2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kızlar sizden birşey rica edebilirmiiymmm şu kelimeyi bir daha kullanmasakkkkk aklıma nefret ettiğim basit bir insan geliyordaaa sinirlerim bozulmasın

Aman canım benim niye ağlıyosunnn,eşin haklı biraz hemen bişeyler alma bence de..Valla ben şahsi fikrim olarak 2 ay sonra bişeyler alayım bebişe diyorum..

Hem görerek al tatlım yaa,daha rahat edersin...
Yok yere de üzme sakın kendini,yeğenimi...

Bugün göremedim seni zaten dedim bu teyzoş nerelerde diye :)

Son düzenleme:
Canım bende hareketlerini hissetmiyorum... Daha erken değil mi ki?

beysalll nerdesin fıstığımmmm işin mi çokkk, eşin nasıl oldu??

evet beysalım nerdesin kıııııı bak merak ediyoruz seni kırılma hemen

anaaam beni merak ediyorlar çok yoğunum ve dün gece hiç uyumadığım için çook yorgunum eşim hala kötüymüş aradım az önce bugün birde nöbetçi oof oof 10 a doğru gelecek eve çok yorulcak kuzum benim :2:

canım geçmiş olsun...

bol baharatlı et yada tavuk sulu çorba yap...sarımsak sirke koy içine...

öpüyorum herkesi...hayırlı akşamlar...

Kızlar kilo konusuna fazla takmayın nasıl olsa hamileyiiiizzzz :):)

Şaka şaka tabiki dikkat etmek lazım.. ben diyetisyene başlayıp bırakanlardanım ama özünü gayet iyi anladım :):)

1700 kalorilik bi diyetti.. diyette ki en önemli şeyler kızlar.. meyveyi ara öğünde yemeklerden 2 saat sonra yiyoruz ve mutlaka meyveden sonra protein almak gerekiyor 1 su bardağı süt/yoğurt... en fazla 4 saat aç kalıyoruz :):) yatmadan 2 saat önce en fazla meyve yiyebiliyoruz ve pirinçten uzak duyuroooruz...

Ben genel hatlarıyla buna uymaya çalışıyorum... faydası da oluyor :):)

Evet dolsada gitsek geçekten, tatlım hiç ekmek yemeden olurmuki ben çok azda olsa yiyiyorum.Soğuk yoğurt çorbası en sevdiğim çorba ama yanında mutlaka sebze ye tek başına yeme vitaminsiz kalmayın ama annesi.

Ama gerçekten benim babaannem de 1.60 vardır 80 yaşında maaşallah hala hızlı hareket eder,kendi dişlerini kullanır,tansiyon dışında herhangi bi sıkıntısı yok,57 kg..Görenler şaşırıyo sen 80 yaşında olamazsın diye...annesi de 100 yaşında ölmüş..Eşim dalga geçer sen o zaman babaannene çekersen benim üstüme bi 40 yıl daha yaşarsın diye

Yani bunlar canlı örnekler darısı başımıza

ya bende çok ölçülü yiyorum sabah 1 dilim ekmek ya da bazlama peynir zeytin

ara öğünde süt ve lifalif

öğlen çorba ana yemek salata yoğurt

ara öğün meyve

akşam et yemeği salata yoğurt

ama yinede kilo alıyorum.... çok moralim bozuk

ayy kız ne tatlı kızın. Allah böyle çocuklar nasip etsin bizede :)

hee bugün müşteri kadına 12 senedir bu işi yaptım diyince kadın şok oldu. ne kadar gençsiniz dedi. içimden geç evlendim koca derdi çekmedim ondan dedim :)))))))

o kızın kulağını ısırırım valla. küçük telsize bakın hele:)

bak yaptığına. kuzum değer mi ağlamaya. eşin seni ne kadar seviyo belli. ama alınganlık oluyor hamilelikte. çabuk özür dile bebişinden :)))

tatlım ben cumleye birsey demiyorum zatii söyleyene uyuzumdaaa onu hatırlatıyorr o kadar sogudum kii o cumleden ondan aklıma geldikçe sinirlerniyorum

Tabi canım haklısın biz işin gırgırındayız zaten..Böyle kelimeleri ciddiye alıpta kendine özgüven geldiğini sanan tipler var çünkü.
Rahat ol hayatım onlar kompleksli tipler..

aminnnnnnnnnnnnnn canımcım bizde de irsi çok zayıf değiliz ama balık eti kıvamı ama herkez genç gösterir 42 yaşında ablam var boylar aynı kocasıyla sadece 3 yaş var ama bir görsen ablam çocuk yanında sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…