ben doğum akadar almayı düşünmüyorum canlarım aklım takılı kalıyor ama:26:almıyacağım
annem örgü örecek iştekardeşim ve annem benden hevesliler zaten
canım bire bir tutmamız lazım parasını veremiyoruz
canım geçen kızlar zehirlendiğinde dolapdaki kolayı açmışlar açık varken
o kadar gelen giden ikram yapmam lazım hiç akıllarına gelmiyor yani
birinde lokum ve bisküvü verdi komsu bende eşim yesin diye fırına sakladım mutfağa bir gittim ne göreyim fırından çıkarmışlar lokum bisküviyi yiyorlar
şok oldum ama yakıştıramadım neden yiyorsunuz demeyi
cuma bende gıdecegım doktoraaaakızlar dua edın artık benımkı gostersın su cınsıyetını kesın olarak
kızlar böyle seyler almayı düşünürseniz size hesaplı bir yol önerebilirim
https://www.avrupanetworking.com/documents/katalog/urun_katalogu.html
katalogdan istediğiniz beğenin adresinize kapıda ödemeli geliş fiyatına yollayabilirim
bir arkadasım beni zorla üye yaptı buraya
bende lazım olanı kendime istiyorum geliş fiyatları baya hesaplı o kadar üye oldum bir işe yarasın bari ben karın da değilim
direk sizin adresinizi veririm şirket size yollar
grev mi grev sadece kamu dairelerinde çalısanlara değil mi yahu
evet canım ben öğretmenim ya devlet memuru yani
biz de bugün bunları aldıkkkkkyazlık olanları 6-9 ay olarak seçtim... kışlıkları 0-6 ay
Eki Görüntüle 425653 Eki Görüntüle 425654 Eki Görüntüle 425655 Eki Görüntüle 425656 Eki Görüntüle 425657
katalogdan istediğiniz beğenin adresinize kapıda ödemeli geliş fiyatına yollayabilirim
bende lazım olanı kendime istiyorum geliş fiyatları baya hesaplı o kadar üye oldum bir işe yarasın bari ben karın da değilim
aynen canım açıkta kalmazlar allahın izniylebende minimum 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum canım erken hazırlanmak iyi değil derler bizde Allah sağlıkla hayırla nasip etsin kuzucuklarımızı kıçları açıkta kalacak değil yaa
bende minimum 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum canım erken hazırlanmak iyi değil derler bizde Allah sağlıkla hayırla nasip etsin kuzucuklarımızı kıçları açıkta kalacak değil yaa
ben doğum akadar almayı düşünmüyorum canlarım aklım takılı kalıyor ama:26:almıyacağım
annem örgü örecek iştekardeşim ve annem benden hevesliler zaten
ben sadece devllette kamu dairelerinde calısanları kapsıyor sanıyordum ögretmenleride kapsıyormsiyisiniz valla sürekli tatil süper tadını çıkar biz resmi tatillerdede işteyiz
ben sadece devllette kamu dairelerinde calısanları kapsıyor sanıyordum ögretmenleride kapsıyormsiyisiniz valla sürekli tatil süper tadını çıkar biz resmi tatillerdede işteyiz
ben dayanamıyorum canım yaaa.. hep öyle düşünüyoduk 7 ay dolana kadar bişi almıcaz diye.. ama dayanamıyorummmm
canım sen alışkınsın bebek kıyafetlerine... bana o kadar heyecan veriyor ki... sana erkek derse eminim sen de dayanamayacaksın
bizim işyerinde de grev var... davullar çalıp duruyor..zaten başım ağrıyordu
biz de bugün bunları aldıkkkkkyazlık olanları 6-9 ay olarak seçtim... kışlıkları 0-6 ay
Eki Görüntüle 425653 Eki Görüntüle 425654 Eki Görüntüle 425655 Eki Görüntüle 425656 Eki Görüntüle 425657
ay esram ikinci resmi bende snein için düşünmüştüm bak kalbimiz aynı şeyi beğendigüle güle giysin
gerçekten miiiine kalp varmış sen deee amin canım inşallahhhhh
çok tatlılar ya kızlarda süper kıyafetler vardı içim gitti bende kışlıklaro 3-6 alıyorum hep. yazlığı da 9 ay aldım 0-3 ay arası bir tulum 6 tane çıtçıtlı aldım 2 tane de yeni doğan takımı olsa yeter diye düşünüyorum bir sürü gelirde.. çok almamaya özen gösteriyorum..
canım bu indirimde erkek kıyafetleri de çok güzel bence... farklı şeyler var... benim oğlum olsa hep kırmızı,siyah,lacivert giydirirdim
0-3 ay için daha bi tane aldım... genelde uzun kollu almak lazım dimi 3 aya kadar... 1 tane de polar tulum aldım.
yeni doğan takımı bi sürü hediye de gelir zaten canım. zıbın mıbın çok gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?