ayyy yüklemem mi? o kadar paylaşım yapıyoruz, sizin hakkınız bebişimi görmek, hem gurur duyarım baksınlar ayy ne güzel büyümüş desinler teyzeleri. :)
az kaldı evet 3 sonra. ama o gün ben geceye kadar doluyum. en kötü p.tesi haber verebilirim size
baksen babasına bye bye demiş :)) çıkmıştır o yukarı artık annesi. merak etme canım. ya şekerim. ben pıt pıtları baya aşağıda hissetmeye başladım. neden ki?
ayy biliyorum çok sinir bozucu. canım yıpratma kendini boşyere. bak ben çok kötü yaptım, üzdüm bebişimi. salak gibi ağladım durdum. sanki ne oldu erken mi çıktı? boşver canım.
kızzzzz en başından desene. haberci rüya idi belkide. inşallah canım gönlüne göre bir ev alırsın. amanın çokkkkk güzeldi ev valla :))))) mutfağın süperdi. dolapların bile inox tu. :)))
AMİNNNNNNN CANIM
dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız. Eki Görüntüle 424620 Eki Görüntüle 424621
canım yakışıklı oğlunu yesinlerrrrrr
annesi gibi sarışın renkli gözlü olsun dualarına başladı herkess zaten nilciğimm
aynen canımm değişiklik olması şoka soktu benigeçen hafta gittiğimde dediği şeyden farklı bişey duymak garipti ama şimdi alıştım kızım diyebiliyorum
%100 demedikçee inanmamak lazım..göstermeyen allah göstermiyorr canımmgittiğim doktor kayseride sayılı doktorlardan güyaa, bana 1 hafta önce erkek diyenn yanii:44:
şok anını atlatıncaa benimsedimm kızımı
yaa dediğin gibi erkeği kızı değildee...1 hafta öncee sadece 1 hafta önce duydugu cinsiyetten farklı bişey çıkması hemde erkektee %90 demişti...o biraz garip olduu
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...:26:
inşallah canım hepimize normal doğum nasip olurr
teyzesii kızımız çok iyiymiş hamdolsunn%90 diyen rakip turan diye bi doktor...ultrasoju iyi diye ona gittik...resmen allah sınadı beni bu 1 haftada...
şükürler olsun kızım oluyorr diye isyan edecek değilimm:26: bi şok anı yaşadım...sonra geçtiicanımm bu kısmet meselesi 11-12 haftalıkken öğrenen arkadaşlarımız oldu...baksana bana 15+5 de dediği cinsiyet tutmadıı
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlarr canımm:26:
güzell kızımm demii teyzesiii yaaaoğlummmm demeye alıştımmm ama şimdi kızım demektee yakışıyorr sanırım dilimeee
inşallahh yanılmazlar sizinkilerr canım...cidden kötü oluyorr..kız deyip erkek çıksaydıda şok olacaktım,,,bide gönlümde yatan erkek olunca daha büyük şok yaşadım kız sonucunaaa
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn:26:
evet canım hiç midem bulanmadı..sadece balıktan tiksindimm
alıştırmıştım kendimii canım ama şimdi kızım olacagını benimsedim...sabah ilk işim elbise almak olduu
evetttt canım senin prensese arkadaş geliyorrrsağol canım hepimizinkii inşallahh:26:
görmedim canım o bayanın bana yazdıgını ama bulemsuda söyledi bana erkek demiş...ama dün %100 gördük kukuşunuu, kızımızz geliyorrr
ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne münire hanım tahmini ne rüyalar, ne belirtiler, nede içe doğmaların hiç biri tutmadısürpriz yapt kızımız bize...anası süprizz yapmayı sever o da yaptı ilkinii hemen bizee
sağol teyzesii..doktor amcalardaa iyi dedi hamdolsunn...darısı sağlıklaa kucaklarmızaa almaya:26:
işin garibi bişey demedii:44: belkide eşimden çekindiği için diyemedi bilemiyorum...tam tersi ben şok yaşayıncaa beni sakinleştiriyor..ne güzel bak senin gibi sarışın renkli gözün kızın olurr diyee:44: banada garip geldi...ama oonu düşüencek durumda değildimm açıkcasııı
istanbulda gidecekte ay sonu..kızımızaa mevlüt takımı, kına takımı falan alayım istanbuldan çok güzel şeyler görmüştüm diğer gittiğimde diyor..babaannesi bizi şaşırttı:44:
haa bide isim konusundaa garipbi gelişme yaşandı...dün hemen eeeeeee adı ne olcak tantanaları başladıben hiç sesimi çıkarmadım...akşam eve geldik eşime dedimkii babası kızımıza isim arıyorum internetten falan , senin aklında bişey varmı dedim...o da sen bul hatun benim aklımda bişey yok dedi...
geçen hafta erkek diye planlar yaparken ikinci isim olsun diyordum, oda olmazz babamın adı tek olacak..diğer çocukalarımızın isimlerini sen koyarsın demişti...pazarlık işe yaradı..şimdi kızımın adını ben koyacagımm inşallahh
yaa kızlarr görüyormusunnn neye niyet neye kısmet...gelin ata binmişş yaa nasip demişşş
bebekk anne karnına düşmüşşş yaa nasip demişşşne çıkarsa bahtımızaaa rabbim herşeyin hayırlısını biliyor biizm için..bundada vardır bi hayır inşallahh:26:
tatlım bana derlerken seninki tam bir süpriz yumrta oldu
kayınvalidenede iyi olmuşşş