yaşdan değil canım bu hamile kaldığım günden beri bel ağrısı çekiyorum kızlarda kasık ağrım olurdu bel ağrısı kasık ağrısından kolay oluyor vallaCanım yaş ilerledikçe normal bel ağrısının olması, ayrıca senin iki tane de kuzun var yoruluyorsun haliyle. Bir de bebiş içerden büyüyüp "sığamıyorum annecimm biraz yer aç banaa" dedikçe sırt kemiklerin açılıyoo. Ama çok dikkat et kuzum çünkü Allah korusun bel fıtığına kadar giderBende fıtık yok ama sırtımda çok eskiden düştüğüm için azcık bir zorlamada ortaya çıkan geçmeyen ağrı noktam var. Bu yüzden sezeryan olması durumunda fıtığa yol açabiliceğinden epidural yaptırmıycam. bebiş varken bir de fıtıkla uğraşamayız ki değil mi amaa
canım ağlarsa anam ağlar geriis yalan ağlar demişler istisnalar haricdir kaynanın gelini için üzüldüğükızlar naber az önce k.validemle konuştuk yakında gelecekmiş bize günlerce hastanede yattım sürekli istirahatliyim düşük tehdidi yüzünden aklı başına yeni geldi heralde kiii daha gelmiyor biraz toparlanmamı bekliyor heralde iş yapamam diye korkuyor heralde oğullarının yani eşimin ateşi çıkmıştı 4-5 ay önce gece çıkıp geldiler benim için gelen yok öyle alınganımki zaten şu aralar böyle günlerde belli oluyor kimin ne olduğu bende akıllandım ama ayna gibi olucam artık bana ne yapılıyorsa aynısını yapıcam gerçi sinir haliyle diyorum ama zoruma gidiyor
Ayy kuzuumm senin sürekli gelenin gidenin oluyor değil mi? Keşke gelmeseler k.valindenler daha iyi bence. Çünkü kendi annen gibi sana yardım etmeye gelmez çoğu, hamile, düşük riski var filan dinlemez hizmet bekler. İnşallah daha da yormazlar seni tatlım. Eskiden yaptıklarını da takma kafana bu sadece bebişle seni gerip hastalanmanıza yol açar. Hem ne dersen de büyükler hep kendini haklı gördüğü için, hiçbir şey değişmez inan bana. Asıl görev eşine düşüyor burda canım, senin düşündüklerini küçük küçük empoze et eşine, eşin de laf arasında onlara söylerse ancak anlarlar yanlışlarını. Bir de geldiler diye çok yorma kendini olur mu hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değil çünkükızlar naber az önce k.validemle konuştuk yakında gelecekmiş bize günlerce hastanede yattım sürekli istirahatliyim düşük tehdidi yüzünden aklı başına yeni geldi heralde kiii daha gelmiyor biraz toparlanmamı bekliyor heralde iş yapamam diye korkuyor heralde oğullarının yani eşimin ateşi çıkmıştı 4-5 ay önce gece çıkıp geldiler benim için gelen yok öyle alınganımki zaten şu aralar böyle günlerde belli oluyor kimin ne olduğu bende akıllandım ama ayna gibi olucam artık bana ne yapılıyorsa aynısını yapıcam gerçi sinir haliyle diyorum ama zoruma gidiyor
yaşdan değil canım bu hamile kaldığım günden beri bel ağrısı çekiyorum kızlarda kasık ağrım olurdu bel ağrısı kasık ağrısından kolay oluyor valla
evet bel fıtığına yol açıyor gebelikler rabbime emanetiz tatlım o korusun bizi emanetini sağlıklıca doğurmamızı sağlasın inşş
sırtımda ağrı yok su an ben sizden biraz sanslıyım açılacağım kadar açıldım çünkü
Bu hep böyledir zaten canım bazılarına iyilikle bazılarına da kötülükle kıymete binersin ve malesef ki senin kayganan ikinci türdekilerden. Yaaa ama insan hiç mi düşünmez, bu gelin benim gönlümü hiç kırmıyor ben hala kötülük yapıyorum, diğerleri hizmet ettiriyor ben onlara iyi davranıyorum diye... Allah ıslah etsin canım ne diyeyim...canım ağlarsa anam ağlar geriis yalan ağlar demişler istisnalar haricdir kaynanın gelini için üzüldüğü
benim kaynanam büyük kıız doğurdum soba kovası falan kaldırmasın dedi doktor eşimde yaptırmadı bana ne zamn kırkın çıkcak ben ölüyorum iş miş yapam diye ne kavgalar çıkardı yemek yapamıyorum bulaşık yıkayamıyorum mecburmuyum diye yası daha 40 dı o zamnlar
şimdi eltilerimin elinde yeni gelin gibi hizmet ediyor eltilerde oturdukları yerden kalkmıyorlar
eden bulur merak etme
