2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay burcu adamı delirtirsinn kilo almıcaksın diye bebeğine eziyet etme lütfenn kilocuklar elbet verilir normal yemeğini ye

ben evet su içmeliyim

cicişler biz çıkıyoruz öpttüm sizlerii umarım canımız acımazzzz:18:

burcuuu yemek yeee hadi görüşürüz fıstıklar

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş

kızlar benim sağ bacağım çok ağrıyor ve sürekli kramp giriyor
dikkat et canım

cacık doyurur seni demi karnın tam doymazsa bulantın olur akıllı tam doyur karnını ne yiyebilirsin mesela sıcak bir çorba ile cacık yiyebilirsin

ay burcu adamı delirtirsinn kilo almıcaksın diye bebeğine eziyet etme lütfenn kilocuklar elbet verilir normal yemeğini ye

ben evet su içmeliyim

kilo almamak için değil de ben normal doğum istiyorum hedefim 10 kilo, azda değil yani hem doktorum fazla yemene gerek yok. normal ye arada ceviz badem ye yeter dedi. eski alışkanlıklarını devam ettir dedi. aslında ben cacıktan başka bişi yiyemiyorum. geçen yemek yaptım döktüm.

neyse ben çıkıyorum. başım başladı yine. akşam biraz işlerim var. amaaaaaaaa yavaş yavaş yapıcam. kendinize dikkat edin. iyi akşamlar.

cicişler biz çıkıyoruz öpttüm sizlerii umarım canımız acımazzzz:18:

burcuuu yemek yeee hadi görüşürüz fıstıklar
iyi akşamlar canım

kızlar iyi akşamlarrrrrr
sanada iyi akşamlar canım

cacık ye tamam insanın canı bişey istemiyor onada tamam ama çorbada ye burcuxxxx
görüşürüz canım iyi akşamlarrr

bulemsu bişeyden mi şüphelendin çok mu geç 25 i
yok canım ben cinsiyeti ne zamn öğreneceksin diye sordum
doktorum bana 16 hafta 3 günlük dedi testi yapalım dedi hayır diyemedim ikiliyi yaptırmamıştım ama bu sefer olacak dedi doktorum
ayrıntılı ultrason içinde randevu alalım dedi haziran 21 e ayrıntılı ultrasonum var

2li testleri iyi çıkıp 3lü test yaptırmayı düşünen var mı kızlar? Ben pek yaptırmayı düşünmüyorum 3lüyü de sizlere de soruyım dedim

bende düşünmüyorum canım
aslında ikiliyide düşünmüyordum ama doktr ikna etti, iyi çıktı çok şükür...
bakalım 3lü içinde ısrar edecekmi

erkek annesi olacaksın kolay mı canımcım
erkek bebeği olacağın bacak kılları çabuk uzarmış karın bölgesinde tüylenme olurmuş
Aaa benimse hamile kaldığımdan beri çok yavaşladı, hatta azaldı da diyebilirim. Karın bölgem tüylendi ama ben çatlamasın diye sürdüğüm yağlara bağlıyorum, iki günde bir yağ karışımı, sabahları da bebe yağı sürüyorum Ama çok kaşınıyor karnım, ben de çatlayacak diye korkuyorumm

cinsiyeti belli olanlar söyleyin bakım bebişleriniz ne tarafınızda karnınız ne tarafa yamuk
Canım cinsiyeti belli değil daha ama benim bebiş sağ tarafımda, hatta biraz yorulayım, senin de dediğin gibi bebiş içerde yumak gibi oluyor, dokunduğumda sertlik geliyor. Artık büyüdü tabi
hissedelim değil miiiii

bende düşünmüyorum canım
aslında ikiliyide düşünmüyordum ama doktr ikna etti, iyi çıktı çok şükür..
bakalım 3lü içinde ısrar edecekmi

Bizim doktorumuz öyle ısrarcı değil tane tane anlattı bize ,bunların isteğe bağlı olduğunu söyledi biz zaten ikili testi yaptırcaktık ama bundan sonraki süreçte üçlü test de artı olarak ne var ki farkı ne?? 2li testi yaptıramayıp 3lü yaptıran olduğuna göre ikiside birbirnin yerini tutuyor demekki.
Bİzim doktorumuz ultrason ölçümleriyle %60 sağlıklı bir bebek olduğunu anlıyoruz,kan testiyle de bu %85çıkıyor demişti 2li test zamanında.

ben karnımı elledim şimdi siz diyince kızlar her yeri aynı gibi geliyor baana

ben karnımı elledim şimdi siz diyince kızlar her yeri aynı gibi geliyor baana

Canım bana da aynı geliyor ama doktorun ultrasonda bebeği bulduğu taraf daha sert ve dolu, ayrıca yorulduğumda, ya da bebiş hareket ettiğinde dışarı doğru şişlik oluyor ve uzandığımda sertliğini karnımda hissedebiliyorum, hatta o kadar sertleşiyor ki babamız da dokununca buluyor burda diye

canım ben çatlaklar için bişey kullanmıyorum kızlarda kullanmadım çatlak oluşmadı bundada olmaz inşş
evet canım büyüdüler artık toplanıyorlar ve sertleşiyor biz burdayız diyorlar arada tekmede atıyorlar
benim belimi çok ağrıtıyor bu bebiş

kızlar naber az önce k.validemle konuştuk yakında gelecekmiş bize günlerce hastanede yattım sürekli istirahatliyim düşük tehdidi yüzünden aklı başına yeni geldi heralde kiii daha gelmiyor biraz toparlanmamı bekliyor heralde iş yapamam diye korkuyor heralde oğullarının yani eşimin ateşi çıkmıştı 4-5 ay önce gece çıkıp geldiler benim için gelen yok öyle alınganımki zaten şu aralar böyle günlerde belli oluyor kimin ne olduğu bende akıllandım ama ayna gibi olucam artık bana ne yapılıyorsa aynısını yapıcam gerçi sinir haliyle diyorum ama zoruma gidiyor

Canım yaş ilerledikçe normal bel ağrısının olması, ayrıca senin iki tane de kuzun var yoruluyorsun haliyle. Bir de bebiş içerden büyüyüp "sığamıyorum annecimm biraz yer aç banaa" dedikçe sırt kemiklerin açılıyoo. Ama çok dikkat et kuzum çünkü Allah korusun bel fıtığına kadar gider Bende fıtık yok ama sırtımda çok eskiden düştüğüm için azcık bir zorlamada ortaya çıkan geçmeyen ağrı noktam var. Bu yüzden sezeryan olması durumunda fıtığa yol açabiliceğinden epidural yaptırmıycam. bebiş varken bir de fıtıkla uğraşamayız ki değil mi amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…