o sorun bendede var canımmkaç kilosun şimdi
75le kaldım 77yim şimdi canım
diyet yaparken hamile kaldım allahtan 5-6 kilo vermiştim
zaten kiloluyum almaktan çok korkuyorum hep kontrollüyüm ama 2 kilo aldım bile
Bence cinsiyet için böyle tahminlerde bulunmak iyice kafa karışıklığına neden oluyor yaa bende bayağı bi tahmin derdine düşmüştüm ama dr um kesin net tavrını koydu,hatta dondurup gösterdi,umarım sonradan bir sürpriz olmaz dedim.Olamaz dedi...
Bakalım sağlıkla kucağımıza alıp sağlıkla analı babalı büyütelim de daha ne isterim ki...Bi de hayırlısıyla şu 4'lü test sonucum temiz çıksın da bi oh çekicem valla...
Kızlar 4 ayın içindeyim,çok şükür bebişimin gelişimi iyi fakat benim hala kilo almamam normal mi?:26:
Çok merak ediyorum yaa...
75le kaldım 77yim şimdi canım
diyet yaparken hamile kaldım allahtan 5-6 kilo vermiştim
zaten kiloluyum almaktan çok korkuyorum hep kontrollüyüm ama 2 kilo aldım bile
yada şu şekilde hesaplıyorlar yanılmıyorsam kadınların kromozomu 3 yılda erkeklerin ise 4 yılda yenileniyor.
Ben 1988 doğumluyum ya 88+3= 91 eşim 1983 doğumlu 83+4= 87
91+3= 94 87+4= 91
94+3= 97 91+4= 95
......... şeklinde kadın ve erkek için topluyorlar bu yıla kim denk gelirse bebeğin cinsiyeti o oluyor güya
bildiğin matematik mod konusu
formülü bile vardı bunların
bi kağıt kalem alim hesaplim bari buda kalmasın
yada şu şekilde hesaplıyorlar yanılmıyorsam kadınların kromozomu 3 yılda erkeklerin ise 4 yılda yenileniyor.
91+3= 94 87+4= 91
94+3= 97 91+4= 95
......... şeklinde kadın ve erkek için topluyorlar bu yıla kim denk gelirse bebeğin cinsiyeti o oluyor güya
bildiğin matematik mod konusu
formülü bile vardı bunların
bi kağıt kalem alim hesaplim bari buda kalmasın
canımm bende 77 ile kaldım şuan 80 kiloyum nasıl başardım bilemiyorum ama öyle
evet yaaa inşAllah çok almayız boyun nasıl uzunmusun
ilk bebeginmi cnmmm
91+3= 94 87+4= 91
94+3= 97 91+4= 95
canım ben de hiç kilo almadım.hatta bulantılarım yüzünden 4 kiloya yakın kilo verdim.yeni yeni toparlanıyorum daha.bebeğinin gelişimi iyiyse bi problem olmaz bennce.hem esas kilolar 6. aydan sonra alınmaya başlıyor,bakalım belki biz de o zaman alırız
niltcim seninde oglun oluyodu deilmiiii
cnm aynu bende o durumdayım halen iştahım açılmadıda ondan dedim artı kg verdim ama hayırlısı allah bilir tabii
eşimede gelincee özür diledi çiçek felan almşş napim ben dayanamam hemen geçer sinirimondan kaybettim zatenn
Evet tatlım bende garantici ve soğukkanlı oluşuna hayranım dr umun..Kime sorsam ona mı gidiyorsun sakın değiştirme dr unu diyorlar.İnşallah güzel bi şekilde devam ederiz..Zaten kilo alımına karşı adam en fazla 8 kg yla doğuma gidicez diyo,gereksiz kilo alımına çok karşı...Bebek zaten alacağını alıyo,yok yere kendinizi şişirmeyin diyo.
Bende her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum sanırsam ondan kilom dengeli aman bebişe yarasın da yediklerimiz önemli olan o..Benim de işte minik bi göbeğim var,zaten kalçam falan yoktu hala yok
Senin mide bulantın mı oldu canım -1'desin..
Eki Görüntüle 424763
bakınnnnnnnn:81:
selam kızlar ya siz çalısmıyormusunuz nasıl bu kadar yazıyorsunuz ben yazamıyorum işteyken bu kadar
oyuzden sız ıyıce kaynastınız bız gerıden gelenler var
cinsiyetler ogrenılmıs ne guzel
bızımkı halen gostermedı cok merak edıyoruz saglıklı olsunlarda ıkıncı plan cınsıyet tabıkı
inşallah canım..
almeye meyilliyiz yağ hücrelerimiz fazla sayıda, ideal kilosunda olanlardan daha fazla risk taşıyoruz
onlar kadar yesekte maesef bizde hücreler doluyor
boyumda 1.60
evet canım ilk bebiş
boyda kısa anam sen yanmışsınnşaka yapıyorum canım ne takılıyorsun boşver veririz elbet bir doguralım Allah nasip ederse 2012 kasım anneleri zayıflama topiği açıcazzz
baktım 1 kilo geçmişimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?