2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok şükür canım iyisiniz ya ikinizde o yeter... toplamda mı 1 kilo aldın canım?

evet evet lavınyanın bebegıyle karıstırmısım:)))

merwecik lavinyayla karıstırdı seni sanırım

siz nereyi kullandınız hesaplamak için

lavinya canım oğluşun çok tatlı gözünaydın
benimde 2li testte hcg 50 nin altındaydı seninde öyleymiş ,
ikimizinkide erkek yani bu testi doğrulamış olduk

lavinya canım oğluşun çok tatlı gözünaydın
benimde 2li testte hcg 50 nin altındaydı seninde öyleymiş ,
ikimizinkide erkek yani bu testi doğrulamış olduk

canımm bu ikili testte örneğin 11-12 hftada yapılıp 50 nın altındaysa erkektir ama 13. haftada yaptırıp 50 nın altındada cıkabilir betahcg hormon seviyesi azalıyor vucudumuzda o yüzden yaptırdıgımız hafta çok önemli

evet canım haftası önemliymiş ben 11+5 de yaptıdım hcg 28 filan çıktı.

Artık 3 boyutlu ultrasonu dayıyınca doktor sanırım anlıyorlar ve rahatsız oluyorlar.. Benimki de aynı tepkiyi verdi ilk başta yüzünü kapadı falan... Kıçını döndü ama allahtan çabuk sakinleşip verdi ense ölçüsünü bizimki babası kılıklı küslüğünü hemen unuttu

Son düzenleme:
ufff be evdeki cazgırlar kavga ettiler benide sinir ettiler
çektiği damara beddua ediyorum büyük kızın adı olmamasına rağmen babannesine bu kadar nasıl çekti anlamıyorum ben ya

çektiği damara beddua ediyorum büyük kızın adı olmamasına rağmen babannesine bu kadar nasıl çekti anlamıyorum ben ya

İnan büyüyünce oda bundan hayıflanacak ...
Benimde bazı huylarım babanem ve halama benziyor ilk önceleri anlamıyordum annem diyordu ama şimdi anlıyorum ve çok hayıflanıyorum

neyse yakında bebiş gelecek, onu sevmekten fırsat bulamazlar kavgaya :)))

((( kilo mu almamız gerekiyormuş. inşallah bu ay başlarım almaya.

gözlerine ışık geldiği için kapatıyorlar yüzlerini. :)))

moonsun88 canım ben burdan hesaplamıştım.
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

ay canım öyle deme... sinirlenme. bebiş gelince bu sefer bebek için kavga edicekler...

Benimde bazı huylarım babanem ve halama benziyor ilk önceleri anlamıyordum annem diyordu ama şimdi anlıyorum ve çok hayıflanıyorum

yok canım biliyor kaynanam kocasıyla çok kavga eder öyle bir hayatmı istiyorsun yoksa babanla benim hayatımımı istiyorsun diyorum siiznki gibi olmak istiyorum diyor
neden diyorum babannem çok konusuyor dedem ondan kzııyor ve kavga ediyorlar diyor
bilincinde her seyin ama huy işte insanın elinden bişey gelmiyor konusuyorum 2 gün normaliz 3. gün aynı büşra geri geliyor
o zamn da bebek kavgası yapacaklar canım şimdiden kavgası var sen bakacam ben bakacam diye

ay canım öyle deme... sinirlenme. bebiş gelince bu sefer bebek için kavga edicekler...
aynen tatlım aynen beni zor günler bekliyor allahtan okullar açılmış olacak bebişimle öğleden sonra olsun rahat olacağım

günaydın canlar
bugün öğleden sonra gidiyorum okula bugün..yazılı hazırlaayacam
şöyle bir baktım geçmişe cinsiyet tahminleri yoğunlaşmş az kaldı çoğumuz 2 hafta içinde öğrenmiş oluruz inş. 1 aya kalmaz herkesinki kesinleşir
ben de haftaya gitcem sanırım erken gidip yanıltıcı tahmin almak istemiyorum
annesinin bir tanesi canım hayırlı olsun kızın benim gibi olmuşsun 13. haftada erkek demişti dr. ben tam 1 ay oğlum diye sevdim karnımı sonra da kız demişti:)2-3 gün alışamamıştım sanki karnımdaki bebeği değiştimişler gibi olmuştum..
bu sabah yine midem bulanıyor acayip..sabahtan beri tv izledim işlerimi de yapmadım

kızlar vücudum çok kaşınıyor çatlıcakmıyım acaba yaaa :18: lierac krem alıcam 4.aydan itibaren diyorlar ama ben bu hafta başlasam bişi olur mu ki :26:

ayyyyy Allah seniiiiiii benim de bazı huylarımı halama benzetir annem "esra çok rahatına düşkün, halasına çekmiş" der bide ama ben şikayetçi değilim... Annem paniktir, hızlıdır... Ben yormam kendimi... Sakin sakin yaparım yapacağım işi

