yok canım son dönemlerde bel sırt agrıısı iyice artıyormuşş
Abowww bittik o zaman biz desene:18: hayirlisi olsun canimmm daha neler neler var buna sukur
evet maalesefff miniğinizzzz :89::89::89:
Oyy yerim ben o minnak kuzuyuhic belli olmaz canimm bakarsin biz bekleriz sen dogurursun
sen ne zaman gidiyosun doktora bebeğim seninkininde cinsiyeti kesinleşseydi
aslında ben kesin gibi bakıyordum ama şüpheye düşmedim değil bu cumartesi gideceğim
hanimlar dün doktora gittim allah sükür bebegim iyyiymis.. veee oglum olacakmis, doktor %90 oglan dedi.. 14.6 haftadayim biraz erken belli oldu gibime geliyor yanlis olma ihtimali varmi yokmu kafam karisik..
saol cnm.. ne biliyimm doktora cinsiyetini sorsormaz oglan dedi.. 3d midir nedir onla bakti doktorum cihazi en son modelmis öve öve bitremediydi zatencanım sen 16.haftayı doldurmadan çok emin olma belli olmaz sürpriz yapabilirhayırlı olsun tatlım
hanimlar dün doktora gittim allah sükür bebegim iyyiymis.. veee oglum olacakmis, doktor %90 oglan dedi.. 14.6 haftadayim biraz erken belli oldu gibime geliyor yanlis olma ihtimali varmi yokmu kafam karisik..
saol cnm.. ne biliyimm doktora cinsiyetini sorsormaz oglan dedi.. 3d midir nedir onla bakti doktorum cihazi en son modelmis öve öve bitremediydi zaten3 hafta sonra tekrar gidecegim hayirlisi bakalim..
saol cnm.. ne biliyimm doktora cinsiyetini sorsormaz oglan dedi.. 3d midir nedir onla bakti doktorum cihazi en son modelmis öve öve bitremediydi zaten3 hafta sonra tekrar gidecegim hayirlisi bakalim..
perşembe Beysal
Cuma yada PAzartesi Bulemsu
Cumartesi Burcuxx Hayatbanagüzell
cumaartesi yada pazartesi moonsun doktoraa gidecekler inşAllah
kızlarrrr eltim geliyor bugun bana yemeğe hemde
istenmediklerini nasıl anlayabilirler acaba
hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhh
hayırlı olsun canım
bizimki 3d ilede göstermedi ya
bizim doktordada 4D var ama söylemiyor
kızlarrrr eltim geliyor bugun bana yemeğe hemde
istenmediklerini nasıl anlayabilirler acaba
tatlım bakanlık aile hekimlerine gebelik takibini zorunlu kılıyor. genel kan testlerini idrar testlerini orada ücretsiz yaptırabiliyorsun..
tatlım o kadar hastaya bakarken eve gelmeleri çok zor, yatalak br hasta olursa geliyorlar benim dedem yürüyemiyordu saolsun doktoru eve geliyordu. bu arada sağlık bakanlığı zorunlu kılıyor ilk trimestirde gebeliği aile hekimine bildirmek gerekiyor..
herkeslere günaydın:)
lavinyacım haftada 1 gün perşembe öğleden sonra ev ziyaretleri yapıyor sağlık ocağına gitsek bile baska dr bakmıyor boş dönüyoruz
ve hemriresinin evleri dolaşması gerekiyor en azından 6 ayda bir ebe ziyaretleri yapılır benim bildiğim evlere ama bizim mahalle unutulmuş mahalle sanki ne gelen var ne giden eltimle aramızda 1 cadde var ama onların ebesi 6 ayda bir geliyor kızmam bu sebebden değilse ayağıma dr gelsin demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?