2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş

hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz

fanfini hehehe

bence de... hele senn hele seennnn.... adamı kandırmış bi de yaaa doktor izin verdi diyeeee

yaramazlık ta olsun bulemsu yaaa... dişiliğin en güzel yanı bu bence

evet yaaa yaramazız bizzzzzzzzzzz

ben ne yaptım esram yaaaa :89::89::89::101::101::101::118::118::118: doktor 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi uyguladık sonra bişi demedi bende eşim sorunca izin veriyor dedimm aamma masumcuk

melaike kızımızz yakında kanatları çıkacakk

geçen hafta doktora gittiğimden beri üzerime gelmiyordu 2 gündür doktor ne dedi diye yanıma geliyor postalıyorum geri ama bu kadar baskıya dayanamıyacam galibaaaa

Son düzenleme:
Evet.Doktor yorulmamamı söyledi, zaten internetten plasenta previa araştırıldığında durumun ciddiyeti ortaya çıkıyor :)

Yanlış anlamayın tabiki doktor daha iyisini bilirdi benimde plesantam rahim agzının tamamını tıkamış durumda ama 24. haftaya kadar kesin yerini alıyormuş hatta sonraki haftalarda bile yukarı çıkarmış. Doktor bana korkulacak bişey yok , herşeye normal hayatın gibi devam et dedi. Bu meseleler sonraki meseleler endişeye gerek yok dedi. Ben hiç kısıtlamıyorum kendimi. Bide başka bir doktora git istersen en son kaçıncı haftada baktırdın?

biz çıkıyoruuzzzz...

yürüyüşe gidicem ya ben... daha şimdiden bahaneler üretmeye başladım

öpüyorus hepiniziii...

kocişlere iyi davranınnnn (moonsun sen hariç,cezalısın sen )

biz çıkıyoruuzzzz...

öpüyorus hepiniziii...

iyi akşamlar canım
kocişe iyi davranmak bugun davranmaya çalısayım bariii

ben ne yaptım esram yaaaa :89::89::89::101::101::101::118::118::118: doktor 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi uyguladık sonra bişi demedi bende eşim sorunca izin veriyor dedimm aamma masumcuk

kız naptın sen, allam ya çılgın şey, adamı kurutcan :))))))

geçen hafta doktora gittiğimden beri üzerime gelmiyordu 2 gündür doktor ne dedi diye yanıma geliyor postalıyorum geri ama bu kadar baskıya dayanamıyacam galibaaaa

ayy kıyamam. kendimi varya tam ot hissettim. eşimde bende eski zamnalardaki camdan cama bakışan aşıklar gibi olduk. bu bebek nasıl oldu yahu :))))))))

Kızlar Melodiye ne yazdınız cinsiyet tahmini için?

senin eşinin doğum tarihleri bide sat tarihin.

Canlarımmm öpüyorum hepinizi bende yavaş yavaş kaçarım....kendinize,bebişlerinize ve tabiki kocişlerinize iyi bakın

biz çıkıyoruuzzzz...

öpüyorus hepiniziii...

bahane yok yürü esra. kolay doğumun anahtarı unutma. hadi bende öptüm byeeee

yaa kurutmam merak etmeyinn bu haftasonu yanaştım da tık yok adamdaa sinirr etti beniii

1 hafta öyle oluyor sonra baktı olmuyor sağ kanattan sol kanatta saldırya geçiyor :127:
diyorum ya bu bebek eşimde çok huy değişdirdi çok yavasladı ama vazgeçmedi
bünyesi kaldırmıyacak diye korkuyorum gazozuma ilaç falan atmaz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…