kıyamam canım ya bu gece belki erken uyuyabilirsin uykunu alamadığın için
canım böyle yazıp bulantısı olmayan arkadaşları korkutma nolur,
bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız olacağına işaret değildir herşey Allahtandır
çok tesekkür ederim inşallah hamileyimdir evet negatif dedi 1 yıldır bebek istiyorum hep test yaptırıyorum hiç yüksek cımamıstı bu kadar ve daha adetimede 3 gün var gercekten hamileyimdir inş esim baba olmayı cok isityor cok dua ediyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallah
midem bulanıyor hafiften ama şükrediyorum bebeğimin sağlıklı olduğuna işaret tüm bu belirtiler biliyorum..
yok cnm öyle düşünmeyin sakın. benim de hiç yoktu bugüne kadar. şu anda da çok hafif belli belirsiz. kiminde olurmuş kiminde hiç olmazmış. kızlar kanamanız yoksa korkmayın, hiçbirşey olmaz allahın izniyle.
çok tesekkür ederim inşallah hamileyimdir evet negatif dedi 1 yıldır bebek istiyorum hep test yaptırıyorum hiç yüksek cımamıstı bu kadar ve daha adetimede 3 gün var gercekten hamileyimdir inş esim baba olmayı cok isityor cok dua ediyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallah
canım biliyorum bebekelrımızın ıyı olduguna dair belirtiler arıyoruz ama
bulantı gebelıgın sağlığı hakkında bilgi vermez yanı bulantı varsa ii yoksa kötü die bişey yok
veya yoksa iyi varsa kötü die bişe de yok bu tamamen hormonal yukselıse vücudun verdiği bi tepkidir
ki bazısının vücudu bu artısa tepkı vermeyebılır...
kızlar benimde betam dün 6 cıktı ult da baktı dr temız rahım dedi.
yarın başlatıos çalışmaları :) yum gunume daha var ama ben 2 gun önceden alıorm garanti olsn die
betamın bu durumu sorun olmaz heralde dimi ???
kocişimin tabiriyle taş attıkda kolumuz mu yorudl gene deneriz diogene deniycez inş. bakalım :)
bu sfeer gene hamıle kalırsam ınsallah ılk 10 gun ara ara kanda beta ölçtürücem gelişimi gözlemek için :)
yok ayşecim biliyorum da işte mide bulantısının kötü psikolojisini böyle düşünerek atıyorum demek istedim. yoksa öyle birşey yok tabi. yoksa mide bulantısı yoksa daha güzel birşey mutlaka.
kızlar benimde betam dün 6 cıktı ult da baktı dr temız rahım dedi.
yarın başlatıos çalışmaları :) yum gunume daha var ama ben 2 gun önceden alıorm garanti olsn die
betamın bu durumu sorun olmaz heralde dimi ???
kocişimin tabiriyle taş attıkda kolumuz mu yorudl gene deneriz diogene deniycez inş. bakalım :)
bu sfeer gene hamıle kalırsam ınsallah ılk 10 gun ara ara kanda beta ölçtürücem gelişimi gözlemek için :)
canım hayırlı olsun,sağlıkla al kucağına inşallah.senle aynıyız.nasıl gidiyor gebelik?
ayyy benimde miydemde acayip şeyler oluyo bulantı desem değil ama ney bende anlamıyorum sanki içten içe bulanıyo bide biri miydemi sıkıyo kazınıyo sanki..
