2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kız burcuxxx kraker tutsa ne kadar tutacak baska yemek yiyebileceğin bir yer yok mu senin :26:
erik yeni takıntım benim dün gittiğim arkadaş daha hamile olduğumu bilmeden gitmiştim ve onun evinde bir kavanoz bal yemiştim dün bana ballarla belli etti kendini o oğlan benim diyor içine öyle doğuyormuş
anneciğim bahçedeki erik ağaçlarını elinden gelse milleten saklayıp bana yedirecek

burcux seni bebegin bence oglan demedi.deme :) hayırlısı olsunda tabe

o hesabı duymuştum canım kan yenilenmeye göre yapılan birşey olduğunu okumuştum bir yere ama detayını bilmiyordum.
eşim ve ben aynı yaştayız,ben nisan87 eşim mart 87.
kalan aynı oluyyor bu durumda nasıl hesaplıyorlar acaba
bende zaman geçtikçe merak sardım bu işlere,içimden hiç birine inanmıyorum gerçi. bu merak fena bir şey

üç ayların ilk ayı olan recep ayınız mübarek olsun arkadaşlar rabbim dualarınız kabul etsin inşşş

canım midem kabardı. yemek olayına giremem artık. dışarıdan sipariş verebiliyoruzama yok kötüyüm (( en azından kraker bastırıyor midemi.

burcux seni bebegin bence oglan demedi.deme :) hayırlısı olsunda tabe

popom küçüldüğü için diyorsan canım açlıktan küçüldü. ((( bakalım c.tesi belli olacak.

seninde oğlun olacakmış canım. Allah hayırlı evlat nasip etsin sana. bugün nasıl oldun kanaman azaldı mı? eşinle nasılsınız? naptın konuşmasaydın onla

benim doktorum kilo alımının 4 ay bitimden başlayacağını söylemişti
hatta sakın kilo alma 4 ayına kadar dedi
bende kilo sorunu varda
almaman daha sağlıklı canım için rahat olsun

cnm aynu bende o durumdayım halen iştahım açılmadıda ondan dedim artı kg verdim ama hayırlısı allah bilir tabii

eşimede gelincee özür diledi çiçek felan almşş napim ben dayanamam hemen geçer sinirim ondan kaybettim zatenn

benim içimede öyle doğuyor ama :26:hayırlısı inşşş

hııı sende mi öyle hissettin. sen hisli kadınsın, belki de canım oğlan. ne bilim ben bişi hissetmiyorum. benimde hislerim kuvvetlidir derdim hamile kalınca şak diye bilirim kesin ama yok doğmuyor içime. bakalım kimlerin hisleri tutacak, birinde yanılmış olabilirim ama benim biri için hala umudum var

Eki Görüntüle 424746
üç ayların ilk ayı olan recep ayınız mübarek olsun arkadaşlar rabbim dualarınız kabul etsin inşşş

amin canım. Allah dualarımızı kabul etsin.

Evet tatlım bende garantici ve soğukkanlı oluşuna hayranım dr umun..Kime sorsam ona mı gidiyorsun sakın değiştirme dr unu diyorlar.İnşallah güzel bi şekilde devam ederiz..Zaten kilo alımına karşı adam en fazla 8 kg yla doğuma gidicez diyo,gereksiz kilo alımına çok karşı...Bebek zaten alacağını alıyo,yok yere kendinizi şişirmeyin diyo.

Bende her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum sanırsam ondan kilom dengeli aman bebişe yarasın da yediklerimiz önemli olan o..Benim de işte minik bi göbeğim var,zaten kalçam falan yoktu hala yok

Senin mide bulantın mı oldu canım -1'desin..

canım ben de hiç kilo almadım.hatta bulantılarım yüzünden 4 kiloya yakın kilo verdim.yeni yeni toparlanıyorum daha.bebeğinin gelişimi iyiyse bi problem olmaz bennce.hem esas kilolar 6. aydan sonra alınmaya başlıyor,bakalım belki biz de o zaman alırız

niltcim seninde oglun oluyodu deilmiiii

canım senin bebişden bahsederken oğluusn diyesim geliyor annesininbirtanesi içinse kızın diyesim geliyordu benim:93:
o tuttu bakalım sen ne olacaksın insan kendi için pek bişi hissetmiyor tatlım benimde içime bazen erkek bazen kız doğuyor muallaktayım ben hala:26:

evet canım bazı doktorlar gerek görmüyor.ben hem kayseride hem burada doktora gittiğim için uygulamalar farklı oluyor tabi.kayserideki doktorum ikili iyi demişti (çok şükür),üçlüyü istersen demişti.bakalım burdaki ne diyecek.

yok kuzum deli gibi ağrıyor

Beysalcım benim 1 ay önce 7 gün ağrıdı çok kötüydü dayanacak gibi değildim, doktorum dediki artan kan hacminden olurmuş ve daha önce migrenin varmıydı ben migren hastasıydım son 1 senedir hiç ağrım olmazdı ama hamile kalınca yine oldu çünkü hamilelik migren ataklarını çoğaltırmış nedeni yine kan hacmi.ağrının geldiğini hisseder hissetmez minoset al yok geçmiyorsa ikincisi alınacak dedi.

Evet yaa kafa karıştırmaktan başka bişey değil,anne adaylarının yapması gereken tek şey sabırla beklemek...
benim doktorum kilo alımının 4 ay bitimden başlayacağını söylemişti
hatta sakın kilo alma 4 ayına kadar dedi
bende kilo sorunu varda
almaman daha sağlıklı canım için rahat olsun

He iyi o zaman canım yaa,ne bileyim merak ettim hiç almadım,bebişin gelişimine zararı olmasın da

yada şu şekilde hesaplıyorlar yanılmıyorsam kadınların kromozomu 3 yılda erkeklerin ise 4 yılda yenileniyor.

Ben 1988 doğumluyum ya 88+3= 91 eşim 1983 doğumlu 83+4= 87
91+3= 94 87+4= 91
94+3= 97 91+4= 95
......... şeklinde kadın ve erkek için topluyorlar bu yıla kim denk gelirse bebeğin cinsiyeti o oluyor güya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…