2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yaşdan değil canım bu hamile kaldığım günden beri bel ağrısı çekiyorum kızlarda kasık ağrım olurdu bel ağrısı kasık ağrısından kolay oluyor valla
evet bel fıtığına yol açıyor gebelikler rabbime emanetiz tatlım o korusun bizi emanetini sağlıklıca doğurmamızı sağlasın inşş
sırtımda ağrı yok su an ben sizden biraz sanslıyım açılacağım kadar açıldım çünkü

canım ağlarsa anam ağlar geriis yalan ağlar demişler istisnalar haricdir kaynanın gelini için üzüldüğü
benim kaynanam büyük kıız doğurdum soba kovası falan kaldırmasın dedi doktor eşimde yaptırmadı bana ne zamn kırkın çıkcak ben ölüyorum iş miş yapam diye ne kavgalar çıkardı yemek yapamıyorum bulaşık yıkayamıyorum mecburmuyum diye yası daha 40 dı o zamnlar
şimdi eltilerimin elinde yeni gelin gibi hizmet ediyor eltilerde oturdukları yerden kalkmıyorlar
eden bulur merak etme

Ayy kuzuumm senin sürekli gelenin gidenin oluyor değil mi? Keşke gelmeseler k.valindenler daha iyi bence. Çünkü kendi annen gibi sana yardım etmeye gelmez çoğu, hamile, düşük riski var filan dinlemez hizmet bekler. İnşallah daha da yormazlar seni tatlım. Eskiden yaptıklarını da takma kafana bu sadece bebişle seni gerip hastalanmanıza yol açar. Hem ne dersen de büyükler hep kendini haklı gördüğü için, hiçbir şey değişmez inan bana. Asıl görev eşine düşüyor burda canım, senin düşündüklerini küçük küçük empoze et eşine, eşin de laf arasında onlara söylerse ancak anlarlar yanlışlarını. Bir de geldiler diye çok yorma kendini olur mu hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil çünkü

selam kızlarrr..bı hafta sonra bende doktoruma gidicem cınsıyetı belli olacak ınsallah..buyuk ıhtımalle erkek demıstı ama kesınlescek bakalım...fakat benım aklıma bişey takılıyo bebeğim oynamıyo bazen gaz varmış gibi bişeyler hıssedıyorum ama bebek mi gaz mı ayırt edemıyorum yahu:44: ılk gebelıgıdende 12 yıl gectı hatırlamıyorumda..artık oynaması gerekmıyomu ki acaba doktora sorcam bunu..yazılanları okudum bendede aynen yorulunca cok yuruyunce felan uzanınca sağ tarafta sertlık oluyo sanki orda yumuyo kendini hemen elımı koyuyorum oynar felan dıye ama tık yok:))bide çok uykum var yaa ben sabah 7de kalkıp gece 12ye kadar uyumazdım yanı sımdı hep uyuyorum valla sersem gıbı oldum..

Hımm bu hemileliğinde farklı yani her şeyyy. Tatlımm senin bebişin cinsiyetini kendiminki kadar merak ediyorummm, hatta çatlıycamm innşallaahh gönlümüzdeki hayırlısı olurr

Bu hep böyledir zaten canım bazılarına iyilikle bazılarına da kötülükle kıymete binersin ve malesef ki senin kayganan ikinci türdekilerden. Yaaa ama insan hiç mi düşünmez, bu gelin benim gönlümü hiç kırmıyor ben hala kötülük yapıyorum, diğerleri hizmet ettiriyor ben onlara iyi davranıyorum diye... Allah ıslah etsin canım ne diyeyim...

şimdi eşim geldi övmek gibi olmasın benden çok düşünür beni (bu kocaları övmek iyi olmuyor hemen tersini yapıyorlar ogün ama neyse maşallah diyim) annesi söz konusu olunca öyle ters oluyorki ben tembihlemiştim şimdiye kadar gelmediler kimseyi çağırmaya kalkma kimseyi ağırlayacak halim yok dedim hatta onlara eşim benden çok daha fazla kırıldı da bişey demiyor bende bunu tartıyım diye dedim annene gel demişsin hemen atladı lafıma demedim öyle bişey geliyimmi demiş sözde annem ihtiyaç varmı benimkide gelsen iyi olur demiş g.zekalı demesinmi bana annem buraya gelirken sendenmi izin alacak diye haaaaaaa dedim demek öyle burnundn getiricem bu lafı şimdi duşta çıkışı bekliyorum

Yok tatlım merak etme ben de daha hareketlerini hissedemiyorum pek. Sadece yumak gibi olduğunu ve sertliği hissediyorum o kadar. Bu arada bebişlerimiz 10 cm civarı oldu kocaman olmuşlar değil mi Uyku hali de normal bence mevsim geçişi hava değişiklikleriyle hamilelik üst üste gelince sersem gibi olduk hepimiz

evet ya valla elımde olsa her hafta doktora gıtcem merak edıorum ne oluyo ne bıtıyo dıye:))ılk cocugumda böyle degıldım o zaman 18 yasındydm havalardaydm yani nasıl geldı gectı hamılelıgım bılmem ama bu degısık :))canım senın bebiş benden bı hafta felan buyuk cınsıyetı bellimi

Son düzenleme:
2li testleri iyi çıkıp 3lü test yaptırmayı düşünen var mı kızlar? Ben pek yaptırmayı düşünmüyorum 3lüyü de sizlere de soruyım dedim

ıkılıyı yaptrdım ben bebek ıyı sadece benım gebelık sekerımle ılgılı bı deger yuksek cıktı o yuzden 3luyu de yapıcaz

bu arada ikili testle üçlü testin arasında ne fark var ikili test yaptırmadım. üçlü test şu detaylı ultrason dedikleri şey mi bebegın iç organlarına felan baktıkları mı..

