evet haklısın demeyeyim ya 40 kez dersek olurmuş:) iyiyim canım midem için kullandığım ilacı keselim dedi doktor hiç sevmiyor ilacı ya... gayet normal dedi 1 kilo almışım hatta 1 kilodan az onu biraz beğenmedi gibi.. onun dışında her şey yolunda.. 2 haziran cumartesi günü ayrıntılı ultrason yapacak.
ohhh sağol canım. rahatlattın beni. bişi çıkmayacak testen merak etme. olsun madem yaptırdın garanti olur.
canım keşke o hesaplar tutsa. kimbilir kaç gün sonra yada önce doğuracağız. o yüzden 1 günü hiç kafaya takma.
yaaaa niye çirkin diyorsun. ne güzel annesi. sen hiç çocuğu tep, rahatsız et. suratını buruşturunca çirkin de :)))) adalet mi bu.
maşallah canım.yüzü çok net çıkmış. Allah oğlunu sana bağışlasın.
canım gözün aydın. ağrılar normal ondan takmamıştır doktor. bulantının tekrar başlaması enteresan olmuş ama hamilelik işte çok değişik tepkiler veriyoruz. testlerin inşallah iyi çıkar. cinsiyet iyi olmuş öğrenmediğin. büyüsünde kesin sonuç öğren canım.
canım sağol ama ben bebişi 1 ay önce yüklemiştim. sen başka arkadaşla karıştırdın sanırım.
ohhh sağol canım. rahatlattın beni. bişi çıkmayacak testen merak etme. olsun madem yaptırdın garanti olur.
canım keşke o hesaplar tutsa. kimbilir kaç gün sonra yada önce doğuracağız. o yüzden 1 günü hiç kafaya takma.
yaaaa niye çirkin diyorsun. ne güzel annesi. sen hiç çocuğu tep, rahatsız et. suratını buruşturunca çirkin de :)))) adalet mi bu.
canım gözün aydın. ağrılar normal ondan takmamıştır doktor. bulantının tekrar başlaması enteresan olmuş ama hamilelik işte çok değişik tepkiler veriyoruz. testlerin inşallah iyi çıkar. cinsiyet iyi olmuş öğrenmediğin. büyüsünde kesin sonuç öğren canım.
canım sağol ama ben bebişi 1 ay önce yüklemiştim. sen başka arkadaşla karıştırdın sanırım.
lavinya canım oğluşun çok tatlı gözünaydın
benimde 2li testte hcg 50 nin altındaydı seninde öyleymiş ,
ikimizinkide erkek yani bu testi doğrulamış olduk
amin canım cümlemizin yavrucuklarını inşallah:)
çok şükür canım iyisiniz ya ikinizde o yeter... toplamda mı 1 kilo aldın canım?
yok 2-2,5 arası aldım geçen aydan bu aya 1 kilo almışımbiraz az geldi sanırım doktora midenden yemek yiyemiyormusun falan dedi? aslında çok da yiyorum ama anlamadım:S
evet evet lavınyanın bebegıyle karıstırmısım:)))
:) bebişim net çıktı teyzesi 4 boyutlu ultrasonla baktı doktor. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason yapacak bakalım:)
lavinya canım oğluşun çok tatlı gözünaydın
benimde 2li testte hcg 50 nin altındaydı seninde öyleymiş ,
ikimizinkide erkek yani bu testi doğrulamış olduk
bakalım kaç kişide tutacak? bir oran çıkartırız, hepimizinki belli olunca
evet canım haftası önemliymiş ben 11+5 de yaptıdım hcg 28 filan çıktı.canımm bu ikili testte örneğin 11-12 hftada yapılıp 50 nın altındaysa erkektir ama 13. haftada yaptırıp 50 nın altındada cıkabilir betahcg hormon seviyesi azalıyor vucudumuzda o yüzden yaptırdıgımız hafta çok önemli
hahahahah allahım tüm bebişlerimizi biz annelerine bagışlasın benim oglanda doktor dürtünce küstü arkasını döndü bize elini yüzüne etti yattı çok heycanlandım şimdiden oyum oyum oynayıolar keratalar yaa yerim ben onlarrrı
ufff be evdeki cazgırlar kavga ettiler benide sinir ettiler
çektiği damara beddua ediyorum büyük kızın adı olmamasına rağmen babannesine bu kadar nasıl çekti anlamıyorum ben ya
çektiği damara beddua ediyorum büyük kızın adı olmamasına rağmen babannesine bu kadar nasıl çekti anlamıyorum ben ya
yok 2-2,5 arası aldım geçen aydan bu aya 1 kilo almışımbiraz az geldi sanırım doktora midenden yemek yiyemiyormusun falan dedi? aslında çok da yiyorum ama anlamadım:S
Artık 3 boyutlu ultrasonu dayıyınca doktor sanırım anlıyorlar ve rahatsız oluyorlar.. Benimki de aynı tepkiyi verdi ilk başta yüzünü kapadı falan... Kıçını döndü ama allahtan çabuk sakinleşip verdi ense ölçüsünübizimki babası kılıklı küslüğünü hemen unuttu
:) bebişim net çıktı teyzesi 4 boyutlu ultrasonla baktı doktor. 2 hafta sonraya ayrıntılı ultrason yapacak bakalım:)
Lavinya servet ünsaldaki hangi dr du bana da drum ona git dedi ayrıntılı ultrason için adı aliydi soyadı aklımda değil bir de ücreti nedir biliyor musun?
