canım geçen kızlar zehirlendiğinde dolapdaki kolayı açmışlar açık varkentezgahın üstüne yapılacak yemeğin malzemelerini koy. bunlardan kendinize bişey yapın benim başım gürültüye dayanmıyor de. çok özenli yemek malzemesi koyma makarna salata mlz yoğurt fln ama ev bizim diye de rahatlamarına izin verme karış herşeylerine ay o tabak olmaz ay bu kadar yağ olmaz tuzunu az at fln de uzat ayaklarını yat
canım geçen kızlar zehirlendiğinde dolapdaki kolayı açmışlar açık varken
o kadar gelen giden ikram yapmam lazım hiç akıllarına gelmiyor yani
birinde lokum ve bisküvü verdi komsu bende eşim yesin diye fırına sakladım mutfağa bir gittim ne göreyim fırından çıkarmışlar lokum bisküviyi yiyorlar
şok oldum ama yakıştıramadım neden yiyorsunuz demeyi
slm kızlar cok kotuyum az once tuvalete gittigimde ic camasırım yıne kan olmustu sınırden oturdum agladım ne olacak boyle ya...sanırım bu cocukta düsecek.gitmesini istemiyorum benı bıraksın ıstemıyorum cok korkuyorum yavruma bırsey olacak dıye ne yapsam ne etsem bılemıyorum agır bırseyde yapmadım dıkkatte edıyorum ama olmuyo yıne sonuc aynı...
kızlar benimkinin cinsiyeti değişmez değil mi? 16. hafta dolduktan sonra gittik 4d idi dr şüphem yok dedi ve yumurtaları belli oluyor resimden:)
canım geçen kızlar zehirlendiğinde dolapdaki kolayı açmışlar açık varken
o kadar gelen giden ikram yapmam lazım hiç akıllarına gelmiyor yani
birinde lokum ve bisküvü verdi komsu bende eşim yesin diye fırına sakladım mutfağa bir gittim ne göreyim fırından çıkarmışlar lokum bisküviyi yiyorlar
şok oldum ama yakıştıramadım neden yiyorsunuz demeyi
bizimde aynı canım çok sıcak ve süreler cok uzun beslenmemize en dikkat edeceğimiz zamana denk gelicek susuz nasıl dayanıcaz ben 1 saat ac kalmaya dayanamıyorum fenalasıyorum Allah affetsin bende tutamıcam sanırım
ay çok tatlılar şekerimmm maşAllah cicilere ve içinde olacağa
markafonide mi canım? bari ben de alıyım bişiler dahhaaaa
perşembe Beysal
Cuma yada PAzartesi Bulemsu
Cumartesi Burcuxx Hayatbanagüzell
cumaartesi yada pazartesi moonsun doktoraa gidecekler inşAllah
ama ben bu oğlanım çıtır çıtır yerimmmmmmmmmmmmm biliyosun
canım çok tatlılar iyi günlerinde giyisin bu esraya attığım linkten çok sevimli şeyler var
sabah 9dan beri seçmeye çalışıyorum işin arasında ne süper şeyler var ya geçen ki kampanyasından da aynı markanın tulum aldım yarın bir gün gelir..:)
günaydın...
grevdeyiz bugün gitmedik işe
sular ve elektrikler de kesikti kaldık öylesular şimdi geldi..evde oturmak çok can sıkıcıymış kızım da okulda olunca evde yalnız takılmak pek de heves edilecek bişey değilmiş anladım:26:
kızlar böyle seyler almayı düşünürseniz size hesaplı bir yol önerebilirimkızlar bakın çok ihtiyaç olacak bişey göstereceğim sizlere
Eki Görüntüle 425623
bu emzirme atleti lohusayken rahat olur
Eki Görüntüle 425624
buda emzirme sütyeni sürekli lazım olacak
sabah 9dan beri seçmeye çalışıyorum işin arasında ne süper şeyler var ya geçen ki kampanyasından da aynı markanın tulum aldım yarın bir gün gelir..:)
kargo ücreti senden mi onlardan mı canım
Evet kizlar parasini verebilen veriyo ama yine de tutmak gerekiyo. Gunler bu kadar uzun olmasa kis ayinda olsak tutardim brlki ama bebek artik direk bizden beslendiginden ve suya ihtiyaci oldugundan tutmayabilirim ben de. Nasil olsa dinimiz bize bu kolaylifi saglamis. Saglik el vermezse kaza yapma sansimiz var. Kimseyi etkilemeyim tabi ama dusuncem bu.canım bire bir tutmamız lazım parasını veremiyoruz
kızlar ramazan geliyor Allah nasip ederse ramazanda 5.ayım bitmiş olucakoruç tutabilirmiyim bu konuda ne düşünüyosunuz siz tutabilecekmisiniz? bumelsum sen tecrubelisin ne diyorsun bu konuda :26:
bende bunu düşünüyorum
günler çook uzun hamile değilken zorlanıyordum
bu sene napıcam acab:18:
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın oğluşun
kızlar ramazan geliyor Allah nasip ederse ramazanda 5.ayım bitmiş olucakoruç tutabilirmiyim bu konuda ne düşünüyosunuz siz tutabilecekmisiniz? bumelsum sen tecrubelisin ne diyorsun bu konuda :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?