2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

AMİNNNNNNN CANIM inox of off :))))))))))

canım yakışıklı oğlunu yesinlerrrrrr

tatlım bana derlerken seninki tam bir süpriz yumrta oldu sağlıcakla al bebeğini
kayınvalidenede iyi olmuşşş ohh ohh herşey gayet iyi şimdilikk hayırlısı olmussssssss

Kızlar ben her sene okumaya gayret ediyorum... 5 dakikanızı anca alır:

RECEP AYINDA OKUNACAK TESBİHLER

- 100 DEFA : LA İLAHE İLLALLAH YA NURU RECEP (RECEP AYINDA HERGÜN)
- 100 DEFA * 1-10 GÜN ARASI* : SUBHANALLAHÜL HAYYUM KAYYUM
(Her türlü eksiklik,noksanlık olmayan,hayatta her şey O’nunla varolan (cc)
- 100 DEFA *11-20 GÜN ARASI * : SÜBHANALLAHÜL EHADİS SAMED
(Her türlü eksiklikten uzak olan (cc). (Herşey O’na muhtaçtır.)
- 100 DEFA *21-30 GÜN ARASI* : SÜBHANALLAHÜL GAFURUR RAHİM (Her türlü eksiklikten noksan olan (cc) affedici ve merhametlidir.)

ŞABAN AYINDA OKUNACAK OLAN TESBİHLER

- 100 DEFA *1-10 GÜN ARASI* : YA LATİF CELLE SENAHÜ(Ey lütfedici yüce övgüler sanadır.)
- 100 DEFA *11-20 GÜN ARASI* : YA REZZAK CELLE SENAHÜ (Ey rızık verici)
- 100 DEFA *21-30 GÜN ARASI* : YA AZİZ CELLE SENAHÜ (Ey yüceler yücesi)

RAMAZAN AYINDA OKUNACAK OLAN TESBİHLER

- 100 DEFA *1-10 GÜN ARASI* : YA ERHAMERRAHİMİN (Ey merhametlilerin en merhametlisi)
- 100 DEFA *11-20 GÜN ARASI* : YA GAFFAREZ-ZÜNÜB (Ey günahları bağışlayan)
- 100 DEFA *21-30 GÜN ARASI* : YA ATİKARRİKAB (Ey iyileri koruyan)

kesin çekinmiştir oo kesinnnn iyi olmuş otursun aşşağıı kocasının ismi olucakmış mışş yaşasın sen koyucaksınnn
evet ben koyacgım inşallahh...hadi ne zaman konuşuyouzzz kız bebek isimlerinii şimdiye kadar isim muhabbetinde hep geri kalıyordumm..şimdi bende dahilimm inşallahh

hee valla yaaa görüyormusunn nerden nereyeee
babaannemiz öyle diyor bakalım, neler alacaksaa bebişee ne dedi biliyormusunn ona çok şaşırdımm 'annesininbirtanesii bebeğinin kız oldugunaa en çokdaa elttin sevinecekk, geçen hafta doktor erkek dediğindee çok bozulmuştuu çünküü' diyorr

bizim içimize hep erkek doğdu canım...ama rabbim hayırlısını bilir...:26:

Minik semra kaynana geliyor :))
amannn teyzesiii yok yokkk allah korusun...bana benzesiin bana nolurrsuunn
tatlım bana derlerken seninki tam bir süpriz yumrta oldu sağlıcakla al bebeğini
kayınvalidenede iyi olmuşşş ohh ohh herşey gayet iyi şimdilikk hayırlısı olmussssssss

hayatbanagüzell sorma canım yaaa garip bişey olduu bizimkisi..100000 de 1 yaşanacak bi durum belkidee bu teknoljının içindee..ama göstermeyenn allah göstermiyorr canlarımm

ben ya bu cuma veya haftaya pazartesi gideceğim canım ama ultrasonda bakarmı bakmaz mı bilmiyorum üçlü testin sonucunu göstereceğim doktora
bende meraktan öleceğim ama beklemedeyim maleseff
kızlarım bana düşkünler canım babalarına ben kadar düşkün değiller hayatları benim üzerime sanki
büyük kızım babasının kopyası küçük kız benim kopyam ama huy olarak ne babalarına ne bana benziyor sıpalar daha büyük olanlardan almışlar huylarını

ayy bak canım resmen ödem yapıyormuş sende tuz... bundan sonra çok dikat et canım... yemedikçe inan canın çok istemiyor zamanla...

