günaydın canlar
bugün öğleden sonra gidiyorum okula bugün..yazılı hazırlaayacam
şöyle bir baktım geçmişe cinsiyet tahminleri yoğunlaşmşaz kaldı çoğumuz 2 hafta içinde öğrenmiş oluruz inş. 1 aya kalmaz herkesinki kesinleşir
ben de haftaya gitcem sanırım erken gidip yanıltıcı tahmin almak istemiyorum
annesinin bir tanesi canım hayırlı olsun kızınbenim gibi olmuşsun 13. haftada erkek demişti dr. ben tam 1 ay oğlum diye sevdim karnımı sonra da kız demişti:)2-3 gün alışamamıştım sanki karnımdaki bebeği değiştimişler gibi olmuştum..
bu sabah yine midem bulanıyor acayip..sabahtan beri tv izledim işlerimi de yapmadım
ayyyyy Allah seniiiiiiibenim de bazı huylarımı halama benzetir annem "esra çok rahatına düşkün, halasına çekmiş" der bide ama ben şikayetçi değilim... Annem paniktir, hızlıdır... Ben yormam kendimi... Sakin sakin yaparım yapacağım işi
annesinin bir tanesi canım hayırlı olsun kızınbenim gibi olmuşsun 13. haftada erkek demişti dr. ben tam 1 ay oğlum diye sevdim karnımı sonra da kız demişti:)2-3 gün alışamamıştım sanki karnımdaki bebeği değiştimişler gibi olmuştum..
kızlar vücudum çok kaşınıyor çatlıcakmıyım acaba yaaa :18: lierac krem alıcam 4.aydan itibaren diyorlar ama ben bu hafta başlasam bişi olur mu ki :26:
Rahatına düşkünlük bende de var ama tek sorun o değil... Çok kötü bir huy ama bazen çok soğuk bir tip olabiliyorum... Normalde arkadaş iletişimi kurmam çok zor oluyor çünki istemesem de soğuk duruyorum. Zaman geçince düzeliyor ama işte önemli olan o zamanı geçirmek bende.. Huy işte.. Çeke çeke bu çekmiş
annesi gibi sarışın renkli gözlü olsun dualarına başladı herkess zaten nilciğimm
aynen canımm değişiklik olması şoka soktu benigeçen hafta gittiğimde dediği şeyden farklı bişey duymak garipti ama şimdi alıştım kızım diyebiliyorum
%100 demedikçee inanmamak lazım..göstermeyen allah göstermiyorr canımmgittiğim doktor kayseride sayılı doktorlardan güyaa, bana 1 hafta önce erkek diyenn yanii:44:
şok anını atlatıncaa benimsedimm kızımı
yaa dediğin gibi erkeği kızı değildee...1 hafta öncee sadece 1 hafta önce duydugu cinsiyetten farklı bişey çıkması hemde erkektee %90 demişti...o biraz garip olduu
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...:26:
inşallah canım hepimize normal doğum nasip olurr
teyzesii kızımız çok iyiymiş hamdolsunn%90 diyen rakip turan diye bi doktor...ultrasoju iyi diye ona gittik...resmen allah sınadı beni bu 1 haftada...
