2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar ben buraya yeni üye oldum ve tesadüfen buldum burayı birkaç sorunum var bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim....benim adetime 3 gün var bebek sityiorum bugün kan testi yaptırdım 296 cıktı doktorum negatif dedi ama yinede bekle 0 cıkmamıs dedi 4 gün sonra tekrar yapalım dedi sizce umutlanmalımıyım yoksa hamile değilmiyim bana yardımcı olursanız cok sevinirim....bu arada rabbim sağlıklı hamilelikler hayırlı bebişler nasip etsin hepinize

selam güzel anneler ve güzeller güzeli meleklerii
geçmişi anca bitirebildim :26:

canımm çok sağol kesinlikle soracağım çok şey olacak

günaydın hepinize, siteyi biraz okudum. mide bulantıları başlamış çoğunuzun bende mide bulantısı hiç yok normalmi acaba?

benimde yok

Günaydın kızlar hepinize nasılsınız inşallah ben bulantı yolunda devam ediyoruz cumartesiye kadar nasıl sabredecem bebişimin kalbini duyabilecekmiyim...

duyacaksın Allahın izniyle inşallah canım

kuzum her gün koyulaşması gerek diye biliyorum, ben adetimden 4 gün önce başladım teste silikti , adetten 1 gün önce acaip koyulaşmıştı,
erkene almışsın randevunu zaten sevindim canım

kızlaar cevizler yendimi bu sabah bakalım yoklama alıyorum ?????

anneme geldim unuttum getirmeyee :18:

bu arada hiç hamile olup evinde hayvan besleyen var mı? ben acıkcası doktoruma kedi beslediğimi söylemek istemiyorum, sadece gerekli testleri sorumayı düşünüyorum, zira hayvansever bir kadın dogumcu bulmak cok zor.

ben beslemiyorum canım ama çok zaralı olduğunu biliyorum, sadece ona özel testleri yapsan çok iyi olur, toxin testleri yapıyorlar galiba tam emin değilim ama

Kızlar sizin ara sıra böyle hafif hafif adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu, böyle ara sra geliyor geçiyor. çok korkuyorum, lavaboya korkarak gidiyorum birşey olacak diye.

adet günün yaklaştıysa oluyor canım, ilk üç ay normalmiş sonra düzene girecek inşallah, bende sabah aşırı derecede kasık ağrıyla uyandım hesapladım haftaya normalde regl olmam lazımdı

Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.

abbim hakkında hayırlısını versin canım Allahım neylerse güzel eyler, tez zamanda tekrar hamile olacaksın inşallah sağlıklı bir şekilde

canim burada kolay kolay oyle yapmiyorlar ben yurtdisindayim egerki idrar pozitifse once kese kalp atisi icin sonrada

uc ay sonraya randevu veriyorlar

bende yurtdışındayım Almanyada, ilk randevumda vajinal ultrasonla kese görüldü ve doktor teyzemiz beslenme konusunda konuştu, folik asit verdi bu kadar. bidahaki randevum 9 gün sonra kalp atışı için ve kan vs alıncak herhalde. burda türkiyedeki gibi işlemiyor gerçekten :26:

Yalnız kızlar biz Kasım anneleri çok şanslıyız,yaz yiyecekleri,meyveleri,sebzeleri ayrı bi güzel yedirecek bizleri..

gerçektende öyle canım , demin onu düşündüm bende ne şanslıyız biz yazın hamileyken herşeyden yararlanıcaz nasip kısmet olursa
bide güzel olan çok ağırlaşmıcaz yaz aylarında eylülde anca

ayşemm mesaj kutun doluydu cevap yazamadım haberin olsun balımm

hoşgeldin hevincim nasıl gidiyor sendeki gelişmeler nedir

hoşgeldin hevincim nasıl gidiyor sendeki gelişmeler nedir

hoşbulduk canım
vala bendeki durum hala aynı,
bir tek geceleri hafif bulantı hissediyorum geç uyuduğum için, ama acıkmayla alakalı olabilir bence,
onun dışında hala eskisi gibiyim sanki hamile değilim gibi hissediyorum

sen nasılsın kuzumm

valla kusacak kadar bulanmasada gün boyu bulantım var canım bir de bu sıra uyuyamıyorum

merhaba canım:
öncelikle hoşgeldin ..
evet aynı ağrıları bende yaşadım ama bugün ve hafta sonu birazdaha iyidim açıkçası evet bol bol dinlen ben çalıştığımn için eve gidince hiç bişey yapmadan dinleniyorum..

inşallah güzel sonuç alırsın canım..

ay_shecim anlatsana bunu neye göre ne kadar yüksek olacak

evet ya neye göre acaba..
benimde mesela cumartesi sonucum 1500dü
pazartesi yani 2 gün sonra 5000 oldu bende ikizmi acaba diye düşünmüştüm hatta doktorumda öyle..

valla kusacak kadar bulanmasada gün boyu bulantım var canım bir de bu sıra uyuyamıyorum

bendede şükür kusma yok canım nazar değmesin
ya uyku sorunu bendede var nedense, önceden 7de uyukluyordum şimdi yine uyukluyorum yarım saat, sonra uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum
Allahtan izinliyim 2 hafta yoksa çalışamazdım herhalde :18:

HCG değerin 296 ve doktorun negatif dedi öyle mi?
Arkadaşım 3 üstü olan hamiledir tebrikler

bende aynı canım ya dü 10 da yattım 12 buçukta bitti uykum sabaha kadar dön dur işe de sarhoş gibi geliyorum kötü oluyo ne yapacam bilmiyorum

bende aynı canım ya dü 10 da yattım 12 buçukta bitti uykum sabaha kadar dön dur işe de sarhoş gibi geliyorum kötü oluyo ne yapacam bilmiyorum

kıyamam canım ya bu gece belki erken uyuyabilirsin uykunu alamadığın için

midem bulanıyor hafiften ama şükrediyorum bebeğimin sağlıklı olduğuna işaret tüm bu belirtiler biliyorum.

canım böyle yazıp bulantısı olmayan arkadaşları korkutma nolur,
bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız olacağına işaret değildir herşey Allahtandır

HCG değerin 296 ve doktorun negatif dedi öyle mi?
Arkadaşım 3 üstü olan hamiledir tebrikler
çok tesekkür ederim inşallah hamileyimdir evet negatif dedi 1 yıldır bebek istiyorum hep test yaptırıyorum hiç yüksek cımamıstı bu kadar ve daha adetimede 3 gün var gercekten hamileyimdir inş esim baba olmayı cok isityor cok dua ediyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallah

canım çok geçmiş olsun. sen neden kaybetmiştin 20 haftalıkken?

ayşemm mesaj kutun doluydu cevap yazamadım haberin olsun balımm

aa öle mi canım boşaltayım hemen :9

devamlı özel msj gelıo da :)

ay_shecim anlatsana bunu neye göre ne kadar yüksek olacak

canım yani olması gerekenden fazla olan ya yanı bu olay bi kesınlık söz konusu değil

belli bi çalışmada yok ama genelde erkek ve ıkız gebelıkelrde beta daha fazla arıyomuş bi doktor bu konu hak.

çalışma yapiodu ama keısnleşmedi :) normalden yuksek degerler için dioalr

ama çok yuksek olması da mol gebelıge yorulur onu da sölim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…