kızlarr canlanınn
hayırlısı olsun o zaman bitanem, pıhtılaşman için iğneni ilacını eksik etmiyordun biliyorum,
dualarım hep seninle kuzum inşallah tez zamanda dolacak göbüşünn
canım böyle yazıp bulantısı olmayan arkadaşları korkutma nolur,
bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız olacağına işaret değildir herşey Allahtandır
ayşe senin 2 çocuğun var mı yoksa sen kaybettiğin meleklerin için mi 2 melek annesi diye yazdın?
bu arada yaşadıklarına çok üzüldüm. umutlu olman moralli olman çok güzel. tez zamanda kavuşursun inşallah meleğine.
bugün göremedim seni nasılsınız efendim :)
nerede bu millet alooo annesininbirtanesi, burcuxxx, lavinya27, gulden59, eylul1688, sevinc1979, ayshınce, Beysal
ayy canım biliyormusun aslında sabahtan beri sizinleyim ama öyle yavaş ilerleyebiliyorum ki sayfalardaacayip yoğun bi pazartesi olduu birazdan mesai bitiyor çok şükürr elhamdülillahh...bugün annesi de kuzusu da çok yorulduuu teyzesiiii yaaa
sen nasılsınn kuzum? maşallahh ceviz yoklamasıı yapıyorsunnn pek keyiflendimm bu durumaaa:)
bende de sizinkiler gibi bulantı var. o kadar alıştım ki bu duruma bulantım azalınca endişeleniyorum
ayyy benimki artık bulantıda değil sanki biri miydemi sıkıyooooo:
ayyy ekşi yemek istiyorum heppppp:
nedersiniz ye ekşiyi getir ayşeyimi olacak acaba ama benim için herkes senin oğlun olacak diyo hahahahahaha:
tatlımmmm inşallahh evet bismillaahhh bakalım dr bekle dedi ama beklemicem gayet iyiyim
hem hemen olmıcak belki ben şansımı denicem eheheh :) Allah nasib edince her şekilde olur
bakalım bakalım bebiş kaçıooo biz kovalıyoruzz
canım benim inşlaaahhh Allah razı olsun hepinizden
arkamda kocaman bi ordu varmış gibi hissediyorum siz dua ediyoruz dedikçe
güçlü hissediyorum kendimi Allah razı olsun
dualarımız seninle cnm..
kızlar bi de konusu açılıyo ve buraya kayıplarımı yazmak zorunda kalıyorum ya hani
o zmana sizin alanınızı işgal ediyormuş gibi hissediyorum....önceliklşe bunun için hepinizden
özür dilerim ama sorulunca yazmasamda terbıyesızlık eıdyormuş gibi hissediyorum lütfen yanlış anlamayaın ve
rahatsız olursanız söyleyin:18:
canım evet kaybettiğim meleklerım ıcın yazdım aslında son kaybettıgımle beraber 3 melek oldular
bazen kendımı sakınleştiremıyorum ama genelde iyiyim onun için iyi ki çalışıyorum diyorum en azından meşgul oluyorum iş yerınde
düşünmeye fırsatım olmuyo :) toparlanmaya çalışıyorum canım ne yapayımelimden gelen herşeyiyaptım
çırpındıkça batıyo insan sakinleştikçe yükseliyo inşallah sağlıcakla hamile kalır ve sağlıkla da doğururm
hepimizin hakkında hayırlısı oılsun...
ayşecim aşk olsun olurmu öyleşey ytabiki burdan paylaşmıyacakmıyız acılarımızıda mutluluklarımızda lütfen öyle düşünme biz senin yanımızda olduğunu biliyoruz ve
yine ilk haberi burda duymak istiyoruz bunun içinde dualarımız seninle:..
burdayoklamada varım:) bugün midemiz şiş hazımsızlık hat safhada ancak yetişebiliyorum kuzum :)
eee sen alacam dedin almadın ben yapıyım dedim napıyım bizde yorgunuz kuzumla uyuyamıyorum bir kaç gündür.
ayshe burdayıız
dualarımız seninle cnm..
ayşecim aşk olsun olurmu öyleşey ytabiki burdan paylaşmıyacakmıyız acılarımızıda mutluluklarımızda lütfen öyle düşünme biz senin yanımızda olduğunu biliyoruz ve
yine ilk haberi burda duymak istiyoruz bunun içinde dualarımız seninle:..
ayşsemm sakın bidaha öyle düşünme
biz seni her zaman bekleriz her zamanda dinleriz kuzum,
mutlu haberide ilk bizimle paylaşcaksın ona göree eşinede demiceksin önce biz
kızlar bi de konusu açılıyo ve buraya kayıplarımı yazmak zorunda kalıyorum ya hani
o zmana sizin alanınızı işgal ediyormuş gibi hissediyorum....önceliklşe bunun için hepinizden
özür dilerim ama sorulunca yazmasamda terbıyesızlık eıdyormuş gibi hissediyorum lütfen yanlış anlamayaın ve
rahatsız olursanız söyleyin:18:
canım evet kaybettiğim meleklerım ıcın yazdım aslında son kaybettıgımle beraber 3 melek oldular
bazen kendımı sakınleştiremıyorum ama genelde iyiyim onun için iyi ki çalışıyorum diyorum en azından meşgul oluyorum iş yerınde
düşünmeye fırsatım olmuyo :) toparlanmaya çalışıyorum canım ne yapayımelimden gelen herşeyiyaptım
çırpındıkça batıyo insan sakinleştikçe yükseliyo inşallah sağlıcakla hamile kalır ve sağlıkla da doğururm
hepimizin hakkında hayırlısı oılsun...
Ya kızlar bende bugün sölemesi ayıp kızartma(aslında yemek söylemek istemiyorum canımız çekebilir di mi) :)) yedim o da yufkaydı yani...Kızartma ne sıklıkla yenmeli sizce..1 aydır ilk defa yedim...:26:
Ya kızlar bende bugün sölemesi ayıp kızartma(aslında yemek söylemek istemiyorum canımız çekebilir di mi) :)) yedim o da yufkaydı yani...Kızartma ne sıklıkla yenmeli sizce..1 aydır ilk defa yedim...:26:
kızlar midede şişlik ve hazımsızlık problemleriniz devam ediyor mu? benim özellikle pazartesileri çok fena oluyor diyorum bu bebek pazartesi sendromu yaşıyor. oturamıyorum bile, karnım 7 aylık gibi şişiyor. sizlerde de var mı böyle problemler?
kızlar midede şişlik ve hazımsızlık problemleriniz devam ediyor mu? benim özellikle pazartesileri çok fena oluyor diyorum bu bebek pazartesi sendromu yaşıyor. oturamıyorum bile, karnım 7 aylık gibi şişiyor. sizlerde de var mı böyle problemler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?