2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hanimlar dün doktora gittim allah sükür bebegim iyyiymis.. veee oglum olacakmis, doktor %90 oglan dedi.. 14.6 haftadayim biraz erken belli oldu gibime geliyor yanlis olma ihtimali varmi yokmu kafam karisik..

hanimlar dün doktora gittim allah sükür bebegim iyyiymis.. veee oglum olacakmis, doktor %90 oglan dedi.. 14.6 haftadayim biraz erken belli oldu gibime geliyor yanlis olma ihtimali varmi yokmu kafam karisik..

canım sen 16.haftayı doldurmadan çok emin olma belli olmaz sürpriz yapabilir hayırlı olsun tatlım

canım sen 16.haftayı doldurmadan çok emin olma belli olmaz sürpriz yapabilir hayırlı olsun tatlım
saol cnm.. ne biliyimm doktora cinsiyetini sorsormaz oglan dedi.. 3d midir nedir onla bakti doktorum cihazi en son modelmis öve öve bitremediydi zaten 3 hafta sonra tekrar gidecegim hayirlisi bakalim..

tatlım çok inandırma kendini 16 hafta geçsin bence de. bebeğin iyimiş ohh en güzeli bu

saol cnm.. ne biliyimm doktora cinsiyetini sorsormaz oglan dedi.. 3d midir nedir onla bakti doktorum cihazi en son modelmis öve öve bitremediydi zaten 3 hafta sonra tekrar gidecegim hayirlisi bakalim..

hayırlısı olsun canımm burda bir arkadaşımıza da % 90 oğlan dediler sonra %100 kız dediler ondan dedim hayırlısı olsun

kızlarrrr eltim geliyor bugun bana yemeğe hemde
istenmediklerini nasıl anlayabilirler acaba

perşembe Beysal

Cuma yada PAzartesi Bulemsu

Cumartesi Burcuxx Hayatbanagüzell

cumaartesi yada pazartesi moonsun doktoraa gidecekler inşAllah

hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhh

hayırlı olsun canım
bizimki 3d ilede göstermedi ya

kızlar bakın çok ihtiyaç olacak bişey göstereceğim sizlere

bu emzirme atleti lohusayken rahat olur

buda emzirme sütyeni sürekli lazım olacak

Şimdi geldim sağlık ocağından, ebe çağırmış beni. Bol bol soru sordu, hamilelik hakkında bilgilendirdi (beslenme v.s.), kiloma ve tansiyonuma baktı... Aaaaa tansiyonun çooook düşük, kötüymüş diyor. Dedim: Benim tansiyonumun normali bu hep düşük, doktorum o yüzden bol bol tuz tüketmemi söyledi diyorum. Ama çok tuz tüketincede böbreklerime birşey olmasından korkuyorum dedim, "yok yok tuz böbreklere hişbirşey yapmaz diyor" :) :) :)

Hamilelik boyunca 4 kere kontrole gitmem gerekiyormuş. 22. haftada tetanoz aşısı için çağırdı, tabii ki kendi doktoruma sormadan birşey yapmam. Ayrıca, hamilelerin sağlık ocaklarında öncelikleri varmış, gittiğinizde hiç bekletmiyorlar, sıra beklemiyorsunuz. Bir de kan testleri ücretsiz yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…