günde kaç tane ceviz yicez?
hcg değerim 82 den 65e düştü. Artık kasım annelerinde yokum. Bebeğim düşüyor. Allah hepinizin bebeklerini korusun.
peki doktorunuz ilişkiyi yasak etti mi? bize öyle dedi, hayır tam da adamına dedi yani zaten eşim evhamlıdır, zaten sık olmayan ilişkimiz biter artıkpersembe gunu sorucam bunu muhakkak, bu arada hiç hamile olup evinde hayvan besleyen var mı? ben acıkcası doktoruma kedi beslediğimi söylemek istemiyorum, sadece gerekli testleri sorumayı düşünüyorum, zira hayvansever bir kadın dogumcu bulmak cok zor. bu arada burcuxxx ben de izmirdeyim :)
beni de kaydedebilirsiniz coyness kilo 52 yer izmir sat 11 şubat
bu arada benim sat 11 şubat ama döngülerüm 28 günde olmaz, 34-35 de falan olur bunu keseyi görünce mi anlıyacak doktor kaç haftalık olduğunu
selam kizlar bende yeni ogrendimm kasim annesi adayiyimmm degil mii :)))
tabiiki nasıl öğrendin canım kandamı çıktı?
yok canim idrarda ciktii dun yaptim cooookk hafif ikinci cizgi belirdierken cikmasi tuhaf mi
Şükürler olsun, cumartesi günü 7+2 iken doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını dinledik. Çok şükür her şey güzel. SAT ve ultrason aynı gidiyordu. minicik bir şey ya :) eşim çok tuhaftı, nerdeyse ağlayacaktı kalp atışını duyunca. darısı sizlere ve bebeklerini kaybedip tekrar çalışmalara başlayacaklara olsun. hepinize dua ediyorum iyi haberlerinizi hemen alırız inşallah...
aynen bendede aynısı oluyor canım. kasıklarım çok ağrıyo ama arasıra adet sancısı gibi benide çok korkutuyor.
Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.
bana doktorum bol bol ceviz ve badem ye dedi canım ama en az 3 4 tane ceviz yemek lazım beyin gelişimi için çok önemliymiş..günde kaç tane ceviz yicez?
selam kizlar bende yeni ogrendimm kasim annesi adayiyimmm degil mii :)))
öğle yemeğimi yedim. işyerine yemek fabrikasından geliyor çok lezzetli değil yemekler bide iştahsızlıkla tam bir eziyet oluyor öğle yemeği. tatlı çıktı yemekte yemedim. arkadaşlar bebeğin canı ister ye ye diye baskı yapıyorlar. ben hergün ceviz yemiyorum. çok mu faydası var? onun yerine karışık organik çerez aldım arada atıyorum ağzıma ama doktor fazla kaçırma dedi. içinde cevizde var.
ooooo negüzel inşallah bizde hayırlısıyla duyarız bebişlerimizin kalp atışlarını bende doktora lk gittiğimde doktor keseyi görüyorum dediğinde gözlerimden akan yaşa engel olamamıştım..
kızlar o sıkıntı bendede var ya bide sabahta sormuştum ama bana süt te
dokunnuyo sanıyorum hamilelik ööncesi içtiğimde hiç sıkıntı yaşamıyodum ama şuanda içemiyoruum..
acaba benimle aynı sıkıntıyı yaşayan kimse varmı?
laktozsuz süt iç, günlük olanlarda rastlamadım da normal kutu olanlarda var laktozsuz süt o dokunmaz canım..
tatlım kan testi yaptırırsan daha iyi olur...
yok canim idrarda ciktii dun yaptim cooookk hafif ikinci cizgi belirdierken cikmasi tuhaf mi
canim burada kolay kolay oyle yapmiyorlar ben yurtdisindayim egerki idrar pozitifse once kese kalp atisi icin sonrada
uc ay sonraya randevu veriyorlar
yok canım maşallah diyim errkendendebelli olacak derecede çok yükselmiş demekki hcgen güzel tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun
çok enteresan ya, neyse canım sen içini ferah tut sonuçta var bir çizgi. inşallah güzel olur
Ben sabahları top kek yiyip süt içiyorum
Daha sonra peynir,zeytin,yumurta,biber,domates güzelse domates alıyorum yoksa yemem...
Yarın da kalp atışları için gideceğiz kısmetse,heyecanlıyız bakalım ne olacak....
Yalnız kızlar biz Kasım anneleri çok şanslıyız,yaz yiyecekleri,meyveleri,sebzeleri ayrı bi güzel yedirecek bizleri..
insallah saglikli gebeliktir cnmm acaba cinsiyetle alakasi olabilirmi bu hhcg nin
tesekkur ederim canim insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?