İnan büyüyünce oda bundan hayıflanacak ...
Benimde bazı huylarım babanem ve halama benziyor ilk önceleri anlamıyordum annem diyordu ama şimdi anlıyorum ve çok hayıflanıyorum
o zamn da bebek kavgası yapacaklar canım şimdiden kavgası var sen bakacam ben bakacam diyeneyse yakında bebiş gelecek, onu sevmekten fırsat bulamazlar kavgaya :)))
((( kilo mu almamız gerekiyormuş. inşallah bu ay başlarım almaya.
gözlerine ışık geldiği için kapatıyorlar yüzlerini. :)))
moonsun88 canım ben burdan hesaplamıştım.
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
aynen tatlım aynen beni zor günler bekliyor allahtan okullar açılmış olacak bebişimle öğleden sonra olsun rahat olacağımay canım öyle deme... sinirlenme. bebiş gelince bu sefer bebek için kavga edicekler...
İnan büyüyünce oda bundan hayıflanacak ...
Benimde bazı huylarım babanem ve halama benziyor ilk önceleri anlamıyordum annem diyordu ama şimdi anlıyorum ve çok hayıflanıyorum
annesi gibi sarışın renkli gözlü olsun dualarına başladı herkess zaten nilciğimm
İyi en azından mavi kıyafet falan almadın di mi tatlım,amaan almışsan da giyinir nolacak.Vay cadı vay son anda şaşırttı hee..Olsun anneciği gibi tatlı bir kız olacak o zaman desene
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yanı kızımız mı geliyo ay buyuk şok kız yada erekk faretmezde kız deyıp erkek desede aynı olur cnm
%100 demedikçee inanmamak lazım..göstermeyen allah göstermiyorr canımmcanıııııııııımmmmmmmmmmm şaşırıp kaldım hayırlı bir evlat olur inşallahbende yarını büyük bir heyecan ve panikle bekliyorum dr.kontrolümüz var 3lü tarama için cinsiyet konusunda da bir fikir söyler inşallah diyorduk şimdi bak %100 demedikçe inanmamalı demekdiyorum :26:
canim bak ne guzelesin sevinmis kimisi tepki gosteriyo sanki cinsiyeti kadin belirliyo gibi. Benim esim de oglu olsun istedigini saklamazdi hic ama dr kiz deyince gulumsedigini farkettim ve gelip gidip karnimi kizimmm diye seviyo insan cok mutlu oluyo bi kez bile hissettrmedi erkek olsa daha iyi olurdu diye Allah razi olsun onlardan. Gercekten en guzeli bu. Hic oglun olmuycak degil ya.hem dogunca erkek kiz hic farketmicek eminim her turlu yavrummm diye bascaz bagrimiza
inşallah canım hepimize normal doğum nasip olurrDoktorları karıştırmışım herhalde okurken. Evet, normal doğumda doğumdan sonra doktor seni takip etmeli, bu çok önemli. İnşallah her şey istediğin gibi olur ve normal doğum yaparsın. Bu forumda bir kaç kişinin yazısını okudum sağlık açısından sorun olmadığı halde korktukları için normal doğum istemeyen (ablam da böyleydi :) ), o yüzden sana da öyle söylemiştim. Herkesin bebeği sağlıklı olsun, geri kalan her şey boş :)
teyzesii kızımız çok iyiymiş hamdolsunncanımm seni çok merak ettim şükürler olsun gelip yazmışsın bir gariplik olduğu belliydi :2: o nasıl doktormuş yaa haklısın canımm nasıl güvenicez bilemedim
hakkımızı ne hayırlıysa onu nasip etsin RabbilAlemin... % 90 oğlan diyen hangi ... doktordusinirlendim ama yaa insan ümitleniyor alısıyorsun seslenmeye