canım ağlarsa anam ağlar geriis yalan ağlar demişler istisnalar haricdir kaynanın gelini için üzüldüğü
benim kaynanam büyük kıız doğurdum soba kovası falan kaldırmasın dedi doktor eşimde yaptırmadı bana ne zamn kırkın çıkcak ben ölüyorum iş miş yapam diye ne kavgalar çıkardı yemek yapamıyorum bulaşık yıkayamıyorum mecburmuyum diye yası daha 40 dı o zamnlar
şimdi eltilerimin elinde yeni gelin gibi hizmet ediyor eltilerde oturdukları yerden kalkmıyorlar
eden bulur merak etme
selam kızlarrr..bı hafta sonra bende doktoruma gidicem cınsıyetı belli olacak ınsallah..buyuk ıhtımalle erkek demıstı ama kesınlescek bakalım...fakat benım aklıma bişey takılıyo bebeğim oynamıyo bazen gaz varmış gibi bişeyler hıssedıyorum ama bebek mi gaz mı ayırt edemıyorum yahu:44: ılk gebelıgıdende 12 yıl gectı hatırlamıyorumda..artık oynaması gerekmıyomu ki acaba doktora sorcam bunu..yazılanları okudum bendede aynen yorulunca cok yuruyunce felan uzanınca sağ tarafta sertlık oluyo sanki orda yumuyo kendini hemen elımı koyuyorum oynar felan dıye ama tık yok:))bide çok uykum var yaa ben sabah 7de kalkıp gece 12ye kadar uyumazdım yanı sımdı hep uyuyorum valla sersem gıbı oldum..
Yok tatlım merak etme ben de daha hareketlerini hissedemiyorum pek. Sadece yumak gibi olduğunu ve sertliği hissediyorum o kadar. Bu arada bebişlerimiz 10 cm civarı oldu kocaman olmuşlar değil miUyku hali de normal bence mevsim geçişi hava değişiklikleriyle hamilelik üst üste gelince sersem gibi olduk hepimiz
2li testleri iyi çıkıp 3lü test yaptırmayı düşünen var mı kızlar? Ben pek yaptırmayı düşünmüyorum 3lüyü de sizlere de soruyım dedim
evet ya valla elımde olsa her hafta doktora gıtcem merak edıorum ne oluyo ne bıtıyo dıye:))ılk cocugumda böyle degıldım o zaman 18 yasındydm havalardaydm yani nasıl geldı gectı hamılelıgım bılmem ama bu degısık :))canım senın bebiş benden bı hafta felan buyuk cınsıyetı bellimi
Yok canım yarın gidicem doktora gösterirse öğrenicem. 12+1 ken gitmiştim en son, ikili teste, o zaman doktor kız olabilir demişti ama kesin değildi. Bakalım, hayırlısı her şeyin sağlıklı olsun da kız da olsa erkek de olsa canımızdan bir parça sonuçta
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
dikkat et canım
cacık doyurur seni demi karnın tam doymazsa bulantın olur akıllıtam doyur karnını ne yiyebilirsin mesela sıcak bir çorba ile cacık yiyebilirsin
cicişler biz çıkıyoruz öpttüm sizleriiumarım canımız acımazzzz:18:
burcuuu yemek yeee hadi görüşürüz fıstıklar
kızlar naber az önce k.validemle konuştuk yakında gelecekmiş bize günlerce hastanede yattım sürekli istirahatliyim düşük tehdidi yüzünden aklı başına yeni geldi heralde kiii daha gelmiyor biraz toparlanmamı bekliyor heralde iş yapamam diye korkuyor heralde oğullarının yani eşimin ateşi çıkmıştı 4-5 ay önce gece çıkıp geldiler benim için gelen yok öyle alınganımki zaten şu aralar böyle günlerde belli oluyor kimin ne olduğu bende akıllandım ama ayna gibi olucam artık bana ne yapılıyorsa aynısını yapıcam gerçi sinir haliyle diyorum ama zoruma gidiyor
selam kızlarrr..bı hafta sonra bende doktoruma gidicem cınsıyetı belli olacak ınsallah..buyuk ıhtımalle erkek demıstı ama kesınlescek bakalım...fakat benım aklıma bişey takılıyo bebeğim oynamıyo bazen gaz varmış gibi bişeyler hıssedıyorum ama bebek mi gaz mı ayırt edemıyorum yahu:44: ılk gebelıgıdende 12 yıl gectı hatırlamıyorumda..artık oynaması gerekmıyomu ki acaba doktora sorcam bunu..yazılanları okudum bendede aynen yorulunca cok yuruyunce felan uzanınca sağ tarafta sertlık oluyo sanki orda yumuyo kendini hemen elımı koyuyorum oynar felan dıye ama tık yok:))bide çok uykum var yaa ben sabah 7de kalkıp gece 12ye kadar uyumazdım yanı sımdı hep uyuyorum valla sersem gıbı oldum..
canım oynamaları değişken oluyor. dinlenme zamanına denk gelmiş olabilirsin. ben 16. haftanın içindeyim bir iki kere hissettim daha.