şükürler olsun kızım oluyorr diye isyan edecek değilimm:26: bi şok anı yaşadım...sonra geçtiicanımm bu kısmet meselesi 11-12 haftalıkken öğrenen arkadaşlarımız oldu...baksana bana 15+5 de dediği cinsiyet tutmadıı
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlarr canımm:26:
güzell kızımm demii teyzesiii yaaaoğlummmm demeye alıştımmm ama şimdi kızım demektee yakışıyorr sanırım dilimeee
inşallahh yanılmazlar sizinkilerr canım...cidden kötü oluyorr..kız deyip erkek çıksaydıda şok olacaktım,,,bide gönlümde yatan erkek olunca daha büyük şok yaşadım kız sonucunaaa
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn:26:
evet canım hiç midem bulanmadı..sadece balıktan tiksindimm
alıştırmıştım kendimii canım ama şimdi kızım olacagını benimsedim...sabah ilk işim elbise almak olduu
evetttt canım senin prensese arkadaş geliyorrrsağol canım hepimizinkii inşallahh:26:
görmedim canım o bayanın bana yazdıgını ama bulemsuda söyledi bana erkek demiş...ama dün %100 gördük kukuşunuu, kızımızz geliyorrr
ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne münire hanım tahmini ne rüyalar, ne belirtiler, nede içe doğmaların hiç biri tutmadısürpriz yapt kızımız bize...anası süprizz yapmayı sever o da yaptı ilkinii hemen bizee
sağol teyzesii..doktor amcalardaa iyi dedi hamdolsunn...darısı sağlıklaa kucaklarmızaa almaya:26:
ayyy canım aynen öylee oluyor...adaptasyonum çok uzun sürmedi ama acayip bi şok anı yaşadım itiraf ediyorum...sankii erkekmiş diyee duyan insanlara karşı mahcup olacakmışım gibi:44: ne alakası varsaaama ilk hissetttiğim şeylerden biride bu oldu
şimdi benismedimmm kızımııı..kızımmm kızımmm diyebiliyorumm
ayy benim de göğüslerim kaşınıyor arasıra... çatlama belirtisi mibence bekle canım 4. ayın sonlarına gel en azından... kakao yağı çok güzel nemlendiriyor, kullanmıyor musun???
ayy anneler ne tuhaf beğenmediği bişi olunca hemen karşı tarafa, beğendiği huyuna da "aynı ben, aynı dayısı"
ben kızdığımda babasının sinine çekmişşş diceeemmmm
kakao bitti canım tekrar alıcam yaa hergun kullanamıyorum siz hergün yağlanıyormusunuz :26:
sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da biz ne isteriz ki bitanemyerim senin güzel minik kızını
kayınvaliden siniri ne dedi durumaa iyi olmuşş onaaa sinir ediyor senin kayınvalide beni yahuuuu
ben en baştan berii erkek hissediyordum ama 'acaba erken istediğim içinmii içime erkek doğuyorr'diyordum...canım sen en başta ne hissediyordun peki? eşin ne hissediyordu?
annesinibirtanesi kız, esraa86 kız, aynı günlüler kız olduuuu...burcu ile bulemsuyu çoook merak ediyorummmm.5 kasımlılar kız mı olucak yoksa
yok canım benim büyük kızın salaklığı bana çekmiş malesef küsmez darılmaz kavga eder sonra bişey yokmuş gibi güler bakıyorum bazen kendimi görüyorum ala ala bunumu aldın benden diyorumayy benim de göğüslerim kaşınıyor arasıra... çatlama belirtisi mibence bekle canım 4. ayın sonlarına gel en azından... kakao yağı çok güzel nemlendiriyor, kullanmıyor musun???
ayy anneler ne tuhaf beğenmediği bişi olunca hemen karşı tarafa, beğendiği huyuna da "aynı ben, aynı dayısı"
neyse yakında bebiş gelecek, onu sevmekten fırsat bulamazlar kavgaya :)))
((( kilo mu almamız gerekiyormuş. inşallah bu ay başlarım almaya.
galiba almamız gerekiyordu...bakalım 2 hafta sonra soracam detaylıca...
gözlerine ışık geldiği için kapatıyorlar yüzlerini. :)))
evet hakkaten öyle oluyor...
moonsun88 canım ben burdan hesaplamıştım.
Lavinya servet ünsaldaki hangi dr du bana da drum ona git dedi ayrıntılı ultrason için adı aliydi soyadı aklımda değil bir de ücreti nedir biliyor musun?
adını bilmiyorum tek radyolog ama sanırım.130 tl idi canım 2 ay önce ara sor telefonda detaylı bilgi veriyorlar:)
işin garibi bişey demedii:44: belkide eşimden çekindiği için diyemedi bilemiyorum...tam tersi ben şok yaşayıncaa beni sakinleştiriyor..ne güzel bak senin gibi sarışın renkli gözün kızın olurr diyee:44: banada garip geldi...ama oonu düşüencek durumda değildimm açıkcasııı
istanbulda gidecekte ay sonu..kızımızaa mevlüt takımı, kına takımı falan alayım istanbuldan çok güzel şeyler görmüştüm diğer gittiğimde diyor..babaannesi bizi şaşırttı:44:
haa bide isim konusundaa garipbi gelişme yaşandı...dün hemen eeeeeee adı ne olcak tantanaları başladıben hiç sesimi çıkarmadım...akşam eve geldik eşime dedimkii babası kızımıza isim arıyorum internetten falan , senin aklında bişey varmı dedim...o da sen bul hatun benim aklımda bişey yok dedi...
