2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
eee tecrübeli annelerden daha neler öğreneceğiz bakalım.

annesininbirtanesi ile konuşamadık doya doya bugün (( saatide geçmiş çıkmıştır o.
evet yogun gene galiba çok çalıştırıyorlar bu kızı çokkkk
evet doğumdan sonra gereken tecrübeleri anlatırım bunu yeni yasıyorum tecrübe değil yani

slm herkese,nasılsınız?biz iiz şükür..bi bakalım dedik size..çok sık giremiyorum,kızım fırsat vermediği için

ne güzel işte, biz ilk zamanlarda yapmadık ama artık 3 aya yaklaşınca başladık, ozamandan beri ara ara olyor evet atraksiyon

ne bılım canım bı arkadas demıstı bebegın oraya gdııyomus dıye baska bı yerde de korunuyoruz dıyenelrı gördüm ondan soruyum dedım
canım o pislik sadece onu yasayan kişi için gecerli günahsız sabiyi neden karıstırırlar bilmem işin içine

teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz çıkıyoruzzzzz öpüldünüzzzzzzz göbiktenn
iyi akşamalr canım bize öptük göbüştenn

bugunu yaramazlık günü ilan ediyorummmmm bende o zamn
sütüme ilaç atılmadan olsun ne olacaksa

teşekkürler cnm biz de iiz çok şükür...cinsiyetimiz 2 haziranda kontrolümüz var o gün belli olur heralde...

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.

bugunu yaramazlık günü ilan ediyorummmmm bende o zamn
sütüme ilaç atılmadan olsun ne olacaksa

yok anam bugün kocişi yormayacağım ki beni akşam yürüyüşe çıkarsın. :)))

ne bılım canım bı arkadas demıstı bebegın oraya gdııyomus dıye baska bı yerde de korunuyoruz dıyenelrı gördüm ondan soruyum dedım

Benim okuduğum kadarıyla (dediğim gibi netten veya kitaptan) bebeğe herhangi bir sıvı vs.. veya bebeğe değme şuan söz konusu değilmiş, mümkün de değilmiş. 7 aydan itibaren belki bebek rahatsız olabilirmiş (oda belki) ama 8 ay ve sonrası yasakmış tatlım aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…