topuklu neden giyiyorsun sen ama yaaabebek zıp zıp zıplasın mııı
Demekki Eşin olayın ciddiyetinin daha farkında değil
kaju bana bişi dicektiiinnn
canım pıt pıtları assağıda hissedersek tekme oluyormuş yukarıda hissedersek hıçkırık tutuyormuş bebeğimizi onu hissediyormuşuzayyy yüklemem mi? o kadar paylaşım yapıyoruz, sizin hakkınız bebişimi görmek, hem gurur duyarım baksınlar ayy ne güzel büyümüş desinler teyzeleri. :)
az kaldı evet 3 sonra. ama o gün ben geceye kadar doluyum. en kötü p.tesi haber verebilirim size
baksen babasına bye bye demiş :)) çıkmıştır o yukarı artık annesi. merak etme canım. ya şekerim. ben pıt pıtları baya aşağıda hissetmeye başladım. neden ki?
ayy biliyorum çok sinir bozucu. canım yıpratma kendini boşyere. bak ben çok kötü yaptım, üzdüm bebişimi. salak gibi ağladım durdum. sanki ne oldu erken mi çıktı? boşver canım.
kızzzzz en başından desene. haberci rüya idi belkide. inşallah canım gönlüne göre bir ev alırsın. amanın çokkkkk güzeldi ev valla :))))) mutfağın süperdi. dolapların bile inox tu. :)))
ayy zıplamıyo kiiiyok giymicem artık... kesinlikle... ama bu sefer beyaz,siyah,kırmızı,pembe,kahve,gri,krem...vs ayakkbı almam lazım
bana da öyle geliyo... psikolojik bişey olduğunu düşünüyor sanırım... yanımda da değil ya, biraz daha geç öğreniyor herşeyi
ya kızlar benim Son adet tarihim: 23 Şubat
mutemel doğum tarihim: 29 kasım mı 30 kasım mı kafam karıstı
internetten 2 siteeye yazdım 29 kasım diyor öylesine gittiğim doktor 30 kasım demişti hangisi dogru bide siz bakın kuzucuklarımm yaaa
internetten 2 siteeye yazdım 29 kasım diyor öylesine gittiğim doktor 30 kasım demişti hangisi dogru bide siz bakın kuzucuklarımm yaaa
evet canım bende bir çok arkadaşımdan duydum sonra yukarı çıkıyormuş. ama bana sırf bunun için progestan verdi riske atmayalım dedi.pazartesi kontorle gidince sorucam hala aynımı yukarı çıkmışmı diye.bu konuda ki cinsiyet tahminini bilmiyorum ama benimki erkek.12+1 deki muayenede bana da plasenta aşağıda ama rahmi kapamıyor dedi doktorum yavaş yavaş yukarı çıkacak dedi
plasentanın başlangıçta aşağıda ya da yukarıda olması ile ilgili bir cinsiyet tahmini vardı sizlerde tutuyor mu??
Aminn canım evet .ben çalışıyorum canım.Sana da geçmiş olsun canım o zaman :) Hamilelikte başımıza gelen en kötü şey bu olsun diyelim. Çünkü kendini yormadığın ve kanamayı başlatmadığın sürece sorun olmuyor. Sen çalışıyor musun yoksa benim gibi bol bol yatıyor musun?
sabah doktora gttım kızlar semt polklınıgıne bebısın gelısımı saglıgı gayet ıyı cok sukur karnım agrıyo basım agrıyo dedım pek ılgılenmedı normal sanırım.bebek ıı olsunda ben acı cekerım zaten:)) sadece 3 ay bulantım yoktu yenı basladı deyınce kan ve ıdrar tahlılı ıstedı sonucu yarın alıcam ıste bebegımız ıyı ama cınsıyetını yıne göstermedı yaaa(baska bahara kaldı artık
dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız.
dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız. Eki Görüntüle 424620 Eki Görüntüle 424621
ayyy yüklemem mi? o kadar paylaşım yapıyoruz, sizin hakkınız bebişimi görmek, hem gurur duyarım baksınlar ayy ne güzel büyümüş desinler teyzeleri. :)
az kaldı evet 3 sonra. ama o gün ben geceye kadar doluyum. en kötü p.tesi haber verebilirim size
baksen babasına bye bye demiş :)) çıkmıştır o yukarı artık annesi. merak etme canım. ya şekerim. ben pıt pıtları baya aşağıda hissetmeye başladım. neden ki?
ayy biliyorum çok sinir bozucu. canım yıpratma kendini boşyere. bak ben çok kötü yaptım, üzdüm bebişimi. salak gibi ağladım durdum. sanki ne oldu erken mi çıktı? boşver canım.
kızzzzz en başından desene. haberci rüya idi belkide. inşallah canım gönlüne göre bir ev alırsın. amanın çokkkkk güzeldi ev valla :))))) mutfağın süperdi. dolapların bile inox tu. :)))
dün doktordaydık kızlar oğlumu gördüm. elini kafasının arkasına atmış yan gelmiş yatıyordu. doktor amca uyandırınca sinirlendi tekmeler, yumruklar havada uçuştu:) çok çirkin benim kuzum ya suratsız oğlum:) minik suratlı koca ayaklı bir bebek dedi doktor:) 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapacak, bugün 3lü test için kan vereceğim. benim 2li testim 2 haftadır doktorda olduğu için B-Hcg yi bilmiyorum.36,8 merak edenler için. 1 ay önceki ultrason fotosunu da koydum dünkünü de:) bakın bakalım çatık kaşlı oğlumu nasıl bulacaksınız. Eki Görüntüle 424620 Eki Görüntüle 424621
Ayy maşallah
Siz beni nasıl rahatsız edersiniz diye tavır koymuş resmen
aaa bebişi çirkin diye sevmeyelim lütfennnnn, olumsuz yönlendirmeler yapmayalımmmm
Allah bağışlasın canım. Sen de iyisin dimi... bi sorun yoktur inşallah. ne dedi doktor?
Ayy maşallah
Siz beni nasıl rahatsız edersiniz diye tavır koymuş resmen
canım pıt pıtları assağıda hissedersek tekme oluyormuş yukarıda hissedersek hıçkırık tutuyormuş bebeğimizi onu hissediyormuşuz
benim tuhaf sıpam normal bebeblerden farklı durunca ben hıçkırığı daha çok hissediyorum galiba
evet babası işe gideceğinde yumaklasıyor hep
bir diyorum testi neden yaptırdım bir diyorum iyi oldu
aman hayırlııs inşşş rabbim ayıpsız amansız versin inşş
sabah doktora gttım kızlar semt polklınıgıne bebısın gelısımı saglıgı gayet ıyı cok sukur karnım agrıyo basım agrıyo dedım pek ılgılenmedı normal sanırım.bebek ıı olsunda ben acı cekerım zaten:)) sadece 3 ay bulantım yoktu yenı basladı deyınce kan ve ıdrar tahlılı ıstedı sonucu yarın alıcam ıste bebegımız ıyı ama cınsıyetını yıne göstermedı yaaa(baska bahara kaldı artık
burcu bebısın cok tatlı masallah ona usgn nekadr guzelmıs ben daha hıc okdr net göremedım mınıgımı darısı basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?