2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok cnm öyle düşünmeyin sakın. benim de hiç yoktu bugüne kadar. şu anda da çok hafif belli belirsiz. kiminde olurmuş kiminde hiç olmazmış. kızlar kanamanız yoksa korkmayın, hiçbirşey olmaz allahın izniyle.

Aminn inşallah
kuzum Beta HCG >3 ise hamiledir, ki senin 3 gün önce yüksek çıkmış,
benimkide regl günü 246 çıkmıştı,
anlamadım doktorun neden öyle dedi, başka yerde baktırsan olur mu?

midem bulanıyor hafiften ama şükrediyorum bebeğimin sağlıklı olduğuna işaret tüm bu belirtiler biliyorum..

canım biliyorum bebekelrımızın ıyı olduguna dair belirtiler arıyoruz ama

bulantı gebelıgın sağlığı hakkında bilgi vermez yanı bulantı varsa ii yoksa kötü die bişey yok

veya yoksa iyi varsa kötü die bişe de yok bu tamamen hormonal yukselıse vücudun verdiği bi tepkidir

ki bazısının vücudu bu artısa tepkı vermeyebılır...

tabii çok kanaması olup da sağlıklı doğuran da çok kişi tanıyorum. herşey allahtan. allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

tatlım hamilesin bence de değerin yüksek:) sorunsuz devam eder umarım.. :)

yok ayşecim biliyorum da işte mide bulantısının kötü psikolojisini böyle düşünerek atıyorum demek istedim. yoksa öyle birşey yok tabi. yoksa mide bulantısı yoksa daha güzel birşey mutlaka.

kızlar benimde betam dün 6 cıktı ult da baktı dr temız rahım dedi.

yarın başlatıos çalışmaları :) yum gunume daha var ama ben 2 gun önceden alıorm garanti olsn die

betamın bu durumu sorun olmaz heralde dimi ???

kocişimin tabiriyle taş attıkda kolumuz mu yorudl gene deneriz dio gene deniycez inş. bakalım :)

bu sfeer gene hamıle kalırsam ınsallah ılk 10 gun ara ara kanda beta ölçtürücem gelişimi gözlemek için :)

vira Bismillah o zaman ayşemm hayırlısı olacak inşallahh

yok ayşecim biliyorum da işte mide bulantısının kötü psikolojisini böyle düşünerek atıyorum demek istedim. yoksa öyle birşey yok tabi. yoksa mide bulantısı yoksa daha güzel birşey mutlaka.

anladım canım :) bazısı öle iddia ediyorda bulantısı olmayan hamişlerimöiz korkuyo ondan dedim tatlım :)

tabii bebeğin iyi olsun yeter ki bulantı çekiverir insan ne olucak ki gecıo hepsi bi yerde :)

sağlıkla büyüsün inşallahh sıpalarınızzz

güzel olacak, iyi olacak :) dualarımız seninle :)

canım hayırlı olsun,sağlıkla al kucağına inşallah.senle aynıyız.nasıl gidiyor gebelik?

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM şimdilik iyi gidiyor.ben kızımdayken aşırı derecede kusma ve uykuya eğilimliydim.inşallah bunda ööle olmam.perşembe günü doktora gitcem umarım keseyi görürüz.sen nasılsın sende neler var?

canım bu benim ikinci gebeliğim 2,5 yaşında kızım var.ben kızımda çok yıprandım ama bu sefer seninde dediğin gibi ne bulantı ne uyku hayırlısı bakalım.bende perşembe doktora gidicem tekrar haberleşiriz...

vira Bismillah o zaman ayşemm hayırlısı olacak inşallahh

tatlımmmm inşallahh evet bismillaahhh bakalım dr bekle dedi ama beklemicem gayet iyiyim

hem hemen olmıcak belki ben şansımı denicem eheheh :) Allah nasib edince her şekilde olur

bakalım bakalım bebiş kaçıooo biz kovalıyoruzz

güzel olacak, iyi olacak :) dualarımız seninle :)

canım benim inşlaaahhh Allah razı olsun hepinizden

arkamda kocaman bi ordu varmış gibi hissediyorum siz dua ediyoruz dedikçe

güçlü hissediyorum kendimi Allah razı olsun

ayşecim şimdi biraz geçmişe baktım de düşük yaşamışsın sanırım sakın üzülme ben de yaşadım. bak hem seninki kendiliğinden düşmüş ben kğrtaj olmak zorunda kalmıştım hem de canlı canlı. çok fena birşey allah kimseye yaşatmasın. düşüğün ayağı içerde kalır derler, cidden öyle oluyor. bak gör seninki de öyle olacak.

dün yazacaktım kutun doluydu bebeğim,
tahlillerini yaptırdın mı peki?
onlar çok önemli unutma sakın aksatma nolur,
Allah esirgesin bak üç oldu
nolur tahlillerinide yaptır hemen kuzum

canımm çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın, sağlıkla sıhhatle bebeğini büyütmeyi nasip etsin

canım benim canlı canlı kürtaj çok fenba evet sana da cok gecmıs olsun

bu seferkınde cidden kendi düştü die sevındım ne yalan sölim

ilk bebegımı narkoz veremedıler canlı oldm kürtaj acıdan 2-3 kez bayıldım ıkıncı bebegımı 28 hft kaybettım

normal doğum yaptım bu sefer de böle oldu hakkımızda hayırlısı canım Allah sabredenlerle berabermiş...bekliycez

deniycez sabredicez....sağlıkla nasib olucak ınsallah bize de

dün yazacaktım kutun doluydu bebeğim,
tahlillerini yaptırdın mı peki?
onlar çok önemli unutma sakın aksatma nolur,
Allah esirgesin bak üç oldu
nolur tahlillerinide yaptır hemen kuzum

canım benim bütün sorunlarım belli biliosn faktör genetık tüm arastırmalarım yapıldı

bebeklerımde anomali sorunu yok bende pıhtılaşma sorunu var onu da dr yanı bu deger 10 da cıksa 1000 de cıksa

aynı ılacı kullanıcaksın baska bişi yok dedi....baska tahlıl yapmadı....ben de dün işte özel hast gittim ya kontrole

dr troid beta hcg tahlıleri yazdı troid sebep oldu mu acaba die cunku daha yenı 10 kg verdım kılo verişlerde değişebildiği içn

o kadar diğer tahlıleırme bakılmıstı zaten bi sorunum yotku zaten dr. da dediği gibi talihsizlik yaşandı yani...

yoksa tüm degerlerim normal kan pıhtılaşmam için de ilacımı iğnemı kullanıyordum kısmet canım benim napalım

Prof Rıza madazlıya gidicem işte ona rendevum da 3 Nisan da bakalım o ne dicek :)

Son düzenleme:
kızlarr canlanınn

hayırlısı olsun o zaman bitanem, pıhtılaşman için iğneni ilacını eksik etmiyordun biliyorum,
dualarım hep seninle kuzum inşallah tez zamanda dolacak göbüşünn

ayşe senin 2 çocuğun var mı yoksa sen kaybettiğin meleklerin için mi 2 melek annesi diye yazdın?

bu arada yaşadıklarına çok üzüldüm. umutlu olman moralli olman çok güzel. tez zamanda kavuşursun inşallah meleğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…