Yok canım yarın gidicem doktora gösterirse öğrenicem. 12+1 ken gitmiştim en son, ikili teste, o zaman doktor kız olabilir demişti ama kesin değildi. Bakalım, hayırlısı her şeyin sağlıklı olsun da kız da olsa erkek de olsa canımızdan bir parça sonuçta

Üçlü test de bildiğim kadarıyla ikili testin bezeri canım. Senin dediğin 20. haftada filan yapılıyor ayrıntılı ultrason adıyla

Son düzenleme:

tabı kesınlıkle öyle de ınsan merak edıo ıste:) hayırlı evlat olsun canım dedıgın gıbı saglıklı sıhhatlı olsun da önemlı olan o..

hmm anladım doktor ıkılı testıde söylemıstı zamanı gelınce bunlarıda söyler nasılsa sagol canım:)

Son düzenleme:

cicişler biz çıkıyoruz öpttüm sizlerii umarım canımız acımazzzz:18:

burcuuu yemek yeee hadi görüşürüz fıstıklar

offf offf 2 gündür midem çok kötü. yinede sevgili arkadaşlarımı dinleyim dedim. gittim hazır yemek almaya. ne yesem ne yesem diye düşünürken midem bulandı. hemen eve geldim ve istifra ettim (( akşam üzeri yediğim meyvelerde çıktı boğazım da tahriş oldu ((

şimdi beni anladınız mı. yiyemiyorum. cacığımı yaptım yedim rahatladım. hatta yememem gereken bişilerde yedim. kiloyu taksam yemezdim.

ahh canım. keşke sana yardımcı olmaya gelse. anlıyorum seni. kendine dikkat et.

canım oynamaları değişken oluyor. dinlenme zamanına denk gelmiş olabilirsin. ben 16. haftanın içindeyim bir iki kere hissettim daha.

canım oynamaları değişken oluyor. dinlenme zamanına denk gelmiş olabilirsin. ben 16. haftanın içindeyim bir iki kere hissettim daha.

hmm ya hep soruyolar oynuyo mu felan dıye hayır dıyorum bende şüphe duymaya baslamıstım ayy sagolun kızlar valla..gercı ınternetten bakmıstım 15 16. haftalarda baslar dıye ama burda aynı durumda olanlarla konusmak daha inandırıcı gelıyo beklıcez bakalım:)

selam canım çok güzel resmin ama göbüş belli deil pek benim hiç bieyim olmuyo artık çunku herşeyimz aten çok dardı :) saglıklı olsun da bebeişler göbüş çok olmasın istiyorum ben :=)

kızlarrr bu arada bugun 2 li test yapıldı dr sorun görmüyorum dedi şükür ama bebek yüz üstü duruyodu sırt ustü dönmedi bi türlü tam bakamadı gibi oldu cisiyete dair hiç bi ipucu yok zaten makinaları ıyı bi hastane ama bende gmrüntü nedense hiç bi zaman güzel alamıyo dr..ense kalınlıgınız nasılsı sizin?

Selam kızlarrr;

Bugün dr umuza gittim ki eşim bana sürpriz yapmış bekliyo salonda

%80 olan oğluşumuz % 100 e tamamlandı.

Dr herkese yayabilirsin oğlun geliyo dedi
Pipisini de gösterdi

Gelişimini beğendi,ellerini ayaklarını,midesini,beynini vs.bi çok organını gösterdi bize

kan ve demir ilacı verdi.Dörtlü test te yaptırdık 2 hafta sonra alıcaz sonuçları inşallah herşey güzel çıkar...

Kısacası süperdi bugün.Sonra da üniv.den kızlarla buluştuk verdik dedikodunun gözüne

yok canım demez o eltileri anneleri nazlı yetiştirmiş ben her yükünü taşırmışım
taşımıyorum artık bende

gazan mübarek olsun canım

haydi bakalım hayırlı haberler canım inş cinsiyetiniz belli olur

canım ben sana kilo almamak için yemek yemiyorsun demiyorum ki sadece sana psikoljik destek ve baskı yapıyorum bebişin için
üzüldüm şimdi çokmu acıyor boğazın
inş çabuk geçer acısı

oooo yeni %100 oğluşumuz hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş

oooo yeni %100 oğluşumuz hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş

Teşekkür ederim canımmm.Hepimizin ki hayırlı olur inşallahh...Sağlıkla gelsin bıcırıklar..Ayağının tabanını gösterdi dr tutsam da gıdıklasam dedim içimden çok ciciydi

Teşekkür ederim canımmm.Hepimizin ki hayırlı olur inşallahh...Sağlıkla gelsin bıcırıklar..Ayağının tabanını gösterdi dr tutsam da gıdıklasam dedim içimden çok ciciydi
insanın kucağına alıp sevesi geliyor değil mi canım
yeni topikdeki listeye ekleyelim seni o zamn artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…