canım yuksek beta genedle erkek bebege yorulur ama belli olmazz :)
canım yuksek beta genedle erkek bebege yorulur ama belli olmazz :)
Kızlar hamilelikleriniz hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sonuna kadar kolayliklar ve sonunda ona kavusmayi nasip etsin.Ben kasım 2011 annesiyim simdi oglum 4 aylik oldu bile çok şükür. Hevin cim bende almanyadayim merak ettigin bisey olursa seve seve yanıtlarim.
günaydın hepinize, siteyi biraz okudum. mide bulantıları başlamış çoğunuzun bende mide bulantısı hiç yok normalmi acaba?
Günaydın kızlar hepinize nasılsınız inşallah ben bulantı yolunda devam ediyoruz cumartesiye kadar nasıl sabredecem bebişimin kalbini duyabilecekmiyim...
sizlere bişey sorucam
son hamilelik testimi geçtiğimiz hafta perşembe 15inde yaptım yani adetim geçeli 5. gündü halen ikinci çizgi silikti ne zaman koyularşır bu ikinci çizgi koyulaşsada içim rahat etse
doktor randevum 31inde o zaman zaten ortaya çıkacakda daha onada çok var sizin bilgiliz varmı kaçıncı günlerde tam anlamıyla koyu iki çizgi çıkıyor acaba?
kızlaar cevizler yendimi bu sabah bakalım yoklama alıyorum ?????
bu arada hiç hamile olup evinde hayvan besleyen var mı? ben acıkcası doktoruma kedi beslediğimi söylemek istemiyorum, sadece gerekli testleri sorumayı düşünüyorum, zira hayvansever bir kadın dogumcu bulmak cok zor.
Kızlar sizin ara sıra böyle hafif hafif adet ağrısı gibi ağrınız oluyor mu, böyle ara sra geliyor geçiyor. çok korkuyorum, lavaboya korkarak gidiyorum birşey olacak diye.
Hcg değerim 82 den 65e düştü. artık kasım annelerinde yokum. bebeğim düşüyor. allah hepinizin bebeklerini korusun.
canim burada kolay kolay oyle yapmiyorlar ben yurtdisindayim egerki idrar pozitifse once kese kalp atisi icin sonrada
uc ay sonraya randevu veriyorlar
Yalnız kızlar biz Kasım anneleri çok şanslıyız,yaz yiyecekleri,meyveleri,sebzeleri ayrı bi güzel yedirecek bizleri..
hoşgeldin hevincim nasıl gidiyor sendeki gelişmeler nedir
hoşbulduk canım
vala bendeki durum hala aynı,
bir tek geceleri hafif bulantı hissediyorum geç uyuduğum için, ama acıkmayla alakalı olabilir bence,
onun dışında hala eskisi gibiyim sanki hamile değilim gibi hissediyorum
sen nasılsın kuzumm
Merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak istiyorum kismetse bende Kasım annesi olacağım... Hamileliğim Bugun 5+4... Kasık ağrıları yüzünden dayanamadık 3gun önce gittik doktora,kesemizde gördük.... Kasık ağrılarını kalan yumurtalar yapıyormuş,bende polikistik over var,benim gibi olan arkadaslar varsa çok endiselenmesinler.... Ama yumurtalar 11.hafta gibi gidermiş ama biraz daha buyuceklermis ve onları tutan uzun damarlar donerse çok ciddi ağrıyla hastanelik olunurmuş.... O yüzden evden çıkmadan istrahat verdi doktor...
inşallah güzel sonuç alırsın canım..selam kızlar ben buraya yeni üye oldum ve tesadüfen buldum burayı birkaç sorunum var bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim....benim adetime 3 gün var bebek sityiorum bugün kan testi yaptırdım 296 cıktı doktorum negatif dedi ama yinede bekle 0 cıkmamıs dedi 4 gün sonra tekrar yapalım dedi sizce umutlanmalımıyım yoksa hamile değilmiyim bana yardımcı olursanız cok sevinirim....bu arada rabbim sağlıklı hamilelikler hayırlı bebişler nasip etsin hepinize
ay_shecim anlatsana bunu neye göre ne kadar yüksek olacak
valla kusacak kadar bulanmasada gün boyu bulantım var canım bir de bu sıra uyuyamıyorum
selam kızlar ben buraya yeni üye oldum ve tesadüfen buldum burayı birkaç sorunum var bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim....benim adetime 3 gün var bebek sityiorum bugün kan testi yaptırdım 296 cıktı doktorum negatif dedi ama yinede bekle 0 cıkmamıs dedi 4 gün sonra tekrar yapalım dedi sizce umutlanmalımıyım yoksa hamile değilmiyim bana yardımcı olursanız cok sevinirim....bu arada rabbim sağlıklı hamilelikler hayırlı bebişler nasip etsin hepinize
bendede şükür kusma yok canım nazar değmesin
ya uyku sorunu bendede var nedense, önceden 7de uyukluyordum şimdi yine uyukluyorum yarım saat, sonra uyanıp sabaha kadar uyuyamıyorum
Allahtan izinliyim 2 hafta yoksa çalışamazdım herhalde :18:
sıkışık gitmeye gerek yok. doktor sormadı direk karından baktı belki göremeseydi öteki türlüde bakabilirdi. canım anlıyorum seni bende istemiyordum alttan baksın ama biz bebek doğurcaz kaçınılmaz bir durum. mutlaka ordanda muayene olmamız gerekiyor. çekinme sakın. bu arada benimde arada bir sancım oluyor. doktor normal dedi.
