çin takvimine göre şubattan aldıysan gebeliği erkek marttan aldıysan kız diyordu 30 yaş için
Benim ki tuttu...Dün bir arkadaşımın başına inanılmaz bir olay geldi... Kendisine dün sezeryan tarihi verdi doktoru, bu arada doğal olarak tüm hazırlıkları tamamdı, odası, bebeğin ismi, tüm kıyafet ve aksesuarları... Ancakkkkk kız bekledikleri bebeği süpriz yapıp erkek doğdu.......... :) şokkkk olduk hepimiz hiç böyle bir şey duymamıştım, 1 ay 2 ay değilde 9 ay nasıl anlaşılmaz.... Yerinde olmayı hiç istemezdimmm....
Benim ki tuttu...Dün bir arkadaşımın başına inanılmaz bir olay geldi... Kendisine dün sezeryan tarihi verdi doktoru, bu arada doğal olarak tüm hazırlıkları tamamdı, odası, bebeğin ismi, tüm kıyafet ve aksesuarları... Ancakkkkk kız bekledikleri bebeği süpriz yapıp erkek doğdu.......... :) şokkkk olduk hepimiz hiç böyle bir şey duymamıştım, 1 ay 2 ay değilde 9 ay nasıl anlaşılmaz.... Yerinde olmayı hiç istemezdimmm....
bende komple ağda yaptırıyorum :18: o kısımada alıştım ama hala acıyor
anaaaa tam benim gibi olmuş ama benim büyük kızda bu teknoloji yoktu erkek dediler kız olduBenim ki tuttu...Dün bir arkadaşımın başına inanılmaz bir olay geldi... Kendisine dün sezeryan tarihi verdi doktoru, bu arada doğal olarak tüm hazırlıkları tamamdı, odası, bebeğin ismi, tüm kıyafet ve aksesuarları... Ancakkkkk kız bekledikleri bebeği süpriz yapıp erkek doğdu.......... :) şokkkk olduk hepimiz hiç böyle bir şey duymamıştım, 1 ay 2 ay değilde 9 ay nasıl anlaşılmaz.... Yerinde olmayı hiç istemezdimmm....
ben iki kıızmdada yaptım canım neden sakıncası olsun da :44:son aylara kadar ağda serbest mi peki?
Canım benide listeye eklermisin ben msj atamıyorum.
Kilo: 57
Sat: 05 Şubat
Muh.Doğum Tarihi: 11.11.2012
İsim: Kız-Deren Erkek-Poyraz
Son Durum: İlk Mucize :)
rahim büyüdüğü için oluyor o batmalar canım
zaten benim gibi olsan bilirsin kasık bölgende toplanıp kalıyor çocuk semsert oluyor anlarsın yani değişikliği vücüdunda
kızlar çıkışta kuaföre gidicem ağda için
yüz üstü uzanıcam bacaklar için mecburen bir sorun olur mu ki 12haftalıgız teyzoslar :26:
çok çabukkk uzuyor bu tüğler yaaaa, benimkiler çok çabuk uzamaya başladı
geçen üstümü değiştirdiğim zaman eşim geldi anaa göbeğin tüylenmiş erkekmi olacak deedi gözleri büyüdü
son aylara kadar ağda serbest mi peki?
erkek annesi olacaksın kolay mı canımcım
erkek bebeği olacağın bacak kılları çabuk uzarmış karın bölgesinde tüylenme olurmuş
geçen üstümü değiştirdiğim zaman eşim geldi anaa göbeğin tüylenmiş erkekmi olacak deedi gözleri büyüdü
ya kızlar benim göbüşte baya kıllandı :18:
cinsiyeti belli olanlar söyleyin bakım bebişleriniz ne tarafınızda karnınız ne tarafa yamuk
ohh izmirli bir arkadaş daha geldi. bende izmirdeyim.
anlarız dimi canım. adam öyle diyince panik oldum. tam göbek hizam çok sert benim.
