2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar ya siz çalısmıyormusunuz nasıl bu kadar yazıyorsunuz ben yazamıyorum işteyken bu kadar
oyuzden sız ıyıce kaynastınız bız gerıden gelenler var
cinsiyetler ogrenılmıs ne guzel
bızımkı halen gostermedı cok merak edıyoruz saglıklı olsunlarda ıkıncı plan cınsıyet tabıkı

75le kaldım 77yim şimdi canım
diyet yaparken hamile kaldım allahtan 5-6 kilo vermiştim
zaten kiloluyum almaktan çok korkuyorum hep kontrollüyüm ama 2 kilo aldım bile

canımm bende 77 ile kaldım şuan 80 kiloyum nasıl başardım bilemiyorum ama öyle

evet yaaa inşAllah çok almayız boyun nasıl uzunmusun

canım hiç kafanı karıştırma derim ben... doktorun bebeğin gelişimini iyi buluyorsa ve sen de kendini iyi hissediyorsan sorun yok demektir... ben 4 ayda 3 kilo aldım... ne mide bulantısı yaşadım ne başka birşey... canım çok ta birşey istemedi. her zaman ne yediysem onu yedim.aman kilo almayayım diye kendimi kısıtlamadım hiçbir zaman... önceden öğle yemeğini geçiştiriyordum,şimdi daha adamakıllı yiyorum sadece.

fazla birşey yesem aldığım kilo beni rahatsız ederdi... ama herşeyi çok ölçüsünde tüketiyorum. hergün mutlaka meyvemi, kuruyemişimi, çorbamı, salatamı, yoğurdumu, yumurtamı eksik etmiyorum. Normal bir insanın nasıl beslenmesi gerekiyorsa öyle besleniyorum.

Bugünden itibaren akşamları yürüyüşe de başlıcam inşallah. Hergün bir saat yürümek bana da iyi gelicek... Yürümekten sıkılırsam yüzmeye başlayacağım....

bildiğin matematik mod konusu
formülü bile vardı bunların
bi kağıt kalem alim hesaplim bari buda kalmasın

neyse kızlar bnen doktora gidiyorum üçlü test ve kan geldigi için görüşmeye dualarınızı esirgemeyin inş bebegimde bi sorun yoktur iyi günler dilerim grşşş

bu ne yaaa

bildiğin matematik mod konusu
formülü bile vardı bunların
bi kağıt kalem alim hesaplim bari buda kalmasın

ayy hiçç uğraşamamm...

canımm bende 77 ile kaldım şuan 80 kiloyum nasıl başardım bilemiyorum ama öyle

evet yaaa inşAllah çok almayız boyun nasıl uzunmusun

inşallah canım..

almeye meyilliyiz yağ hücrelerimiz fazla sayıda, ideal kilosunda olanlardan daha fazla risk taşıyoruz

onlar kadar yesekte maesef bizde hücreler doluyor

boyumda 1.60

ilk bebeginmi cnmmm

evet canım ilk bebiş

ben yaptımmmm Kızım olucakkkkk 2012 ye benim denk geldi eşiminki 2011 çıktı hhaha

Aman iyi aşırı bi kilo olmasın da yeter ki yaa..Bakalım 6.ayda diye bende duydum nasıl oluruz o zaman kimbilir :)
niltcim seninde oglun oluyodu deilmiiii

Evet canım Allah izin verirse..

sevindim canım eşinin hatasını anlamasına. tabi fazla uzatmamak lazım. inşallah tekrar yapmaz.

evet canım bulantım ilk 3 ay çok fazlaydı o ara verdim. karbonhidratı kaçırmamaya çalışıyorum. akşam yemeğinde tüketmiyorum.

bak oldu mu şimdi. ne kdar güzel bir cici, bu giyen daha cicidir kesin.

ahh canım işim hafif bu hafta ondan rahat yazıyorum ben. daha doğrusu yoğun haftadan sonra tatil vedim kendime :)))))) ekstra iş yapmıyorum, rutin işlerimi yapıyorum.

inşallah canım..

almeye meyilliyiz yağ hücrelerimiz fazla sayıda, ideal kilosunda olanlardan daha fazla risk taşıyoruz

onlar kadar yesekte maesef bizde hücreler doluyor

boyumda 1.60

evet canım ilk bebiş

boyda kısa anam sen yanmışsınn şaka yapıyorum canım ne takılıyorsun boşver veririz elbet bir doguralım Allah nasip ederse 2012 kasım anneleri zayıflama topiği açıcazzz

boyda kısa anam sen yanmışsınn şaka yapıyorum canım ne takılıyorsun boşver veririz elbet bir doguralım Allah nasip ederse 2012 kasım anneleri zayıflama topiği açıcazzz

ya sorma yandım en büyük korkum kilolu hamilelikti başıma geldi...şu 9 ay geçsin sonrasını düşünmüyorum canım veririz bebişler sağlıklı olsunda
senin boyun uzun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…