oğlu canım...nur içinde yatsın...:26:günaydın kızlar. nasılsınız bakalım? ben bugun erken kalktım burda bi kermes var ihh nın suriyedeki filistindeki kardeşlerimize yardım için. oraya gittim geldim. dün yine gitmiştim öyle fotograflar var ki kızlar inanamazsınız. uzak kalınca unutuyoruz onları Allah yardımcıları olsun. mavi marmara olayı oldugunda orda şehit olan kardeşimiz Furkan Doğan benim çok yakın bi arkadaşımın kardeşiydi. Kayseride cenazesine falan katılmış çok yakından tanık olmuştum acılarına. onlara yardım eli uzatamasak bile dua etmeyi unutmayalım olur mu. çünkü tahmin edilenden çok daha zor durumdalar.
almina-göksu haberini aldığıma, hediyeni beğenmene ve mamanızı yemenizee çok sevindim arkadaşım...bende seni merak ediyordum..bu sabah kızlara dedim hatta..başında bişeymi var acaba diye...geçmiş olsun..bol bol oku kendini ve aileni:26:MERHABA ARKADAŞLAR geçen haftadan beri giremiyordum nete kusura bakmayın rahatsızlıklar gelen giden giremedim ben hediyemi annesininbirtanesinden aldım çok çok güzel bir hediye ve mektup aldım çok teşekkür ederim ANNESİNİN BİRTANESİçok güzel bi mektup yazmışsın çok duygulandım oğluşumun ağzından ne güzelde dökülmüş kelimeler eminim sen çok iyi çok güzel çocuğunun üzerine titreyen bi anne olacaksın canım mamamızıda yedik güzelce teşekkürler hakkını helal et canım
maşallahhh çıtır annemizeeamanınnnnnnnn ne çok yedim yahuuu. tatlıdan iğrenmiştim tatlıda yedim bu defa. :26:
bugün kayınvalidemin aldığı hamile bluzumu giydim. sabah aynaya bakınca dedim ki burcu anne havası gelmiş sana. çok cici bişi. oyuncak bebek gibi oldum. hamile olmak ne güzelmiş. :)))
Ya ben alışveriş sitesi bulamıyorum tavsiyede bulunun bana biraz elbise ariyorum
yesinler senin veledini...ayy hadi hayırlı haberlerle gel..bakalım %80lik oğluşunn ne durumdaaaSelam teyzoşlar nabersiniz?
Bende popomu daha yeni koydum koltuğa,temizlikti,çamaşırdı,ütüydü uğraştım biraz artık hemen yoruluyorum yaa..Çalışmayı özlüyorum bazen neredeyse 1 yıl olacak çalışmıyorum yaaa..Arada kpss çalışıyorum işte bakalım karnım burnumda kpss ye gireceğim bu sene...
Yarın bebişimi görmeye gidicem kısmetse saat 2 de randevum var bakalım ne kadar büyümüş veletttt
H.b.canımm..Evet yaa kısmetse yarın göreceğim %80 lik oğluş mu artık %20lik kız mı yarın netleşebilir hayırlısıyla inşallahhh...
İlk sıralar güzeldi,dedim ki ohh özlemişim ev hayatını ama zaman geçtikçe insan özlüyor çalışmayı,hesabına her ay bi miktar para yatmasını falan..Çok şükür eşim maaşını direk bana verir o konuda bi sıkıntım yok ta,kendi ayakların üstünde durmak apayrı bişey...
canım ben de devletteyim doğumdan önceki 8 haftanın 5ini sonraya devredicem... 13 hafta oldu... 20 günde yıllık izin var o da 3 hafta eder... 16 hafta oldu... 4 aylık olucak bebişim...
esraaaaaaa eşim yüzüğünü bulduuuçok şükürrrrr
öğleden sonra black berrysini çamurlu suya düşürdüüü
kocamın üstünde bir uğursuzluk var yaaaaaaaaaaa
Esram hatunlar ne diyor ya S beden diyor 36 bedenn diyorrinsanın psikolojisini bozuyorlarrr
yavruumm benimmmm...maşallahh cadıyaaakızlar küçük kızım dua ediyor allahım annem düşmesin kardeşim de düşmesin diye ne diyorsun annem sen dedim
kulak mifasiri oldum da size o yüzden böyle dua ediyorum diyornerden duyduysa
sonra çocukların duası kabul olur değil mi anne diyor
Ama inan yıllardır hep düz ayakkabı giyinmişimdir,topuğu bi düğünde yemekte şıklık olsun diye giyinirim yoksa hiç sevmem
Rahatlık benim prensibim..hem yaşlanınca yaşımızı göstermeyeceğiz o avantajımız var..
Kuzum benimyaa kıyamamm,, maşallah canım yaa çok güzel yetiştirmişsin kızlarını çok akıllılar
Oyyy eltin de abartmış ama tatlım 20 yaşında oluyor şimdi değil mi??? Eee kayınvaliden de sürekli ona bakarsa olacağı bu zaten.. Amaan boşveeer sen taş gibi kalırsın işte ne güzell
Ayy benim kocacık da 1.78 sizin kadar olasa da bayaa bi fark var yine deAynen tatlım kimse benim 28 yaşında olduğuma inanmıyor, minyon olmanın avantajı işte
Benim de sesim çıkmadı işte tatlımm,, olsunn yine de çok kısa sayılmayız değil miii,??Kendimizi avutalım azcıkkkk
Topuklular sağolsun, gerçi şu an düz babetlere talim ediyorum ama nesse
evet canım baya çok ve hala kilo alıyor evlendiğinde 40 bedenmiş 2 sene olmadan 44 oldu
eşide 2 metre tam ve cubuk kraker gibi zayıf
Ben de işyerine getiriyorum topukluları mı burda şıkır şıkır giyiyorum
topukluya da alışınca babette ayağım lap lap basıyor sanki yere... bi tuhaf yürüyorum
Ayy benim kocacık da 1.78 sizin kadar olasa da bayaa bi fark var yine deAynen tatlım kimse benim 28 yaşında olduğuma inanmıyor, minyon olmanın avantajı işte
beni çok yoruyorlarr teyzoşlarr yaaaaancak şimdi gelip okuyabildim geçmişi istemediğin ot burnunun dibinde biter misali ben biraz sakin olayım bebeğimde bende stres yapmayalım dedikçee işler birikiyorr üstüme üstümee geliyorlar
bide benim bugun alınganlık gunumeşime dedimki:limango kidsta nike bebek ayakkabıları var..alsana ordan bebeğimize dedim..o da aramışkii ben burdakileri begenmedim magazasından görerek alırızz diye...ayy nasıl bozuldumm bebeğimizi bişey almıyorr, düşüncesizz baba diye...hatta ağladım sinirlerimm bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?