benim dişlerime vurdu artık... minoset alıcam sanırım bi tane :26:
yok 3 ncu aydan ıtıbaren kullanabılırısn helekı kasınıyorsa sınyal vermıs demektır
aaa bende 15 inde gıdıcem 17:20 randevum bu sabah almıstım aslında sabah ıstıyordum kalmamıs halbukı 2 hafta olmadı daha acılmadı dıye randevu vermemıslerdı
inş bulursun canımevet canım söz yüzüğümü kaybettim geçen hafta.. inşallah bulurum ben de...
bbebek büyüyorda ondan mı ağrıyor acaba canım
inş bulursun canım
yok kuzum deli gibi ağrıyor
kızlar üçlü test yaptıran varmııı
almina_göksunun kesin erkek bebk dediler ultrasonda ama :26:bana gelen mesajlara baktım hesaplamaları yapıp geldim.
işte sonuçlar:
HOT-İCE Erkek
FİKİRDELİSİ Kız
TARÇIN Erkek
ALMİNA GÖKSU Kız
%95 lik tahminler.
BEYSAL sanırım sen mesaj atmışsın. senin ve eşinin doğum tarihini gün ay yıl olarak yaz
özele gönder canım.
baktıklarım arasında tutan var mı acaba?
bana gelen mesajlara baktım hesaplamaları yapıp geldim.
işte sonuçlar:
HOT-İCE Erkek
FİKİRDELİSİ Kız
TARÇIN Erkek
ALMİNA GÖKSU Kız
%95 lik tahminler.
BEYSAL sanırım sen mesaj atmışsın. senin ve eşinin doğum tarihini gün ay yıl olarak yaz
özele gönder canım.
bana gelen mesajlara baktım hesaplamaları yapıp geldim.
işte sonuçlar:
HOT-İCE Erkek
FİKİRDELİSİ Kız
TARÇIN Erkek
ALMİNA GÖKSU Kız
%95 lik tahminler.
özele gönder canım.
uf anam yarım kilo erik yedim şimdi tatlıda yiyorum ekşide yiyorum ne tuhaf gadunum ben :86:
merhaba kasımın güzel anneleri.uzun süredir giremedim topiğe ben yokken çook yol katetmişsiniz,maaşallah diyeyim hepinize.gebeliğimin ilk aylarında giriyordum ama sonra benim bulantılar tavan yapınca bırakın internete girmeyi başımı kaldıramadım.evde de yapadım,memlekete kayseriye bizimkilerin yanına gittim.2 ay kadar annem baktı bana sağolsun,evime yeni geldim sayılır.şimdi o zor günleri,günde 4-5 defa çıkardığım günleri atlattık rabbime şükürler olsun.bebeğimiz iyi olsun,sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum...sizler nasılsınız,bakıyorum cinsiyetler öğrenilmiş,maaşallah rabbim hayırlısıyla kucaklarınıza da almayı nasip etsin.bakalım bizim kayserideki doktorumuz bebişimize yüksek ihtimal erkek demişti ama kesin olarak 24 ünde öğrenicez inşallah...kızlar size bi sorum olacaktı.üçlü test yaptırdınız mı,ikili test sonuçları iyi çıkanlar üçlüye gerek duymuyorlarmış diye duydum ama ne derece doğru bilmiyorum,sizler yaptırdınız mı üçlü testi...
nasıl baktınız?:26:
meraktan çatlıyorum
Bence cinsiyet için böyle tahminlerde bulunmak iyice kafa karışıklığına neden oluyor yaa bende bayağı bi tahmin derdine düşmüştüm ama dr um kesin net tavrını koydu,hatta dondurup gösterdi,umarım sonradan bir sürpriz olmaz dedim.Olamaz dedi...
Bakalım sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla analı babalı büyütelim de daha ne isterim ki...Bi de hayırlısıyla şu 4'lü test sonucum temiz çıksın da bi oh çekicem valla...
Kızlar 4 ayın içindeyim,çok şükür bebişimin gelişimi iyi fakat benim hala kilo almamam normal mi?:26:
Çok merak ediyorum yaa...
Ben 4 lü yaptırdım canım,sabırsızlıkla sonuç bekliyorum..Sen 3 lü mü yaptırdın?
merhaba kasımın güzel anneleri.uzun süredir giremedim topiğe ben yokken çook yol katetmişsiniz,maaşallah diyeyim hepinize.gebeliğimin ilk aylarında giriyordum ama sonra benim bulantılar tavan yapınca bırakın internete girmeyi başımı kaldıramadım.evde de yapadım,memlekete kayseriye bizimkilerin yanına gittim.2 ay kadar annem baktı bana sağolsun,evime yeni geldim sayılır.şimdi o zor günleri,günde 4-5 defa çıkardığım günleri atlattık rabbime şükürler olsun.bebeğimiz iyi olsun,sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum...sizler nasılsınız,bakıyorum cinsiyetler öğrenilmiş,maaşallah rabbim hayırlısıyla kucaklarınıza da almayı nasip etsin.bakalım bizim kayserideki doktorumuz bebişimize yüksek ihtimal erkek demişti ama kesin olarak 24 ünde öğrenicez inşallah...kızlar size bi sorum olacaktı.üçlü test yaptırdınız mı,ikili test sonuçları iyi çıkanlar üçlüye gerek duymuyorlarmış diye duydum ama ne derece doğru bilmiyorum,sizler yaptırdınız mı üçlü testi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?