2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben doğum akadar almayı düşünmüyorum canlarım aklım takılı kalıyor ama:26:almıyacağım
annem örgü örecek işte kardeşim ve annem benden hevesliler zaten

bende minimum 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum canım erken hazırlanmak iyi değil derler bizde Allah sağlıkla hayırla nasip etsin kuzucuklarımızı kıçları açıkta kalacak değil yaa

canım bire bir tutmamız lazım parasını veremiyoruz

hımmm öyle miymiş. günler kısalınca tutarım o zaman. :))

tövbe tövbe. ayy sabırlısın valla. ben çoktan paralamıştım.

cuma bende gıdecegım doktoraaaakızlar dua edın artık benımkı gostersın su cınsıyetını kesın olarak

inşallah hepimiz görürüz cinsiyetleri. :))

evet böyle şeyler kullanıcaz değil mi :)) enteresan geliyor. biraz daha dolgunlaşalım düşünücemben canım.

sen de mi üyesin canım ben de yaklaşık 1 senedir üyeyim..epey aldım kızıma eşime kendime bir çok ürün gayet kaliteli gerçekten..şimdilerde artık takip etmiyorum..bu sütyenlerini hiç görmemişim..ben şuan hamile külotlarını kullanıyorum..önceden alıp stoklamıştım:)gayet memnunum..
emzirme sütyenini başka bi marka almıştım kızımdayken hiç kullanamadım..kopçasnı açana kadar benim boğazı büyük kızım yaygarayı koparıyordu..onun yerine penye sütyen kullanıp alttan açma daha rahat geldi bana

bende minimum 7 aylık olana kadar almayı düşünmüyorum canım erken hazırlanmak iyi değil derler bizde Allah sağlıkla hayırla nasip etsin kuzucuklarımızı kıçları açıkta kalacak değil yaa
aynen canım açıkta kalmazlar allahın izniyle

ben dayanamıyorum canım yaaa.. hep öyle düşünüyoduk 7 ay dolana kadar bişi almıcaz diye.. ama dayanamıyorummmm

ben doğum akadar almayı düşünmüyorum canlarım aklım takılı kalıyor ama:26:almıyacağım
annem örgü örecek işte kardeşim ve annem benden hevesliler zaten

canım sen alışkınsın bebek kıyafetlerine... bana o kadar heyecan veriyor ki... sana erkek derse eminim sen de dayanamayacaksın

ben sadece devllette kamu dairelerinde calısanları kapsıyor sanıyordum ögretmenleride kapsıyorms iyisiniz valla sürekli tatil süper tadını çıkar biz resmi tatillerdede işteyiz

bizim işyerinde de grev var... davullar çalıp duruyor..zaten başım ağrıyordu

ben sadece devllette kamu dairelerinde calısanları kapsıyor sanıyordum ögretmenleride kapsıyorms iyisiniz valla sürekli tatil süper tadını çıkar biz resmi tatillerdede işteyiz

sendika kararı olduğu için uyduk canım ücretimizi kesecekler tabi. tüm devlet memurlarını kapsıyor..eşim sendikasız olduğu için o gitti okuluna..
gerçi benim bugün dersim 11e kadardı işe gitsem daha iyiydi param kesilmezdi ez azından..
olsun demokratik hakkımızı kullanmak paradan daha değerlidir dimi

ay canım yaaa çok fena başın agrıyorsa çekilmezz boşver iyimser bak olaya ne guzel kulakların duyuyor ki o ses seni rahatsız edebiliyr hamd olsun bedenimiz sağlam

ya bende 6.aya kadar zorlucam kendimi bişey almamak için sonrasını bilmiyorum

çok tatlılar ya kızlarda süper kıyafetler vardı içim gitti bende kışlıklaro 3-6 alıyorum hep. yazlığı da 9 ay aldım 0-3 ay arası bir tulum 6 tane çıtçıtlı aldım 2 tane de yeni doğan takımı olsa yeter diye düşünüyorum bir sürü gelirde.. çok almamaya özen gösteriyorum..

canım bu indirimde erkek kıyafetleri de çok güzel bence... farklı şeyler var... benim oğlum olsa hep kırmızı,siyah,lacivert giydirirdim

0-3 ay için daha bi tane aldım... genelde uzun kollu almak lazım dimi 3 aya kadar... 1 tane de polar tulum aldım.

yeni doğan takımı bi sürü hediye de gelir zaten canım. zıbın mıbın çok gelir

iyiki az alıyorsunuz heee her hafta bişiler alıyorsunuz sürekli

oy oy kıyafetler alınıyor :)benim ilk hamilelikte dr.um her seferinde 32. hafta dolmadan hiç birşey almak yok diye söyleyip duruyordu benim de canım sıkılıyordu..ama ben 5. ayımda mağazaya girip herşeyi doldurmuştum bano küvetinden tut da zıbınlarına kadar
tabi 2. bebişte evde herşey var..şimdilek aceleye hacet yok hele cinsiyet kız olursa pek bir ihtiyacımız olmayacak erkek olursa artık mavilee yüklenecez

Kızlar günaydın..

Sabah farketmeden içtiğimiz bozulmuş süt yüzünden güne bu saatte başlayabildim
Ne var ne yok çıkardım ve çıkarmayada devam ediyorum

Bu arada bulemsu sen varya bitanesin.. Ben o kadar diyim sen anla gerisini
Bunları nerden alıcam diye düşünüyordum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…