sevindim canım sağlıklı olmasına.. Ben en iyisi doktorumu dinleyeyimde 16.haftayı geçireyim
Günaydın kızlar. Anasının bitanesi bu dönemde kız çocuğu bulmak zor bak hepimizin yani çoğumuzun oğlu oluyor. Erkek bebiş kıyafetleri kız bebeklerinin yanında çok sönük malesef eğer kızım olsaydı gözüme kestirdiğim elbiseler bile vardı ona. Birde bundan aylar önce hayatbanagüzelin de dediği gibi ergenlikte saçma sapan dergiler bulma olasılığım arabayı kaçırıp gitme olasılığı da var :) ama şu tam göremediğimiz ultrason resminden bile kendini sevdirebilen yavrulara sahipiz inşallah sağlıkla doğup hayırlı ve üzmeyen evlatlarımız olur ama kız ama erkek
güzell kızımm demii teyzesiii yaaakuzuuu meraktan çatlıcaktık akşama kadar ses çıkmayınca şok oldum tatlım yaa şimdi bende perşembe gidicem tam 16. haftam bittiği zaman ya benimkide yanıltırsa hıımmm...
neyse hayırlı evlat olsun güzel kızın inşallahhhh
evet canım hiç midem bulanmadı..sadece balıktan tiksindimmdemek ki neymiş kızı olacak kişinin bulantısı olmayabiliyormuş annesininbirtanesi ve esra86 nın bulantıları olmamıştı değil mi hamilelik sıkıntıları ağır geçmemişti
alıştırmıştım kendimii canım ama şimdi kızım olacagını benimsedim...sabah ilk işim elbise almak olduuöncelikle herkese günaydınn sabah baş dönmesi vardı bende ay başım döndü birrazz tansiyonum düşmüş revirde ölçtürdüm şimdi kahvaltımı yaptım daha iyim
amaaaaaaaaaaaaaaa şokkkkkkkkklardayımmm
canım benim yazdıklarını okudum acayip şaşırdımmgözlerim açıldı yerinden,
başından beri sana erkeği yakıştırtık doktorda erkek dedi ne bilimmmm şimdi kız demesi
benimde mi böyle olacakk acaba şu andan iitibaren doktora inancım kalmadı senin gibi gezicez galiba bir iki doktor
hayırlısı olsun ben başından beri evlat ayırt etmediğimi söyledim ama bunuda sevmiyorumm
kendini oğlana alıştırıyorsun pat kız diyorlar, veya kıza alıştırıyorsun pat erkek beeee adam bee doktorrrr emin olmadan neden söylersin :26:
evetttt canım senin prensese arkadaş geliyorrrcanımmm şoklardayımmmmmmmmmmkızıma arkadaş geliyorrrrrrrrrrrrrrr erkekken kız olması da çok ilginç aaaaayyyyy canımmm hayırlı olsunnnn yaaaaaaaa
görmedim canım o bayanın bana yazdıgını ama bulemsuda söyledi bana erkek demiş...ama dün %100 gördük kukuşunuu, kızımızz geliyorrrannesininbirtanesi canım tekrar tebrik ederim. ama çok şaşırdım sende çok net erkek hissi uyanmıştı bende. belkide sen istiyordun diye bende etkilendim. öyle hissettim heralde. çok sevindim canım. haklısın erkekler kız çocuğa daha düşkün. bizimkide öyle ama belli etmiyor. dün sana münire erkek deyince biz baya umutlanmıştık bu kadından. bak fos çıktı.
sağol teyzesii..doktor amcalardaa iyi dedi hamdolsunn...darısı sağlıklaa kucaklarmızaa almayaannesininbirtanesi maşallah yavrunun boyu kilosu ne güzel. bizim zamanlarımız yakın. yaklaşık benimkide o kadardır. ne çabuk büyüdü değil mi? geçen ay 6,5 cm idi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?