romantik bir yürüşün sonu iyi olur tatlımhadi bakalım hayırlısı olur inşallah.
yok anam bugün kocişi yormayacağım ki beni akşam yürüyüşe çıkarsın. :)))
hakkatennn bu gün yaramazlık günü sanırımburda konuştukk konuştukk akşama spor evde diyorsunnn
yaramazlık spor şekerim yaaayaramazlıktan vazgeçmek yok saldırın kocişlereeee
romantik bir yürüşün sonu iyi olur tatlımveya moonsun gibi yürüş yerine direk spor yap
kesin kızın olacak senin gör bakfena mı çiftleri birbirine yanaştırıyorum bende kocişime yanaşayım bugün bakalım
canım müjde arın bir filmi vardı hatırladın mı köyün kadınlarıyla anlasıyorlardı filan aklıma o geldi şimdiii
romantik bir yürüşün sonu iyi olur tatlımveya moonsun gibi yürüş yerine direk spor yap
yaramazlık spor şekerim yaaayaramazlıktan vazgeçmek yok saldırın kocişlereeee
haydi bakalım öyle olsun ama uyanacağı gün gelecek elbeltte:)))) uyuyan devi uyandırmayalım.
ben çıkıyorum acill bye
kesin kızın olacak senin gör bak
olsun anam olsun sağlıklı hayırlı olsun da olsunn
ben kaçıyorum akşaama annemlerdeyiz gecesini de biliyorsunzzz öpüldünüzzzzz
ben burda gülüyorum okula gitmeyn kızım yanımda anne sana ne diyorlarda gülüyorsun diyorayyyyyyy çok güldmm yaaaaaaa
evett yaramazlık= spor anladım onuçaktım köfteyi zaten
kızlar ben kaçtım hepinizi öptğmmmmmm:76:
illa vereceğimi verecem alacağımı alacam diyorsun yaniii haydi bakalım gazan mübarek olsunolsun anam olsun sağlıklı hayırlı olsun da olsunn
ben kaçıyorum akşaama annemlerdeyiz gecesini de biliyorsunzzz öpüldünüzzzzz
sanada iyi akşamlar sekerimHadi kızlar bende öptüm sizi akşam akşam çok güldürdünüz beni
Hepinize iyi akşamlarrr
ne güzel işte, biz ilk zamanlarda yapmadık ama artık 3 aya yaklaşınca başladık, ozamandan beri ara ara olyor evet atraksiyon
Yanlış anlamayın tabiki doktor daha iyisini bilirdi benimde plesantam rahim agzının tamamını tıkamış durumda ama 24. haftaya kadar kesin yerini alıyormuş hatta sonraki haftalarda bile yukarı çıkarmış. Doktor bana korkulacak bişey yok , herşeye normal hayatın gibi devam et dedi. Bu meseleler sonraki meseleler endişeye gerek yok dedi. Ben hiç kısıtlamıyorum kendimi. Bide başka bir doktora git istersen en son kaçıncı haftada baktırdın?
Hiç olmayan tıp bilgime dayanarak doktor değiştiremem ki, değil mi ? :) Ayrıca ben doktorumu seçmeden CV'sini inceledim, uzmanlığına, çalıştığı yerlere bakarak seçtim. İnternetten araştırdığım (bu araştırmalarımın çoğu tıbbi makale) Plasenta Previa'nın çok tehlikeli bir rahatsızlık olduğu, anneyi kan kaybından bile öldürebileceği. Doktorum bunları söylemiyor tabiiki. Ama, bu forumda da plasentası rahmi kapatan kişilerin yazdıklarını okudum, doktorunun uyarmadığı tek kişi sensin sanırım. Bunda önemli olan kesinlikle yorulmaman. Hangi forumda hatırlamıyorum ama şöyle bir şey okuduğuma eminim (bulursam sana o kişinin ismini veririm); doktoru plasenta previa olduğunu ve dinlenmesi gerektiğini söylemiyor, bayan doğal olarak normal hayatına devam ediyor ve sonuç ağır kanama. Üstelik bu rahatsızlıktaki kana tipi musluktan boşalırcasına. Belki durum şöyle birşeydir; iki farklı kişi grip oluyor ama biri mefta bile olabiliyor, diğer sadece hapşırıyor :) Ne diyelim, herkese hayırlı doğumlar dileyebilirim sadece. Bence siz de kendinize dikkat edin, hatta size doktor değiştirin demeyeceğim, ama herhangi bir doktoru arayıp plasenta previa hakkında bilgi alınız diyebilirim. Mutlu hamilelikler dilerim.
kızlaaarrrrrbugünki dr.kontrolü sonuçlarımız maşallah güzel çıktı cuma günüde 3lü taramanın sonuçları belli olacak dua edin kuzular inşallah güzel sonuçlar alırız yine bebeğim sağlıklıydı kocaman olmuş kuzucum cinsiyet tahminine gelince hala sürprizzzzzzz dr. biraz bekleyelim dedi...kesinci sağlıklı olsunda benim kuzum inş. o ultrason için uzanıp dr.u bekleme anında heralde hatim ediyorumdur sonra o bebeğimin kıpırdadığını kalbinin attığını sağlıklı olduğunu duyunca dünyalar benim oluyor paha biçilmez bir duygu Allahım isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?