evet yogun gene galiba çok çalıştırıyorlar bu kızı çokkkkeee tecrübeli annelerden daha neler öğreneceğiz bakalım.
annesininbirtanesi ile konuşamadık doya doya bugün(( saatide geçmiş çıkmıştır o.
tek tuhaf olan benim kociş mi yaaaaben kocamla kardeş oldum yaklaşık 5 ay sonra üçüncü kardeş geliyo bize
Bizde yasak hiç olmadı ama eşim korktu bişey olur diye internetten araştırdım ve sonuçlara birlikte baktık. Birde Mehmet Öz'ün kitabında bununla ilgili bir bölüm var onuda okuduktan sonra eşimde böyle bir sıkıntı kalmadı. Tabi eskisi kadar olmasada arada bir oluyor bizde de atraksiyon
neden pis doğsun canım millet değişik değişik icatlar çıkarıyor
aynen canım ne içgüdü var ama
slm herkese,nasılsınız?biz iiz şükür..bi bakalım dedik size..çok sık giremiyorum,kızım fırsat vermediği için
teyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz çıkıyoruzzzzz öpüldünüzzzzzzz göbiktenn
hadi bakalım çık şimdi sen yemek ye yaramazlık yap ancak otuurursunnnbizde öpüyoruzzz
canım o pislik sadece onu yasayan kişi için gecerli günahsız sabiyi neden karıstırırlar bilmem işin içinene bılım canım bı arkadas demıstı bebegın oraya gdııyomus dıye baska bı yerde de korunuyoruz dıyenelrı gördüm ondan soruyum dedım
iyi akşamalr canım bize öptük göbüştennteyzoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz çıkıyoruzzzzz öpüldünüzzzzzzz göbiktenn
hoşgeldin canım iyiyiz hamd olsunsiz nasılsınız bebişinle cinsiyet belli oldu mu senin canım
ayy anneme gideceğiz yemeğe bu gün :) balık var gel kız beklerimmmmm, balık yemeyi unutmayın kızlarrrrrrr
yaramazlık eve gidince
ne sporu delüüüüafiyet olsun şekerim bizde ancak haftasonu yicezzeve gidince spor olcak
bugunu yaramazlık günü ilan ediyorummmmm bende o zamn
sütüme ilaç atılmadan olsun ne olacaksa
afiyet olsun şekerim bizde ancak haftasonu yicezzeve gidince spor olcak
teşekkürler cnm biz de iiz çok şükür...cinsiyetimiz 2 haziranda kontrolümüz var o gün belli olur heralde...
bugunu yaramazlık günü ilan ediyorummmmm bende o zamn
sütüme ilaç atılmadan olsun ne olacaksa
ne sporu delüüüüyoldan çıkardın milleti
ne bılım canım bı arkadas demıstı bebegın oraya gdııyomus dıye baska bı yerde de korunuyoruz dıyenelrı gördüm ondan soruyum dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?