- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
Şükürler olsun, cumartesi günü 7+2 iken doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını dinledik. Çok şükür her şey güzel. SAT ve ultrason aynı gidiyordu. minicik bir şey ya :) eşim çok tuhaftı, nerdeyse ağlayacaktı kalp atışını duyunca. darısı sizlere ve bebeklerini kaybedip tekrar çalışmalara başlayacaklara olsun. hepinize dua ediyorum iyi haberlerinizi hemen alırız inşallah...
Şükürler olsun, cumartesi günü 7+2 iken doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını dinledik. Çok şükür her şey güzel. SAT ve ultrason aynı gidiyordu. minicik bir şey ya :) eşim çok tuhaftı, nerdeyse ağlayacaktı kalp atışını duyunca. darısı sizlere ve bebeklerini kaybedip tekrar çalışmalara başlayacaklara olsun. hepinize dua ediyorum iyi haberlerinizi hemen alırız inşallah...
hayırlı uğurlu olsun canım benim darısı olmayanların başına inşallah
ve bu arada benimde başıma tabiiki bu cumarteside ben de gidecem
ilk randevuma inşallah bende görürüm bebişimi
Sonuna kadar herşey yolunda gider inşallah. gerçekten çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese verir inş.
buraya kadarmış...
sabah işe giderken hastaneye uğradım test sonucunu aldım... 229 ... nefesim kesildi, arabaya gittim ağladım ağladım... burdaki doktorumu aradım... normal değil akşam gene yaptır, sonuçta orda bi kese var, ama muhtemelen ölmüş dedi... üzülme dedi gene transfer yaparız dedi... ama bitti işte... işe gidemedim eve döndüm... ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemiyorum, keşke en başta negatif çıksaydı dedim... akşam üstü görüşürüz dedi. kürtaj olmam gerekiyormu, kendisi düşermi, beynim durdu... fotoğrafını bile aldık akşam(( allahım güç ver kuvvet ver....
çok sevindim canım dediğin gibi darısı başımıza cumartesi günü bizimde ikinci muaynemiz var kalp atışı için gidicez bu gittiğinde bebeğinin görüntüsü nasıldı çok merak ediyorum
renkli ultrason değildi canım, siyah beyaz bir ultrason. bebek rahim içine yerleşmiş bir bebek şeklinde görülüyor ama detaylarını seçemiyorsun tabi:) baş ve gövde gayet belirgin, minicik çok güzel bişeydi. hele kalbi pıtır pıtır hızlı atınca diyorsun ne mükemmel bir şey bu :) hiç korkma olumlu düşün hep:)
olumsuz düşünmüyorum zaten ama yinede taşıyo insan bir endişe böle duydukça.. ya ilk muaynede sadece kese vardı yani bir şekil yoktu ya şimdi bir şekil görebilecekmiiyim onu çok merak ediyorum ..
sanırım 5 haftalıkken gitmiştin değil mi? şimdi ne kadarlık olacak?
yani doktora göre 5 hafta 4 günlüktü sat a göre 4+6 idi
şimdi gittiğimizde doktora göre 7+6 sat a göre 7+1 olacak canım
Kızlar sizin ara sıra böyle hafif hafif adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu, böyle ara sra geliyor geçiyor. çok korkuyorum, lavaboya korkarak gidiyorum birşey olacak diye.
Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.
Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.
kızlaar cevizler yendimi bu sabah bakalım yoklama alıyorum ?????
evet yenildiii:)) teşekkürlerrr güzel annemizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?