ya sorma yandım en büyük korkum kilolu hamilelikti başıma geldi...şu 9 ay geçsin sonrasını düşünmüyorum canım veririz bebişler sağlıklı olsunda
senin boyun uzun sanırım
neyse kızlar bnen doktora gidiyorum üçlü test ve kan geldigi için görüşmeye dualarınızı esirgemeyin inş bebegimde bi sorun yoktur iyi günler dilerim grşşş
canım hiç kafanı karıştırma derim ben... doktorun bebeğin gelişimini iyi buluyorsa ve sen de kendini iyi hissediyorsan sorun yok demektir... ben 4 ayda 3 kilo aldım... ne mide bulantısı yaşadım ne başka birşey... canım çok ta birşey istemedi. her zaman ne yediysem onu yedim.aman kilo almayayım diye kendimi kısıtlamadım hiçbir zaman... önceden öğle yemeğini geçiştiriyordum,şimdi daha adamakıllı yiyorum sadece.
fazla birşey yesem aldığım kilo beni rahatsız ederdi... ama herşeyi çok ölçüsünde tüketiyorum. hergün mutlaka meyvemi, kuruyemişimi, çorbamı, salatamı, yoğurdumu, yumurtamı eksik etmiyorum. Normal bir insanın nasıl beslenmesi gerekiyorsa öyle besleniyorum.
Bugünden itibaren akşamları yürüyüşe de başlıcam inşallah. Hergün bir saat yürümek bana da iyi gelicek... Yürümekten sıkılırsam yüzmeye başlayacağım....
evet canım bayılıyorum ben bu modelesevindim canım eşinin hatasını anlamasına. tabi fazla uzatmamak lazım. inşallah tekrar yapmaz.
evet canım bulantım ilk 3 ay çok fazlaydı o ara verdim. karbonhidratı kaçırmamaya çalışıyorum. akşam yemeğinde tüketmiyorum.
bak oldu mu şimdi. ne kdar güzel bir cici, bu giyen daha cicidir kesin.
ahh canım işim hafif bu hafta ondan rahat yazıyorum ben. daha doğrusu yoğun haftadan sonra tatil vedim kendime :)))))) ekstra iş yapmıyorum, rutin işlerimi yapıyorum.
evet canım bulantım ilk 3 ay çok fazlaydı o ara verdim. karbonhidratı kaçırmamaya çalışıyorum. akşam yemeğinde tüketmiyorum.
baktım 1 kilo geçmişimmmm
şimdilik normal..
asıl ben son 3 aydan korkuyorum
yok canım ya 168 cm normal yanievet bende çok korkardım ve basıma geldi şöyle sadece göbeği çıkan hamişlere bayılıyorum
Evet işte biraz taktım ama rahatladım sonra,arkadaşlarımla ve sizlerle konuşmak iyi geldi..
Zaten bende kahvaltımı sıkı yapıyorum her sabah yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,tereyağı,bal vs.asla eksik etmiyorum..Ama meyve konusunda biraz sıkıntım var sadece erik ve muz yiyebiliyorum..
Çok şükür hamileliğim başladığından beri yürüyüşü hiç ihmal etmedim şansa havalarda düzeldi de daha bi rahat..
Bence sende başla canım,ne dersin belki de bu yürüyüşler sayesinde normal doğum bile yapabiliriz.Biliyosun çok etkisi varmış pelvik kasların çalışmasında bir de yüzmenin...
yok canım ya 168 cm normal yanievet bende çok korkardım ve basıma geldi şöyle sadece göbeği çıkan hamişlere bayılıyorum
Evet işte biraz taktım ama rahatladım sonra,arkadaşlarımla ve sizlerle konuşmak iyi geldi..
Zaten bende kahvaltımı sıkı yapıyorum her sabah yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,tereyağı,bal vs.asla eksik etmiyorum..Ama meyve konusunda biraz sıkıntım var sadece erik ve muz yiyebiliyorum..
Çok şükür hamileliğim başladığından beri yürüyüşü hiç ihmal etmedim şansa havalarda düzeldi de daha bi rahat..
Bence sende başla canım,ne dersin belki de bu yürüyüşler sayesinde normal doğum bile yapabiliriz.Biliyosun çok etkisi varmış pelvik kasların çalışmasında bir de yüzmenin...
Beysalcım benim 1 ay önce 7 gün ağrıdı çok kötüydü dayanacak gibi değildim, doktorum dediki artan kan hacminden olurmuş ve daha önce migrenin varmıydı ben migren hastasıydım son 1 senedir hiç ağrım olmazdı ama hamile kalınca yine oldu çünkü hamilelik migren ataklarını çoğaltırmış nedeni yine kan hacmi.ağrının geldiğini hisseder hissetmez minoset al yok geçmiyorsa ikincisi alınacak dedi.
yok canım benim büyük kızın salaklığı bana çekmiş malesef küsmez darılmaz kavga eder sonra bişey yokmuş gibi güler bakıyorum bazen kendimi görüyorum ala ala bunumu aldın benden diyorum
küçük kız aynı benim rahmetlik babama çekmiş kendi için yasamayı seviyor dayıları bile aynı babamın huyları var bunda diyorlar
babam önce öğretmenlik yapmış sonra memur olmuş herkes tarafından sevilirdi ama evde bize hayatı zindan ederdi disiplinli olmasından dolayı kimseye taviz vermeyeceksin bu hayatta taviz tavizi getirir derdi
zaten 4*4 olmuyor çocuklar
aaa kızarım sanaaaaaa amaaaaaaaa
gebelik öncesine göre birşeyleri fazla yiyor musun peki? su içiyor musun? tatlıyla aran nasıl bebişim?
Bende baktım şimdi 3 kilo almışım hamilelik boyunca fazlamı ki ?
Hamile kalmadan önce 58 kg
Şimdi 61 kg
Bunun normali ne? Hoş doktor iyisin dedi ama merak ettim bunun alt üst sınırı vardı diymi kızlar ?
canım aynı kaderi yaşıyoruz suan cuma gunu devlettekı doktorum erkege benzettı bugun ıse ozel de doktor bakar bakmaz kız dedı soktayım....... 1 kızım var 7 yasında 1 de erkek ısterdım ama herseyden once saglıgı tabıkı kızıma kız kardes gelıyo :) ama ben hala ınanamıyorum acaba doktor yanlıs mı gordu dıye dusunmuyorda degılım:18:
yok canım migrenim ama kansızlıktan oluyor bakalım kan değerim düştü sanırım perşembe gidince soracam bakalım banada verdi minoset iç dedi ama içemiyorum ben
ben normal yiyorum yaa bak yazıcam menumu
Sabah
kaşarlı tost
zeyin
domates
Ara
azcık çerez
muz
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 köfte
1 bardak ayran
Ara
kuru kayısı
çerez az
akşam
yaprak sarma
ayran
salata
ara
1dilim karpuz bu bugünkü menum :))))
Bende içememiştim ama dayanamayınca içiyor insan canımcım, kan hapına başlamadılarmı benimde kan değerlerim düşük ilk doktorum başlamamıştı, ikincisi hemen acil dedi ve gerçekten benim başağrım kalmadı desem yeridir.[/QUOTTE
başlamıştım canım ama midemi bulandırınca bu haftaya kadar erteledi bakalım gidince verecek tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?