geçen hafta erkek diye planlar yaparken ikinci isim olsun diyordum, oda olmazz babamın adı tek olacak..diğer çocukalarımızın isimlerini sen koyarsın demişti...pazarlık işe yaradı..şimdi kızımın adını ben koyacagımm inşallahh
yaa kızlarr görüyormusunnn neye niyet neye kısmet...gelin ata binmişş yaa nasip demişşş
bebekk anne karnına düşmüşşş yaa nasip demişşşne çıkarsa bahtımızaaa rabbim herşeyin hayırlısını biliyor biizm için..bundada vardır bi hayır inşallahh:26:
işin garibi bişey demedii:44: belkide eşimden çekindiği için diyemedi bilemiyorum...tam tersi ben şok yaşayıncaa beni sakinleştiriyor..ne güzel bak senin gibi sarışın renkli gözün kızın olurr diyee:44: banada garip geldi...ama oonu düşüencek durumda değildimm açıkcasııı
istanbulda gidecekte ay sonu..kızımızaa mevlüt takımı, kına takımı falan alayım istanbuldan çok güzel şeyler görmüştüm diğer gittiğimde diyor..babaannesi bizi şaşırttı:44:
haa bide isim konusundaa garipbi gelişme yaşandı...dün hemen eeeeeee adı ne olcak tantanaları başladıben hiç sesimi çıkarmadım...akşam eve geldik eşime dedimkii babası kızımıza isim arıyorum internetten falan , senin aklında bişey varmı dedim...o da sen bul hatun benim aklımda bişey yok dedi...
geçen hafta erkek diye planlar yaparken ikinci isim olsun diyordum, oda olmazz babamın adı tek olacak..diğer çocukalarımızın isimlerini sen koyarsın demişti...pazarlık işe yaradı..şimdi kızımın adını ben koyacagımm inşallahh
yaa kızlarr görüyormusunnn neye niyet neye kısmet...gelin ata binmişş yaa nasip demişşş
bebekk anne karnına düşmüşşş yaa nasip demişşşne çıkarsa bahtımızaaa rabbim herşeyin hayırlısını biliyor biizm için..bundada vardır bi hayır inşallahh:26:
ben en baştan berii erkek hissediyordum ama 'acaba erken istediğim içinmii içime erkek doğuyorr'diyordum...
eşim hiç renk vermiyordu...geçen hafta doktor %90 erkek deyince, ben rüyamda kucagımdaa erkek bebegımızı taşıdıgımı görmüştüm geçenlerde dedi...o kadar canım
ayy evet bende çok merak ediyorumm..hadi diğer 5 kasımlılarr merakla bekleniyrosunuzzz
yok canım benim büyük kızın salaklığı bana çekmiş malesef küsmez darılmaz kavga eder sonra bişey yokmuş gibi güler bakıyorum bazen kendimi görüyorum ala ala bunumu aldın benden diyorum
küçük kız aynı benim rahmetlik babama çekmiş kendi için yasamayı seviyor dayıları bile aynı babamın huyları var bunda diyorlar
babam önce öğretmenlik yapmış sonra memur olmuş herkes tarafından sevilirdi ama evde bize hayatı zindan ederdi disiplinli olmasından dolayı kimseye taviz vermeyeceksin bu hayatta taviz tavizi getirir derdi
zaten 4*4 olmuyor çocuklar
Selam kızlar...
Herkez iyi gördüğüm kadarıyla...
Bugün şişlerim gözle görülür indi çünkü hiç tuz kullanmadık (yani hiç demeyelimde fazlasını kullanmadım) ve bugün çok normalimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?