2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çin takvimine göre şubattan aldıysan gebeliği erkek marttan aldıysan kız diyordu 30 yaş için

canım benim SAT 23 şubat ama benim adetim 6-7 gun sürer ve hemen yumurtlama olmaz ki ben geç yumurtlamısım doktorum öyle diyor bence Çin takviminde SAT değilde yumurtlama zaamanı baz alınırsa daha mantıklı olur gibime geliyor...

Şubata göre Kız marta göre erkek benim

şahsen bende istemezdim düşünsene heryeri pembe yapıyorsun süprizzzzz erkek aaaaaa çok kötüüüüü ama heryer mavi olup kız olsa çok sorun olmaz

benim annemin arkadaşının başına gelmişti doktor erkek demiş onlarda herseyi mavi ypmışlr bebek bir doğuyor kız herkes şokta tabi Allah basa vermesin

anaaaa tam benim gibi olmuş ama benim büyük kızda bu teknoloji yoktu erkek dediler kız oldu
şimdiki zamn da nasıl yanılınmış hayret canım kötüde olmuş tam bir şoook aileye
acaba % bilmem kaç diyerek mi kız demişlerdi

Canım benide listeye eklermisin ben msj atamıyorum.

Kilo: 57
Sat: 05 Şubat
Muh.Doğum Tarihi: 11.11.2012
İsim: Kız-Deren Erkek-Poyraz
Son Durum: İlk Mucize :)

ohh izmirli bir arkadaş daha geldi. bende izmirdeyim.

rahim büyüdüğü için oluyor o batmalar canım
zaten benim gibi olsan bilirsin kasık bölgende toplanıp kalıyor çocuk semsert oluyor anlarsın yani değişikliği vücüdunda

anlarız dimi canım. adam öyle diyince panik oldum. tam göbek hizam çok sert benim.

kızlar çıkışta kuaföre gidicem ağda için

yüz üstü uzanıcam bacaklar için mecburen bir sorun olur mu ki 12haftalıgız teyzoslar :26:

bence bişi olmaz. daha çok erken. eğitimin nasıl geçti kızzzzzz?? o kadar dua ettik. anlat bakim hemen :)

çok çabukkk uzuyor bu tüğler yaaaa, benimkiler çok çabuk uzamaya başladı

üfff benimde ya ((

geçen üstümü değiştirdiğim zaman eşim geldi anaa göbeğin tüylenmiş erkekmi olacak deedi gözleri büyüdü

:)))) kız ne kadar tüylendinde adamın gözleri açıldı öyle

çok sinir yahuuu. demek ki neymiş doktorla beraber bizde görecez sapı yada sapsız olan yeri :)))))

son aylara kadar ağda serbest mi peki?

canım ağdayla ilgili bir problem yokta 4.aydan itibaren yüz üstü uzanmak iyi değil diye duymustum

burcummmm iyi geçti canımm temmuz başı gibi inşAllah belgeleri alıcazz Allahımm nasip edersee saolun canlarım dualarınıza sağlık

erkek annesi olacaksın kolay mı canımcım
erkek bebeği olacağın bacak kılları çabuk uzarmış karın bölgesinde tüylenme olurmuş

yaa benim artmadı sadece uzun uzun oldu ay evet bir erkek annesi görmüştüm resmen çizgi gibi olmuştu bnimde öle mi olcak, onları alsak bişi olur mu ????

geçen üstümü değiştirdiğim zaman eşim geldi anaa göbeğin tüylenmiş erkekmi olacak deedi gözleri büyüdü
yoksa seninde mi erkek
ya kızlar benim göbüşte baya kıllandı :18:

aha bir erkek daha

cinsiyeti belli olanlar söyleyin bakım bebişleriniz ne tarafınızda karnınız ne tarafa yamuk

başından beri solumda canım

herkesin uzuyor hormonlar hızlı çalışıyor sanrım ondan

son aylara kadar ağda serbest mi peki?

anaaammm kaçıın topiğiiiii heriflerr bastıııı

panik olma canım anlarsın dediğim gibi ben dr gittiğim gün daha sabah yatakdayken anladım tuhaflığı kasık bölgemde top gibi toplanmış semsertti normalde göbek hizamdaydı
2 gündür dinlenince aynı yerine geri geldi
ama genede dikkat et kendine
evet kız gibi yatıyor olmaz doktor bana kanıt göster diyelim
tüh kız ben doktoruma sorsaydım keske kız nasıl yatar diye

ben dermişim doktor sapı varmı var eminmisin eminim olmaz ultrasonu dibine kadar götür cm istiyorum görecem heheheheheheheheh

:))))))) aynen canım. o kadar hazırlık yapılacak.

bencede hormonlardan. başka bir belirtim yok çünkü. (ne bu yaa ot gibi insanım, oram buram büyüse bari ( )

moonsun88 tebrikler canım. :))

benim küçük kız soldaydı bu solda büyük kızı hiç önemsememiştim sağdamı soldamı diyezaten onu biz erkek bekliyorduk ya doğumda öğrenmiştik kız olduğunu hatta ebeye resil olmuştum ben:78:
ebe saçlara maşallah kız gibi deyince erkek ama demiştim kız olunca nasıl şook olmuştum:78:

cnaım ben sağda mı soldamı hiç bilemiyorum kii mide bulantısı çok olanın bebeği saçlı olurmuşş annem öyle diyorr

:))))))) aynen canım. o kadar hazırlık yapılacak.

bencede hormonlardan. başka bir belirtim yok çünkü. (ne bu yaa ot gibi insanım, oram buram büyüse bari ( )

moonsun88 tebrikler canım. :))
burcuxxx ben hamileliğin sonunda göreceğim seni ben bu kadar nasıl büyüdüm dediğini duyar gibiyim

aaa benim hep ters etkilerim yaa, hiç erkek şöle olurlar tutmuyor göbeğimin sivriliği dışında
ay hadiyaa eşyalarını nasıl almıştın ? ee doktorlar hep erkek mi dedi

cnaım ben sağda mı soldamı hiç bilemiyorum kii mide bulantısı çok olanın bebeği saçlı olurmuşş annem öyle diyorr

benim arkadaşım hep bulantısı oldu kızdı çok saçlı bekliyorduk keltoşşşş çıktı

bu bebiş sağda diyecektim solda yazmışım :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…