Evet canım ya resmen ödem yapmış hatta bugün taktığım yüzük normalde sıkardı hiç bir sorunum yok hesap et artık, sabah tartılmayı unuttum tartılsam kesin 1 kg eksik çıkardım.

yanlız değilsin canım benim büyük kızın kız olduğunu doğumda öğrendik ya biz

benimkide kızsa eğer herhalde en cok eltim sevinir kıskançlar hıııııhhhh

ayy kayınvalidenin rüyasına bişeyler mi girdi bu kadar iyi davranıyor sana

bu arada biz isme karar verdik şimdilik: "Armina" olucak inşallah. Arapça da emine,korkusuz,yürekli demek... Mina ismini çok istiyordum ya ben kısaca mina derim, arkadaşları Armi eşim de beğendi

zamanla büyüdükçe huyları da değişir canım.. şuanda büyükleri taklit ediyorlar belki de...
bakar heralde canım yaa cuma git artık iyice belli olmuştur cinsiyeti

Evet canım ya resmen ödem yapmış hatta bugün taktığım yüzük normalde sıkardı hiç bir sorunum yok hesap et artık, sabah tartılmayı unuttum tartılsam kesin 1 kg eksik çıkardım.

ayy bana yüzük demeee.... kaybettiğim yüzüğü hatırlıyorum ben de yüzüklerimden anlıyorum şiştiğimi..

annesininbirtanesi canım inşallah huyu suyu güzelliği sana benzeyen bir kızın olur. belli iyi, hoş, değerli bir insansın. çok güzel anlaşmanızı dilerim. eşinin işi zor canım :))

kızlar vücudum çok kaşınıyor çatlıcakmıyım acaba yaaa :18: lierac krem alıcam 4.aydan itibaren diyorlar ama ben bu hafta başlasam bişi olur mu ki :26:

adet zamanı kaşınırdı benim bacaklarım. genişlediğimi hissederdim.

ben kızdığımda babasının sinine çekmişşş diceeemmmm

kakao bitti canım tekrar alıcam yaa hergun kullanamıyorum siz hergün yağlanıyormusunuz :26:

duştan duşa yağlanıyorum.

annesinibirtanesi kız, esraa86 kız, aynı günlüler kız olduuuu...burcu ile bulemsuyu çoook merak ediyorummmm.5 kasımlılar kız mı olucak yoksa

:)))))) bakalım bakalım.

ayrıntılı ultrason için servet ünsaldan randavu aldım 15 haziran ALİ İPEK drun adı fiyatı ise 150 tl bilginize diğer yerler daha pahalı lokman hekim falan daha uçmuşlar galiba şöyle bir baktım da

yüzüğünmü kayboldu canım YA VACİD çek kaybolan esyamı hemen bulurum ben bu tesbihi çekerken
kız babam öldü eşim bile görmedi ama küçük aynı babam:26: genlerden geliyor bu huylar çocuklara

artık ismine karışmazlar herhalde

kızlar vücudum çok kaşınıyor çatlıcakmıyım acaba yaaa :18: lierac krem alıcam 4.aydan itibaren diyorlar ama ben bu hafta başlasam bişi olur mu ki :26:
yok 3 ncu aydan ıtıbaren kullanabılırısn helekı kasınıyorsa sınyal vermıs demektır
ayrıntılı ultrason için servet ünsaldan randavu aldım 15 haziran ALİ İPEK drun adı fiyatı ise 150 tl bilginize diğer yerler daha pahalı lokman hekim falan daha uçmuşlar galiba şöyle bir baktım da

aaa bende 15 inde gıdıcem 17:20 randevum bu sabah almıstım aslında sabah ıstıyordum kalmamıs halbukı 2 hafta olmadı daha acılmadı dıye randevu vermemıslerdı

evet canım söz yüzüğümü kaybettim geçen hafta.. inşallah bulurum ben de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…