bence bişi olmaz. daha çok erken. eğitimin nasıl geçti kızzzzzz?? o kadar dua ettik. anlat bakim hemen :)
üfff benimde ya((
:)))) kız ne kadar tüylendinde adamın gözleri açıldı öyle
çok sinir yahuuu. demek ki neymiş doktorla beraber bizde görecez sapı yada sapsız olan yeri :)))))
son aylara kadar ağda serbest mi peki?
yaa benim artmadı sadece uzun uzun oldu ay evet bir erkek annesi görmüştüm resmen çizgi gibi olmuştu bnimde öle mi olcak, onları alsak bişi olur mu ????
yoksa seninde mi erkek
aha bir erkek daha
başından beri solumda canım
herkesin uzuyor hormonlar hızlı çalışıyor sanrım ondan
panik olma canım anlarsın dediğim gibi ben dr gittiğim gün daha sabah yatakdayken anladım tuhaflığı kasık bölgemde top gibi toplanmış semsertti normalde göbek hizamdaydıohh izmirli bir arkadaş daha geldi. bende izmirdeyim.
anlarız dimi canım. adam öyle diyince panik oldum. tam göbek hizam çok sert benim.
bence bişi olmaz. daha çok erken. eğitimin nasıl geçti kızzzzzz?? o kadar dua ettik. anlat bakim hemen :)
üfff benimde ya((
:)))) kız ne kadar tüylendinde adamın gözleri açıldı öyle
çok sinir yahuuu. demek ki neymiş doktorla beraber bizde görecez sapı yada sapsız olan yeri :)))))
ben dermişim doktor sapı varmı var eminmisin eminim olmaz ultrasonu dibine kadar götür cm istiyorum görecem heheheheheheheheh
yaa benim artmadı sadece uzun uzun oldu ay evet bir erkek annesi görmüştüm resmen çizgi gibi olmuştu bnimde öle mi olcak, onları alsak bişi olur mu ????
benim küçük kız soldaydı bu solda büyük kızı hiç önemsememiştim sağdamı soldamı diyeyaa benim artmadı sadece uzun uzun oldu ay evet bir erkek annesi görmüştüm resmen çizgi gibi olmuştu bnimde öle mi olcak, onları alsak bişi olur mu ????
yoksa seninde mi erkek
aha bir erkek daha
başından beri solumda canım
benim küçük kız soldaydı bu solda büyük kızı hiç önemsememiştim sağdamı soldamı diyezaten onu biz erkek bekliyorduk ya doğumda öğrenmiştik kız olduğunu hatta ebeye resil olmuştum ben:78:
ebe saçlara maşallah kız gibi deyince erkek ama demiştim kız olunca nasıl şook olmuştum:78:
burcuxxx ben hamileliğin sonunda göreceğim seni ben bu kadar nasıl büyüdüm dediğini duyar gibiyim:))))))) aynen canım. o kadar hazırlık yapılacak.
bencede hormonlardan. başka bir belirtim yok çünkü. (ne bu yaa ot gibi insanım, oram buram büyüse bari( )
moonsun88 tebrikler canım. :))
karnın yamukluğu nerde canım hissedemiyorsun tamam da şişen göbüşün normal mi duyuyor hala:44:cnaım ben sağda mı soldamı hiç bilemiyorum kiimide bulantısı çok olanın bebeği saçlı olurmuşş annem öyle diyorr
karnın yamukluğu nerde canım hissedemiyorsun tamam da şişen göbüşün normal mi duyuyor hala:44:
benim küçük kız soldaydı bu solda büyük kızı hiç önemsememiştim sağdamı soldamı diyezaten onu biz erkek bekliyorduk ya doğumda öğrenmiştik kız olduğunu hatta ebeye resil olmuştum ben:78:
ebe saçlara maşallah kız gibi deyince erkek ama demiştim kız olunca nasıl şook olmuştum:78:
cnaım ben sağda mı soldamı hiç bilemiyorum kiimide bulantısı çok olanın bebeği saçlı olurmuşş annem öyle diyorr
bu bebiş sağda diyecektim solda yazmışım :78:benim küçük kız soldaydı bu solda büyük kızı hiç önemsememiştim sağdamı soldamı diyezaten onu biz erkek bekliyorduk ya doğumda öğrenmiştik kız olduğunu hatta ebeye resil olmuştum ben:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?