seviyorlar canım çok güzel hizmet ederimde yemeklerimde lezzetli oluyormuşgeldiklerinde işle meşgul ol muatap olma çok konusma insan olan anlar yahuuuuuuuseni seviyorlar mı yoksaamm meraktan mı geliyor uyuslar
ben gitmiyorum aramıyorum ama gene geliyorlarbelki bu kontrolde söyler
ah bir bilsem bende eltimden pek haz etmem :26: uzağız neyseki
perşembe Beysal
Cuma yada PAzartesi Bulemsu
Cumartesi Burcuxx Hayatbanagüzell
cumaartesi yada pazartesi moonsun doktoraa gidecekler inşAllah
kızlarrrr eltim geliyor bugun bana yemeğe hemde
istenmediklerini nasıl anlayabilirler acaba
canım ben büyük kızda son aydaydım dr yasakladı masada kalırsın oruc tutma dedi tutaamdım küçük kızda hiç oruç tutmadım ramazanı görmedim yani bunda ne yapacağımı bende bilemiyorum acıkmasam tutarım elimden geldiğince tutacağım inşşşkızlar ramazan geliyor Allah nasip ederse ramazanda 5.ayım bitmiş olucakoruç tutabilirmiyim bu konuda ne düşünüyosunuz siz tutabilecekmisiniz? bumelsum sen tecrubelisin ne diyorsun bu konuda :26:
kızlar ramazan geliyor Allah nasip ederse ramazanda 5.ayım bitmiş olucakoruç tutabilirmiyim bu konuda ne düşünüyosunuz siz tutabilecekmisiniz? bumelsum sen tecrubelisin ne diyorsun bu konuda :26:
hepiniz güzel haberlerle gelirsiniz inşallahhh
hayırlı olsun canım
bizimki 3d ilede göstermedi ya
haftaya bir sürü yeni haber varrrr
yemek yapma
ya da en sevmedikleri yemekleri yap
kızlar ramazan geliyor Allah nasip ederse ramazanda 5.ayım bitmiş olucakoruç tutabilirmiyim bu konuda ne düşünüyosunuz siz tutabilecekmisiniz? bumelsum sen tecrubelisin ne diyorsun bu konuda :26:
hayırlı sonuçlar alalım kuzucum inşAllah
inşallah canım
tatlım bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu çok riskli havalr çok sıcak olacak ve günler uzun ben zaten açlığa dayanamıyorum hamilelikte iyice acıkır oldum bir de sıcak ve susuzluk bebekte bizden besleniyor Allah korusun ilerisi için sıkıntı olur. bünyemizden yeriz. susuzuluk tehlikeli, sıcakta ben riske edemeyeceğim açıkçası. Rabbim affetsin ilerde tutarım.
inşallah canım
tatlım bende aynı şeyi düşünüyorum ama bu çok riskli havalr çok sıcak olacak ve günler uzun ben zaten açlığa dayanamıyorum hamilelikte iyice acıkır oldum bir de sıcak ve susuzluk bebekte bizden besleniyor Allah korusun ilerisi için sıkıntı olur. bünyemizden yeriz. susuzuluk tehlikeli, sıcakta ben riske edemeyeceğim açıkçası. Rabbim affetsin ilerde tutarım.
eşim olmazsa ona kıyamam zaten onlar herseyi yiyorlar seçmiyorlarhaftaya bir sürü yeni haber varrrr
yemek yapma
ya da en sevmedikleri yemekleri yap
canım geçen sene kızımın doğum günü okulda parti yaptım eve geldim kapıdalar bunlar 2 eltim kayınvalidem akşam ezanı okundu okunacak şok oldum:) yemek yapmaya onlar gelınce basla bulasıklarıda onlar varken yıka aksam bıtcek zaten esek degıllerse anlarlar:))
nasıl çözmüşsün akşam fener alayı var kızlarla sokakta olacağız birdevalla çok işim var arada göz atıyorum topiğe ama bunu görünce dayanamadım
geçen uyuduğun halde gelip seni kontrol eden insanlar ne yaparsan yap istenmediklerini anlamazlar canım.
ya evden kaçacaksın gideceksin bir yerlere kapı duvar olacak onlara yada gelicekler yatak döşek yatacaksın hastayım yemek yapamadım diceksin.
ayyy ben bıktım bunlardan be. ne anlayışsız düşüncesiz sinir insanlar aaaaaaa bak başım azdı.
sağol canım. çok özledim bebişimi. karnım büyüdükçe heyecanlanıyorum. :))
canım bire bir tutmamız lazım parasını veremiyoruzcanım her sene tutuyorum. çok şükür Allah nasip etti. birde çalışma ortamım ağır, çok sıcak ve haraketliyim. ona rağmen bişi olmadan bunca yıl tuttum. ama bu sene tutmayacağım. çok suya ihtiyacımız var bebeklerimiz için. susuz kalmayı göze alamıyorum. borcumu öderim sonradan yada fakir bir tanıdığımız var ona parasını veririm. Allah bir kusurumuz olursa affetsin.
canım her sene tutuyorum. çok şükür Allah nasip etti. birde çalışma ortamım ağır, çok sıcak ve haraketliyim. ona rağmen bişi olmadan bunca yıl tuttum. ama bu sene tutmayacağım. çok suya ihtiyacımız var bebeklerimiz için. susuz kalmayı göze alamıyorum. borcumu öderim sonradan yada fakir bir tanıdığımız var ona parasını veririm. Allah bir kusurumuz olursa affetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?