2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ya sorma yandım en büyük korkum kilolu hamilelikti başıma geldi...şu 9 ay geçsin sonrasını düşünmüyorum canım veririz bebişler sağlıklı olsunda
senin boyun uzun sanırım

yok canım ya 168 cm normal yani evet bende çok korkardım ve basıma geldi şöyle sadece göbeği çıkan hamişlere bayılıyorum

Evet işte biraz taktım ama rahatladım sonra,arkadaşlarımla ve sizlerle konuşmak iyi geldi..

Zaten bende kahvaltımı sıkı yapıyorum her sabah yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,tereyağı,bal vs.asla eksik etmiyorum..Ama meyve konusunda biraz sıkıntım var sadece erik ve muz yiyebiliyorum..

Çok şükür hamileliğim başladığından beri yürüyüşü hiç ihmal etmedim şansa havalarda düzeldi de daha bi rahat..

Bence sende başla canım,ne dersin belki de bu yürüyüşler sayesinde normal doğum bile yapabiliriz.Biliyosun çok etkisi varmış pelvik kasların çalışmasında bir de yüzmenin...

evet canım bayılıyorum ben bu modele

evet canım bulantım ilk 3 ay çok fazlaydı o ara verdim. karbonhidratı kaçırmamaya çalışıyorum. akşam yemeğinde tüketmiyorum.

canım bi makalede okumuştum... anne karnındaki bebek enerjisini karbonhidrattan alırmış... ben pilav ekmek pek yemiyorum ama haşlanmış patates ve yağsız makarna yiyorum arasıra... çok fazla abartmamak kaydıyla yiyebilirsin.

baktım 1 kilo geçmişimmmm

Bende baktım şimdi 3 kilo almışım hamilelik boyunca fazlamı ki ?

Hamile kalmadan önce 58 kg
Şimdi 61 kg

Bunun normali ne? Hoş doktor iyisin dedi ama merak ettim bunun alt üst sınırı vardı diymi kızlar ?

şimdilik normal..
asıl ben son 3 aydan korkuyorum

ben spora başlıyorummmmm

annem ve babam günde 2 saat mutlaka sporlarını yaparlar...küçük kardeşimde taekwandocu ve basket oynuyor... biraz aileme çekmenin zamanı geldi

hadi kızlar artık yürüyüşe başlayaımmmmm

yok canım ya 168 cm normal yani evet bende çok korkardım ve basıma geldi şöyle sadece göbeği çıkan hamişlere bayılıyorum

bende bende.. :)

yürüyüş çok önemli bende hiç ihmal etmiyorum
etrafımda kim yürüyüşe ve egsersize dikkat ettiyse kolay ve normal doğum yaptı

bende bende.. :)

yürüyüş çok önemli bende hiç ihmal etmiyorum
etrafımda kim yürüyüşe ve egsersize dikkat ettiyse kolay ve normal doğum yaptı

yok canım migrenim ama kansızlıktan oluyor bakalım kan değerim düştü sanırım perşembe gidince soracam bakalım banada verdi minoset iç dedi ama içemiyorum ben

canım aynı kaderi yaşıyoruz suan cuma gunu devlettekı doktorum erkege benzettı bugun ıse ozel de doktor bakar bakmaz kız dedı soktayım....... 1 kızım var 7 yasında 1 de erkek ısterdım ama herseyden once saglıgı tabıkı kızıma kız kardes gelıyo :) ama ben hala ınanamıyorum acaba doktor yanlıs mı gordu dıye dusunmuyorda degılım:18:

aaa kızarım sanaaaaaa amaaaaaaaa

gebelik öncesine göre birşeyleri fazla yiyor musun peki? su içiyor musun? tatlıyla aran nasıl bebişim?

ben normal yiyorum yaa bak yazıcam menumu

Sabah
kaşarlı tost
zeyin
domates

Ara
azcık çerez
muz

öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
2 köfte
1 bardak ayran

Ara
kuru kayısı
çerez az

akşam
yaprak sarma
ayran
salata

ara
1dilim karpuz bu bugünkü menum :))))

Son düzenleme:

yeşil elmayı da dene canım... çok iyi gelir eminim..

ben spor konusunda biraz tembelim...bana "esra alışverişe çıkıp 5 saat yürücez" de, gözüme gelmez koşarım bile... ama spor deyince duraksıyorum malesef :18: illa yanımda eşim olsun istiyorum bir de... ama yok artık başlamam lazım... dediğin gibi doğumu çok kolaylaştırıyor spor yapmak. ben zaten bütün gün işyerinde oturuyorum

bugün yürüyüşe başlıyorum ben. eve gidip bişeyler atıştırıp bir saat yürücem inşallahh

canım ilk dört ayda normali 2-4 kilo imiş... dr nevranın sitesine göre tabiii. mehmet özün kitabında da öyle diyordu.

yeşil elmayı da dene canım... çok iyi gelir eminim..

ben spor konusunda biraz tembelim...bana "esra alışverişe çıkıp 5 saat yürücez" de, gözüme gelmez koşarım bile... ama spor deyince duraksıyorum malesef :18: illa yanımda eşim olsun istiyorum bir de... ama yok artık başlamam lazım... dediğin gibi doğumu çok kolaylaştırıyor spor yapmak. ben zaten bütün gün işyerinde oturuyorum

bugün yürüyüşe başlıyorum ben. eve gidip bişeyler atıştırıp bir saat yürücem inşallahh

canım hayırlısı olsun bence kendi doktoruna görun hatta başka bir doktora daha git ve ultrasonu 4D olsun onda kesin görür

yok canım migrenim ama kansızlıktan oluyor bakalım kan değerim düştü sanırım perşembe gidince soracam bakalım banada verdi minoset iç dedi ama içemiyorum ben

Bende içememiştim ama dayanamayınca içiyor insan canımcım, kan hapına başlamadılarmı benimde kan değerlerim düşük ilk doktorum başlamamıştı, ikincisi hemen acil dedi ve gerçekten benim başağrım kalmadı desem yeridir.

canım bensenin yerinde olsam tost yerine peynir ve kepekli ekmek tüketirim bu birrrrr...

muzu da her gün yemem...onun yerine elma, erik vs yerim bu ikiiiii...

akşam da yaprak sarma yerine sebze yemeği daha bi sağlıklı olur sankim, ne dersin

bu arada hani yumurtaaa

süt içmeye de başlıcaktın sen, dün öyle demiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…