2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım geçen kızlar zehirlendiğinde dolapdaki kolayı açmışlar açık varken
o kadar gelen giden ikram yapmam lazım hiç akıllarına gelmiyor yani
birinde lokum ve bisküvü verdi komsu bende eşim yesin diye fırına sakladım mutfağa bir gittim ne göreyim fırından çıkarmışlar lokum bisküviyi yiyorlar
şok oldum ama yakıştıramadım neden yiyorsunuz demeyi

mutfak canavarları bunlar

Öncelikle geçmiş olsun,ne olur çok stres yapıp gerilme. Evet, insan ister istemez endişelenir ama fazlası bebeğine de zararlı. İnşallah sorun çıkmaz ve yavrucuğunuzu kucağınıza alırsınız. Sende neden kanama oluyor bilmiyorum, ama sık sık kanaması olup doğum yapan çok duydum.İnşallah seninki de kötü bir sebepten değildir. Benim de kanama geçirme riskim yüksek. Sadece tuvaletlere kalkıyorum bir de akşam üstü yemek yapmaya bunların dışında hep yatıyorum, ev darma dağınık. Eğer imkanın varsa sen de hep dinlen lütfen.

ay yok canım bunlar görgüsüzlermiş baya... sen ne dersen de anlamazlar zaten. çok ayıp yaaa... ben daha kayınvalidemin buzdolabını açmış bile değilim... kaldı ki eltimin mutfağına giricem...
sen bunları zehirle bacım... en kestirme yol..

bakınn bu da güneş korumalı mayo

Allah sana bu durumlarda zorunlu kılmıyor ilk görevin içindeki canı düşünmek tatlım ona göre davran:)

ay çok tatlılar şekerimmm maşAllah cicilere ve içinde olacağa

teşekkür ederiz teyzesi:)

markafonide mi canım? bari ben de alıyım bişiler dahhaaaa

evet canım. çok güzel şeyler var zor seçtim ikisini:) fiyatları da uygun:)

ama ben bu oğlanım çıtır çıtır yerimmmmmmmmmmmmm biliyosun
canım çok tatlılar iyi günlerinde giyisin bu esraya attığım linkten çok sevimli şeyler var

sabah 9dan beri seçmeye çalışıyorum işin arasında ne süper şeyler var ya geçen ki kampanyasından da aynı markanın tulum aldım yarın bir gün gelir..:)

günaydın...
grevdeyiz bugün gitmedik işe
sular ve elektrikler de kesikti kaldık öyle sular şimdi geldi..evde oturmak çok can sıkıcıymış kızım da okulda olunca evde yalnız takılmak pek de heves edilecek bişey değilmiş anladım:26:

grev mi grev sadece kamu dairelerinde çalısanlara değil mi yahu

Son düzenleme:
kızlar bakın çok ihtiyaç olacak bişey göstereceğim sizlere
Eki Görüntüle 425623
bu emzirme atleti lohusayken rahat olur
Eki Görüntüle 425624
buda emzirme sütyeni sürekli lazım olacak
kızlar böyle seyler almayı düşünürseniz size hesaplı bir yol önerebilirim
https://www.avrupanetworking.com/documents/katalog/urun_katalogu.html

katalogdan istediğiniz beğenin adresinize kapıda ödemeli geliş fiyatına yollayabilirim
bir arkadasım beni zorla üye yaptı buraya
bende lazım olanı kendime istiyorum geliş fiyatları baya hesaplı o kadar üye oldum bir işe yarasın bari ben karın da değilim

direk sizin adresinizi veririm şirket size yollar

sabah 9dan beri seçmeye çalışıyorum işin arasında ne süper şeyler var ya geçen ki kampanyasından da aynı markanın tulum aldım yarın bir gün gelir..:)

kesinlikle kaçırmamak lazım erkeklerin özellikle bazı markalarda çok çeşit olmuyor bunda fevkalede çeşit var :) çok sevimliler bayıldım

canım bire bir tutmamız lazım parasını veremiyoruz
Evet kizlar parasini verebilen veriyo ama yine de tutmak gerekiyo. Gunler bu kadar uzun olmasa kis ayinda olsak tutardim brlki ama bebek artik direk bizden beslendiginden ve suya ihtiyaci oldugundan tutmayabilirim ben de. Nasil olsa dinimiz bize bu kolaylifi saglamis. Saglik el vermezse kaza yapma sansimiz var. Kimseyi etkilemeyim tabi ama dusuncem bu.

Bu arada hastanedeyim kizlar annemle kayinvaldrm labaratuvara indiler dr seker olabilir demis insallah yoktur yaaa. Ben de beklerken bos durmayim kizlara yaZiyim dedim

Az once de garip bisy oldu bunlara benzer seyler yazdim yazdim
Doldurdum sayfayi ama yaZilar birden silinmeye basladi tek tek sanki gorunmez bi el siler gibi bastan yadim herseyi sinir
Oldum

kızlar ramazan geliyor Allah nasip ederse ramazanda 5.ayım bitmiş olucak oruç tutabilirmiyim bu konuda ne düşünüyosunuz siz tutabilecekmisiniz? bumelsum sen tecrubelisin ne diyorsun bu konuda :26:

bende bunu düşünüyorum
günler çook uzun hamile değilken zorlanıyordum
bu sene napıcam acab:18:

Kızlar birşey demek bize düşmez ama bir daha düşünün derim. Yaklaşık 12 saat hatta daha fazla aç kalacaksınız ve bebeğiniz de aç kalacak, o yavrucaklar daha oruç tutmayı bilmiyor, onlar melek . Bence doktorunuza sorun en doğru cevabı onlar verir (sanmıyorum ama, belki farklı tavsiye verirler). Allah bazı zamanlarda kadınlardan dini görevleri muaf tutmuş. Bu vücudumuzun yıpranmaması için. Örneğin regl dönemleri bu muaf durumlardan biri. Ama ben regl iken oruç tutarım (kimisi bunun günah olduğunu düşünür, ama ben düşünmüyorum), vücudum dayanıklı olduğu için. Ama hamileyken bebeğimi aç bırakamam

ben doğum akadar almayı düşünmüyorum canlarım aklım takılı kalıyor ama:26:almıyacağım
annem örgü örecek işte kardeşim ve annem benden hevesliler zaten

hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın oğluşun

kızlar ramazan geliyor Allah nasip ederse ramazanda 5.ayım bitmiş olucak oruç tutabilirmiyim bu konuda ne düşünüyosunuz siz tutabilecekmisiniz? bumelsum sen tecrubelisin ne diyorsun bu konuda :26:

benim kızımda da 7 aylık hamileyken ramazan denk gelmişti ben tutamamıştım o dönem..zaten bebeğin suyu hep azdı sürekli su içiyordum..sonra tutabildiğim kadarını tuttum ama hala borcum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…