2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hayırlı uğurlu olsun canım benim darısı olmayanların başına inşallah
ve bu arada benimde başıma tabiiki bu cumarteside ben de gidecem
ilk randevuma inşallah bende görürüm bebişimi

Sonuna kadar herşey yolunda gider inşallah. gerçekten çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese verir inş.

çok sevindim canım dediğin gibi darısı başımıza cumartesi günü bizimde ikinci muaynemiz var kalp atışı için gidicez bu gittiğinde bebeğinin görüntüsü nasıldı çok merak ediyorum

tatlım, çok çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı olsun. senin için dua edeceğim, güzel şeyler olur umarım. olumsuz düşünme, umudunu asla yitirme... her şey çok güzel olacak merak etme.. dua et..

çok sevindim canım dediğin gibi darısı başımıza cumartesi günü bizimde ikinci muaynemiz var kalp atışı için gidicez bu gittiğinde bebeğinin görüntüsü nasıldı çok merak ediyorum

renkli ultrason değildi canım, siyah beyaz bir ultrason. bebek rahim içine yerleşmiş bir bebek şeklinde görülüyor ama detaylarını seçemiyorsun tabi:) baş ve gövde gayet belirgin, minicik çok güzel bişeydi. hele kalbi pıtır pıtır hızlı atınca diyorsun ne mükemmel bir şey bu :) hiç korkma olumlu düşün hep:)

olumsuz düşünmüyorum zaten ama yinede taşıyo insan bir endişe böle duydukça.. ya ilk muaynede sadece kese vardı yani bir şekil yoktu ya şimdi bir şekil görebilecekmiiyim onu çok merak ediyorum ..

olumsuz düşünmüyorum zaten ama yinede taşıyo insan bir endişe böle duydukça.. ya ilk muaynede sadece kese vardı yani bir şekil yoktu ya şimdi bir şekil görebilecekmiiyim onu çok merak ediyorum ..

sanırım 5 haftalıkken gitmiştin değil mi? şimdi ne kadarlık olacak?

Kızlar sizin ara sıra böyle hafif hafif adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu, böyle ara sra geliyor geçiyor. çok korkuyorum, lavaboya korkarak gidiyorum birşey olacak diye.

aynen bendede aynısı oluyor canım. kasıklarım çok ağrıyo ama arasıra adet sancısı gibi benide çok korkutuyor.

Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.

Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.

Allah'tan hayırlısı canım en azından başında olması senin için iyi. tabi bu teslli değil ama ben 20 haftalık kaybetmiştim çok zor oluyo. sen daha başındasın rabbim ne yaparsa güzel yapar en kısa zamanda yine hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın inşallah. hiç canını sıkma sağlıklı bebeklerin olur inşallah.

slm canım
ama hemen öyle düşünme
bazı nedenlere bağlı olarak kısmi düşmeler yaşanabiliyormuş
hemen umutsuzluğa kapılma canım iyi araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…