2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Ben eşimle dr un karşısında otururken nedense sormaya utandım.Sağolsun dr um kendisi sormaan söyledi.Gayet eskisi gibi cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diye..Ama ben korkudan 1 hafta yaklaşamadım,sonra dr un dediği geldi aklıma aktifleştik çok şükür..

Ben evde hayvan beslemeye karşı olduğum için o konuda bişey diyemeyeceğim..Ama hamilelikte çok zararlı olduğunu biliyorum...

selam kizlar bende yeni ogrendimm kasim annesi adayiyimmm degil mii :)))

öğle yemeğimi yedim. işyerine yemek fabrikasından geliyor çok lezzetli değil yemekler bide iştahsızlıkla tam bir eziyet oluyor öğle yemeği. tatlı çıktı yemekte yemedim. arkadaşlar bebeğin canı ister ye ye diye baskı yapıyorlar. ben hergün ceviz yemiyorum. çok mu faydası var? onun yerine karışık organik çerez aldım arada atıyorum ağzıma ama doktor fazla kaçırma dedi. içinde cevizde var.

ceviz yemeği şimdilik rafa kaldırıyorum. onun yerine badem aldım. o daha rahat yeniliyor

ooooo negüzel inşallah bizde hayırlısıyla duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını bende doktora lk gittiğimde doktor keseyi görüyorum dediğinde gözlerimden akan yaşa engel olamamıştım..

aynen bendede aynısı oluyor canım. kasıklarım çok ağrıyo ama arasıra adet sancısı gibi benide çok korkutuyor.

kızlar o sıkıntı bendede var ya bide sabahta sormuştum ama bana süt te
dokunnuyo sanıyorum hamilelik ööncesi içtiğimde hiç sıkıntı yaşamıyodum ama şuanda içemiyoruum..
acaba benimle aynı sıkıntıyı yaşayan kimse varmı?

Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda alacaksın kucağına yavrunu dualarımız seninle..

günde kaç tane ceviz yicez?
bana doktorum bol bol ceviz ve badem ye dedi canım ama en az 3 4 tane ceviz yemek lazım beyin gelişimi için çok önemliymiş..

selam kizlar bende yeni ogrendimm kasim annesi adayiyimmm degil mii :)))

hoşgeldin canım hayırlı olsun..

evet canım ceviz çok faydalıymış ama zaten çerezindede ceviz varsa ve en az 3 4 tane yiyosan sorun yok bence..

Ben sabahları top kek yiyip süt içiyorum

Daha sonra peynir,zeytin,yumurta,biber,domates güzelse domates alıyorum yoksa yemem...

Yarın da kalp atışları için gideceğiz kısmetse,heyecanlıyız bakalım ne olacak....

Yalnız kızlar biz Kasım anneleri çok şanslıyız,yaz yiyecekleri,meyveleri,sebzeleri ayrı bi güzel yedirecek bizleri..

yok canım maşallah diyim errkendendebelli olacak derecede çok yükselmiş demekki hcgen güzel tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun

insallah saglikli gebeliktir cnmm acaba cinsiyetle alakasi olabilirmi bu hhcg nin
çok enteresan ya, neyse canım sen içini ferah tut sonuçta var bir çizgi. inşallah güzel olur

tesekkur ederim canim insallahhhh

inşallah güzel haberlerle gelirsin evet biz çok şanslıyız gerçekten..

Merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum kismetse bende Kasım annesi olacağım... Hamileliğim Bugun 5+4... Kasık ağrıları yüzünden dayanamadık 3gun önce gittik doktora,kesemizde gördük.... Kasık ağrılarını kalan yumurtalar yapıyormuş,bende polikistik over var,benim gibi olan arkadaslar varsa çok endiselenmesinler.... Ama yumurtalar 11.hafta gibi gidermiş ama biraz daha buyuceklermis ve onları tutan uzun damarlar donerse çok ciddi ağrıyla hastanelik olunurmuş.... O yüzden evden çıkmadan istrahat verdi doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…