2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
topuklu neden giyiyorsun sen ama yaaa bebek zıp zıp zıplasın mııı

ayy zıplamıyo kiii yok giymicem artık... kesinlikle... ama bu sefer beyaz,siyah,kırmızı,pembe,kahve,gri,krem...vs ayakkbı almam lazım

Demekki Eşin olayın ciddiyetinin daha farkında değil

bana da öyle geliyo... psikolojik bişey olduğunu düşünüyor sanırım... yanımda da değil ya, biraz daha geç öğreniyor herşeyi

kaju bana bişi dicektiiinnn

Korkudan veya rüyalardaki olaylardan sa eğer, Hamile kadın'a ve yeni doğan bebeğe oluyormuş... Annem onun için bir dua okuttu sonrada yazmışlar üzerimde taşıyorum.. Yani banada oluyordu 10 haftalık olana kadar ondan sonra takmaya başladım geçti kalmadı... Doğunca da bebeğe takılacakmış bu öyle dedi.. Onu bir söyliyeyim dedim ama
sanırım seninki mevsim dönümünden oluyor.. Mevsim dönümlerinde bazılarında şiddetli baş ağrısı, bazılarında eklem arısı olur diyorlar.. Bende eklem ağrısı oluyordu ama bu sene olmadı :)

canım pıt pıtları assağıda hissedersek tekme oluyormuş yukarıda hissedersek hıçkırık tutuyormuş bebeğimizi onu hissediyormuşuz
benim tuhaf sıpam normal bebeblerden farklı durunca ben hıçkırığı daha çok hissediyorum galiba
evet babası işe gideceğinde yumaklasıyor hep
bir diyorum testi neden yaptırdım bir diyorum iyi oldu
aman hayırlııs inşşş rabbim ayıpsız amansız versin inşş

ya kızlar benim Son adet tarihim: 23 Şubat

mutemel doğum tarihim: 29 kasım mı 30 kasım mı kafam karıstı

internetten 2 siteeye yazdım 29 kasım diyor öylesine gittiğim doktor 30 kasım demişti hangisi dogru bide siz bakın kuzucuklarımm yaaa

delüümmm renk kalmadı batırdınn kocişiii

benim de 6 kasım görünüyodu ama doktor 5 kasım hespladı...
gerçi bebeklerin sadece%10u tam gününde doğarmış

burcuxxx özel mesaj kutunu boşalt be anacımmmm temizlik zamanın gelmiş seninnn

dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız. Eki Görüntüle 424620 Eki Görüntüle 424621

bende hesapladım 29 kasım cıktı doktorlar bazen ultrasona göre soyleyebılıyor benımde 30 ekım olmasına ragmen gecen gıttıgım doktora 1 kasıma kadar sarkabılır dedı:26:

sabah doktora gttım kızlar semt polklınıgıne bebısın gelısımı saglıgı gayet ıyı cok sukur karnım agrıyo basım agrıyo dedım pek ılgılenmedı normal sanırım.bebek ıı olsunda ben acı cekerım zaten:)) sadece 3 ay bulantım yoktu yenı basladı deyınce kan ve ıdrar tahlılı ıstedı sonucu yarın alıcam ıste bebegımız ıyı ama cınsıyetını yıne göstermedı yaaa(baska bahara kaldı artık

evet canım bende bir çok arkadaşımdan duydum sonra yukarı çıkıyormuş. ama bana sırf bunun için progestan verdi riske atmayalım dedi.pazartesi kontorle gidince sorucam hala aynımı yukarı çıkmışmı diye.bu konuda ki cinsiyet tahminini bilmiyorum ama benimki erkek.

Aminn canım evet .ben çalışıyorum canım.
bende hiç kanama olmadı ama yinede riske atmamamak için progestan yazdı.kontorle gidince sorucam hala aynımı diye.

senınkıde benımkı gıbı nazlıymıs hayırlısı canım

çok tatlııııı maşAllah yesinler onu emii çirkinnnnn

aaa bebişi çirkin diye sevmeyelim lütfennnnn, olumsuz yönlendirmeler yapmayalımmmm

Allah bağışlasın canım. Sen de iyisin dimi... bi sorun yoktur inşallah. ne dedi doktor?

burcu bebısın cok tatlı masallah ona usgn nekadr guzelmıs ben daha hıc okdr net göremedım mınıgımı darısı basıma

Ayy maşallah
Siz beni nasıl rahatsız edersiniz diye tavır koymuş resmen

Ayy maşallah

hahahahah allahım tüm bebişlerimizi biz annelerine bagışlasın benim oglanda doktor dürtünce küstü arkasını döndü bize elini yüzüne etti yattı çok heycanlandım şimdiden oyum oyum oynayıolar keratalar yaa yerim ben onlarrrı

aaa bebişi çirkin diye sevmeyelim lütfennnnn, olumsuz yönlendirmeler yapmayalımmmm

Allah bağışlasın canım. Sen de iyisin dimi... bi sorun yoktur inşallah. ne dedi doktor?

evet haklısın demeyeyim ya 40 kez dersek olurmuş:) iyiyim canım midem için kullandığım ilacı keselim dedi doktor hiç sevmiyor ilacı ya... gayet normal dedi 1 kilo almışım hatta 1 kilodan az onu biraz beğenmedi gibi.. onun dışında her şey yolunda.. 2 haziran cumartesi günü ayrıntılı ultrason yapacak.

Ayy maşallah

evet canım nasıl tavır koydu hemde bana çekmiş sinirli, eşim sinirli değildir:) bizimki tam efe ismine uygun:)

ohhh sağol canım. rahatlattın beni. bişi çıkmayacak testen merak etme. olsun madem yaptırdın garanti olur.

canım keşke o hesaplar tutsa. kimbilir kaç gün sonra yada önce doğuracağız. o yüzden 1 günü hiç kafaya takma.

yaaaa niye çirkin diyorsun. ne güzel annesi. sen hiç çocuğu tep, rahatsız et. suratını buruşturunca çirkin de :)))) adalet mi bu.

maşallah canım. yüzü çok net çıkmış. Allah oğlunu sana bağışlasın.

canım gözün aydın. ağrılar normal ondan takmamıştır doktor. bulantının tekrar başlaması enteresan olmuş ama hamilelik işte çok değişik tepkiler veriyoruz. testlerin inşallah iyi çıkar. cinsiyet iyi olmuş öğrenmediğin. büyüsünde kesin sonuç öğren canım.

burcu bebısın cok tatlı masallah ona usgn nekadr guzelmıs ben daha hıc okdr net göremedım mınıgımı darısı basıma

canım sağol ama ben bebişi 1 ay önce yüklemiştim. sen başka arkadaşla karıştırdın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…