Canım işte ben tam senin gibiyim topuklu sadece yemeklerde
Bir söz vardır ''bodur tavuk her daim piliç gösteri''
Bugün bir kadın sen daha çocuksun nasıl hamile kaldın dedi bana, ben 33 yaşındayım dedim ama kadın hakikatten inanmadı
beni çok yoruyorlarr teyzoşlarr yaaaaancak şimdi gelip okuyabildim geçmişi istemediğin ot burnunun dibinde biter misali ben biraz sakin olayım bebeğimde bende stres yapmayalım dedikçee işler birikiyorr üstüme üstümee geliyorlar
bide benim bugun alınganlık gunumeşime dedimki:limango kidsta nike bebek ayakkabıları var..alsana ordan bebeğimize dedim..o da aramışkii ben burdakileri begenmedim magazasından görerek alırızz diye...ayy nasıl bozuldumm bebeğimizi bişey almıyorr, düşüncesizz baba diye...hatta ağladım sinirlerimm bozuldu
kızlarr ben hazır yazma fırsatı bulmuşken vedalaşayım..birazdan çıkıcamm zatenn...hayırlı akşamlar...öpüyorumm sizi
kızlar sizden birşey rica edebilirmiiymmm şu kelimeyi bir daha kullanmasakkkkk aklıma nefret ettiğim basit bir insan geliyordaaa sinirlerim bozulmasın
Canım bende hareketlerini hissetmiyorum... Daha erken değil mi ki?
beysalll nerdesin fıstığımmmm işin mi çokkk, eşin nasıl oldu??
evet beysalım nerdesin kııııııbak merak ediyoruz seni kırılma hemen
kızlar sizden birşey rica edebilirmiiymmm şu kelimeyi bir daha kullanmasakkkkk aklıma nefret ettiğim basit bir insan geliyordaaa sinirlerim bozulmasın
tabiki canım kullanmayız ..
anaaam beni merak ediyorlar çok yoğunum ve dün gece hiç uyumadığım için çook yorgunum eşim hala kötüymüş aradım az önce bugün birde nöbetçi oof oof 10 a doğru gelecek eve çok yorulcak kuzum benim :2:
Ama dooğruu dooğruuu
Evet dolsada gitsek geçekten, tatlım hiç ekmek yemeden olurmuki ben çok azda olsa yiyiyorum.Soğuk yoğurt çorbası en sevdiğim çorba ama yanında mutlaka sebze ye tek başına yeme vitaminsiz kalmayın ama annesi.yarım saat dolsa da gitsek evimizeeeee
ama şu yemek olayına fena takıldım ben yaa...
sabah peynir,yumurta,domates,zeytin.. çok az da ekmek yiyorum.
öğlen çorba et yemeği salata ya da yoğurt... bazen pilav da alıyorum... ama hiçbi zaman ekmek almıyorum
akşam da ya sebze yemeği salata ya da sadece soğuk yoğurt çorbası
araöğün ceviz/ayran
kilo alır mıyım yine deee :18::18::18::18:
canım geçmiş olsun...
bol baharatlı et yada tavuk sulu çorba yap...sarımsak sirke koy içine...
öpüyorum herkesi...hayırlı akşamlar...
canım saolun yanlış anlamayın... gerçekten aklıma yasadıgım sıkıntılar geliyor aptalın birinin sürekli kullandığı kelime
neyse
Canım işte ben tam senin gibiyim topuklu sadece yemeklerde
Bir söz vardır ''bodur tavuk her daim piliç gösterir''
Bugün bir kadın sen daha çocuksun nasıl hamile kaldın dedi bana, ben 33 yaşındayım dedim ama kadın hakikatten inanmadı
yarım saat dolsa da gitsek evimizeeeee
ama şu yemek olayına fena takıldım ben yaa...
sabah peynir,yumurta,domates,zeytin.. çok az da ekmek yiyorum.
öğlen çorba et yemeği salata ya da yoğurt... bazen pilav da alıyorum... ama hiçbi zaman ekmek almıyorum
akşam da ya sebze yemeği salata ya da sadece soğuk yoğurt çorbası
araöğün ceviz/ayran
kilo alır mıyım yine deee :18::18::18::18:
kızlar küçük kızım dua ediyor allahım annem düşmesin kardeşim de düşmesin diye ne diyorsun annem sen dedim
kulak mifasiri oldum da size o yüzden böyle dua ediyorum diyornerden duyduysa
sonra çocukların duası kabul olur değil mi anne diyor
eltimde 160 cm 44 beden giyiyor halada beden ölçüsü büyüyor ve yaşını gören benden büyük sanıyor ki benden 10 yaş küçük bir akrabası bana kocan seni hor kullanmamış demek ki yasını göstermiyorsun dedi
benim küçük kız zaten gelip gelip seviyor birde pıt pıtları duyunca hıçkırık tuttu kardeşimi diyor
su içiyordum aman anne çok iç suyu kardeşim suyun içinde yüzyor suyu eksilmesin diyor
bebişler cişini yapabiliyor ya onu birisiyle konusurken duymuş
anne kardeşim önce çişini yapıyor sonra o suyu içiyor değil mi dedi ben şoook
sen ne biliyorsun dedim ben kulakmifasiri oluyorum da diyor
beni çok yoruyorlarr teyzoşlarr yaaaaancak şimdi gelip okuyabildim geçmişi istemediğin ot burnunun dibinde biter misali ben biraz sakin olayım bebeğimde bende stres yapmayalım dedikçee işler birikiyorr üstüme üstümee geliyorlar
bide benim bugun alınganlık gunumeşime dedimki:limango kidsta nike bebek ayakkabıları var..alsana ordan bebeğimize dedim..o da aramışkii ben burdakileri begenmedim magazasından görerek alırızz diye...ayy nasıl bozuldumm bebeğimizi bişey almıyorr, düşüncesizz baba diye...hatta ağladım sinirlerimm bozuldu
tatlım ben cumleye birsey demiyorum zatiisöyleyene uyuzumdaaa onu hatırlatıyorr o kadar sogudum kii o cumleden ondan aklıma geldikçe sinirlerniyorum
Ama gerçekten benim babaannem de 1.60 vardır 80 yaşında maaşallah hala hızlı hareket eder,kendi dişlerini kullanır,tansiyon dışında herhangi bi sıkıntısı yok,57 kg..Görenler şaşırıyo sen 80 yaşında olamazsın diye...annesi de 100 yaşında ölmüş..Eşim dalga geçer sen o zaman babaannene çekersen benim üstüme bi 40 yıl daha yaşarsın diye
Yani bunlar canlı örnekler darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?