İyi en azından mavi kıyafet falan almadın di mi tatlım,amaan almışsan da giyinir nolacak.Vay cadı vay son anda şaşırttı hee..Olsun anneciği gibi tatlı bir kız olacak o zaman desene
annesi gibi sarışın renkli gözlü olsun dualarına başladı herkess zaten nilciğimm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yanı kızımız mı geliyo ay buyuk şok kız yada erekk faretmezde kız deyıp erkek desede aynı olur cnm

aynen canımm değişiklik olması şoka soktu beni geçen hafta gittiğimde dediği şeyden farklı bişey duymak garipti ama şimdi alıştım kızım diyebiliyorum
%100 demedikçee inanmamak lazım..göstermeyen allah göstermiyorr canımm gittiğim doktor kayseride sayılı doktorlardan güyaa, bana 1 hafta önce erkek diyenn yanii:44:
şok anını atlatıncaa benimsedimm kızımı

yaa dediğin gibi erkeği kızı değildee...1 hafta öncee sadece 1 hafta önce duydugu cinsiyetten farklı bişey çıkması hemde erkektee %90 demişti...o biraz garip olduu
rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin...:26:
inşallah canım hepimize normal doğum nasip olurr
teyzesii kızımız çok iyiymiş hamdolsunn %90 diyen rakip turan diye bi doktor...ultrasoju iyi diye ona gittik...resmen allah sınadı beni bu 1 haftada...
şükürler olsun kızım oluyorr diye isyan edecek değilimm:26: bi şok anı yaşadım...sonra geçtiicanımm bu kısmet meselesi 11-12 haftalıkken öğrenen arkadaşlarımız oldu...baksana bana 15+5 de dediği cinsiyet tutmadıı

sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunlarr canımm:26:

güzell kızımm demii teyzesiii yaaa oğlummmm demeye alıştımmm ama şimdi kızım demektee yakışıyorr sanırım dilimeee
inşallahh yanılmazlar sizinkilerr canım...cidden kötü oluyorr..kız deyip erkek çıksaydıda şok olacaktım,,,bide gönlümde yatan erkek olunca daha büyük şok yaşadım kız sonucunaaa
rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinn:26:

demek ki neymiş kızı olacak kişinin bulantısı olmayabiliyormuş annesininbirtanesi ve esra86 nın bulantıları olmamıştı değil mi hamilelik sıkıntıları ağır geçmemişti
evet canım hiç midem bulanmadı..sadece balıktan tiksindimm
alıştırmıştım kendimii canım ama şimdi kızım olacagını benimsedim...sabah ilk işim elbise almak olduu
canımmm şoklardayımmmmmmmmmm kızıma arkadaş geliyorrrrrrrrrrrrrrr erkekken kız olması da çok ilginç aaaaayyyyy canımmm hayırlı olsunnnn yaaaaaaaa
evetttt canım senin prensese arkadaş geliyorrr sağol canım hepimizinkii inşallahh:26:

görmedim canım o bayanın bana yazdıgını ama bulemsuda söyledi bana erkek demiş...ama dün %100 gördük kukuşunuu, kızımızz geliyorrr
ne çin takvimi, ne rus takvimi, ne münire hanım tahmini ne rüyalar, ne belirtiler, nede içe doğmaların hiç biri tutmadı sürpriz yapt kızımız bize...anası süprizz yapmayı sever o da yaptı ilkinii hemen bizee
annesininbirtanesi maşallah yavrunun boyu kilosu ne güzel. bizim zamanlarımız yakın. yaklaşık benimkide o kadardır. ne çabuk büyüdü değil mi? geçen ay 6,5 cm idi :)))
sağol teyzesii..doktor amcalardaa iyi dedi hamdolsunn...darısı sağlıklaa kucaklarmızaa almaya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…