o bendede öle gün boyu bir garip midem sürekli ama çok şükürkusma falan yok da işte biraz kötü kokuda artıo o şikayetim
bende de sizinkiler gibi bulantı var. o kadar alıştım ki bu duruma bulantım azalınca endişeleniyorum
ben de 25 yasındayım, izmirdeyim ve perşembe günü gidicem doktorabu arada kalp atışları ne zaman duyuluyor, perşembe günü keseyi görürüz diyor doktorum, bu arada ben de hiç belirti yok ne bulantı ne uyku ne baska bırsey, mumkun oldugunca az yemege calısıyorum hamurişi ve tatlıyı kestim, ekmeği de azalttım, kilo almaya hiç niyetim yok, ilk bebeğim hala ve hala hazır hissetmiyorum kendimi anne olmaya nasıl olcak bilmem:44:
vira Bismillah o zaman ayşemm hayırlısı olacak inşallahh
güzel olacak, iyi olacak :) dualarımız seninle :)
tatlımmmm inşallahh evet bismillaahhh bakalım dr bekle dedi ama beklemicem gayet iyiyim
hem hemen olmıcak belki ben şansımı denicem eheheh :) Allah nasib edince her şekilde olur
bakalım bakalım bebiş kaçıooo biz kovalıyoruzz
ayşecim şimdi biraz geçmişe baktım de düşük yaşamışsın sanırım sakın üzülme ben de yaşadım. bak hem seninki kendiliğinden düşmüş ben kğrtaj olmak zorunda kalmıştım hem de canlı canlı. çok fena birşey allah kimseye yaşatmasın. düşüğün ayağı içerde kalır derler, cidden öyle oluyor. bak gör seninki de öyle olacak.
ayşecim şimdi biraz geçmişe baktım de düşük yaşamışsın sanırım sakın üzülme ben de yaşadım. bak hem seninki kendiliğinden düşmüş ben kğrtaj olmak zorunda kalmıştım hem de canlı canlı. çok fena birşey allah kimseye yaşatmasın. düşüğün ayağı içerde kalır derler, cidden öyle oluyor. bak gör seninki de öyle olacak.
dün yazacaktım kutun doluydu bebeğim,
tahlillerini yaptırdın mı peki?
onlar çok önemli unutma sakın aksatma nolur,
Allah esirgesin bak üç oldu
nolur tahlillerinide yaptır hemen kuzum
canım benim bütün sorunlarım belli biliosn faktör genetık tüm arastırmalarım yapıldı
bebeklerımde anomali sorunu yok bende pıhtılaşma sorunu var onu da dr yanı bu deger 10 da cıksa 1000 de cıksa
aynı ılacı kullanıcaksın baska bişi yok dedi....baska tahlıl yapmadı....ben de dün işte özel hast gittim ya kontrole
dr troid beta hcg tahlıleri yazdı troid sebep oldu mu acaba die cunku daha yenı 10 kg verdım kılo verişlerde değişebildiği içn
o kadar diğer tahlıleırme bakılmıstı zaten bi sorunum yotku zaten dr. da dediği gibi talihsizlik yaşandı yani...
yoksa tüm degerlerim normal kan pıhtılaşmam için de ilacımı iğnemı kullanıyordum kısmet canım benim napalım
Prof Rıza madazlıya gidicem işte ona rendevum da 3 Nisan da bakalım o ne dicek :)
canım benim canlı canlı kürtaj çok fenba evet sana da cok gecmıs olsun
bu seferkınde cidden kendi düştü die sevındım ne yalan sölim
ilk bebegımı narkoz veremedıler canlı oldm kürtaj acıdan 2-3 kez bayıldım ıkıncı bebegımı 28 hft kaybettım
normal doğum yaptım bu sefer de böle oldu hakkımızda hayırlısı canım Allah sabredenlerle berabermiş...bekliycez
deniycez sabredicez....sağlıkla nasib olucak ınsallah bize de
canım benim bütün sorunlarım belli biliosn faktör genetık tüm arastırmalarım yapıldı
bebeklerımde anomali sorunu yok bende pıhtılaşma sorunu var onu da dr yanı bu deger 10 da cıksa 1000 de cıksa
aynı ılacı kullanıcaksın baska bişi yok dedi....baska tahlıl yapmadı....ben de dün işte özel hast gittim ya kontrole
dr troid beta hcg tahlıleri yazdı troid sebep oldu mu acaba die cunku daha yenı 10 kg verdım kılo verişlerde değişebildiği içn
o kadar diğer tahlıleırme bakılmıstı zaten bi sorunum yotku zaten dr. da dediği gibi talihsizlik yaşandı yani...
yoksa tüm degerlerim normal kan pıhtılaşmam için de ilacımı iğnemı kullanıyordum kısmet canım benim napalım
Prof Rıza madazlıya gidicem işte ona rendevum da 3 Nisan da bakalım o ne dicek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?