belki ilkinde dikkat etmiştir yada belki bizim gibi bulantısı çok olmuştur. insan çok tiksiniyor yiyeceklerden, yiyemiyorum diyen bir hamileyi çok iyi anlıyorum artık.
valla ya. yazık birde sinirlerini bozuyorlar kadının.
geçmiş olsun. bugün bol su iç demişti kaju bir arkadaşa belki faydası olabilir.
bu akşam değişik bişi yiyeyim diyorum. mesela cacık gibi :))))))) (bulemsu saldırma bana hemen) ayrıca öğle yemeğinde çok karbonhidrat aldım. dengelemem lazım.
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişbelki ilkinde dikkat etmiştir yada belki bizim gibi bulantısı çok olmuştur. insan çok tiksiniyor yiyeceklerden, yiyemiyorum diyen bir hamileyi çok iyi anlıyorum artık.
valla ya. yazık birde sinirlerini bozuyorlar kadının.
dikkat et canımkızlar benim sağ bacağım çok ağrıyor ve sürekli kramp giriyor
cacık doyurur seni demi karnın tam doymazsa bulantın olur akıllıgeçmiş olsun. bugün bol su iç demişti kaju bir arkadaşa belki faydası olabilir.
bu akşam değişik bişi yiyeyim diyorum. mesela cacık gibi :))))))) (bulemsu saldırma bana hemen) ayrıca öğle yemeğinde çok karbonhidrat aldım. dengelemem lazım.
ay burcu adamı delirtirsinnkilo almıcaksın diye bebeğine eziyet etme lütfenn kilocuklar elbet verilir normal yemeğini ye
ben evet su içmeliyim
sen doktora ne zamn gideceksin canım
iyi akşamlar canımcicişler biz çıkıyoruz öpttüm sizleriiumarım canımız acımazzzz:18:
burcuuu yemek yeee hadi görüşürüz fıstıklar
sanada iyi akşamlar canımkızlar iyi akşamlarrrrrr
cacık ye tamam insanın canı bişey istemiyor onada tamam ama çorbada ye burcuxxxxkilo almamak için değil de ben normal doğum istiyorum hedefim 10 kilo, azda değil yani hem doktorum fazla yemene gerek yok. normal ye arada ceviz badem ye yeter dedi. eski alışkanlıklarını devam ettir dedi. aslında ben cacıktan başka bişi yiyemiyorum. geçen yemek yaptım döktüm.
neyse ben çıkıyorum. başım başladı yine. akşam biraz işlerim var. amaaaaaaaa yavaş yavaş yapıcam. kendinize dikkat edin. iyi akşamlar.
iyi akşamlar canım
sanada iyi akşamlar canım
cacık ye tamam insanın canı bişey istemiyor onada tamam ama çorbada ye burcuxxxx
görüşürüz canım iyi akşamlarrr
benim doktorum 3 lü testi aldı geçen gün haftaya çıkacak sonucu inşş25inde 3lü için aynı zamanda
yok canım ben cinsiyeti ne zamn öğreneceksin diye sordumbulemsu bişeyden mi şüphelendin çok mu geç 25 i
Aaa benimse hamile kaldığımdan beri çok yavaşladı, hatta azaldı da diyebilirim. Karın bölgem tüylendi ama ben çatlamasın diye sürdüğüm yağlara bağlıyorum, iki günde bir yağ karışımı, sabahları da bebe yağı sürüyorumerkek annesi olacaksın kolay mı canımcım
erkek bebeği olacağın bacak kılları çabuk uzarmış karın bölgesinde tüylenme olurmuş
Canım cinsiyeti belli değil daha ama benim bebiş sağ tarafımda, hatta biraz yorulayım, senin de dediğin gibi bebiş içerde yumak gibi oluyor, dokunduğumda sertlik geliyor. Artık büyüdü tabicinsiyeti belli olanlar söyleyin bakım bebişleriniz ne tarafınızda karnınız ne tarafa yamuk
bende düşünmüyorum canım
aslında ikiliyide düşünmüyordum ama doktr ikna etti, iyi çıktı çok şükür..
bakalım 3lü içinde ısrar edecekmi
Aaa benimse hamile kaldığımdan beri çok yavaşladı, hatta azaldı da diyebilirim. Karın bölgem tüylendi ama ben çatlamasın diye sürdüğüm yağlara bağlıyorum, iki günde bir yağ karışımı, sabahları da bebe yağı sürüyorumAma çok kaşınıyor karnım, ben de çatlayacak diye korkuyorumm
Canım cinsiyeti belli değil daha ama benim bebiş sağ tarafımda, hatta biraz yorulayım, senin de dediğin gibi bebiş içerde yumak gibi oluyor, dokunduğumda sertlik geliyor. Artık büyüdü tabi
hissedelim değil miiiii
ben karnımı elledim şimdi siz diyince kızlar her yeri aynı gibi geliyor baana
Aaa benimse hamile kaldığımdan beri çok yavaşladı, hatta azaldı da diyebilirim. Karın bölgem tüylendi ama ben çatlamasın diye sürdüğüm yağlara bağlıyorum, iki günde bir yağ karışımı, sabahları da bebe yağı sürüyorumAma çok kaşınıyor karnım, ben de çatlayacak diye korkuyorumm
Canım cinsiyeti belli değil daha ama benim bebiş sağ tarafımda, hatta biraz yorulayım, senin de dediğin gibi bebiş içerde yumak gibi oluyor, dokunduğumda sertlik geliyor. Artık büyüdü tabi
hissedelim değil miiiii
canım ben çatlaklar için bişey kullanmıyorum kızlarda kullanmadım çatlak oluşmadı bundada olmaz inşş
evet canım büyüdüler artık toplanıyorlar ve sertleşiyor biz burdayız diyorlar arada tekmede atıyorlar
benim belimi çok ağrıtıyor bu bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?