2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarr canlanınn
hayırlısı olsun o zaman bitanem, pıhtılaşman için iğneni ilacını eksik etmiyordun biliyorum,
dualarım hep seninle kuzum inşallah tez zamanda dolacak göbüşünn

inşallahhh canım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla gelsin :)

Allah razı olsun canımm :) inşallah bütün bebişler uslu uslu güzelcene büyüsünler :)

canım böyle yazıp bulantısı olmayan arkadaşları korkutma nolur,
bulantısı olmayanın bebeği sağlıksız olacağına işaret değildir herşey Allahtandır

Benim de geceleri ve sabahları hafif bulantım oluyor ama çok şükür kusmam yok..Ayrıca bunu kim söyledi,lütfen kızlar böyle safsatalara inanmasın kimse...Kiminin bünyesi herşeyi kaldırır hamileyken,kiminin ki kaldıramaz..

Benim anneminde hiç bulanmamış midesi biz hasta mıyız?!!!

Herkes bir değildir.Gerçekten inanan olur korkabilirler,yapmasınlar böyle şeyler...

kızlar bi de konusu açılıyo ve buraya kayıplarımı yazmak zorunda kalıyorum ya hani

o zmana sizin alanınızı işgal ediyormuş gibi hissediyorum....önceliklşe bunun için hepinizden

özür dilerim ama sorulunca yazmasamda terbıyesızlık eıdyormuş gibi hissediyorum lütfen yanlış anlamayaın ve

rahatsız olursanız söyleyin :18:

canım evet kaybettiğim meleklerım ıcın yazdım aslında son kaybettıgımle beraber 3 melek oldular

bazen kendımı sakınleştiremıyorum ama genelde iyiyim onun için iyi ki çalışıyorum diyorum en azından meşgul oluyorum iş yerınde

düşünmeye fırsatım olmuyo :) toparlanmaya çalışıyorum canım ne yapayımelimden gelen herşeyiyaptım

çırpındıkça batıyo insan sakinleştikçe yükseliyo inşallah sağlıcakla hamile kalır ve sağlıkla da doğururm

hepimizin hakkında hayırlısı oılsun...

bugün göremedim seni nasılsınız efendim :)

ayy canım biliyormusun aslında sabahtan beri sizinleyim ama öyle yavaş ilerleyebiliyorum ki sayfalarda acayip yoğun bi pazartesi olduu birazdan mesai bitiyor çok şükürr elhamdülillahh...bugün annesi de kuzusu da çok yorulduuu teyzesiiii yaaa

sen nasılsınn kuzum? maşallahh ceviz yoklamasıı yapıyorsunnn pek keyiflendimm bu durumaaa:)

nerede bu millet alooo annesininbirtanesi, burcuxxx, lavinya27, gulden59, eylul1688, sevinc1979, ayshınce, Beysal

eee sen alacam dedin almadın ben yapıyım dedim napıyım bizde yorgunuz kuzumla uyuyamıyorum bir kaç gündür.

ayshe burdayıız

ayşsemm sakın bidaha öyle düşünme
biz seni her zaman bekleriz her zamanda dinleriz kuzum,
mutlu haberide ilk bizimle paylaşcaksın ona göree eşinede demiceksin önce biz

Ya kızlar bende bugün sölemesi ayıp kızartma(aslında yemek söylemek istemiyorum canımız çekebilir di mi) :)) yedim o da yufkaydı yani...Kızartma ne sıklıkla yenmeli sizce..1 aydır ilk defa yedim...:26:

burda yoklamada varım:) bugün midemiz şiş hazımsızlık hat safhada ancak yetişebiliyorum kuzum :)

tamam yazdım lavinya ve bebişi junior lavinya burada

eee sen alacam dedin almadın ben yapıyım dedim napıyım bizde yorgunuz kuzumla uyuyamıyorum bir kaç gündür.

ayshe burdayıız

beysal ve bebişi junior hoşgeldiniz madmazel

çok teşekkürler canım biliyorum ama yine de yazmak istedim belli olmaz die hepinizden Allah razı olsun

ayşsemm sakın bidaha öyle düşünme
biz seni her zaman bekleriz her zamanda dinleriz kuzum,
mutlu haberide ilk bizimle paylaşcaksın ona göree eşinede demiceksin önce biz

tamam düşünmicem bi daa öle :)

eheueheue zaten genelde kocişten önce kk duyuyo benım gebelık haberını hemen yetiştiriom eheuehe

Son düzenleme:
kızlar midede şişlik ve hazımsızlık problemleriniz devam ediyor mu? benim özellikle pazartesileri çok fena oluyor diyorum bu bebek pazartesi sendromu yaşıyor. oturamıyorum bile, karnım 7 aylık gibi şişiyor. sizlerde de var mı böyle problemler?

ayy ayşecim valla gözlerim doldu. ama sen çok bilinçlisin, mantıklıca kabullenmişsin. Allah dualarını kabul eder inşallah.
ayrıca yaz tabi bütün tecrübelerini. acı tatlı tüm tecrübeler bize ders olarak dönüyor. bu alan hepimizin ben kimsenin şikayetçi olacağını sanmıyorum. ayrıca sadece bebeklerden değil her konuda yazabiliriz.

Ya kızlar bende bugün sölemesi ayıp kızartma(aslında yemek söylemek istemiyorum canımız çekebilir di mi) :)) yedim o da yufkaydı yani...Kızartma ne sıklıkla yenmeli sizce..1 aydır ilk defa yedim...:26:

kız bebeğim bişi olmaz kızartmadannn :) istediğin kadar ye

kilo almak istemıosna alerjın varsa yağlı midenı bulandırıosa o baksa mesele

ama bebege bi zararıu oolmaz yeter ki temiz olsun temiz yağda pişsin güzel yıkanmış olsn

herbişiyi ye :) öle incelemene gerek yok :) gebelık olağanüstü bi durum değil...

normal hayat tarzını devam ettir. hee ilerde bu tarzı değiştirmen gerekebilir o zaman zaten vücudun bunu sana belli edicek

inan bana :)

canım bende dün beslenmeyle alakalı yazmıştımda herkesten aldığım cevap ilk üç ay bebek bizden bişey almazmış,
depodan yararlanıyormuş yani fazla takmamak gerekiyor denildi bana,
gerçi bende yiyip sonra düşünenlerdenim ama ilk üç ay böyleymiş

ya çiğ köfte yiyor arkadaşlar korkuyorum ben yemeğe . yemedim ama canım istemiyor

bende şişlik 5. haftada mide bulantısıyla beraber başladı. şişlik 6. haftada bitti, bulantı devam. bugün pek bulantım olmadı. belkide bitiyor artık.

ya benim iştahım yine çok açıldı,
daha 2 saat önce yedim şimdide gözüm saatte kocişim gelsede yesek yine diye
bide sigarayı bıraktım ondan herhalde

Merhaba kızlar,aranıza ilk defa katılıyorum..bende kasım annesi olacağım..Mide bulantım hiç yoktu bugün ilk defa oldu aslında bulantı gibi de değil ama midem kötü yemek yemek ıstemıyorum bır tuhafım bugun..benide eklermısınız listenize..

yaş 28
kilo 59
sat 09/02/2012
istanbul
başka ne yazılıyorki??

bende senin gibiyim canım vallahi millet diyo ne çabuk çıktı senin göbeğin diye:)bende diyorum o bebek göbeği değil şişlik gerçekten 5-6 aylık hamile gibi duruyorum bende özellikle oturunca daha fena çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…