2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
misafirliğe bir eve gitmiştik ev sahibinin küçük kız bebeği vardı görsen yavrucak sanki anlamış gibi ha bire kucagıma gelmek istedi gülücükler atıp duuryordu ayy canım yaa hissediyorlar herhaldee

ayy kulak misafiri de oluyo yaRabbim bak sen şuna yaaaa...

Rabbim huzurunuzu bozmasın canım yaa... gerçekten çok güzel bir ailesiniz..

Evet işte sende topuklu giyinemezsin..ya da giyin yaa elaleme ne...

aman ben topukluyla zaten rahat edemem,bi de 25 cm ahahahaa 1 saatten fazla kalınca ayağımda topuk(o da 10 cm) hemen babetlerimi giyiniyorum(yanımda taşıyorum valla) özel bi yere gittiğimde..

bence insan istediği kadar minyon yada uzun kilolu olsun yüz hatlarından yaşını belli eder...
yapı meselesi canım annem 64 yaşında gören 45-50 sanıyor ben anneme çekmişim ama kardeşim bize çekmemiş

evet canım baya çok ve hala kilo alıyor evlendiğinde 40 bedenmiş 2 sene olmadan 44 oldu
eşide 2 metre tam ve cubuk kraker gibi zayıf

misafirliğe bir eve gitmiştik ev sahibinin küçük kız bebeği vardı görsen yavrucak sanki anlamış gibi ha bire kucagıma gelmek istedi gülücükler atıp duuryordu ayy canım yaa hissediyorlar herhaldee

ben de öyle hissediyorum biliyo musun... yolda giderken sürekli küçücük bebişlerin gözleri takılıyo bana...çok tuhaf oluyorum

ben 168 cm eşim 183 cm maşAllah kara gözlümee ona yetişmek için bende özel davetler düğünlerde 10 cm topuk giyiyorum

Ben de işyerine getiriyorum topukluları mı burda şıkır şıkır giyiyorum
topukluya da alışınca babette ayağım lap lap basıyor sanki yere... bi tuhaf yürüyorum

Kuzum benimyaa kıyamamm,, maşallah canım yaa çok güzel yetiştirmişsin kızlarını çok akıllılar

Oyyy eltin de abartmış ama tatlım 20 yaşında oluyor şimdi değil mi??? Eee kayınvaliden de sürekli ona bakarsa olacağı bu zaten.. Amaan boşveeer sen taş gibi kalırsın işte ne güzell

Ayy benim kocacık da 1.78 sizin kadar olasa da bayaa bi fark var yine de Aynen tatlım kimse benim 28 yaşında olduğuma inanmıyor, minyon olmanın avantajı işte

yarım saat dolsa da gitsek evimizeeeee

ama şu yemek olayına fena takıldım ben yaa...
sabah peynir,yumurta,domates,zeytin.. çok az da ekmek yiyorum.

öğlen çorba et yemeği salata ya da yoğurt... bazen pilav da alıyorum... ama hiçbi zaman ekmek almıyorum

akşam da ya sebze yemeği salata ya da sadece soğuk yoğurt çorbası

araöğün ceviz/ayran

kilo alır mıyım yine deee :18::18::18::18:

beni çok yoruyorlarr teyzoşlarr yaaaa ancak şimdi gelip okuyabildim geçmişi istemediğin ot burnunun dibinde biter misali ben biraz sakin olayım bebeğimde bende stres yapmayalım dedikçee işler birikiyorr üstüme üstümee geliyorlar
bide benim bugun alınganlık gunum eşime dedimki:limango kidsta nike bebek ayakkabıları var..alsana ordan bebeğimize dedim..o da aramışkii ben burdakileri begenmedim magazasından görerek alırızz diye...ayy nasıl bozuldumm bebeğimizi bişey almıyorr, düşüncesizz baba diye...hatta ağladım sinirlerimm bozuldu

şimdi sıra geldi 10-15 sayfa önce cevap vereyim diyee alıntı yaptıklarımaaa

canım o ayrımı tam olarak anlamadım ben. benim bildiğim berre ismini değiştiriyor. berra ile aynı manada mı?

kuzum bende el-berr esmaül hüsnadan dolayı...sadece berre'yi değiştirmiş diye biliyordum ama okudugum bazı kaynaklar 2sini aynı ele almış..alo fetvaya sormak lazım
beni hiç katmayın bişeye zaten anladım siz beni sevmiyonuzzzz ühüüüüüüüüü
bende çok merak ediyorum cinsiyetini zaten hareketlerini hissetmiyorum korkuyorum oooff ooff
alıngann beysalımm benim... seni sefiyozz kız bizz

furkan doğan benım y.lisans hocamın (ahmet doğanın)oğlu canım...nur içinde yatsın...:26:

almina-göksu haberini aldığıma, hediyeni beğenmene ve mamanızı yemenizee çok sevindim arkadaşım...bende seni merak ediyordum..bu sabah kızlara dedim hatta..başında bişeymi var acaba diye...geçmiş olsun..bol bol oku kendini ve aileni:26:
maşallahhh çıtır annemizee