Kızlarrr göbüş ekledim topiğimizeePek belli olmuyor ama olsunn
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/519273-2012-kasim-annelerinin-tatli-gobusleri-15.html
yok canım demez o eltileri anneleri nazlı yetiştirmiş ben her yükünü taşırmışımHımm bu hemileliğinde farklı yani her şeyyy. Tatlımm senin bebişin cinsiyetini kendiminki kadar merak ediyorummm, hatta çatlıycamminnşallaahh gönlümüzdeki hayırlısı olurr
Bu hep böyledir zaten canım bazılarına iyilikle bazılarına da kötülükle kıymete binersin ve malesef ki senin kayganan ikinci türdekilerden. Yaaa ama insan hiç mi düşünmez, bu gelin benim gönlümü hiç kırmıyor ben hala kötülük yapıyorum, diğerleri hizmet ettiriyor ben onlara iyi davranıyorum diye... Allah ıslah etsin canım ne diyeyim...
gazan mübarek olsun canımşimdi eşim geldi övmek gibi olmasın benden çok düşünür beni (bu kocaları övmek iyi olmuyor hemen tersini yapıyorlar ogün ama neyse maşallah diyim) annesi söz konusu olunca öyle ters oluyorki ben tembihlemiştim şimdiye kadar gelmediler kimseyi çağırmaya kalkma kimseyi ağırlayacak halim yok dedim hatta onlara eşim benden çok daha fazla kırıldı da bişey demiyor bende bunu tartıyım diye dedim annene gel demişsin hemen atladı lafıma demedim öyle bişey geliyimmi demiş sözde annem ihtiyaç varmıbenimkide gelsen iyi olur demiş g.zekalı demesinmi bana annem buraya gelirken sendenmi izin alacak diye haaaaaaa dedim demek öyle burnundn getiricem bu lafı şimdi duşta çıkışı bekliyorum
haydi bakalım hayırlı haberler canım inş cinsiyetiniz belli olurYok canım yarın gidicem doktora gösterirse öğrenicem. 12+1 ken gitmiştim en son, ikili teste, o zaman doktor kız olabilir demişti ama kesin değildi. Bakalım, hayırlısı her şeyin sağlıklı olsun da kız da olsa erkek de olsa canımızdan bir parça sonuçta
Üçlü test de bildiğim kadarıyla ikili testin bezeri canım. Senin dediğin 20. haftada filan yapılıyor ayrıntılı ultrason adıyla
canım ben sana kilo almamak için yemek yemiyorsun demiyorum ki sadece sana psikoljik destek ve baskı yapıyorum bebişin içinofff offf 2 gündür midem çok kötü. yinede sevgili arkadaşlarımı dinleyim dedim. gittim hazır yemek almaya. ne yesem ne yesem diye düşünürken midem bulandı. hemen eve geldim ve istifra ettim(( akşam üzeri yediğim meyvelerde çıktı boğazım da tahriş oldu ((
şimdi beni anladınız mı. yiyemiyorum. cacığımı yaptım yedim rahatladım. hatta yememem gereken bişilerde yedim. kiloyu taksam yemezdim.
ahh canım. keşke sana yardımcı olmaya gelse. anlıyorum seni. kendine dikkat et.
canım oynamaları değişken oluyor. dinlenme zamanına denk gelmiş olabilirsin. ben 16. haftanın içindeyim bir iki kere hissettim daha.
Selam kızlarrr;
Bugün dr umuza gittim ki eşim bana sürpriz yapmış bekliyo salonda
%80 olan oğluşumuz % 100 e tamamlandı.
Dr herkese yayabilirsin oğlun geliyo dedi
Pipisini de gösterdi
Gelişimini beğendi,ellerini ayaklarını,midesini,beynini vs.bi çok organını gösterdi bize
kan ve demir ilacı verdi.Dörtlü test te yaptırdık 2 hafta sonra alıcaz sonuçları inşallah herşey güzel çıkar...
Kısacası süperdi bugün.Sonra da üniv.den kızlarla buluştuk verdik dedikodunun gözüne
oooo yeni %100 oğluşumuz hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşş
insanın kucağına alıp sevesi geliyor değil mi canımTeşekkür ederim canımmm.Hepimizin ki hayırlı olur inşallahh...Sağlıkla gelsin bıcırıklar..Ayağının tabanını gösterdi dr tutsam da gıdıklasam dedim içimden çok ciciydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?