2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben geri aradım iptal ettim çünkü dr dün 1 ay sonra git dedi 15 i 3 hafta sonra oluyor ayın 22 side henüz açılmamış 22 . hafta dolunca gitmek daha iyiymiş saat 17.40 a almıştım bende tüh tanışırdık belki

gunaydın guzel anneler...

bugğn receb ayının ilk günü, bugünün hürmetine Allah hepimize hayırlı sağlıklı iyi huylu tatlı tatlı evlatlar nasip etsin inşallah

ben yemeğe gidiyorum fıstıklar belki yemek iyi gelir öptüm siziz

yok kuzum deli gibi ağrıyor

canimmm nane yagi dediler bana onu kullandim kesti migrenimi biz senle ayniyiz hmn hmn tarih olarak tam agriyan yerlerine suruyosun aktarda var bnm doktorum kullan bisey olmas dedi bide ben bi hastayim gormen lazim grip 1 haftadir napicagimi sastim oksurk katur kutur boyle hasta olmamistim ben vicks ve bu nane yagi bitki caylari hepsiyle tedavideym minoset iciyorum gunde 1 veya 2 tane yapabilicek bisey yok antibiyotige baslamamak icin bunlari yapiorum sende nane yagini al derim cnm:)

bana gelen mesajlara baktım hesaplamaları yapıp geldim.

işte sonuçlar:

HOT-İCE Erkek

FİKİRDELİSİ Kız

TARÇIN Erkek

ALMİNA GÖKSU Kız

%95 lik tahminler.

BEYSAL sanırım sen mesaj atmışsın. senin ve eşinin doğum tarihini gün ay yıl olarak yaz
özele gönder canım.

baktıklarım arasında tutan var mı acaba?

almina_göksunun kesin erkek bebk dediler ultrasonda ama :26:

nasıl baktınız?:26:

meraktan çatlıyorum

uf anam yarım kilo erik yedim şimdi tatlıda yiyorum ekşide yiyorum ne tuhaf gadunum ben :86:

merhaba kasımın güzel anneleri.uzun süredir giremedim topiğe ben yokken çook yol katetmişsiniz,maaşallah diyeyim hepinize.gebeliğimin ilk aylarında giriyordum ama sonra benim bulantılar tavan yapınca bırakın internete girmeyi başımı kaldıramadım.evde de yapadım,memlekete kayseriye bizimkilerin yanına gittim.2 ay kadar annem baktı bana sağolsun,evime yeni geldim sayılır.şimdi o zor günleri,günde 4-5 defa çıkardığım günleri atlattık rabbime şükürler olsun.bebeğimiz iyi olsun,sağlıklı olsun da başka bir şey istemiyorum...sizler nasılsınız,bakıyorum cinsiyetler öğrenilmiş,maaşallah rabbim hayırlısıyla kucaklarınıza da almayı nasip etsin.bakalım bizim kayserideki doktorumuz bebişimize yüksek ihtimal erkek demişti ama kesin olarak 24 ünde öğrenicez inşallah...kızlar size bi sorum olacaktı.üçlü test yaptırdınız mı,ikili test sonuçları iyi çıkanlar üçlüye gerek duymuyorlarmış diye duydum ama ne derece doğru bilmiyorum,sizler yaptırdınız mı üçlü testi...

Bence cinsiyet için böyle tahminlerde bulunmak iyice kafa karışıklığına neden oluyor yaa bende bayağı bi tahmin derdine düşmüştüm ama dr um kesin net tavrını koydu,hatta dondurup gösterdi,umarım sonradan bir sürpriz olmaz dedim.Olamaz dedi...

Bakalım sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla analı babalı büyütelim de daha ne isterim ki...Bi de hayırlısıyla şu 4'lü test sonucum temiz çıksın da bi oh çekicem valla...

Kızlar 4 ayın içindeyim,çok şükür bebişimin gelişimi iyi fakat benim hala kilo almamam normal mi?:26:

Çok merak ediyorum yaa...

özel mesaj hakkım yok bana da bakarmısın ?

amanınnnnnn bir anda nasıl acıktım kızlar. elimdeki işi yarım bıraktım koştum yemekhaneye. amaaaa yemekte umduğumu bulamadım. artık krakerle doyuracağım karnımı ((

uf anam yarım kilo erik yedim şimdi tatlıda yiyorum ekşide yiyorum ne tuhaf gadunum ben :86:

bende çok erik yiyorum. mide bulantıma iyi geliyor. tatlı yiyemiyorum pek.

selam canım. iyi olmana sevindim. ben ikili yaptırdım, bakalım doktor 3 lüde yaptır dicek mi? inşallah gerek duymaz.

nasıl baktınız?:26:

meraktan çatlıyorum

Benim aklıma şu geldi..Hani kromozomların 4 yılda bir yenilendiğini varsayıyorlar ya.

Annenin de babanın da yaşını 4 e bölüyorlar,kalan kısmında kaç kalıyorsa ve annenin sayısı büyükse kız,babanın ki büyükse erkek diye bir tahmin de vardı bana o gibi geldi..

Eğer oysa o bende tutmadı...

inşallah testlerin iyi çıkar canım. ne güzel kesin net konuşmuş doktorun cinsiyet için. bizimkide garantici. doktoruma çok güveniyorum. çok içim ısındı ona.

canım bende kilo almadım. hatta -1 değim. göbeğim çıktı kilom aynı kalınca bacaklarım kalçam eridi. ben eskisi kadar yiyorum. fazlasında midem alarm veriyor. yiyemiyorum. doktor bebek beslenir kendine dikkat et demişti. az ama dengeli besleniyorum. sorun olacağını sanmam. c.tesi kilo konusunu konuşacam. bakalım adam ne dicek.

Merhaba, hoşgeldin. Benim ikili test sonucumda risk çok azdı,herşey yolundaydı. Doktora sormuştum 3'lü test isteyecek misiniz diye "hayır ikili testi iyi çıkanlardan üçlü test istemiyorum dedi". Ben İstanbul'da Memorial hastanesinde Remzi beye gidiyorum. Ama bu forumda okuduğum kadarıyla ikili testi iyi çıktığı halde üçlü test isteyen doktorlar var, belki senin doktorunda ister. Ama, amniyosentez yaptırmayacaksan üçlü testi yaptırmak çok anlamlı değil sanırım.Umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…