Ya ben alışveriş sitesi bulamıyorum tavsiyede bulunun bana biraz elbise ariyorum

unnado, minimoy, butikbebe...ebrumaternity...benim alışveriş yaptıgım veee hiç bi sorun yasamadım anne-bebek siteleri cnm...markafoni,limango, trendyol,morhipoda diğerleri

yesinler senin veledini...ayy hadi hayırlı haberlerle gel..bakalım %80lik oğluşunn ne durumdaaa

%80i %100'e tamamlamıştırr o kuzucuk şimdiyee annesiii

canım ben de devletteyim doğumdan önceki 8 haftanın 5ini sonraya devredicem... 13 hafta oldu... 20 günde yıllık izin var o da 3 hafta eder... 16 hafta oldu... 4 aylık olucak bebişim...

bende senin gibi yapıcam esramm inşallah...bu sene yıllık iznimi temmuzda haketcem zaten...1 sene olcak işe başlayalı...acil bi durum olmazsa hiç kullanmayyım...diğer senenkiyle birleştirip kullanayım diyorum...zaten seneyede ücretsiz izinde olcam allah izin verirsee
esraaaaaaa eşim yüzüğünü bulduuu çok şükürrrrr
öğleden sonra black berrysini çamurlu suya düşürdüüü

kocamın üstünde bir uğursuzluk var yaaaaaaaaaaa

oku eşini bol bol kuzucum...hadi gözün aydın yüzüğün bulundugunaa sevindim

Esram hatunlar ne diyor ya S beden diyor 36 bedenn diyorr insanın psikolojisini bozuyorlarrr

oyy oyyy o kadar uzakki 36 beden bana..teeee üniversite yıllarımda kaldı...53-54 kiloydumm giyerdim 36 beden etekler...

yavruumm benimmmm...maşallahh cadıyaaa

maşallahh diyelimdee göz değmesinn nilciğim sana

kızlarr ben hazır yazma fırsatı bulmuşken vedalaşayım..birazdan çıkıcamm zatenn...hayırlı akşamlar...öpüyorumm sizi

teşekkür ederim canım
eltime bakmaz kayınvalidem öbürünü daha çok besler bunlar iki zıt kutuplar sevmez birbirlerini ama eltimin yapısı aynı kayınvalidem
evet canım 20 yasını doldurmadı daha ama kilo aldı basını gidiyor boyda olmayınca basıyor resmen

nserin dün doktorum yapılacak dedi yaptırdık canım ikili testi yaptırmamıştım oysa

Benim de sesim çıkmadı işte tatlımm,, olsunn yine de çok kısa sayılmayız değil miii,??Kendimizi avutalım azcıkkkk
Topuklular sağolsun, gerçi şu an düz babetlere talim ediyorum ama nesse

canım sen iyisinde ben hakikatten kısayım ama hiç kafama takmadım yeterki kilo almayayım ama şimdi diyorum kilo almam imkansız bir adile naşit klasiği yaşyabilirsiniz arkadaşlar

evet canım baya çok ve hala kilo alıyor evlendiğinde 40 bedenmiş 2 sene olmadan 44 oldu
eşide 2 metre tam ve cubuk kraker gibi zayıf

Oo o daha da fazlaymış 2 metre hee :))
keşke dikkat etse kendine biraz yaa...Benim eşim de 3 ayda 108 kg oldu boyundan dolayı pek farketmiyo ama diyorum"ben hamileyim sana noluyo da kilo alıyon"

-Bu arada kızının ettiği duaya bayıldım.Allah gönlüne göre versin inşallah canım...

Ben de işyerine getiriyorum topukluları mı burda şıkır şıkır giyiyorum
topukluya da alışınca babette ayağım lap lap basıyor sanki yere... bi tuhaf yürüyorum

Nasıl rahat ediyorsan öyle giyin canım yaa.Ama bu sıralar artık dikkat et topuklu bel ağrılarına yol açabilir malum bebişler..
Mesela bu hafta kuzenimin düğünü var topuklu giyineyim diyorum ama tedirginim yine de...

Ayy benim kocacık da 1.78 sizin kadar olasa da bayaa bi fark var yine de Aynen tatlım kimse benim 28 yaşında olduğuma inanmıyor, minyon olmanın avantajı işte

Ben ilk evlendiğimde arkadaşlarım falan kendine dikkat et uyurken ezilme tehlikesi atlatma faln derlerdi Bodur tavuk her daim piliçmiş

annesininbirtanesi kuşum naptın sennn... ilgisiz baba demen için sadece ayakkabıyı beğenmedi almadı öyle mi

maşallah ne çok işin oluyor... benim işim çok az... az olunca öğrenme isteğim de azalıyor... boş zamanlarımda kanun okuyayım diyorum ama nerde.... bu bebiş aklımı başımdan aldı

Canım işte ben tam senin gibiyim topuklu sadece yemeklerde

Bir söz vardır ''bodur tavuk her daim piliç gösteri''

Bugün bir kadın sen daha çocuksun nasıl hamile kaldın dedi bana, ben 33 yaşındayım dedim ama kadın hakikatten inanmadı

canım kıyamam sana alır elbet almaz mı beğenmemiştir benimki daha çok erken diyor 7.aydan sonra bir alıcaz pir alıcaz kocişleee sende stres olma sakin ol hiç birsey bebeğinden ve senden kıymetli değil tatlım eve git uzan dinlen biraz hadi seni çok seviyoruz bizzz teyzoşşş öpüyorum çoookkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…