2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ne güzel mesleğin var canım ya yarım gün + hersey senin elinde yazılıyı sen yapıcaksın herkes şimdi bir yalakalık yapar

Rahatına düşkünlük bende de var ama tek sorun o değil... Çok kötü bir huy ama bazen çok soğuk bir tip olabiliyorum... Normalde arkadaş iletişimi kurmam çok zor oluyor çünki istemesem de soğuk duruyorum. Zaman geçince düzeliyor ama işte önemli olan o zamanı geçirmek bende.. Huy işte.. Çeke çeke bu çekmiş

ayyy canım aynen öylee oluyor...adaptasyonum çok uzun sürmedi ama acayip bi şok anı yaşadım itiraf ediyorum...sankii erkekmiş diyee duyan insanlara karşı mahcup olacakmışım gibi:44: ne alakası varsaa ama ilk hissetttiğim şeylerden biride bu oldu
şimdi benismedimmm kızımııı..kızımmm kızımmm diyebiliyorumm

kızlar vücudum çok kaşınıyor çatlıcakmıyım acaba yaaa :18: lierac krem alıcam 4.aydan itibaren diyorlar ama ben bu hafta başlasam bişi olur mu ki :26:

ayy benim de göğüslerim kaşınıyor arasıra... çatlama belirtisi mi bence bekle canım 4. ayın sonlarına gel en azından... kakao yağı çok güzel nemlendiriyor, kullanmıyor musun???

ayy anneler ne tuhaf beğenmediği bişi olunca hemen karşı tarafa, beğendiği huyuna da "aynı ben, aynı dayısı"

Son düzenleme:

sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da biz ne isteriz ki bitanem yerim senin güzel minik kızını

kayınvaliden siniri ne dedi durumaa iyi olmuşş onaaa sinir ediyor senin kayınvalide beni yahuuuu

canım sen en başta ne hissediyordun peki? eşin ne hissediyordu?

ben kızdığımda babasının sinine çekmişşş diceeemmmm

kakao bitti canım tekrar alıcam yaa hergun kullanamıyorum siz hergün yağlanıyormusunuz :26:

annesinibirtanesi kız, esraa86 kız, aynı günlüler kız olduuuu...burcu ile bulemsuyu çoook merak ediyorummmm.5 kasımlılar kız mı olucak yoksa

ben kızdığımda babasının sinine çekmişşş diceeemmmm

kakao bitti canım tekrar alıcam yaa hergun kullanamıyorum siz hergün yağlanıyormusunuz :26:

ben eve gider gitmez duşa giriyorum canım sonra bol bol sürüyorum yağ karışımımı.. ev nasıl kakao kokuyor anlatamammm kardeşim kızıyor "abla odayı yine kokutmuşsun" diye

sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da biz ne isteriz ki bitanem yerim senin güzel minik kızını

kayınvaliden siniri ne dedi durumaa iyi olmuşş onaaa sinir ediyor senin kayınvalide beni yahuuuu

işin garibi bişey demedii:44: belkide eşimden çekindiği için diyemedi bilemiyorum...tam tersi ben şok yaşayıncaa beni sakinleştiriyor..ne güzel bak senin gibi sarışın renkli gözün kızın olurr diyee:44: banada garip geldi...ama oonu düşüencek durumda değildimm açıkcasııı

istanbulda gidecekte ay sonu..kızımızaa mevlüt takımı, kına takımı falan alayım istanbuldan çok güzel şeyler görmüştüm diğer gittiğimde diyor..babaannesi bizi şaşırttı:44:

haa bide isim konusundaa garipbi gelişme yaşandı...dün hemen eeeeeee adı ne olcak tantanaları başladı ben hiç sesimi çıkarmadım...akşam eve geldik eşime dedimkii babası kızımıza isim arıyorum internetten falan , senin aklında bişey varmı dedim...o da sen bul hatun benim aklımda bişey yok dedi...

geçen hafta erkek diye planlar yaparken ikinci isim olsun diyordum, oda olmazz babamın adı tek olacak..diğer çocukalarımızın isimlerini sen koyarsın demişti...pazarlık işe yaradı..şimdi kızımın adını ben koyacagımm inşallahh

yaa kızlarr görüyormusunnn neye niyet neye kısmet...gelin ata binmişş yaa nasip demişşş

bebekk anne karnına düşmüşşş yaa nasip demişşş ne çıkarsa bahtımızaaa rabbim herşeyin hayırlısını biliyor biizm için..bundada vardır bi hayır inşallahh:26:

canım sen en başta ne hissediyordun peki? eşin ne hissediyordu?
ben en baştan berii erkek hissediyordum ama 'acaba erken istediğim içinmii içime erkek doğuyorr'diyordum...
eşim hiç renk vermiyordu...geçen hafta doktor %90 erkek deyince, ben rüyamda kucagımdaa erkek bebegımızı taşıdıgımı görmüştüm geçenlerde dedi...o kadar canım
annesinibirtanesi kız, esraa86 kız, aynı günlüler kız olduuuu...burcu ile bulemsuyu çoook merak ediyorummmm.5 kasımlılar kız mı olucak yoksa

ayy evet bende çok merak ediyorumm..hadi diğer 5 kasımlılarr merakla bekleniyrosunuzzz

yok canım benim büyük kızın salaklığı bana çekmiş malesef küsmez darılmaz kavga eder sonra bişey yokmuş gibi güler bakıyorum bazen kendimi görüyorum ala ala bunumu aldın benden diyorum
küçük kız aynı benim rahmetlik babama çekmiş kendi için yasamayı seviyor dayıları bile aynı babamın huyları var bunda diyorlar
babam önce öğretmenlik yapmış sonra memur olmuş herkes tarafından sevilirdi ama evde bize hayatı zindan ederdi disiplinli olmasından dolayı kimseye taviz vermeyeceksin bu hayatta taviz tavizi getirir derdi
zaten 4*4 olmuyor çocuklar

kesin çekinmiştir oo kesinnnn iyi olmuş otursun aşşağıı kocasının ismi olucakmış mışş yaşasın sen koyucaksınnn

ayy cidden yaaa otur ağla bile dedik sana en kötü ihtimal
maşallah babannesi ne güzel kabullenmiş öyle, inşallah sonuna kadar böyle gider.İstanbulda neler var neler...bayılırsın hepsine... Mısır Çarşısında bir han var sırf bebek kıyafetleri... O kadar güzel şeyler var kiii aklın durur...

hmm anladım canım, erkek doğdu yani size daha çok Rabbim en hayırlı olanı neyse onu versin diye dua ettik hep... Hayırlı olan prensesmiş demek..

kesin çekinmiştir oo kesinnnn iyi olmuş otursun aşşağıı kocasının ismi olucakmış mışş yaşasın sen koyucaksınnn

Selam kızlar...

Herkez iyi gördüğüm kadarıyla...

Bugün şişlerim gözle görülür indi çünkü hiç tuz kullanmadık (yani hiç demeyelimde fazlasını kullanmadım) ve bugün çok normalimmmmmmm

Minik semra kaynana geliyor :))

kimse dört dörtlük değil ki zaten... Biz de en küçük kardeşim anneme çok benzer... Anneme olan düşkünlüğü de ayrı...

sen ne zaman gidiceksin canım doktora??? çok meraktayızzzz

ayy bak canım resmen ödem yapıyormuş sende tuz... bundan sonra çok dikat et canım... yemedikçe inan canın çok istemiyor zamanla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…