canım benim geçen ay düşüğüm oldu da ondan korkum. kanamam başladığında doktor vajinal ultrasonla bakmıştı sonra daha da çok artmıştı kanamam. o yüzden tekrar vajinal olmak istemiyorum. yoksa öyle bir korku değil. doktordan rica edicem karından bakması için. zaten 7+2 olacağım heralde kalp atışı duyulur meleğimin.
kızlar bu arada bugün sarhoş gibiyim. sanki rüyada gibi yazıyorum bu satırları. midem bulanıyor hafiften ama şükrediyorum bebeğimin sağlıklı olduğuna işaret tüm bu belirtiler biliyorum. annelik ne güzel birşeymiş. allahım bütüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu. daha olmadık ama hayırlısıyla olacağız kızlar. sakın endişe etmeyin. hepinizi kocaman öpüyorum.
bende aynı canım ya dü 10 da yattım 12 buçukta bitti uykum sabaha kadar dön dur işe de sarhoş gibi geliyorum kötü oluyo ne yapacam bilmiyorum
midem bulanıyor hafiften ama şükrediyorum bebeğimin sağlıklı olduğuna işaret tüm bu belirtiler biliyorum.
canım benim geçen ay düşüğüm oldu da ondan korkum. kanamam başladığında doktor vajinal ultrasonla bakmıştı sonra daha da çok artmıştı kanamam. o yüzden tekrar vajinal olmak istemiyorum. yoksa öyle bir korku değil. doktordan rica edicem karından bakması için. zaten 7+2 olacağım heralde kalp atışı duyulur meleğimin.
kızlar bu arada bugün sarhoş gibiyim. sanki rüyada gibi yazıyorum bu satırları. midem bulanıyor hafiften ama şükrediyorum bebeğimin sağlıklı olduğuna işaret tüm bu belirtiler biliyorum. annelik ne güzel birşeymiş. allahım bütüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu. daha olmadık ama hayırlısıyla olacağız kızlar. sakın endişe etmeyin. hepinizi kocaman öpüyorum.
ayyy benimde miydemde acayip şeyler oluyo bulantı desem değil ama ney bende anlamıyorum sanki içten içe bulanıyo bide biri miydemi sıkıyo kazınıyo sanki..
ayyy benimde miydemde acayip şeyler oluyo bulantı desem değil ama ney bende anlamıyorum sanki içten içe bulanıyo bide biri miydemi sıkıyo kazınıyo sanki..
o bendede öle gün boyu bir garip midem sürekli ama çok şükürkusma falan yok da işte biraz kötü kokuda artıo o şikayetim
çok tesekkür ederim inşallah hamileyimdir evet negatif dedi 1 yıldır bebek istiyorum hep test yaptırıyorum hiç yüksek cımamıstı bu kadar ve daha adetimede 3 gün var gercekten hamileyimdir inş esim baba olmayı cok isityor cok dua ediyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallahHCG değerin 296 ve doktorun negatif dedi öyle mi?
Arkadaşım 3 üstü olan hamiledir tebrikler
Allah'tan hayırlısı canım en azından başında olması senin için iyi. tabi bu teslli değil ama ben 20 haftalık kaybetmiştim çok zor oluyo. sen daha başındasın rabbim ne yaparsa güzel yapar en kısa zamanda yine hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın inşallah. hiç canını sıkma sağlıklı bebeklerin olur inşallah.
ayşemm mesaj kutun doluydu cevap yazamadım haberin olsun balımm
ay_shecim anlatsana bunu neye göre ne kadar yüksek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?