annesininbirtanesimmmm gelmişşş hoşgelmişşş
hadi sende söyle fanfinifonfonlar nasıl eşinle yaramazlık yapıyormusunuzz
bence de... hele senn hele seennnn.... adamı kandırmış bi de yaaa doktor izin verdi diyeeee
yaramazlık ta olsun bulemsu yaaa... dişiliğin en güzel yanı bu bence
ben ne yaptım esram yaaaa :89::89::89::101::101::101::118::118::118: doktor 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi uyguladık sonra bişi demedi bende eşim sorunca izin veriyor dedimm aamma masumcuk
geçen hafta doktora gittiğimden beri üzerime gelmiyordu 2 gündür doktor ne dedi diye yanıma geliyor postalıyorum geri ama bu kadar baskıya dayanamıyacam galibaaaaüfff lokum lokum :))))
amin canım. cümlemize uğurlu gelsin bebişler.
:)))
:)))) valla aynı durumdaymışızda haberimiz yok. biz işten güçten değil ertelememiştik tek fark bu. mucize böyle bişi işte.
ohh canım yarasın. ayy ne romantikmiş eşin yahu. maşallah
sizde durumlar karışık derken ne oldu kuzum?
:))))) deli kız bu ya :)))
hele sizz haftada iki haftada görüyorsunuz birbirinizi hiç dayanamaman normal şekerim ben olsam yanii biliyorsun
fanfini hehehe
evet yaaa yaramazız bizzzzzzzzzzz
melaike kızımızz yakında kanatları çıkacakk
eşin doğum tarihi senin doğum tarih ve sat galiba:44:Kızlar Melodiye ne yazdınız cinsiyet tahmini için?
:92::92::92::98::98::98: meleğim bennn
melaike kızımızz yakında kanatları çıkacakk
Teşekkürler canımcım.eşin doğum tarihi senin doğum tarih ve sat galiba:44:
Evet.Doktor yorulmamamı söyledi, zaten internetten plasenta previa araştırıldığında durumun ciddiyeti ortaya çıkıyor :)
biz çıkıyoruuzzzz...
yürüyüşe gidicem ya ben... daha şimdiden bahaneler üretmeye başladım
öpüyorus hepiniziii...
kocişlere iyi davranınnnn (moonsun sen hariç,cezalısın sen)
iyi akşamlar canımbiz çıkıyoruuzzzz...
öpüyorus hepiniziii...
yaa esram hayatbanaguzel şu fotoya bakarmısınız :98: :98: :98: :98: bu adama nasıl dayanılır melek olunur melekkkk
canım sen eşini kovboy mu sanıyosunnnn... ne fantezi ama
şaka şakkkaaaa :98: :98: öpüyoruussssssss
ben ne yaptım esram yaaaa :89::89::89::101::101::101::118::118::118: doktor 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi uyguladık sonra bişi demedi bende eşim sorunca izin veriyor dedimm aamma masumcuk
geçen hafta doktora gittiğimden beri üzerime gelmiyordu 2 gündür doktor ne dedi diye yanıma geliyor postalıyorum geri ama bu kadar baskıya dayanamıyacam galibaaaa
Kızlar Melodiye ne yazdınız cinsiyet tahmini için?
biz çıkıyoruuzzzz...
öpüyorus hepiniziii...
kız naptın sen, allam ya çılgın şey, adamı kurutcan :))))))
ayy kıyamam. kendimi varya tam ot hissettim. eşimde bende eski zamnalardaki camdan cama bakışan aşıklar gibi olduk. bu bebek nasıl oldu yahu :))))))))
senin eşinin doğum tarihleri bide sat tarihin.
1 hafta öyle oluyor sonra baktı olmuyor sağ kanattan sol kanatta saldırya geçiyor :127:kız naptın sen, allam ya çılgın şey, adamı kurutcan :))))))
ayy kıyamam. kendimi varya tam ot hissettim. eşimde bende eski zamnalardaki camdan cama bakışan aşıklar gibi olduk. bu bebek nasıl oldu yahu :))))))))
senin eşinin doğum tarihleri bide sat tarihin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?