2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimki hep sağda gibi geliyor ama bişey hissetmiyorum daha ara ara elible kalp atışı gibi hissediyorum göbüş yayvan karın çizgim sanki oluşur gibi oldu boydan baya belli belirsiz şu ara ara gelen batmalar dışında bi problemim yok bir de beni hep çook erken kaldırıyor 7- 7,5 ayaktayız tatil iş demeden

canım sende erkek belirtilerini görülüyorrrrr

benim be bebiş sağda diyecektim yanlış yazmışım canım
dur bakalım yolun basındayız daha canım
evet mavi mavi örgüleri giydirdim kızıma canım doğumdan önce ultrasonda baktılar gene bebğin durusu nasıl normal doğuma uygunmu diye o dr bile erkek dedi
doğum yaptığım hastanede kızım 100 . bebek olarak doğdu
100 bebeğin 75 kız olmuş seytanın bacağını kıracağız 100. bebeğimiz erkek olcak diye ebelerde sevinmişlerdi ama kız oldu onlar bile şook oldu
ama kızıma altını taktılar 100. bebeğimiz diyerekten

ay hadi yaaaa ay bizde de süpriz olmasınn belirtilerimde tutmuyor içime şüphe düştü bakk
ohh altını kapmış kızın

:)))))) ebe kimbilir nasıl gülmüştür :)))

burcuxxx ben hamileliğin sonunda göreceğim seni ben bu kadar nasıl büyüdüm dediğini duyar gibiyim

:))) mutlaka kilo alıcam. yalnız dün kayınvalide inceledi beni biraz senin kilon göbekte toplanacak gibi dedi. bide bilirler ben çok dikkat ederim yediğime, fazla kilo almayacağımı düşünüyor sanırım.

karnın yamukluğu nerde canım hissedemiyorsun tamam da şişen göbüşün normal mi duyuyor hala:44:

benimde karnım yamuk sol taraf şişkin sanki. eşimde öyle dedi. ama pıt pıtlar ortadan geliyor. kafası solda ayaklar mı değiyor acaba ???

[h=1]Ağlayarak tavuk yedim[/h] Geçtiğimiz mart ayında ikinci çocuğunu dünyaya getiren manken Çağla Şikel, hamilelik döneminde...

Çağla Şikel, ilk hamileliği sırasında sadece 6,5 kilo alarak, eleştirilerin kurbanı olmuştu. Bugün'ün haberine göre, Şikel, bu sefer de ikinci çocuğu Uzay’a hamileyken toplam 12 kilo almasına rağmen, ‘Kilo vermek için emziriyor’ sözlerine maruz kalınca isyan bayraklarını çıkardı.Şikel, “En önemlisi Uzay’ın sağlığı. Bebeğimin sağlığı için aç değilken bile masada ağlayarak tavuk yediğimi hatırlıyorum. Bu konuda gerçekten çok doluyum” ifadesini kullandı.

BİR KERE TARTILMADIM

Kendisi hakkında çıkan haberlere ateş püsküren manken, kızgınlığını şu sözlerle dile getirdi: “Bir annenin en son düşüneceği şey doğumdan sonra kilo vermek olabilir. İnanın bir kere bile tartıya çıkmadım. Uzay’ın sağlığı için 30 kilo da alırım. Ne iş ne mankenlik umurumda. Kilo almış olsaydım mutlu olurlardı ve bu haberler de çıkmazdı.” Gençken zayıf olduğu için çok çektiğini belirten Şikel, “Somalili'lere benziyordum” diye konuştu. (Bugün)

sen doktora ne zamn gideceksin canım

niye bu kadınla uğraşıyorlar, ben samimi buluyorum kendisini. ebru şallıyla uğraşsınlar bence :)))

ay hadi yaaaa ay bizde de süpriz olmasınn belirtilerimde tutmuyor içime şüphe düştü bakk
ohh altını kapmış kızın
evet canım altını kaptı sıpam sanslı benim sıpalar gerçi ben gibi anne eşim gibi babaları var şanslı oldukları ordan belli zaten

yok canım ebe bile sasırdı şaka yapmış bu bize diye çünkü kendide ultrasonda özellikle baktırmışdı
burda ben varken sana ye ye derken sen zayıf kalmazsın canım psikoljik baskım altındasın
benim yamukluk sağımda ama dediğin gibi pıt pıtlar ortadan hissediliyor

niye bu kadınla uğraşıyorlar, ben samimi buluyorum kendisini. ebru şallıyla uğraşsınlar bence :)))
işleri yokda ondan bebek sağlıklımı sağlıklı kime ne nice kilolular var sütleri yok emzirecek kadar

ben de ve kendisi kilo almak istediğini her fırsatta sölüyordu, kilo alamıyormuş, ama ilk hamileliğin çok az almışş 6,5 kilo
2.sinde güzel almışş bakk tam normal

belki ilkinde dikkat etmiştir yada belki bizim gibi bulantısı çok olmuştur. insan çok tiksiniyor yiyeceklerden, yiyemiyorum diyen bir hamileyi çok iyi anlıyorum artık.

işleri yokda ondan bebek sağlıklımı sağlıklı kime ne nice kilolular var sütleri yok emzirecek kadar

valla ya. yazık birde sinirlerini bozuyorlar kadının.

kızlar benim sağ bacağım çok ağrıyor ve sürekli kramp giriyor

geçmiş olsun. bugün bol su iç demişti kaju bir arkadaşa belki faydası olabilir.

bu akşam değişik bişi yiyeyim diyorum. mesela cacık gibi :))))))) (bulemsu saldırma bana hemen) ayrıca öğle yemeğinde çok karbonhidrat aldım. dengelemem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…